Herkku-puhelin
Hyvin hoidettu
Kirsikka

Miehen kieli alkaa vavahtelemaan, kun hän laittaa kielensä emättimen aukolleni. Hän painaa pehmeän kielensä pimpsan reikäni herkkää ihoa vasten ja liikuttaa sitä hitaasti, nuollen pimpsasta valuvaa limaa. Tunnen kuinka miehen suusta valuu kulolaa vaolleni. Hän venyttää sormillaan häpyhuuliani erilleen ja alkaa työntämään kieltään pimpsan reikääni. Hän hengittää raskaasti nenän kautta, painaen sieraimet lähes kiinni vasten sotkuista vulvaani. Tunnen kuinka miehen kieli liikkuu tunnustellen sisälläni. Hän painaa huulensa vasten pimpsan aukkoni reunoja ja alkaa voimakkaasti imemään pimpsaani, lypsäen kielellä kirkasta kiimanestettä nieluunsa. Pimpsani vastaa alkamalla supistelemaan. Reidet täristen laukean vasten miehen suuta.

Mies irtoaa litisevästä vulvastani ja katsoo sitä hengästyneenä. Pimpsani on rentoutunut ja hieman arka kun hän koskee pientä klitoristani. Kavahdan ja yritän sulkea jalkani kiinni mutta hän pitää niitä rauhallisella otteella erillään. Hän alkaa silittelemään sormellaan klitorikseni ympärillä olevaa ihoa, varoo koskemasta suoraan arkaan helmeeni. Pelkään että hän satuttaa minua mutta en pääse irti hänen otteestaan. Kehoni kokee puhdasta avuttomuutta miehen pitäessä minua aloillaan massallaan ja voimallaan. Hänen sormiensa liike käy vaativammaksi. Nyt ei ole klitoriksenikaan enää turvassa. Vaikka tilanne on hieman kivulias, kiihotun alistettuna olemisesta voimakkaasti. Äkkiä tuntuu siltä kuin jotenkin unohtaisin järkeni ja estoni ja tahdon vain saada kaikki koloni täyteen tuota miestä. En enää yritä sulkea jalkojani vaan avaan niitä itse enemmän auki ja toivon kipeästi että hän laittaisi pian jotain kovaa pimpsan reikääni.

Huomattuaan vastarintani murentuneen mies hymyilee ja vie kasvonsa uudelleen jalkojeni väliin. Hän levittää häpyhuulet erilleen ja nuolaisee hitaasti klitoristani. Tunnen kuinka pimpsani supistelee janoissaan. Vihdoin hän laskee sormen reiälleni ja alkaa työntämään sitä sisääni. Huokaisen helpottuneena mutta pian alan taas huohottamaan. Samalla kun mies liikuttaa sormeaan pimpsan reiässäni hän nuolee klitoristani huolellisin vedoin. Hän ottaa pienen helmeni pihtimäisesti huuliensa väliin ja alkaa imemään. Klitoriksen kärki on hänen suunsa sisäpuolella ja hän härnää sitä kielellään. Vaikutus ulottuu kehoni jokaiseen soluun. Olen juuri laukeamaisillani kun suu ja sormi katoavat ja tunnen kuinka järkälemäinen penis alkaa työntymään kiimaiseen reikääni. Haukon henkeäni. Mies työntyy kokonaan sisälleni, vetäytyy hieman taksepäin ja työntää taas syvälle armottoman kovan kalunsa. Korvani täyttyvät litinällä. Mies pitelee minua lantiosta kiinni ja astuu pientä halukasta narttuaan. Tämä kalu on ylivoimainen. Se ei kysele vaan ottaa, panee ja siittää. Pimpsani alkaa supistelelemaan kangen ympärillä niin kovasti että siihen melkein sattuu. Orgasmi tulee nopeasti ja rajusti. Se pumppaa kalusta irti sen mitä se kuumeisesti janoaa ja ottaa sperman vastaan viimeistä pisaraa myöten.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute