Herkku-puhelin
Autossasi
24vkundi

Kädet tärisee laittaessani puhelimen takaisin taskuuni. Kello on 22.01 ja odotan sinua bussipysäkillä. Mietin vielä paikalta katoamista, mutta viimein autosi kaartaa mutkan takaa ja pysähtyy viereeni. Avaan oven ja istun viereesi. Tervehdimme toisiamme jääden kuitenkin nimettömäksi. Laitat auton liikkeelle ja jatkamme eteenpäin kohti lähellä olevaa pimennettyä raviradan parkkipaikkaa.

Auto on siisti, melkein vastaostettu. Sammutat ajovalot. Istumme kuun loisteessa katsellen ensin eteenpäin, sitten toisiamme.

"Kiva että tulit. Tää on mulle yhtä jännittävää kuin sulle"

Juttelemme hetken niitä näitä, jännitys laantuu hieman. Hierot reisiäsi ja oikaiset selkääsi.

"Onhan se sit varmaan et vaimo ei saa tästä koskaan tietää?"

On, vakuutan, minäkään en haluaisi kenenkään tietävän. Hymyillään. Eiköhän tässä ole mailailtu asiasta jo tarpeeksi. Virnistät, istuudut mukavammin penkilläsi. Avaat napin ja vetoketjun. Huokaan jännityksestä. Sinuakin hermostuttaa hieman. Puhallat aivan kuin keräten rohkeutta ja vedät housusi polviisi.

Nostat paitaa edestä ja näytät minulle kullisi - se näyttää paksulta, sopivan pitkältä, suonikkaalta. Karvoja olet trimmannut vain hiukan - et halua epäilyksiä vaimoltasi. Otat kalun sormiesi väliin ja vedät pitkähkön esinahan taakse paljastaen kostean terskasi. Katselen. Olet varmasti hieronut sitä ennen tapaamista.

Runkkaat kaluasi hitaasti ja lasket toisen kätesi reidelleni. Vilkaiset mua ja viet kätesi suoraan jälkoväliini. Mun seisokista sä et voi erehtyä. Sun käsi liukuu ylös mun rintaa mun kaulalle ja siitä niskalle. Vedät mut kyyryyn sun reisien ylle. Kalusi tuijottaa mua. Haistan uuden auton, kullisi ja saippuan jolla olet itsesi juuri äskettäin pessyt.

Pidät itseäsi pystyssä toisella kädellä. Tunnen rohkaisevat painallukset niskallani. Suljen silmät ja maistan. Se on niin pehmeä, ja kova yhtä aikaa. Huokaat kovaäänisesti ja kullisi nytkähtää voimakkaasti. Huuleni liukuvat varovasti terskan yli.

Yllätyn miten joudun venyttämään suutani ja varomaan hampaitani. Huokailet nautinnosta jossain yläpuolellani. Kullin imeminen ei olekaan niin helppoa, hymähdän itsekseni. Suuni valuu sylkeä painaessani huuleni karvojasi vasten. Kuulen äänestäsi miten nautit. Peruutan ylös asti ja painan sen taas suuni perukoille asti.

Hetken päästä huuleni liukuvat terskan yli kuin aikaisemmin katsomissani pornovideoissa. Huohotat ja voihkit nauttien joka imaisusta. Terskasi on äärimmillään ja suuni täyttää kiimanesteen maku. Painat kädelläsi vaatien lisää vauhtia. Yhtäkkiä jäykistyt koko kropallasi ja ensimmäinen ryöppy spermaa täyttää suuni.

Posket punoittaen istumme autosi etupenkeillä, sinä housuja kiinnittäen, minä suupieliäni pyyhkien. Lyhyt paluumatka bussipysäkille on hiljainen mutta hymyilemme molemmat.


---

Anna rohkeasti palautetta tarinasta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute