Herkku-puhelin
Vaimo ja tyyny
Aviomies

Olimme vaimomi Heimim kamssa katsoneet elokuvaa, ja minä päätin jo lähteä lepäämään. Vaimo sanoi, että hän tulee kohta perässä.

Menin makkariin ja nukahdin kuin tukki. Noin tunnin kuluttua siitä heräsin ja ajattelin piipahtaa vessassa ja katsoa samalla missä Heini viipyy.

Makkarin ovella kuitenkin pysähdyin sillä näin oven raosta että vaimoni oli mahallaan meidän divaanisohvan päällä surffaten tietokoneella. Meinasin jo kysyä, että mitä hän tekee mutta samassa huomasin, että hänen jalkojensa välissä oli sohvatyyny jota vasten hän ´hinkkasi´ itseään. Ajattelin, että tätähän on salaa tästä katsottava.

Seuraavaksi kiinnitin huomiota tietokoneeseen jossa pyöri aikuisviihdettä. Kyse ei ole vaimolle tyypillisestä asiasta, jos ei hän sitten sitää salaa katsele. Vain muutamia kertoa olemme katsoneet yhdessä aikuisviihdettä samalla itse touhuten. Näin hyvin tietokoneen ruudulle, ja huomasin että Heini katselee melko rajuvauhtista seksiä.

Heinin peppu heilui kivasti pienissä hipstereissä samalla kun haarat hankasi tyynyä. Välillä vaimo korjasi tyynyn asentoa ja jatkoi entistä kovemmalla vauhdilla.

Heini siirtyi seuraavaksi Facebookkiin ja ajattelin että nyt hänellä riittää. Hän kaivoi kuitenkin esille exänsä profiilin ja alkoi katsella vuorotellen hänen kuviaan ja pornoa. Tyynyn hyväily oli vaihtunut rajummaksi lanteen nytkyttämiseksi.

Muutamien minuuttien kuluttua Heini katsoi exänsä etelänmatka kuvaa (jossa exä oli ilman paitaa) ja alkoi tärisemään saaden varmasti kiimaisen orgasmin. Vaimoni painoi päänsä tyynyä vasten ja oli kankea hetken kunnes lyyhistyi sohvalle kunnolla. Heini sammutti tietokoneen ja minä kipitin äkkiä takaisin sänkyyn.

Heini vei koneen pois ja meni vessaan. Hetken kuluttua kuulin kun Heini meni kylpyhuoneeseen ja suihku meni päälle.

Samassa minä menin vessaan ja ajattelin samalla tarkistaa oliko hipsterit laitettu pyykkikoriin. Onnekseni mustat hipsterit löytyi pyykkikorista. Pikkarit olivat aivat litimärät, valehtelematta! En voinut vastustaa kiusausta maistella pikkareita, kiiman maku oli todella ihana. Samalla minulla oli outo tunne: toisaalta olin vihainen ja toisaalta todella kiihottunut. Palasin sänkyyn nuoltuani aikani pikkareita.

Sänkyyn päästyäni hetken päästä myös Heini tuli suihkusta ja eikä aikaakaan kun hän tuli viereeni sänkyyn.

Kysyin häneltä, että nytkö vasta tulit nukkumaan.
Hän vastasi siihen, että taisin torkahtaa sohvalle välillä.

Kullini seisoi kivikovana ja päätin yrittää... Aloin hivelemään Heinin peppua. Heini alkoi myötäilemään pepullaan liikettäni. Kiimassani siirryin samantien Heinin taakse kyljelleen ja tunsin kullinkärjelläni kuinka se hiveli jo vaimoni häpyä.

Työnnä jo se sinne, Heini sanoi.
Tein työtä käskettyä ja 16cm kaluni painui samantien pohjaan saakka. Oho, olipa se liukas...., sanoin.

Heini ei puhunut mitään vaikka jotain häneltä yritin kyselläkin... Hän heilutti peppuaan todella kovalla vauhdilla. Huone oli hämärä, mutta huomasin että Heinin silmät olivat kiinni. Ajattelin, että hän miettii varmaan exäänsä. Hetken kuluttua sanoin, että minulta tulee.
Laske vain sisääni, voit antaa tulla..., Heini sanoi.
Samassa tunsin kuinka lastini lähti liikkeelle ja painui tärähtelevään vaimoni pilluun.

Kysyin vaimolta, että miksi sanoit että voit laskea sisään, niinhän tietysti voi kun sinulla on pillerit käytössä.
Niin tietysti, olin jotenkin ajatuksissani..., vaimo vastasi.
Mielessäni oli tietysti se mitä vaimonikin oli varmasti ajatellut, hän puhui minulle kuin exälleen kun oli lumoutunut häneen niin syvälle ajatuksissaan.

Kävimme vessassa ja menimme nukkumaan.
Minusta illan kokemus oli kiihottava, mutta samalla myös pelottava...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute