Herkku-puhelin
Tiinan kanssa
Pete

Aiemmista tarinoistani selviää suhteeni Tiinaan. Tähän huippurohkeaan fetissimimmiin, kumin kunigattareen. Palvon häntä edelleen. Suhteemme on jatkunut jo muutaman vuoden. Tintti on itsenäinen mimmi ja nautimme ajoittain toisistamme ja olen myös löytänyt latexin.

Jo kauan sitten Tiina kävi kanssani optikolla uusimassa piilareita. Samalla tämä viehättävä optikkomimmi tutki myös minun näköni, missä nyt ei suuremmin ollut vikaa. Hän kuitenkin otti myös silmän mitat Tintin pyynnöstä, jos vaikka tarvitsisin piilareita.

Olimme viettämässä perjataiiltaa Tiinan kämpällä. Emme aina harrastaneet seksiä, mutta huomasin Tiinan olevan aika kiihkeän levoton kun nautimme viiniä ja iltapalaa.

Mitä sä tykkäät mun hiuksista, Tintti kysäisi, vaikka leikkautin ja värjäsin ne, mä oon halunnu jotain vähän räväkämpää? Minusta ne on tosi mageet nyt tummanruskeina, ja sun kauniit korvat tulevat esiin, vastasin.

No joo, mutta tää on vähän tämmönen virkaleidi look, Tintti protestoi. Mitä sitten ajattelit, utelin? No ,ota toinen lasi viiniä, niin näytän, Tiina sanoi, ja poistui kylppärin puolelle. Hetken kuluttua ovi avautui, ja eteen asteli sama nainen, mutta ilman hiuksia tai sitlä se näytti.

Wau, mitä sä teit, kysyin?

Tiina napsautti sormin ohutta ihonväristä lateksista kalvoa, minkä oli vetänyt päänsä yli ja piilottanut hiuksensa. Hän näytti kaljulta. No, onko parempi, hän kysyi ääni kiihkeänä? O.. oon se ainakin seksikäs, pirun seksikäs, sain sanotuksi.

Ok, sitten hommiin Tiina käskytti. Hän asteli makkarin puolelle, levitti lateksisen lakanan lattialle ja laittoi pikkutuolin sen päälle. Sillä aikaa kun riisuudun, käy hakemassa mun epilaattori ja oma Gilettesi kylppäristä. niin ja partavaahto kans, hän vielä huikkasi.

Tulin vähän tärisevin käsin kylppäristä ja nöin Tintin jo valmiina tuolissa. Hän oli alasti. Ok, ekaks tukka hän komensi. Tossa on sakset ja sitten epilaattorilla loput. Aloin leikata, ja vartin kuluttua edessäni oli kaunis sänkitukkainen nainen. En voinut olla hyväilemäät hänen päätään. Hei, ei kesken duunin Tiina oli vielä määräävinään, vaikka veti kädellään päävi alas ja antoi kiihkeän kielarin. Pitkän ja kostean. Sen jälkeen levitin partavaahtoa hänen kaljulleen, ja ajelin sängenkin pois. Näky oli uskomaton, sileä kaljupäiinen nainen. Niin seksikäs, että olin tulla housihini. Tiina huomasi erektioni, ja sanoi: mä arvasin että tykkäät.

Nyt sitten loput, hän komensi. Olin jo tottunut ajelemaan hänet psliiniksi, eikä siellä nytkään mikään niitty ollut. Kuitenkin huomasin Tiinan olevan aivan märkä, ja nautin työstäni. sitten sääret, tietty. Kun luulin homman olevan valmis, Tintti sanoi: "ja nyt ajat kulmakarvat pois" En meinannut sitä tehdä, mutta lopputulos oli aivan huikea. Karvaton nainen!

Kiitos, sanoi Tiina. Ja nyt leikitään. Tätä olin odottanut. "Pane toi päälle" Tiina sanoi, ja heitti kaapistaan jotain mustaa latexia. Joku uusi juttu, huomasin. Säkki, missä ei ole hihoja. Tiina auttoi, kietaisi lateksipussin ylävartaloni ympärille, ja seti vetskasrin takaa kiinni. Sitten remmin haaroista ja kaulan ympärille. Ihalin vain tuota kätteni luomusta, alastonta karvatonta naista, enkä osannut aavistaa, mitä on tulossa.

Pian Tiina oli jo kytkenyt sellaisen pienen kompressorin lateksipussiin, ja laittoi sen päälle. Tunsin, kuinka rinnan päällä ristissä olevat käteni ja ylävartalo puristui tiukkaan kumiin. Aaah, sain sanottua. Seisokkini oli hurja, ja Tiina huomasi koska olin myös alasti.

Kyllä tästä kiva ilta tulee Tiina sanoi, ja kon´mensi minut tuoliin. Hän kytki minut ketjuin tuoliin, ja kiinnitti nilkkoihin nahkapannat ja nekin kiinni tuolinjalkoihin. Olin taas valtiattareni armoilla. odotuksen kiihko alkoi nousta.

Tiina tuli eteeni pienen rasian kanssa. Laitetaan sulle piilarit, hän ilmoitti. Tottuneesti hän levitti luomiani, ja yhtäkkiä oikeassa silmässäni musteni. Hei, se meni pieleen, huudahdin. Ota se pois. Tiina kuitenkin oli jo levittämässä vasenta luomea, ja pian olin aivan pimeässä. Se on ihan ok, älä hermoile, Tintti rauhoitteli. Nää on tälläset spesiaalit, hän kertoi. Parempi, ettet näe ihan kaikkea.

No niin, nyt sustakin tulee karvaton, Tintti ilmoitti. Eeei helkkarissa, protestoin, ei tuu! Korotin ääntäni, mikä aiheutti sen, että sain pumpattavan suukapulan, ja pystuin enää mumisemaan. Nyt oot hiljaa, Tiina sanoi rauhallisesti. Tästä tulee ihan hyvä juttu, luota muhun. Jos happi loppuu, nyökkäät, muuten oot ihan hiljaa ja paikallaan. Mitäpä olisinkaan voinut tehdä.

Seuraavaksi tunsin kun hiukseni leikattiin ja ajeltiin. Samoin tuntui käyvän muullekin karvoitukselleni kulmakarvoja myöten.

No niin, ja nyt meikkan sut, Tiina sanoi. Susta tulee mun seksinukke. Oikee Barbara.

Ja mitä sitten tapahtuikaan? jatkan, jos pyyntöjä tulee.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute