Herkku-puhelin
Ansku, ihana blondi
Kaiken kokenut

Anskun pyöreä pylly heilui edessäni, tiukat valkoiset leggarit puristivat mehukkaita pyöreitä muotoja ihoa nuollen. Mieleni teki tarttua kiinni tuohon herkkupeppuun, ja ottaa vaimoni rajusti takaapäin. En voinut kuitenkaan tehdä sitä, sillä olimme eronneet viikkoa aiemmin, ja asuin enää tilapäisesti hänen luonaan. Liittomme oli tullut tiensä päähän vaikeuksien jälkeen, ja etsin itselleni omaa kämppää kuumeisesti. Ansku sen sijaan valmistautui ravintolailtaansa, ja oli pikku hiprakassa muutaman viskipaukun jälkeen. Ansku häipyi asunnosta pylly keinuen ja avonaisesta kaula-aukosta näkyi pulleaa rintaa. Mietin vitutuksessani kukahan pääsisi saatille tänä iltana.

Kuulin taksin saapuvan pihaan, ja napsautin itse oluttölkin auki. Ajattelin katsella kotona telkkaria ja nautiskella muutaman ohrapirtelön siinä sivussa. Olin mustasukkainen Anskusta, vieläkin. Ilta kului kuitenkin nopeasti ja kömmin parisänkyymme nukkumaan, salaisena toiveena oli että Ansku saapuisi yöllä viereeni eikä lähtisi treffeille kenenkään kanssa. Nukahdin runkatessani puolikovaa elintäni.
Noin kolmen aikaan yöllä kuulin oven läimähtävän ja heräsin siihen. Ajattelin heti innoissani Anskun saapuneen kotiin, elimeni seisoi kusipakossa kattoa kohti.

Hyppäsin sängystä ylös voitonriemuisena ja suunnistin kohti vessa. Yllätykseni oli melkoinen, sillä Ansku istui keittiössämme vieraan miehen kanssa. Molemmat olivat tuhdissa humalassa, ja nuolivat toisiaan estottomasti. Järkytyin näystä, ja meinasin käskeä yövieraan pihalle, mutta muistin ettei minulla ollut oikeutta tehdä sitä. Kävin nopeasti vessassa ja huikkasin Anskulle ja tämän äijälle hyvät yöt painellessani petiini. Ihme kyllä nukahdin heti.

Heräsin pahimpaan mahdolliseen tilanteeseen noin tunnin kuluttua. Olimme Anskun kanssa ostaneet ison jenkkisängyn vain puoli vuotta aiemmin, ja siinä oli tilaa reilusti. En silti olisi halunnut, että ex-vaimoni raahaa vieraansa samaan sänkyyn minun kanssani ja aloittaa orgiat siinä hänen kanssaan. Patja heilahteli tasaisesti, ja minä keinuin mukana. Vieras mies sai oppitunnin siitä, miten Ansku osasi ratsastamisen. katselin luomieni raosta kuinka vaaleat rinnat hölskyivät panemisen tahdissa, ja innokkaasti näytti vieras mies niitä leipovan. Anskun kiljahtelu ja miehen matala murina täyttivät huoneen. Ansku kuiskaili miehelle rakkaudentunnustuksiaan ja pari vaihtoi asentoa. Nyt vieras halusi takaapäin, enkä ihmetellyt sitä yhtään. Anskun peppu oli kyllä suoraan kuin pornoelokuvista, oikea neekerinpeppu. Mies asetteli siemenlinkonsa paikalleen ja aloitti nopean panemisen, heiluin taas itse patjan mukana. Ansku pyysi miestä vetämään ulos ennen kuin hän tulee, sellainen ehkäisykeino oli käytössä tällä kerta.
Viimein mies lopetti nylkyttämisensä ja karjahteli saatuaan mällinsä lentämään. Anskun vaalea selkä täyttyi sperma roiskahduksista, ja mies hirnui kuin ori.

Onneksi äijä keräsi kamppeensa nopeasti, ja häipyi hyvästejä jättämättä asunnostamme. Ansku sen sijaan tarttui vilpoisella kädellään seisovaan kaluuni ja pyysi minua tekemään hyvät työt. Käskystä aloitin rakkaani panemisen täydellä teholla, paras kiitos oli Anskun voimakas orgasmi panemisen aikana. Ansku kiitteli rakastajan taitojani, ja sanoi vielä miettivänsä eroamme uudestaan. Sellainen on rakkaani Ansku, en minä häntä halua toisille antaa ikinä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute