Herkku-puhelin
Unelmat toteutuu
jarppe

Oma jännittävä unelmani oli, että saisin samana päivänä naida ensin päivällä nuorta ja tiukkapilluista viehkeää nuorta naista ja sen päälle illalla omaa 38 -vuotiasta kokenutta posliinipillua.

Käynnistin suunnitelman teon. Netistä sain nuorelta opiskelijaneidolta vastauksen. Hän halusi kokeneelta mieheltä kunnon seksiä. Sovimme treffit.

Opiskelijaneidon kämpäällä odotti ihana seksikäs neito. Vartalo oli kurvikas ja peppu kiinteä. Pimpan edessä ohut vauhtiviiva osoitti tien minne muna tuli ohjata. Kynttilä paloi pöydällä ja seksikäs parfyymi tuoksui ihanalta. Minulla alkoi seistä.

Opiskelija sanoi opisklevansa nyt kokeneen miehen kanssa kiihottumisesta. Niin hän halusi varatun miehen munaa, joka on nyt tilapäisesti vähän sinkkunaisella lainassa.

Hän piti sopimattomanana, että joku nainen saa omia itselleen munan, jolla on käyttöä muillekin. Yritin valaista neidolle, että sellaisia ne naiset yleensä on. Ei ne halua jakaa eroottista kalua toisten kanssa vaan nauttia siitä yksinoikeudella. Vaimoni olisi kovin mustasukkainen, jos tietäisi, että puren sinua nyt kaulasta ja työnnän kullisi sinun häppäreiden väliin.

Neidon häpyhuulet olivat ihanan paksut ja klitoris pompotti suurena pamperona. Opiskelijaneito oli kiimassa. Tarkistin vielä etusormella. Työnsin sen vaginaan. Paikat oli kosteat ja liukkaat.

Kellautin neidon selälleen sängylle. Tempaisin hänen tummasta ja pitkästä tukasta kiinni. Vetäisin tukan suoraksi ja kietaisin sen sängyn päädyn tolpien ympäri ja vetäisin tukan umpisolmuun. Sanoinkin, että tästä ei nyt sitten karkuun lähdetä.

Otin neidon ranteista kiinni ja levitin polvillani reidet levälleen ja työnsin kaluni sisään. Litisevä pillu tuntui hyvältä kun panin ensin hiljaa ja sitten entistä kovemmin. Neito kiljahteli alla. Huusi miten satumaista on naida tuntemattoman miehen kanssa ilamn ehkäisyä.

Kysyin huokausten välissä, käyttikö hän pillereitä. Vastaus oli aijai... aijai... haluan tiineeksi. Mitähä.. voi saakeli... samalla laukesin opiskelijaneidon sisälle. Tytön oli ihana ilme, kun hän tunsi kuinka lämmin sperma suihkuisi häpyhuulten väliin.

Neito löi silmää... moro ukkomies, mitä muuten tuli tehtyä! Sinusta tulee nyt minun mies.

Ponnahdin ylös ja vedin vaatteeni päälle ja lähdin kalppimaan.

Ajelin kotia. Vaimoni oli istukseli sohvalla ja katseli televisoita. Hyppäsin vaimoni taakse ja aloin hieroa niskaa. Suutelin samalla kaulaa. Vaimoni alkoi lämmitä. Oma kullini alkoi seistä. Ajattelin ...hups sitä ei ole pesty sen opiskelija panon jälkeen, mutta ei sillä nyt ole väliä..

Kaadoin vaimoni mahalleen sohvalle ja vedin housut nilkkoihin. Asetuin päälle ja työnsi kaluni märkään pilluun. Panin ihanan pepun päältä ja lasautin lastin sisään.

Vaimoni sanoi, että nyt on pullat uunissa kohoamassa. Minä vaan huokaisin mitääää... vaimoni sanoi, että nyt on aika tulla paksuksi. Sillä sipuli.

Unelmani toteutui kahdet pullat oli uunissa... laskettu aika sama.Sanoin, että nyt se on sinun käytössä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute