Herkku-puhelin
Liftaamisen vaarat
Tessa

Olin juuri täyttänyt 18 kun oltiin kaverin kanssa lähdössä Ruisrockiin,
mutta minulla oli pitkä matka joten päätin liftata ensin kaverini luokse viereiseen kaupunkiin.

Oli ihan järjettömän kuuma kesäpäivä, joten minulla oli vain pienet shortsit ja toppi päälläni ja täytyy myöntää että C80 kupin rintani ja muukin kroppani näytti hyvältä kesän auringossa.

En tietenkään menisi kenenkään epäilyttävän yksinäisen miehen kyytiin, olen sen verran fiksu tyttö että kyllä tiedän mitä sellaiset miehet tekisivät kun tälläiseen tyttöön käsiksi pääsisivät. Onnekseni minun ei tarvinnut odottaa kuin kymmenisen minuuttia kun mukavan oloiset mummo ja pappa pysäyttivät autoni ja kyselivät, että: " et kai sinä tyttö yksinään ole liftaamassa, tulehan kyytiin ennenkun jotain pahaa tapahtuu. "

Empä tiennyt mitä seuraavaksi tapahtuu, en olisi noussut autoon niin luottavaisin mielin.

He esittelivät itsensä Martiksi ja Paulaksi ja tarjosivat kotitekoista marjamehua, se oli todella hyvää ja pyysin toisenkin annoksen. Yhtäkkiä tunsin suurta väsymystä ja silmissäni heitti, aloin panikoitua, mitä siinä mehussa oikein oli?
.............................


Avasin silmäni ja en nähnyt mitään ja rannettani koski. Olin aivan pimeässä ja tajusin olevani alasti. Paula tuli huoneeseen ja laittoi valot päälle, koitin toisella kädellä peittää ajeltua pilluani tämän vanhan naisen katseilta, onhan se nyt aivan häveliästä, toinen käteni oli köytettynä jonkinlaiseen tolppaan, se näytti strippitangolta.. Paula alkoi puhua Martille: " Eihän tätä tälläistä teinipillua voi noin vaan Jaakolle antaa ennenkun kokeillaan itse. "

"Päästäkää minut pois, teen mitä vaan " Anelin itku kurkussa.
" Niin teetkiin saatanan teinilumppu, tollein liftaamassa, perse heiluen, tissit esillä ja luulee ettei muka mitään tapahdu.. soo soo. " Martti jatkoi puheluaan, samalla kun Paula alkoi riisumaan itseään.

Oli vielä hieman lamaantunut juomasta joka minulle oli annettu, etten saanut sanoja suustani, muuten olisin huutanut.

" Onkos sitä paljon munaa tullut otettua sisään, lutka?" Kysyi Martti seuraavana samalla tullen lähelleni ja levittäessään haarojani. Martti laittoi sormen pilluuni syvälle sisään samalla kun vastasin: " Ei ei ei olen neitsyt, älkää olkaa kilttejä. "

Paula: " Neitsyt vai, meillähän on täällä oikein kunnon teinipillua."
Martti: " Varmasti tiukkaa tavaraa, kyllä uhh uhh. "
Samalla hän alkoi tunkea toista sormea sisääni ja nuolasi klitoristani.
Hymähdin mielihyvästä tahtomattani ja aloin kostua.

Martti jatkoi nuolemistaan hetken ja aloin lähestyä orgasmia, tuo vanha pariskunta käytti minua täysin hyväkseen ja minä minä nautin siitä!

"Tämähän on ihan märkänä tämä pikkupimppi, ootkos varmiina saamaan munaa sinne, oi oi varmana olet. " Martti jatkoi sormien edestakaisin vetelemistä hetken ja juuri kun olin saavuttamassa huipun hän otti ne pois.

Kiemurtelin tuskaisena kiimani kourissa lattialla ja laitoin oman sormeni hänen sormensa tilalleen ja aloin runkata itseäni kunnolla samalla kun nuo vanhukset suutelivat toisiaan edessäni alasti ja Martin muna oli paisumaisillaan kokoajan vain suuremmaksi ja pelottavammaksi,
tilanne kiihotti minua ja sain orgasmin samalla tajuten, että Paula oli ottnut käteensä videokameran ja selosti. " Siinä se mukamas neitsyt teinipillu runkkasi itsensä kun vanhat setä ja täti katselivat ja taisi nauttia tuo pimppi rynkytyksestä, ai ai. "

Paula meni nurkkaan kameran kanssa kuvattuaan ensin lähikuvaa alastomasta ruumiistani, minun maatessani likaisen tuntuisena maassa. Likaisen kuten aina itsetyydytyksen jälkeen, olen luvannut jeesuskelle etten harrasta seksiä ennen avioliittoa ja nyt kuitenkin tiedän mitä on tulossa.

Martti kampesi päälleni ähkien ja puhkuen, hän on niin lihava että minua tuskin näkyy hänen altaan kameralle ja Paula pyytääkiin Marttia siirtämään minut sivulleen..
Ilman mitään varoitusta tunnen kun hänen munansa on sisälläni pohjassa asti ja hän alkaa takaapäin rynkyttää minua hokien kokoajan samalla:
" ei saaaatana miten tiukka teiniposliinipimpsa, en oo vanha pappa saanu tällästä ikinä, tiukkaaah tiukkaaah, saatanan vitun huora tykkää tästä, nauttii kun saa kunnon miehen kyrpää sisäänsä kyntämään, aaaah aaaah aaaaah. Hyvin nopeasti Martti tuli sisälleni. Koko hänen sykkivä lämpönsä oli nyt sisuksissani ja minua koski.

Itkin ja huusin äänettömästi ja vertani oli kaikkialla. Silmissäni sumeni, mutta kuulin Paulan saavan orgasmin, hän oli sormettanut itseään.

He lähtivät jättäen minut huoneeseen ja jäin pelkäämään ja osin odottamaan mitä muuta on tulossa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute