Herkku-puhelin
Remonttireiska vai rattopoika ? - osa 3
Remppaileva Ratto-Reiska

Edellisissä kahdessa tarinassani olen kertonut parista ensimmäisestä tapauksesta, kun remonttihommat menivät ns. vituiksi.
Nämä kaksi eri tarinaa löydät herkusta samalla otsikoilla:
- "Remonttireiska vai rattopoika ?" (14.2.2013 sekä 8.3.2103)

- - - - - - - - - -

Taustalla oli siis lama-ajan talousahdinko, mikä johti maksukäytännön muuttumiseen rahan sijasta luonnollisempiin tapoihin. Lama loppui aikanaan, mutta siitä lähtien on useimmissa korjauskohteissani tullut ehdotus maksaa tekemäni työsuoritus luonnossa. Tässä vaiheessa on pakko tunnustaa, että homma on riistäytynyt käsistä ja seksin sijaan myös oikeaa rahaa saisi tulla nykyistä enemmän.

Vuosien saatossa pillun vingutus remonttitöiden ohella on siis tullut tavaksi. Useimmat keikat noudattavat samaa kaavaa, ensin liisterit tapeettiin ja sitten tapeetit seinään. Myöhemmin kulli pystyyn ja nainen liisteriin. Tavanomaisten tapausten ohessa mieleeni on jäänyt muutamia erikoisempia kokemuksia, joista haluan kirjoittaa pari esimerkkiä:


A. Funkkistalon hienostorouva:

Tyylikkäässä funkkarissa asui pariskunta, jonka mies oli ns. TV:stä tuttu. Myöhemmällä keski-iällä oleva Aila -rouva tilasi remontin, mutta aikataulutti työn omien mielihalujensa mukaan. Jo ensimmäisellä kerralla hän sanoi, ettei rahan kanssa pelata, eikä nussimisesta tingitä. Tämän sanottuaan hän kumartui ruokapöydän päälle, nosti hameen korviin ja pyllisti leveän takamuksensa näytille. Polvistuin nuuhkimaan rouvan tavaraa, joka muutaman nuolaisun jälkeen oli pantavassa kunnossa - olisi tainnut olla ilmankin. Puskin rouvaa takaapäin pöydän naristessa ja latasin mällini syvälle himokkaaseen pilluun. Kaikki tapahtui, ennenkuin olin edes aloittanut remppahommat.

Tuon ensimmäisen kerran jälkeen palasin pelipaikalle vain rouvan pyynnöstä. Joka kerta oli sikäli erikoinen, että naidessamme hän katseli TV:tä ja joka kerta TV:ssä esiintyi hänen miehensä, suomalaisen elinkeinoelämän kermaan kuuluva tyylikäs herrasmies. Minusta tuntui, että Aila kuvitteli olevansa miehensä edessä miehen katsellessa nussimistamme. Tähän tulokseen tulin rouvan valtavasta kiihkosta, mikä ilmeni normaalia voimakkaampana kostumisena. Rouva kirjaimellisesti valui alapäästään ja eräällä kerran huomasin läntin lattialla, kun olin jälleen kerran lykkinyt häntä tutuksi tulleen ruokapöydän päällä. Se oli hänen mielipaikkansa, koska telkkari oli sopivasti pöydän takana.

Varsinainen remppa oli pieni ja muodollinen eli Ailan tyydyttäminen muodostui keskeiseksi tehtäväksi. Myöhemmin hän on myös pyytänyt minut tekemään tarjouksia muistakin remonteista, joita en kuitenkaan koskaan ole toteuttanut. Olen kuitenkin saanut korvauksena tarjouspyynnöstä aiheutuneen vaivan samalla tavalla kuin aiemmin - nussimalla Aila -rouvaa takaapäin ja hänen katsellessa miestään TV:stä.


B. Isoäidin kukkatapeetti:

Vanhempi, noin seitsemänkymppinen leskirouva tilasi olohuoneen tapetoinnin. Tapetti oli vanhan oloinen isokuviollinen kukkatapetti, mikä omalla tavallaan kuvasti tuon Ritva rouvan olemusta ja asunnon muuta varustelua. Eräänä iltana Ritva kertoi kuulleensa, että antaisin alennusta seksiä vastaan. Totesin näin joskus käyneen. Rouva kertoi olleensa leskenä yli 10 vuotta ja yhtä kauan ilman seksiä. Hän ei ollut innokas uuteen suhteeseen, mutta ehdotti hoitavansa minut muulla tavalla, jos sillä keinoin voisin hieman keventää hänen pientä eläkettään. Itse en varsinaisesti innostunut asiasta, mutta jotenkin tuon vanhan naisen hoitotarjous alkoi kiihottamaan. Lupasin, että voidaanhan me hieman hintaa laskea, jos hän niin haluaa. Tätä sanoessani en olisi voinut kuvitella millaisen kokemuksen tulen saamaan.

Seuraavalla kerralla Ritva pyysi minun lopetteleva hyvissä ajoin, niin hänelle jää aikaa hoitaa korvauspuoli. Muutama vuota seinään ja sitten sanoin päivän työn päättyneen. Rouva pyysi minut istumaan sohvalle ja istui itse vierelleni. Haparoivin ottein Ritva avasi farkkujeni napit ja veti alapääni paljaaksi. Ryppyisellä kädellään hän tarttui velttoon kulliini ja veteli esinahkaa. Sitten rouva käänsi minut makuulle sohvalleen, jotta ylettyi toisella kädellään puristelemaan kivespussejani. Kullini nousi huojuen yhä pystymmäksi rouvan tuijottaessa ihailevin katsein nahkapäätäni. Sitten tapahtui se jokin!

Ritva kääntyi kullini yläpuolelle antaen muutamia suukkoja terskaan ja nuollen kullin vartta koko pituudeltaan. Kyrpä seisoi kovana kunnes..... Ritva nappasi tekohampaat suustaan ja imaisi terskani niiden tilalle. Hän imutti kyrpääni pehmeästi, mutta samalla voimakkaasti. Tuota tunnetta ei pysty sanoin kuvaamaan, niin mahtavalta vanhan rouvan suihinotto tuntui. Kieli pyöri ihanasti terskan ympärillä ja
kullini upposi Ritvan nielun pohjaan asti. Leskirouvan hampaaton suu oli kuin nuoren tytön pillu - märkä ja tiukka. Poskilihakset lutkuttivat kuin lypsykone rouvan seuratessa minua katseellaan. Hän hallitsi minua täydellisesti ja tilanne tuntui jotenkin sairaalta nauttiessani lähes isoäitini ikäisen naisen käsittelystä. En kyennyt montaakaan minuuttia kestämään ennenkuin spermani ryöppysi Ritvan suuhun. Tähän ei imutus kuitenkaan loppunut, vaan hän jatkoi suihinottoa kunnen penikseni veltostui uudelleen. Pisaraakaan en nähnyt tippuva, joten rouva nautti samalla proteiinipitoisen iltapalansa.

Kertaakaan remontin aikana en nähnyt Ritvaa vähissä pukeissa, saati alasti. Sitävastoin makasin itse alttarilla kulli pystyssä joka ikinen remontti-ilta tuon kertomani jälkeen. Vanhan rouvan makeaakin makeampi suuseksi oli vertaansa vailla. Valitettavasti tälläkin kertaa remontista antamani alennus läheni kokonaiskustannuksia eli oma talous ei juurikaan kohentunut. Mutta vastapainona: ah - niin hyvältä tuo tuntui.


C. Äidin makkari, tyttären kammari:

Päivi oli alle 40 -vuotias eronnut nainen, joka asui yhdessä parikymppisen tyttärensä Mian kanssa. Tytär vietti abikevättään ja siksi Päivi halusi kunnostaa asunnon ennen lakkiaisia. Kolmio oli hyvässä kunnossa, paisti makuuhuoneet. Tarkoitus oli kunnostaa vain äidin huone, koska syksyn tullen Mian oli tarkoitus muuttaa opiskelemaan ja etenkin "pois kotoa", kuten hän uhmakkaasi asian ilmoitti.

Tämänkin remontin maksutapa muuttui vanhaan malliin eli Päivin omatoimisen lompsan venyttelyksi. Rattoreiskan maineeni oli levinnyt hänelle, eikä maksutapa tuottanut erityisempää ongelmaa. Ainoa maksuja haitannut tekijä oli Päivin vuorotyö sekä tytär, joka iltaisin luki kokeisiinsa. Päivin kanssa päätimme aloittaa remontit heti iltapäivällä töiden jälkeen ennenkuin Mia saapui kotiin. Heti päästyämme hänen kotiinsa ensimmäinen temppu oli riisua vaatteet ja hypätä leveään vuoteeseen. Päivi oli kokenut nainen, mistä olin kuullut huhuja jo ennen remontin alkua. Hän osasi kaikki tuntemani temput ja enemmänkin. Niihin sisältyi myös SM-juttuja, joita en aiemmin ollut kokeillut. Yhteiset hetkemme olivat tavanomaista seksiä, jossa sänky natisi ja Päivi kirkui luonnottomalla tavalla. Hän tuntui suorastaan rakastavan seksiä, vaikka usein epäilinkin hänen teeskentelevä. Tiedä häntä, mutta pussini olivat lommolla noiden sessioiden jälkeen.

Makkari tuli kuntoon ja olin valmistautumassa seuraavalle keikalle, kun Mia ilmoitti myös hänen kammarinsa tarvitsevan uuden kuosin. Hetken talon naiset kiistelivät sen tarpeellisuudesta, kunnes lopputuloksena tuli päätös lapsekkaan pinkkisävyn muuttamisesta naisellisemmaksi. Eipä siinä muuta kuin parin viikon jatko samassa osoitteessa. Mian kammarin maksua hoidettiin Päivin kanssa vanhaan malliin. Seuraavalla viikolla tähän tuli kuitenkin erityspiirre, kun Päivillä oli iltavuorossa. Menin jatkamaan remppaa, kun ainoastaan Mia oli kotona. Maalasin katonreunaa, kun tuo nuori tyttö katseli hikistä kehoani ja kertoi saapuneensa pari kertaa kotiin, silloin kun olimme vasta aloittaneet Päivin kanssa remonttia. Oli kuulemma ollut äänekästä työtä, josta ei voinut erehtyä. Olipa hän kuullut puheemme hinnan alennuksestakin ja panokerran rahallisen sarvon. Mia kertoi äitinsä olevan varsinainen panopuu, minkä takia hän haluaisi muuttaa pois kotoa. Miehiä oli tullut ja mennyt vuosien saatossa. Äiti ei kuitenkaan ollut suopea hänen poikakavereiden suhteen, eikä sallinut heidän tulevan kotiinsa.

Mia oli tavallaan kateellinen äidilleen ja yksiselitteisesti halusi maksaa oman remonttinsa itse. En varsinaisesti myöntynyt tähän, mutta tyttö oli ajatuksiani nopeampi syöksyessään farkkujeni kimppuun kohti perhekalleuttani. Seisoin työtasolla kädet maalissa kykenemättä estämään häntä, kun nuori neito kaivoi kullini näkyviin ja alkoi runkkaamaan sitä. Kysyin hänen aiempia kokemuksiaan ja ehkäisyä, johon Mia vastasi, että "pantu on ja monella tapaa ja mikäli ei häntä itseään, niin ainakin hän on katsellut, kun äiti on äheltänyt miesten kanssa". Kullini luiskahti Mian punaisten huulien väliin ja tytön ahkera imutus alkoi samalla, kun hän puristeli pusseja kädellään.

Mian suihinotto sujui mallikkaasti samalla, kun putsasin maaliset käteni. Kyrpä maiskahteli Mian suussa, kun nostin hänet ylös riisuen häneltä paidan ja rintaliivit. Eteeni paljastui kiinteät C-kupin kokoiset rinnat, joiden nännit sojottivat pulleina. Mia oli kiihottuneena ja huokasi syvään, kun hyväilin rintoja käsin ja suudelmin. Farkkunsa hän avasi valmiiksi ja tehtäväkseni jäi niiden laskeminen. Alapään suojana oli nuorekkaat stringit, jotka korostivat neidon muhkeaa takamusta. Hyväilin aikani kaunista peppua ennenkuin laskin stringit alas paljastaen trimmatun karvoituksen. Mialla oli vain pieni kiitorata pillun yläpuolella, vastoin kuin äidillään oleva tuuhea mätäs. Koitin ensin kevyesti sormellani häpyhuulien väliä, jossa liukuvoide oli jo valmiina. Muistelin menneitä aikoja ja sitä, milloin viimeksi olin saanut noin nuorta naista. Siitä oli jo kymmeniä vuosia ja siksi päätin nauttia hänestä kaikin keinoin, mutta niin, että myös hänelle jäisi miellyttävät muistot.

Nostin nuoren Mian omalle sängylleen ja painoin pääni hänen resiensä väliin. Maistelin karvaan makeaa koloa ja venyttelin häpyhuulia neidon huokaillessa entistä voimakkaammin. Pitkät liukuvat nuolaisut aina peräaukolta pillun yläosaan klitorikselle asti saivat Mian vartalon heilumaan ja värähtelemään voimakkaasti. Hän vaati minua jatkamaan huutamalla, että "jatka - jatka, älä lopeta, vielä - vielä, nuole mua, jatka, kohta, jatka, kohta - nyyyyt, nyyyt". Sitten Mia puristi pääni jalkojensa väliin, kun kieleni viimeisteli tehtäväänsä nuolemalla pillun valuttamaa mahlaa.

Kullini pamahti yhä kovemmaksi samalla, kun olin maistellut Mian lemmenlovea ja paineet kivespusseissani oli vertaansa vailla. Ensin ajattelin antaa neidon hoitaa minut suullaan, mutta lopulta himoni iski ja halusin koittaa kepillä tuota märkää, nuorta pillua. Nostin reidet uudelleen auki ja painuin polvilleni niiden väliin. Lähetyssaarnaajassa painoin kullini häpyhuulten väliin emättimen aukolle ja vähitellen annoin sen vajota yhä syvemmälle tuohon lämpimään pilluun. Tunsin tiukan puristuksen, juuri sellaisen joka muistini mukaan useimmilla nuorilla, synnyttämättömillä naisilla on. Vedin kullini pois aina pillunhuulille ja sitten työntelin rauhallisesti pohjaan asti. Nautin suunnattomasti tuosta kauniista, nuoresta naisesta, joka äänetelynsä perusteella nautti yhtä paljon minusta, vanhasta ukkomiehestä. Mia koitti allani lisätä tahtia, jonka kaikin keinoin yrityn estää, jotta en olisi lauennut heti alkuvaiheessa. Tämä onnistuikin hyvin ja kykenin pidättelemään aina siihen asti, kunnen huomasin Mian laukeavan uudelleen. Siinä vaiheessa en enää malttanut mieltäni vaan junttasin tiukkaa pillua muutamia kertoja alfauroksen voimalla pillun litistessä nautinnollisesti, kunnes purkauduin tuohon ahtaaseen, liukkaaseen emättimeen. Orgasmini oli ennenkokematon ja silmissäni suorastaan musteni, samalla kun alapääni sykki kauan hänen ihanassa puristuksessaan.

Hikisinä makasimme rinnakkain, kunnes Mia puristautui kaulaani ja sanoi. Kiitos!
Oloni oli taivaallinen, koska tajusin tehneeni nuorelle melko kokemattomalle neidolle hyvän olon, josta hän kiitti. Kiittelin myös omasta puolestani ja kehuin hänen taitojaan miehen hyvänäpitäjänä. Samassa mieleeni pamahti - Ehkäisy !

Muistin, ettei Mia ollut vastannut tuohon yksityiskohtaan ja hetki sitten olin ruiskuttanut siemenet syvälle hänen uumeniinsa. Mia naurahti, ettei huolta, sillä hän on jo puolisen vuotta syönyt pillereitä. Tähän hän lisäsi: "Viimeinkin niistä on hyötyä, sillä edellisen ja ainoan kerran hän oli kumin kanssa." Kyselin hänen rehentelevästä kommentistaan, että "pantu on", johon selitys oli, että panot ovat olleet mielikuvituksen tuotetta äidin mekastusta kuunneltuaan. Toistaiseksi hän oli siis ollut yhden pojan kanssa ja sekin pano olisi "voitu mitata sekunttarilla ilman minuuttiviisaria". Nyt hän totesi tulleensa naiseksi ja halusi minun myös jatkossa kuittaavan huoneensa remontin vastaavalla tavalla.

Samalla viikolla, Päivin iltavuorojen aikaan jatkoin tyttären opettamista rakastelun polulla. Sain kokea kuinka vanhan miehen kokemus kohtasi nuoruuden innon. Mia oli halukas kokeilemaan kaikkea mahdollista ja tuntui, ettei hänelle riitä mikään. Sain ihailla hänen muodokasta vartaloaan edestä ja takaa, alta ja päältä sekä nauttia yhä uudelleen tiukan pillun puristuksesta. Kerta toisensa jälkeen oli valmiiksi liukkaana tuntemaan jäntevän kullini tunkeutuvan syvyyksiinsä.

Seuraavalle viikolle jäi hieman kunnostettavaa ja yritin monin keinoin perustella Mian äidille, Päiville, että remontin loppuosan hän voisi maksaa rahalla. Nuukana (tai seksuaalisesti halukkaana) hän ei tähän suostunut, vaan tyttären jälkeen piti korvauksena nauttia vielä muutama kerta myös äidin herkkukolosta.

Nyt varmasti mietit, rakas lukijani: kumpi oli parempi äiti vai tytär? Sanoisin, että kummallakin oli puolensa: äidillä taito ja tyttärellä into. Molemmat erinomaisia, naisellisia seksikumppaneita!

Ei liene yllättävää todeta, että tästäkin remontista sain vain pikkurahaa verrattuna naisten luona kuluttamaani aikaan.

Lopuksi:

Välillä lopettelin remonttihommat lähes kokonaan ja aloin rahastamaan naisille tuottamastani mielihyvästä. Aloin siis myymään itseäni naisille eli olin muuttunut rattopojaksi (gigoloksi), mutta siinä oli sekä hyvät että huonot puolensa. Rahaa kyllä tuli, mutta oma nautintoni jäi taka-alalle, enkä kokenut enää vastaavia elämyksiä ja nautintoja kuin noissa kertomissani herkkupaloissa. Siksi olen uudelleen alkanut heittämään remppakeikkaa ja niistä luonnossa saamani korvaus on vahvasti maukkaampaa kuin seksin harrastaminen pelkästään rahasta.

Lienen siis edelleen enemmän Ratto-Reiska, kuin Rattopoika


ps. Kummalla tavalla sinä, arvon naiseni haluaisit kokea seksuaalisen nautintosi - ostamalla vain seksiä vai käyttämällä nahkaista kukkaroasi hyvittämään muita kuluja?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute