Herkku-puhelin
Huoltomiehen palkka
Kotirouva Lapista

Ovikello soi, olisikohan siellä viimein huoltofirmasta pyytämäni huoltomies. Avaan oven ja huoltomieshän se siellä ja hyvännäköinen onkin, kaikenlaiset uniformut ovat aina saaneet minut heikoksi, työmiehen haalarikin mukaanlukien. Tällä on hyvinistuvat työhousut ja tiukka t-paita, selvästi treenatun nuoren ja ruskettuneen kroppansa verhona.

-Olikos täällä jotain ongelmia, huoltomies kysyy ja huomaan että hänkin vilkaisee minua päästä varpaisiin. Minulla on päälläni mustat caprit ja musta rinkkapaita.

- Keittiön hana vuotaa, jos voisit katsoa? Käännyn ja lähden kävelemään keittiöön.

Jään viereen seuraamaan kun mies korjailee hanaa.

- Tässä oli vain liitin vähän löysällä, nopea homma. Hän lopettaa työnsä ja hymyilee minulle.

- Otatko juotavaa? On niin kuuma päivä.

- Kyllä kiitos. Oli muuten niin pieni homma etten viitsi edes laskua laittaa.

- Ei kai sitä ilmaiseksi töitä tarvi tehdä, ihmettelen ja käännyn hakeakseni juotavaa. Samassa tunnen lämpimän käden hipaisun takamuksellani. Säpsähdän ja käännyn.

- Vai kelpaisiko sittenkin pieni korvaus vaivoistasi? kysyn ja katson häntä merkitsevästi hymyillen.

- Kelpaisi, huoltomies huokaisi ja veti minut lähelleen. Suutelen häntä suulle ja kaulalle, kuljetan käsiäni selkää pitkin, hän puristelee persettäni ja alkaa riisua vaatteitani hivellen jokaista vaatteen alta paljastuvaa senttiä kiusoittelevasti.

Vedän häneltä paidan pois ja ihailen komeaa ylävartaloa, jätän vielä housut jalkaan, hyväilen vain hieman etumusta. Hän laskeutuu polvilleen eteeni näykkien ihoani sieltä täältä ja laskee pikkuhousuni alas. Kädet vaeltavat sääriäni ja reisiäni pitkin takapuolelle, huoltomies levittää jalkani reippain ottein kyselemättä ja toinen käsi sivelee häpyhuuliani. Sormi uppoaa helposti häpyhuulten väliin ja huokailen sen tutkiessa paikkojani.

- Sinähän olet jo ihan märkä, mies murahtaa, työntää minut pöytää vasten ja kiihkeästi suudelleen kaataa selälleen pöydälle. Hän pudottaa housunsa ja paljastaa ihanan ison kyrpänsä, huohotan pöydällä ja olen seota odotuksesta. Huoltomies astuu lähemmäs ja tunnen kuinka terska leikkii märän pilluni huulilla, kiedon jalkani hänen ympärilleen että saisin tuon komean kalun sisääni. Hänkään ei malta kauaa leikkiä vaan työntyy sisääni yhdellä hitaalla työnnöllä joka saa minut uikuttamaan ääneen.

Huoltomies alkaa panna minua kiihtyvällä tahdilla imien ja puristellen välillä rintojani, kehuen kuinka kuuma, kostea ja tiukka pillu minulla on. Käsi hivuttautuu pepulleni ja tunnen kuinka sormi kiusoittelee peppureikääni. Kiemurtelen vastustukseksi, mutta hän ottaa minua kurkusta hellällä kuristusotteella ja suutelee rajusti osoittaakseen kuka määrää tahdin, saaden minut äärimmäisen kiihottuneeksi.

Hän jatkaa naintia pöydän valittaessa allamme, iso kyrpä soutaa armoa antamatta litisevässä pillussani ja sormi työntyy anaaliini, alan lähestyä orgasmia ja sen vyöryessä ylitseni en voi muuta kuin huutaa ääneen järkeni menettäneenä ja pitää kiinni taitavasta huoltomiehestäni. Huoltomieskään ei kestä pilluni supistelua vaan tulee hänkin ja lopulta lysähtää hikisenä päälleni.

- Mahtava pillu, kyllä tällä palkalla voisi tehdä enenmmänkin töitä, hän virnistää. Minusta taas tuntuu että olin ennemminkin saajana kuin maksajana, mutta lähtiessään huoltomies jättää oman numeronsa että jatkossa saan kutsuttua nimenomaan hänet huoltokeikalle.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute