Herkku-puhelin
Jatkoa haaveita sievästä myyjättärestä
Touhis

Tulee hän ovenrakoon ja kutsuu minut kanssaan wc:hen.

Hetken mietittyäni päätän tarttua hänen kutsuunsa ja mennä hänen kanssaan wc tiloihin.
Päästyäni ovelle on Terhi juuri nostamassa ämpäriä oven välistä sisään, saatuaan ämpärin sisään ottaa hän minua kädestä kiinni ja vetää minut nopeasti sisään ja lukitsee oven heti perästäni.
Terhi tulee luokseni, painaa selkäni seinää vasten ja suutelee minua kiihkeästi vastaan terhin suudelmaan suutelemalla häntä takaisin ja laskemalla käteni hänen pyöreiden pakaroidensa päälle.
Hänen pakaransa käsieni alla tuntuvat niin ihanalta etten voi olla hyväilemättä niitä samalla kun suutelen häntä.

Pian tunnen kuinka veitikka jalkojeni välissä nostaa päätään ylöspäin ja tästä johtuen painan terhiä itseäni vasten, hän ei voi olla tuntematta kuinka kova kaluni painautui hänen häpyään vasten.
Hän polvistuu eteeni ja avaa housuni, hän työntää kätensä suoraan boksereideni alle ja ottaa kovan kaluni käteensä ja vetää sen esiin alkaen lipoa turvonnutta terskaa aina välillä hän imaisee munani suuhunsa ja hyväilee sitä niin ihanasti kielellään samalla kun hän imee sitä.
Mmmm... En mahda enään himolleni mitään vaan nostan terhin ylös polviltaan annan hänelle suudelman pehmeille huulilleen ja taivutan hänet nojaamaan allastasoa vasten ja veden häneltä housut samalla myös pikkarit pois jalasta.

Levitän hänen jalkojaan hieman enemmän haralleen voidakseni nuolla hänen sievää pilluaan...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute