Herkku-puhelin
Sinkkuristeily"
"Huge"

Vihdoinkin vapaana merellä!

Lähdin Siljalla Turusta sinkkuristeilylle. Tutustuin alkumatkasta Wenlaan ja hänen ystäväänsä Viiviin. Kutsuin tytöt drinksulle hyttiini,joimme paukut,ei sen kummempaa. Kävimme Stockkiksessa ja paluumatkalla Wenla koputti hyttini oveen. Tein taas drinksut ja juotin nuoren tytön perskänniin. Kaivoin puolihuolimattomasti kullini esiin ja sanoin ettei kukaan nainen ole edes koskenut kulliini tänä vuonna. Noh,Wenlahan aloitti runkkailun ja otti vielä paitansa pois,terhakkaat nännit suussani hän piteli kulliani.

Noin 20v. tytteli kysyi ikääni?Sanoin 43v.Huh,isäni on onneksi vanhempi,Wenla virkkoi. Tyttö kaatoi kurkkuunsa viinaa siihen malliin,että sammahtihan rassu viimein.Hyväksikäyttäjän elkeet heräsivät välittömästi minussa ja vetäisin housut tytön jaloista pois. Kuinka kaunis näky avautui silmieni eteen,vaaleakarvainen puhdas pimppi,josta paperinpalan kulma törrötti ulkona,nam,ajattelin.Aloin nuolemaan pillua,joka oli niin puhdas etten ollut 20:n vuoteen päässyt vastaavaan tilanteeseen. Nuoltuani tovin,kaivoin kullini esiin.Laitoin moukarini tytön pillun huulille ja aloin hieromaan pillunhuulia kullillani.Sitten tuli mieleeni,että tämähän on raiskaus,joten laitoin kullini takaisin housuihini.Nostin Wenlan housut takaisin ja homasin samalla hänen olevan hereillä.Nouleskelin äsken muuten pilluasi,ku nukuit,sanoin.Juuh,nuole lisää,hän ynisi.Noh,perhana,repäisin housut alle tuhannesosasekunnin uudestaan pois ja aloitin nuolemaan pitkin vedoin persereiästä pillun yläosaan asti ja tein tätä noin puoli tuntiaa.Olin aivan sekaisin pienen pienen puhtaan pillun nuolemisesta.

Mites on likat,onko teidän pillua nuoltu hartaasti ja kauan?Kokemus jonka moni nainen tietämättään kokematta.Lähettäkääs likat kokemuksia ja tuntemuksia ko tapahtumasta,kiitos.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute