Herkku-puhelin
Sara ja Tom
J.D.

Sara ja Tom olivat hieman rokahtava pariskunta jotka tapasin Helsingin yössä. Muutamana peräkkäisenä kesänä olimme usein samoilla festivaaleilla. Itse kävin vain murto-osassa niistä rock- ja metallifestivaaleilla millä Sara ja Tom kävivät.

Eräs Ruisrock oli jäänyt siitä mieleen, että Sara ja Tom olivat kutsuneet minut telttaansa päivän päätteeksi. Tarkoituksena oli nauttia alkoholia ja mehustella seuraavan päivän artisteja. Saapuessani paikalle teltta olikin ollut visusti kiinni, joten saapuessani paikalle huhuilin heitä. Pienen hetken päästä Sara kutsui minut telttaan, mutta käski tulla nopeasti.

Känninen Tom makasi puoliksi selällään teltassa ja Sara runkkaili hänen munaansa. Kun tulin telttaan sisään hän katsoi minua hieman epävarmasti. Sara oli sellainen rokkityttö jolla oli piirteikkäät kasvot ja jonka olemus oli sekoitus coolia ja äärettömän söpöä. Tom oli suoraviivaisempi hevijamppa, mutta nyt näin ensimmäistä kertaa hänen näyttävät vatsalihaksensa. Hän oli toisaalta niin rimpula että hän saisi olla melko huonossa kunnossa ettei lihaksista näkyisi mitään.
Sara katsoi minua ja upotti Tomin munan suuhunsa ja sen tehtyään hymyili muna suussa. Tom vaikutti olevan tämän maailman ja jonkun toisen rajamailla alkoholin vaikutuksesta. Silmät pujoliksi suljettuina hän hymyili ja horisi jotain Saran imutellessa 13-14 cm normaalikokoista hevimiehen kullia. Tom oli tavallisesti vähäpuheinen, mutta nyt hän urahteli vähän väliä siitä mitä Sara hänelle teki.

Rupesin itsekin kovettumaan kun Sara otti sormillaan terskasta kiinni, lipaisi Tomin palleja ja sitten suuteli Tomin peppuaukkoa. Tom laittoi molemmat kätensä kasvoilleen kun Sara aloitti aukon vilkkaan kielettämisen. Samalla esinahkaa vedettiin ylös ja alas ja Tomin horina muttui korinaksi. Pian Tom ruikkasi terhakkaan purskahduksen teltan kattopressuun ja Sara pyyhki paperinenäliinalla mällejä, samalla söpösti kikattaen.

Sitten hänen ilmeensä vakavoitui ja hän tuli lähemmäs. Hän katsoi vakavasti mutta kuin hieman arkaillen minua silmiin ja alkoi avaamaan housujani. Munani pompsahti nopeasti ulos ja Sara katseli sitä kuin hieman lumoutuneena. Hän suuteli sitä, katsoen minua ensin silmiin kuin lupaa kysyen. Alkoi ihana ja taidokas suihinotto. Saran kädet olivat lämpimät kun ne kupittivat pallejani ja vetelivät esinahkaani eestaas.
Tom nosti päätään teltan perällä ja aloitti kuin kummallisen kannustushuudon tajutessaan mitä näki. Sara runkkasi munaani kovemmin ja kuin käski minua tulemaan. Huomasin Tomin kovettuvan näystä, ja katseeni eksyi katsomaan hänen munaansa ja vatsalihaksia ja rupesin tuntemaan tulemisen olevan lähellä. Tarrasin Saraa rinnasta kiinni ja hän pumppasi munaani nyt ainoastaan suullaan. En kestänyt enempää ja laukesin voimalla Saran suuhun.

Kohta teltassa makasi kaksi voipunutta miestä ja Sara kävi väliimme makaamaan. Mikä mahtava aloitus festarille!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute