Herkku-puhelin
Sade kuivan kauden jälkeen
aviomies

Lähes 30-vuoden avioliitto oli tehnyt myös meillä sen, minkä useimmille, väljähtynyt. Itse olin jo varma, että loppu on edessä ja nurmikko aidan takana vaikutti jo niin kovin vihreältä.
Pitkän linjan miehenä päätin kuitenkin vielä yrittää ja aloinkin asiasta kovasti ensin vihjailla ja sitten jopa kertoa, mitä seuraa, jollei lähes vuoden selibaatti ala loppua. Lopulta kerroin jo vaimolle, että en itseasiassa enää häntä edes halua.

Päätimme kuitenkin vielä tehdä yhteisen mökkimatkan, jonka aikana keskustelisimme asiat tavalla tai toisella selväksi.

Mökin ja sauna lämmettyä menin löylyihin, odottelematta vaimoa, joka vältteli jo sitäkin alastomuuden kammossaan. Arvelin löylytteleväni yksin ja silmät kiinni istuessani haaveilin kaikenlaista. Tuloksena tukevahko erektio. Kuulin kun saunan ovi aukeni, enkä peitellyt itseäni. Vaimoni, kaunis hoikka hyvin säilynyt nainen, tuli löylyhuoneeseen, mukanaan jokin pullo. Sanaakaan sanomatta hän tuli eteeni, kaatoi pullosta seisovalle aklulleni,,,hunajaa,,, ja samantien otti kaluni suuhunsa ja alkoin imeä. Sitä hän ei ollut tehnyt vuosikausiin. Suljin silmäni ja nautin. Hän lopetetti hetkeksi ja sanoi: "ikinä enää et ole ilman" ja jatkoi hoitoaan.

Ja hetken jatkettuaan hän nousi hajareisin syliini ja ohjasi kovan kaluni märkään pilluunsa ja kuiskasi "enkä ole minäkään".

Hetken siinä nautittuamme jatkoimme pesun kautta mökin puolelle ja jatkoimme todella nautinnollista ja tyydyttävää rakastelua. Sitä jatkui ja jatkui viikon aikana ainakin 20 kertaa... Ja sama tahti kotona, nyt jo viidettä viikkoa (-huoltotauko ;).

Koko elämämme on muuttunut, nautimme toisistamme ja kaikki asiat sujuvat niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin.

Tarinan opetus : Älä koskaakn anna periksi!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute