Herkku-puhelin
Sanna saa ja antaa, osa 6
Hessu

On jo kauan siitä kun lähetin tänne muutaman jutun minun ja Sannan suhteesta. Ja etenkin miten Henrin mukaantulo muutti elämäämme. Henristä tuli Sannan vakituinen rakastaja ja vielä minun suostumuksellani. Kun tilanne oli vakiintunut ja Sanna ja Henri tapasivat säännöllisesti, monesti uppouduin ajattelemaan miten tämä olikin mahdollista ja miten näin oli käynyt. Kun Henrin vierailu lähestyi, alkoi jännitys nousta, minulla oli sekava tunne, mahanpohjassa kouri epämiellyttävästi, mutta samalla tunsin kiihkon nousevan. Ja Sanna osasi kiusoitella ja huomasi kuinka kaluni jäykistyi kun vain tulikin puhe Henrin seuraavasta käynnistä kotikaupungissamme. Yksinäinen ilta ja yö joskus aamun tunneille oli yhtä kidutusta ja etenkin kun Sanna oli ehdoton siinä etten saanut tyydyttää itseäni. Ja kun hän sitten saapui ja pidimme hellästi toisiamme lähellä ja kuljetin kieltäni hänen aarteessaan hellästi, tunsin voimakkaimman nautinnon. Odotin aina kiihkeästi, että Sanna antaisi minulle oman tyydytykseni ja joskus hän teki sen kädellä, joskus pääsin oikeasti hänen reisiensä väliin. Joskus hän sanoi olevansa liian väsynyt kumpaankaan ja antoi minun hoitaa homman itse. Se tuntui aina nöyryyttävältä, koska hän oli juuri peuhannut tuntikausia rakastajansa kanssa eikä nyt jaksanut minulle tehdä edes pientä palvelusta.

- On niin ihana vain katsoa, hän kujerteli raukeasti kun tyydytin itseni sängylla polvillani hänen edessään. Tuli tuo oma tyydytykseni millä tavalla tahansa, siitä seurasi aina alakuloinen olo ja olin poissaoleva joskus muutaman päivänkin sen jälkeen, Silloin aina harmittelin, että olinkin tähän suostunut. Myös Sanna huomasi tuon ja sanoi, että se oli ainoa huono puoli tässä kuviossa.
Tilanne muuttui vasta pari vuotta sitten. Sanna oli tavannut netissä itseään vanhemman naisen, Riitan, jolla oli miehensä kanssa samanlainen tilanne kuin meillä.
- Riitalla on ollut rakastaja jo yli kymmenen vuotta! Voitko kuvitella? hän hehkutti minulle.
Riitasta tuli Sannalle jonkinlainen esikuva ja hän kertoi netin viestinvaihdoista ja kaikesta mitä Riitta oli hänelle kertonut omasta suhteestaan.
Eräänä iltana nukkumaan mennessä Sanna oli erityisen innokas kertomaan uusia Riitalta saamiaan tietoja.

- Uskon, että meille on nyt löytynyt ratkaisu, hän kuiskasi ja tuli ihan viereen ja ujutti käden kalulleni.
- Ratkaisu? ihmettelin.
Sanna kertoi, kuinka hän oli keskustellut Riitan kanssa alakulosta, joka minulle tulee aika oman tyydytykseni jälkeen.
- On toinenkin tapa hoitaa se, Sanna hihkui innosta. - Niin, että sinä saat purkautua, mutta et tule alakuloiseksi ja katuvaksi.
Sitten hän kertoi, kuinka Riitta oli neuvonut meitä seuraavan Henrin vierailun jälkeen hoitamaan minun asiani hiukan toisella tavalla. Ihmettelin mistä oli kyse.
- Sitten näet, Sanna kujersi ja kääntyi nukkumaan oman peittonsa alle.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute