Herkku-puhelin
Ei suunitelmia
Pari24_27

Mieheni kanssa olemme seurustelleet vuoden ja harrastelleet kaikenlaista kivaa sovitusti. Nyt tarkoituksena olisi ilman suunitelmi viettää il päivä tai jotain.

Menimme viikonloppuna miehen kanssa meidän mökille viettämään iltaa. Nautimme luonnon rauhasta.

Mieheni ehdotti; " Rakas, mennää soutelemaan laita jotain seksikästä päälle. Ne pikkuhousut jossa on keskellä reikä ja bikiinin ylä osa"
Minä tuumin hetken mutta suostuin todella nopeasti miehen ehdotulkseen.

Mies lähti hakemaan vene tarvikkeita ja vähän juotavaa jotta meillä tulisi kivaa. Mies oli pidemmän aikaa suunitellut kallioo josta näki kaiken että menisimme sinne.

Astuimme veneeseen ja mieheni souteli. Minä olin bikiinit ja stringit jalassa ja minulla meinasi tulla kylmä

Mieheni; "tule kontalle, ime minun kyrpäni kovaksi" Vene pysähtyi ja minä kavuin mieheni jalkojen väliin ja nappasin kyrvästä kiinni. Imin hellästi kyrpää ja otin koko vehkeen suuhun. Imin niin kauan että kyrpä seisoi kovana siinä se ihana iso Kyrpä oli. Se haluttu kyrpä jota varmasti moni muukin nainen haluiasi maistaa. Mieheni ujutti kätensä rinnoille.

Mies kysyi "tuntuuko hyvälle" Vastasin hänelle " todella hyvälle olen jo kostean märkä. Mies Polvistui ja käski " istu tohon penkille" Mies ujutti sormia stringien välii siihen kivaan reikää. Hän hellästi työnsi kaksi sormea minun pilluuni.

"kyllä se kostea onkin" Mies sanoi äänee.
Siinä vaiheessa meidän ohi meni mökkinaapuri. Semmoinen nuori mies, kavereinen kanssa toisella veneellä. Heitä oli kolme miestä ja yksi nainen. He olivat kalassa.

Mieheni nosti minun jalkoja ilmaan ja työnsi päänsä jalkojen väliin. Työnsi sormia minun pilluuni ja nuoli glitoristani.

Aloin voihkia niin että järvi kaikui. Kalassa oleva vene seurue huusi. " hyvältä kuulostaa ja näyttää"

Mieheni ei vastannut mitään koska hän nuoli minua ja kiihotti minun pilluni aivain kiihkeeksi. Veneemme olikin sattumoisin kulkeutunut melkein siihen kallioo johon mieheni oli aikaisemmin ehdottanut että menisimme.

Joten rantauduimme ja mieheni pyysi imemään Kyrpää " ota se suuhun se tuntuu niin hyvälle" mies aneli. Laitoin kyrvän suuhun ja imin.

Veneseurue huusi järveltä " voisimmeko me liittyä seuraa, Täällä ois kans kyrpää" Mieheni nyökkäsi ja näytti että tulisivat. Minä imin miesta ja seurue saapui pienelle kallio saarelle meidän mukaan.

Miehet halusivat Heti kosketella minua, minun miehenikin tahtoi mennä toisen naisen luo
"ota kyrpä suuhun" Mieheni sanoi vieraalle naiselle. Nainen oli eka hämmentynyt mutta kyllä hän sitten otti ja alkoi imeä. Minä taas olin kolmen miehen keskellä yhtä imin ja toisia runkkasin käsillä. Välillä vaihtelin kyrpiä, kumminkin siinä oli kolme tarjolla. Mieheni sai kunnon suihin ottoa näki kuinka vieras nainen antoi miehelle kunnon imut. Niin kovaa että mieheni voihki.

Vieraista miehistä Kysyi " oiskos mitenkään mahdollista että naiset nuolisivat toisiaa."
"kyllä se minulle sopii." Minä sanoin. Mieheni katsoi minua hetken ja sitten me naiset levitimme kalliolle viltin. Menimme istumaan siihen miehet seisoi ja runkkasivat. Me aloimme naisen kanssa nuolemaan toisia kiihkeillä suudelmilla. Vieras nainen kosoketteli minua rinnoista ja minä häntä miehet myös tulivat lähemmäksi niin kuin minunkin mies. Imimme myös samalla miesten Kyrpia satunnaisessa järjestyksessä.

vieras nainen työnsi minut selille ja alkoi nuolemaan rintoja valui hyvin hitaasti alas päin. Hän oli navankohdalla hänen ketänsä valahti haarojen väliin.

"aaahhh" Sanoin se tuntui todella uskomattomalta. Nainen valui haarojen väliin samallailla kun mieheni yleensä. Nainen löysi heti sen paikan mikä sai minut todella kiihottumaan. Miehehni samalla pani naista takaanta päin ja minä runkkasin kahta ja yhtä imin. Yksi miehistä tahtoi minun alleni ja niin siiryimme asennosta toiseen.

Minun allani oli mies minä olin selin hänee nainen imi minua ja mieheni pani häntä takaa. Vieras mies suuteli minua kaulasta ja minä hyväilin välillä toisia miehiä.

Yksi miehistä sanoi " alkaa olla lähellä" Niin myös muutkin miehhet tuumivat. Menimme naisen kanssa istuma asentoo ja hellimme kielellä samalla kyrpiä ja runkkasimme.

He alkoivat tulla, jokaiselta lensi kunnon kaaressä meidän kasvoille rinnoille. Kävimme naisen kanssa suusta suuhun vaihtelemaan viel spermat ja suutelimme me annoimme toiselle nautintoa alapäihin ja otimme kiiihkeän asennon miehet myös auttoivat meitä hellin kooskeetuksin rintoihin.

Me tulimme " aaahhhhh...." Voihkaisimme molemmat samaa aikaa.

Sovimme että seurue tulisi illalla viettää meidän mökille kiihkeää iltaa saunan ja kaljan keran.

Jatkuu...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute