Herkku-puhelin
Kuuma hotelliyö
Xbtm_70

Suuri kiitos kaikille lähettäneille "Mökkimatka 2010" tarinaani liittyvästä palautteesta. Mukava kuulla, että lukuhetkenne oli jalkoväliä kangistava.

Seuraava tarina tapahtui useita vuosia aikasemmin, kun olin alle kolmenkymmenen.

__________

Oli heinäkuun toinen viikko ja perjantai. Kesälomani alkoi noilla minuuteilla. Olin vääntänyt duunia kuin mikäkin ja se tuntui mielettömänä väsymyksenä vartalossani. Olin kropaltani vielä erittäin hoikka ja poikamainen, hiuksenikin viihtyivät vielä tuuheana pehkona päässäni. Jalassani minulla oli tiukat Leviksen farkut ja päälläni lyhythihainen valkoinen kauluspaita.

Baarikierrokselle piti tietysti vielä lähteä. Siitä piti työkaverit huolen, eikä kieltäytyminen edes käynyt mielessä. Fiiliskin oli korkealla kuin sen päivän aurinko.

Vihdoin lähdimme ja jätimme työpölyt taaksemme. Muutama lähiterassilla ja sitten suunnaksi Helsingin keskusta. Monet tuopit vaihtuivat uusiin ja päivä muuttui hiljalleen illaksi. Tuntien päästä vaihdoimme terasin juuri aueneeseen hotellin yökerhoon.

Kerhon sisällä oli väkeä kuin pipoa ja tietysti hukkasin kaikki työkaverini heti kättelyssä. Yritin muutaman naisen kanssa saada juttua aikaan, mutta olin aivan liian kännissä ja karkoitin heidät tehokkaasti. Ei näyttänyt kyllä tänään irtoavan.

Hain vielä yhden ja istahdin yksin istumaan pieneen pyöreään pöytään. Olin jo melkoisen maistissa ja aloin nuokkua väsymyksestä. Pian kuitenkin havahduin portsarin herätellessä minua. "HEI! Jos alat pilkkiä, niin saat mennä kotiisi nukkumaan". Vakuuttelin jaksavani ja lupasin olla skarppina.

Portsarin jätettyä minut rauhaan Istuin yksin vielä hetken. Sitten vasemmalle puolelleni istahti iso ja lihaksikas lähes kaljupäinen mies. Hänellä oli tiukka pikeepaita, joka korosti paksuja suonikkaita hauiksia ja vahvaa rintakehää. Mies oli arviolta nelikymppinen ja älykön näköinen silmalaseineen. Hän oli siistin oloinen ja jutteli asiallisia ajankohtaisia asioita minun nyökkäilessä parhaani mukaan.

Lievästi sanottuna yksipuolisen keskustelun päätteeksi hän esitteli itsensä Villeksi. "Otatko jotain? Voin hakea" Hän sanoi. "No jos tarjoot, niin yhen voisi ottaa vielä" Ilmoitin ja hymyilin janoisena.

Ville palasi kotvan päästä juomalasien kanssa. Eteeni tupsahti tequila ja joku muu paukku. "Kippis" Hän tokaisi ja kolautimme lasien kannat toisiinsa sekä nykäisimme tequilat kerralla naamaan. Toinen paukku meni heti perään ja puhaltelin viinahöyryjä suustani.

Pian kuitenkin muistini alkoi pahasti pätkiä. Sen muistan, kun Ville ilmoitti, että hänellä on huone tässä hotellissa ja hän ehdotti sinne menemistä. Minulla on myös hämärä muistikuva hissimatkasta ja hotellin käytävistä. Itse huoneesta muistan sängyn ja vaatteitteni riisumisen. Tämän jälkeen ajoittain hellät kädet vartalollani ja kuuman suun jalkovälissäni antamassa nautintoa.

Kuitenkin vasta kunnolla heräsin todellisuuteen kuullessani oman syvän huokaukseni "OOOOohhh!" Tunsin myös lakanan naamaani vasten ja ison vartalon painon läpsähtävän takamukseeni voimakkaasti. Sänky allani tärähteli ja iso mies päälläni puhisi kiimasta. Täysi tunne pyllyssäni sai anukseni supistelmaan refleksinomaisesti. Villen kivikova kyrpä ei joustanut milliäkään, vaikkan kuinka kiristelelin ja jännitin. Liukas paksu elin oli vallanut reikäni kokonaan ja venytti sulkijaani lisää sekä upposi voimalla useita satoja kertoja edes takaisin. "Ihana perse sulla, mun kulli uppoaa hyvin sinne." mies päälläni huohotti matalalla äänellä ja antoi lantionsa tehdä työtään. Maailma pyöri silmissäni tajuntaani iskiessä, että joku nussi minua vauhdilla perseeseen. Hätäännyin ja meinasin jo pyristellä alta pois, mutta nussiva kyrpä tuntui työntö työnnöltä paremmalta ja päälläni oleva mies suuteli niskaani nautinnollisesti. Kurkotin katsomaan kuka minua panee ja tajusin lihaksikkaan karbaasin olevan aikaisemmin tapaamani Ville. Rauhoituin ja ajattelin, että mikäs tässä oli olla. Sain kovaa patukkaa taitavasti.

Ville oli varsinainen atleetti ja jaksoi rynkyttää kuin veturi. Purin lakanaa ja kourin hänen lihaksikkaita reisiään. Pyllistin ja otin sisääni viimeisetkin sentit tuosta paksusta kyrvästä. Pieni perseeni sai sellaista kyytiä, että en ollut vastaavaa kokenut. Pakarani suorastaan erkanivat toisistaan ison kullin kairatessa niiden väliin. Voihkin taukoamatta ja haukoin henkeäni. Pääni pyöri ja vartaloni kiemurteli vatsani jännittyessä äärimmileen.

"Oi mieletöntä. Nyt saat oikein kunnolla, juuri niin kuin halusit". Ville huohotti korvaani. MITÄ? Halusinko, milloin? En muistanut mitään sellaista. "M..i..ten...n..niii...?" Änkytin katkonaisesti ja ääneni värisi tärähtelyn voimasta. Kuuma suu imaisi korvani ja kuiskasi, että olin ehdotellut härskejä hänelle.

Ville hiljensi hengästyneenä tahtiaan ja antoi painonsa laskeutua päälleni. Kyrpä pysyi syvällä suolessani. Hän suuteli niskaani ja hyväili kroppaani. Hän painoi uskomattoman paljon ja tunsin litistyväni. "Vaihdetaan asentoa" Ja niin Ville käänsi minut selälleni ja asettui reisieni väliin. Reikäni oli tajuttoman liukas ja se kihelmöi kuumana sykkien. Kyrpäni seisoi puoliveltosti ja sen pää oli limasta märkä.

Nyt vasta näin villen koko vartalon alastomana. Hän oli oikeasti podari. Ihan sika lihaksikas. Ville mahtava vartalo oli hikinen ja hän pyyhki valuvaa noroa otsaltaan. Vielä korpaansakkin suonikkaampi posliini ympärileikattu paksu nahkatatti ruttuisella kortsulla haki aukolleni. Hitaasti hän antoi painonsa laskeutua vasteni ja reikäni alkoi venyä tunkeutuvan kullin tieltä. Hän paranteli asentoaan ja kahmaisi polveni kouriinsa sekä veti minut itseensä kiinni. Paksut lihaksikkaat reidet läpsähtivät pakaroihini ja anukseni supistui nautinnosta väristen sisääni liukuvan kyrvän ympärille. Ville upposi pallejaan asti vakooni.

En ollut ikinä saanut tuollaista isoa miestä ja tämä lihaskimppu jalkovälissäni näytti ja tuntui niin uskomattoman pornolta. En voinut olla hyväilemättä hänen nuodokasta rinkakehäänsä ja käsivarsiaan. "Ota mut niin kuin haluat! " Huokasin kiimaisella murisevalla äänellä ja ohjasin Villen sormen suuhuni. Ville alkoi panna pitkin vedoin. Ai se tuntui niin hyvältä. Imin hänen sormeaan ja runkkasin kulliani kovaksi. Hän hyväili pallejani ja nivusiani sekä alavatsaani. Kaapasin polveni rintaani vasten ja annoin Villelle kunnon näkymät työskennellä. Hän alkoi taas lykkiä ikiliikkujan tavoin. Iso penis liukui koko olemukselaan sisään ja ulos. Hän rymisti suoltani niin, että vatsassani hölskyi ja pakarani lätisivät.

Pidin toisella kädellä jalkani yhdessä ja runkkasin toisella vimmatusti Villeä päin. Ville ohjasi käteni jalkojani pitämään ja alkoi runkata kaksin käsi sojottavaa kaluani. Kyrpä kairasi anustani antaen kuuman kihelmöivän tunteen, joka tuntui varpaissa asti. Tämä teräsmies pani ja runkkasi minua kuin vierasta sikaa. Olin kuitenkin sen verran kännissä, että orgasmi ei meinannut millään tulla. Pian sänky alkoi natista pahaenteisen voimakkaasti Villen vartalon liikkeiden voimasta. "Siirrytään seisomaan" Hän ehdotti.

Hän nousi eteeni seisomaan ja nousin tutisten ja hoippuen perästä. Astelin seinää kohden kasvoillani siihen nojaten ja Ville tuli taakseni. Pyllistin antavasti ja tunsin taas kyrvän suoleni suulla. Nyt kortsu kuitenkin oli kuivahtanut ja Villen sanoin mutkalla. Hän vaihtoi sen uuteen ja tarrasi lanteistani todella voimakkasti kiinni. Työntyi yhdellä rykäisyllä kokonaan sisääni. "AHHhh.!" Voihkaisin työnnön voimasta, mutta Ville ei antanut voihkintani hidastaa häntä, vaan alkoi rynkyttää persettäni vimmatusti. Mieletön läpse ja naimisen pauke lähti pakaroistani ja tärisin tuon lihaskimpun käsittelyssä. Oma puolijäykkä kullini heilui vauhkona ja pallini iskeytyivät sisäreisiini. Haukoin henkeäni ja otin kullia vastaan parhaani mukaan.

Vartalomme näkyivät osaksi seinäpeilin kautta. Villen massiivinen alaston selkämys peitti minut taakseen ja hänen jalkovälistään näkyivät koukussa olevat hoikat naismaiset hoippuvat jalkani. Villen lihaksikkaat pakarat jännittyivät voimakkaisiin rykäisyihin. Pelin kautta näytin nussittavalta seksinukelta, jota Ville käytti irstaasti.

Hän painoi minua seinää vasten ja jyysti persettäni kuin eläin. Sydämmeni hakkasi tuhatta ja sataa, enkä pystynyt enään vaimentamaan jatkuvaa voihkintaani. "Nyt saat kyrpää niin, että tiedät!" Ville ärjyi hengästynellä äänellä ja tarrasi olkapäistäni kiinni sekä painoi minua kumaraan. Kyrpä upposi nyt todella syvälle ja Villen pallit hakkasivat villisti valilihaani vasten.

Ville jatkoi armotonta tuuppaamistaan ja reikäni alkoi olla turtana mielettömästä kyydistä. Pakaroitani suorastaan pisteli joka läpsäyksellä, mutta nautin lähes huoramaisesta tunteesta peräpäässäni. Ville kyrpä ei enään venyttänyt antautunutta reikääni, vaan se tuntui kirmaavan suoleni seinämiä vasten. Eturauhaseni pumppasi kiimalimaa muhkean kullin liikkeitä myötäillen. Oli ihanaa olla kunnolla nussittavana. Olin kyllä saanut miestä muutamia kertoja aikaisemmin, mutten ikinä näin perusteellisesti. Otin tukea voihkien milloin mistäkin ja tutisevin jaloin kannattelin painoani kuin haavanlehti.

Hikipisarat tippuivat sarjoina alaselälleni ja Ville huohotti kuin pitkänmatkan juoksija. AH! Ah! AH! AH! AH!. Pääsi taukoamatta suustani kullin tärähtäessä juurtaan myöten piikkauskoneen lailla. Tuon alfauroksen ärjyntä kiihtyi varsinaiseksi höyrylaitoksen puuskutukseksi.

"Laskeudu polvillesi!!" Ville komensi yllättäen. Kyrpä muljahti lörpsähtävästä anuksestani ja Ville painoi minut alas. Veti kortsun kyrvältänsä ja alkoi runkata naamani edessä. "Suu auki! Tottelin ja auoin suutani silmiä siristellen. Punaiseksi nussittu kyrpä sojotti suoraan suuhuni. "ARRRRH! Valtava ärjäisy täytti huoneen ja lämmin sperma ruiskusi kasvoilleni useana ryöppynä. Osa meni suuhuni, mutta suurin osa silmilleni, nenälleni ja jopa hiuksiini.

Ville horjui ja lysähti sängylle makaamaan. Hän oli hiestä läpimärkä. Yritin nousta seisomaan, mutta jalkani olivat lötkönä. Horjuin silmiäni räpytellen ja spermaa niistä pyyhkien pesulle. Perseeni oli niin arka, että vesikin kirveli ja pieninkin kosketus jomotti. Pian Ville tuli hengästyneenä viereeni. Hän oli uljas näky. Muhkea puolijäykkä kyrpä roikkui valtavien reisien välissä. "Mitäs pidit kyydeistä?" Hän kysyi. "Sä se panit etkä vaa meinannu" Vastasin.

Pesimme vielä toisemme ja ville pyysi jäämään yöksi. Suostuin mielelläni ja siirsimme hotellin sängyt toisiinsa kiinni. Keskustelimme miten olin itseni Villen huoneeseen kutsunut. Olin hänen sanojensa mukaan kuiskaillut, että annan hänelle elämänsä imut sekä tiukkaakin tiukempaa persettä. Ja että hän saa naida niin, etten pysty kunnolla kävelemään seuraavana päivänä. Tätä en kuitenkaan myöntänyt. Liekö Ville tarkoituksella juottanut minut vielä isompaan humalaan, että saisi pantavaa huoneeseensa. Oli miten oli..

Keskustelun jälkeen nukahdin alta aikayksikön.

Aurinko alkoi paistaa huoneeseen ja heräsin tajuttomaan kankkuseen. Koko kroppaani särki ja oksetti. Känsin kylkeäni ja tunsi kuinka hellät pakarani olivatkaan. Supistin anustani ja se kivisti valtavasti. Suorastaan ryömin vessaan oksentamaan. Olin polvillani kylmällä lattialla ja oksensin kaiken mitä vain sain ulos. Ville oli herännyt ja vinoili olostani. Kurkkasin taakseni ja näin hänen runkkaavan kaluaan kovemmaksi samalla pyllyäni kiimaisilla silmillä tapittaen.

Nyt ei siis todellakaan tehnyt mieli muuta kuin toipua.

"Mites ne mun elämäni imut?" Hän kysyi virnistäen ja asettui taakseni kyyryyn. Tunsin kovan elimen kipeällä aukollani. "Anna mä vähän siistin itseäni. Tulen sit kohta." Väsyneenä tokaisin. Ville pesi kaluaan ja minä
purskutin hammastahnaa. Hänen mentyään huuhtelin suoleni sekä kävin vielä suihkussa.

Astuin vessasta ja Ville makasi selällään sängyllä kulli komeasti kovana kädessään. "Tule tänne...saat vähän aamupalaa". Jaa-a ajattelin ja asetuin Villen jalkojen väliin polvilleni. Aloin hellästi nuolla hänen puhdasta elintään. En ollut imenyt ympärileikattua kullia koskaan ja sen imeminen vaati liukkaampia huulia kuin aikaisempien nahallisten kyrpien. Imin Villeä posket mutrulla. "Ymmm. just noin. Ime, Ime sitä"

Lutkutin sylkimärkänä nieluani myöten. Imin pitkään ja Ville nautti silmät kiinni. "Haluan panna sua!" Ville kuitenkin totesi ja kurkotti kondomin pöydältä. Laittoi sen päällensä ja komensi minua pyllistämään häntä kohti. Pyllistin ja liukkaat sormet osuivat aran räikäni reunoille. Pian ne liukastivat myös sisinpäni. "Nyt saat vähän liikuntaa" " Ala ratsastaa" Hän kovensi käskyjään. Asetuin naama villeä päin ja asettelin kullia hellien huulieni ohi. Se sattui melkolailla, mutta upposi yllättävän helposti pienien pakaroitteni väliin. Huokasin kullin viimeistenkin senttien imeytyessä kiimareikäni lämpimään puristukseen.

Ville oli niin iso, että tuntui kuin hevosella olisi ratsastanut. Oma penikseni hankasi miellyttävästi hänen sileään alavatsaansa ja kyrpä pyllyssäni liukui todella nautinnollisesti edes takaisin. Ihailin näkymää peilistä ja ratsastin estoitta. Puristelin käsilläni Villen rintalihaksia ja hän kouri pakaroitani. Kyrpäni liukasti Villen vatsaa ja tunsin asteittain lähnevän orgasmin. Sitten hän kiepsautti itsensä päälleni ja asetti jalkani olkapäilleen.

Makasin täysin avuttomana tuon massiivisen voimamiehen alla. En olisi millään ilveellä itseäni siitä pois saanut. Peilistä en enään nähnyt kuin Villen rytmikkäästi nussivan selän ja pakarat sekä vilkkuvat jalkateräni. Kyrpä upposi syvemmälle kuin koskaan ja millä voimalla. Kohta siellä olisi jo pallitkin. Hengitykseni katkoi ja voihkin Villen huohottaessa kuumaa hengitystä naamalleni. "Sä oot tosi kiihottava, otat niin hyvin kyrpää." Ville tuhisi ja antoi minulle kyytiä niin, että alakertaan kuului. Kehuin häntä uskomattomaksi panokoneeksi ja se sai Villen inostumaan tajuttomaan rynkytykseen. Sellainen pakaroitteni läpse, sängyn natina sekä mieletön voihkintani kaikui hotellin käytäville, että ei epäilystäkään mitä huoneessa tehtiin. "Sä ole mun tänään, ETKÖ?" Hän kysyi ja tehosti kysymystään anustani paukauttavalla rykäisyllä. "Ooolenolen" Voihkin alla avuttomana nautinnon salvatessa puhekykyäni.

Ville jatkoi hiki valuen rynkytystä. Nitinatinitinatinitinati kuului sängyn jousista kuin hetekasta konsanaan. Kyrpä kynti suoltani kuin mäntä. Orgasmi lähestyi ja kullini valutti kirkasta spermaa napaani kohti. "Anna tulla" Ville komensi ja jatkoi samalla vauhdilla. Vihdoin orgasmi tuli, mutta ei tullutkaan, vaan pieninä annoksina orgasmini katkoi kuin kymmenen eri orkkua. Kyrpäni nytkyi ja ruiski spermaa tippa kerrallaan. Ville kiihdytti tahtiaan ja runttasi perseeseeni armotta. Sitten nämä ihanat pienet orgasmit yhtyivät yhdeksi valtavaksi värisyttäväksi jättiorgasmiksi.

Ujelsin ja voihkin kuin naisen äänellä. Niin voimakas oli orgasmini. Kyrpäni ruiski rintakehäni märäksi ja kynsin Villen lihaksikasta selkää. Hän ihasteli ja jatkoi pyllyni kimpussa. Nyt Ville tiesi, että oli näyttänyt minulle olevansa varsinainen ori. Ville sulki silmänsä ja haki omaasa vuorostaan. En ollut vielä toipunut kunnolla äsköisestä tajunanräjäyttävästä eturauhasorgasmistani, että kullin jokainen liike aiheutti suoranaisia jälkiorgasmin väristyksiä. Tarrasin kourillani hänen olkapäistään ja katsoin Villeä suoraan silmiin. "Ota oargasmi. Mä en kestä kohta enään...." Voihkin liiallisen herkyyden pauloissa. Ville näki miten kiemurtelin kuin ekstaasissa. Se sai hänet keskittymään taas minuun, eikä hän antanut mitää mahdollisuutta tilanteesta poistumiselle. Avuttomana pyöritin päätäni ja voihkin sekä kourin Villeä kaikkialta.

Ville puuskutti ja valui päälleni hikeä kuin suihkun hanasta. Hän muutti asentoaan niin, että penis osui vieläkin paremmin eturauhaseeni. Uusi aikaisempaa pienempi orgasmi iski suolessani kampeavan kullinkärjen liikkeen kautta selkärankaani pitkin koko vartalooni. Pieni spermatilkka valahti supistelevan kyrpäni päästä vatsalleni. Sydämmeni hakkasi, pääni jomotti ja voimattomuus iski vartalooni. Ville pysähtyi puuskuttaen ja syleili minut hiestä märäksi. Makasimme hetken keräten voimia ja Ville ilmoitti haluavansa vielä lopuksi takaapäin.

Olin nyt itsekkin hiestä märkä ja elämäni suurin jano kuivasi huuliani. "Mennään suihkuun!" Hän sanoi. Niin siirryimme suihkukaappiin. Ville laittoi viileän veden valumaan ja alkoi hyväillä takamustani. Hänellä oli pieni liukuvoidetuubi mukana, jolla pyllyni liukastettiin. Ville runkkasi hetken ja asettui sitten huulilleni. Hän työntyi arkaan reikääni ja alkoi panna minua. Suihku valui vieressäni ja Ville valeli vartaloani viileällä vedellä. Hän pani rauhallisesti ja haki orgasmia itselleen. Hyväilin kurottaen hänen kylkiään ja annoin persettäni nussittavaksi. Ei aikaakaan ja Ville huokaisi syvään. Nylkytti muutamia kertoja ja pysähtyi huohottaen minuun nojaamaan. Nyt vesi suihkusi päällemme ja se tuntui mahtavan virkistävältä. Villen kyrpä nytktyi vielä suolessani ja alkoi löystyä hitaasti. Pian se lurpsahti huulieni lomasta ja turta suoleni sykki totaalisen nussittuna.

Saavuimme suihkusta ja kuulin siivojan jo olevan kierroksellaan. Kello lähestyi jo yhtätoista ja kohta oli huonekkin luovutettava. Puimme päällemme ja astuin Vilen eteen, kouraisin häntä haaroista sekä annoin kevyen pusun, vaikka en suutelusta juuri välitä. "Sä olet oikea sonni. Sä nussit ihanasti!" Sanoin hänelle. "Saat panna mua ihan milloin haluat". Ville hymyili leveästi ja kouri pakaroitani. "Seuraavan kerran nussin sua koko yön"

Ville oli keskisuomesta ja vaihdoimme yhteystietomme jatkoa ajatellen. Lähdin ennen häntä ja jo käytävällä kävellessäni oli matkanteko sellaista vapisevaa menemistä, että.

Metron kovalle penkille istahtaessani purin hammasta, jotta en näyttäisi miten hellä perseeni olikaan. Siinä matkustaessani minua alkoi uudellen panettaa. Tunsin pyllyni hikoavan ja kaluni värähtävän alushousuissani. Ristin jalkani ja supistelin kiimareikääni ajatusteni kerratessa yön ja aamun tapahtumia. En edes muista milloin olisin ollut niin väsynyt, mutta tulipahan kerrankin saatua kyrpää niin, että oksat pois.

T:Xbtm_70

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute