Herkku-puhelin
Naapurin vaimoa Alanyassa
Vanha pukki

Meillä on tosi mukavat naapurit Petri ja Ulla.

He ovat meidän ikäisiämme ja ystävystyttyämme olemme viettäneet useamman kerran vuodessa iltaa yhdessä.

Minä ja vaimoni olemme molemmat pitkiä, urheilullisen hoikkia ja vaaleita. Petri on lihaksikas, vähän mahakaskin ja tumma miehen köriläs. Ullalla on upeat isot rinnat, tumma kihara tukka ja ihanan pyöreä peppu.

Mökillämme ei ole tapana käyttää uimapukuja saunasta uimaan mentäessä ja olemme kaikki nähneet toisemme ainakin vilahdukselta alasti. Toki Ullan vartalo saa himoni hyrräämään ja olen joskus jäänyt tuijottamaan liiankin pitkään hänen rintojaan, mutta kun vaimoni tietää, miten monet naiset olen nuoruudessani "hevosenmunallani" nainut, niin en ole koskaan flirttaillut Ullan kanssa, sillä en ole halunnut antaa vaimolleni mitään syytä nalkuttaa minulle siitä, että vonkaan naapurin rouvalta pillua. Niinpä en ole ollut huomaavinanikaan Ullan kiinnostuksen merkkejä, jotka kyllä vanhana pelimiehenä olen hyvin huomannut. Petri on kyllä kännipäissään taputellut rouvani peppua, mutta ainakaan minun läsnä ollessani vaimo ei ole koskaan lähtenyt Petrin peliin mukaan.

Viime kesänä kyllästyimme jatkuviin sateisiin ja saimme ostettua molemmille pareille äkkilähdöt Alanyaan, jonne saavuimme sunnuntai-iltana.

Maanantaiaamuna Ullaa ei näkynyt aamupalalla ja Petri kertoi hänen sairastuneen mahatautiin. Pahoittelimme toki sitä, että yhteinen loma alkoi näin huonosti.

Kun tiistaina iltapäivällä istuimme vaimoni kanssa pienellä välipalalla parvekkeella, niin näimme altaalla Petrin, mutta Ullaa ei vieläkään näkynyt. Vaimoni alkoi surkutella Ullan tilannetta, ja minä vastasin, että eipä ole helppoa Petrilläkään. Kuinka niin? Kysyi vaimoni. Vastasin, että ajattele nyt itse; kaikki nuo puolialastomat naiset pyörimässä tuolla altaalla ja oma vaimo sairaana. No on sinullakin huolen aiheet! Vaimoni kivahti. Varo vaan, että et itsekin ole kohta puutteessa, jos et lopeta noin tyhmiä juttuja.

Olin välipalan jälkeen lähdössä keskustaan ostamaan itselleni nahkatakkia ja kerroin vaimolleni tulevani aikaisintaan parin tunnin kuluttua. Tule kun kerkiät. Vaimo vastasi ja lähti altaalle. Vaimoni tiesi minun olevan parvekkeella juomassa oluttani loppuun ja niinpä hän asettui Petrin viereiselle aurinkotuolille ja pyysi Petriä levittämään aurinkovoidetta selkäänsä. Toki ymmärsin, että tuo temppu oli piruilua minulle tyhmistä puheistani.

Kävelin rantakadulle, josta pääsin dolmusilla kätevästi keskustaan. Matkaa maksaessani tajusin kuitenkin, että luottokortti oli jäänyt tallelokeroon, eikä pienillä käteisvaroilla mitään nahkatakkia ostettaisi. En voinut muuta, kuin lähteä lähes saman tein takaisin hotellille.

Avasin hotellihuoneen oven. Parvekkeen ovi oli auki ja sisään tulvi allasbaarin musiikkia. Mutta musiikin yli kuulin makuuhuoneesta niin tutun voihkinan, että siitä ei voinut erehtyä. Jumalauta! Vaimo on siellä saamassa orkkua. Harpoin makuuhuoneen ovelle keskeyttääkseni nainnin, mutta jähmetyin puoliavoimelle ovelle katsomaan, miten innoissaan Petri pani kontallaan sängyllä olevaa vaimoani. Läiske vain kuului, kun Petrin vatsa löi vaimoni peppua vasten. Silloin tajusin, mitä mahdollisuuksia tuon syrjähypyn myötä myös minulle avautuisi. Otin kännykän taskustani ja nappasin tuosta lemmenparista kuvan ja häivyin vähin äänin huoneesta.

Keskiviikkoaamuna Ulla tuli aamupalalle ja kertoi olevansa jo ihan OK, mutta Petri oli puolestaan saanut saman taudin. Voi miten huono tuuri päivittelimme yhdessä.

Vaimoni oli lähdössä koko päivän retkelle tutustumaan maaseutuun ja paikallisiin käsitöihin ja pyysi Ullaa mukaansa, mutta Ulla kertoi ottavansa päivän varmuuden vuoksi ihan rennosti hotellin altaalla.

Vaimon lähdettyä istuin hetken parvekkeella ottamassa pienen konjakin; ihan vain vatsalääkkeeksi. Näin Ullan tulevan altaalle ja näin, miten vilkkaasti hän katseli altaalla pyöriviä ihmisiä. Silloin tajusin, että valo ja lämpö oli varmaanin saanut Ullan hormonit hyrräämään ja juuri kun hän oli tervehtynyt lemmenleikkejä varten, oli vuorostaan Petri sairastunut.

Lähdin altaalle ja asetuin Ullan viereen. Sanoin, että voisi toimia varamiehenä Petrin tilalla. Ulla naurahti ja sanoi, että sittenhän varamies voisi levittää aurinkovoidetta selkääni. Levitin voidetta ja kerroin, miten ihanaa on voidella niin upeaa vartaloa, että se varmasti saa kaikkien miesten päät kääntymään. Ulla katsoi minua ihmeissään; eihän hän voinut tietää, että enää minun ei tarvinnut pelätä vaimon moitesaarnaa, vaikka puhuisin vieraalle naiselle mitä hyvänsä.

Hain meille allasbaarista juomaa ja juttelimme siitä, mihin kaikkeen varamiestä voisikaan käyttää. Sitten Ulla valitti selkänsä olevansa sairaana makaamisesta ihan jumissa. Ehdotin, että menisimme huoneeseeni ottamaan pientä välipalaa ja voisin samalla hieroa hänen selkäänsä. Pienen empimisen jälkeen hän suostui ja lähdimme huoneeseen, jossa Ulla halusi ensin käydä vessassa. Ullan ollessa vessassa vaihdoin tiukat uikkarit ohuisiin silkkiboksereihin, avasin parvekkeen oven, nostin parvekkeen pikkupöydän oven sisäpuolelle ja otin peilipöydän edestä pyöreän, selkänojattoman tuolin pöydän eteen.

Ohjasin Ullan istumaan tuolille ja toin hänelle kylmän oluen. Ulla sai katsella merinäköalaa samalla kun hieroin hänen selkäänsä. Ensin Ullaa jännitti tilanne, mutta sitten hän rentoutui nauttimaan hieronnasta. Pian kuitenkin tuli bikinien olkaimet vastaan. Irrotin bikinien takaosan ja Ulla painoi bikineitä vasemmalla kädellään, jotta ne pysyivät ylhäällä. Sitten hän tajusi, miten hankalaa bikineitä on kannatella, laski ne putoamaan ja sanoi, että olethan sinä minun rintani ennenkin nähnyt. Niin olen. Vastasin ja sanoin, että rintasi ja vartalosi ovat niin ihanat, että niistä moni mies varmaankin näkee märkiä päiväunia. Et kai sinä sentään? Ulla kysyi. Voi, et tiedäkään, miten usein olen haaveillut, että saisin hyväillä ja suudella upeita rintojasi vastasin. Vastaukseni sai Ullan aivan sanattomaksi, mutta huomasin hänen hengityksensä kiihtyvän ja nännien paisuvan entisestäänkin.

Siirsin käteni Ullan olkapäille ja painoin lantioni hänen selkäänsä vasten, niin että hän varmasti tunsi kivikovan kaluni ohuen silkkikankaan läpi. Ensin Ulla säpsähti kaluni kosketusta, mutta painautui sitten kaluani vasten ja sanoi ääni kiihkosta käheänä, että sinullahan taitaa olla siellä hieromasauvakin. Niin onkin vastasin ja siirryin Ullan eteen ja vedin housuni alas. Ulla suorastaan kahmaisi esiin ponnahtaneen kaluni suuhunsa ja aloitti aivan ihanan imutuksen. En kuitenkaan halunnut laueta Ullan suuhun, vaan halusin sitä samaa kuin Petrikin, eli naapurin rouvan pillua.

Ohjasin Ullan päättäväisesti kontalleen makuuhuoneen sängylle, samaan paikkaan ja samaan asentoon kuin missä Petri oli nainut vaimoani. Työnnyin yhdellä rajulla työnnöllä aivan juurta myöten sisään ja Ulla huokaili kiimoissaan, miten iso ja ihanan kova kaluni on. Ullan pillu on kuitenkin löysempi kuin vaimollani ja ymmärsin, miksi Petri oli niin innoissaan pannut vaimoni tiukkaa pillua. Olen kuitenkin pannut löysiä pilluja monet kerrat ennenkin, joten tiesin, mitä tehdä. Otin vasemmalla kädelläni kiinni Ullan upeasta rinnasta ja puristelin sitä voimakkaasti. Oikean käteni työnsin pillulle, vedin kaluni lähes kokonaan ulos, painoin keskisormen kynnellä terskan alapuolelta kalua voimakkaasti kohti peppua ja työnsin sitten sekä kalun, että sormen sisään. Aina kun kalu työntyi syvälle sisään, niin samalla keskisormen tyvi painui myös voimakkaasti klitorista vasten. Petri ei tuota temppua varmaankaan osannut, koska sain Ullan aivan ekstaasiin. Ei tarvittu kuin muutama työntö ja Ulla sai huutaen orgasmin. Orgasmi sai pillun sykkimään ja tuo syke lypsi minunkin spermani liikkeelle ja nautinnosta karjuen laukesin Ullan pilluun.

Rakastelun jälkeen Ulla sanoi tiukasti, että tästä ei sitten puhuta. Minä tarjosin hänelle lisää juomaa ja vakuutin, että tämä on meidän kahden juttu, josta muiden ei tarvitse tietää.

Katselin Ullan alastonta vartaloa ja tuo ihana näky sai kaluni uudelleen heräämään. Ulla katsoi kaluni paisumista ihmeissään ja sanoi, että oh hoh mikä sonni. Minä vastasin, että vastahan me aloitettiin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute