Herkku-puhelin
Rouvien kanssa
Scorpio

Rouvien kanssa

Istuin hotellihuoneessa selaten tv-kanavia ja odotellen malttamattomana Maijaa. Maijaa joka oli itseäni kahdeksan vuotta vanhempi naimisissa oleva nainen. Olimme Maijan kanssa tavanneet vuosia aiemmin ja tiemme oli kohdannut aina kun olin käymässä paikkakunnalla.

Huoneen ovelta kuului vaimea koputus. Hyppäsin innokkaasti ylös ja riensin avaamaan ovea sydän pamppaillen. Oven takana olikin Maija lyhyine punaisine hiuksineen, mutta hänen takanaan seisoi pieni ja muodokas mustahiuksinen pikisilmä. Perkele nyt jäi pillu saamatta välähti mielessäni.

Hei Maija huikkasi. Tässä on Lea. Lea on työkavereitani. Tarjosin Lealle kuuliaisesti tassu ja mutisin oman nimeni. Samaan aikaan mietin, että mitä nyt mites nyt toimitaan. Maija oli naimisissa oleva nainen, mukanaan työkaveri taitaa olla parempi peesata Maijan juttuja ja katsoa mistä on kysymys.

Pyysin rouvia sisään ja samalla virettelin kevyttä keskustelua. Kääntyessäni takaisin huoneen ovea kohti huomasin rouvien menevän kahdestaan WC:hen. Ovi sulkeutui ja jäin hölmönä seisomaan keskelle huonetta ihmettelemään. No mitä helvettiä nyt. Ensin tullaan vieras kottarainen mukana, paneminen jää sikseen ja nyt ne painu kahdestaan kusella. Voi ristus ihme touhua.

Rojahdin istumaan sängyn päätyyn, kaukosäädin käteen ja katselemaan televisiota. Wc:n ovi avautui. Oven takaa kuului rouvien hihitystä. Käännyin katsomaan ja nyt oli minun vuoroni yllättyä. Maija ja Lea, musta ja punainen, seisoivat ovella päällään seksikkäät hiustensa väriset korsetit. Siirsin katsettani alaspäin ja totesin tyytyväisenä, että Maijalla oli tapansa mukaan ajeltu pillu ja hänen ystävättärelleen karvoituksesta oli jäljellä pieni tiukkarajainen musta viiva.

Maija käveli minuun kiinni, suuteli samalla hyväillen farkkujeni etumusta. Lea on myös naimisissa ja haluaa elämäänsä vaihtelua. Kerroin Lealle suhteestamme, Maija sanoi. Kehuin, että olet sen verran hyvä mies, että kykenisit hoitamaan meidät molemmat. Jep jep ainahan sitä puutteessa olevaa auttaa, yritin miehekkäästi vastailla. Puheassamme myös Lea oli siirtynyt kosketus etäisyydelle. Maija vinkkasi Lean kiinni minuun. Arasteleva ja kokeileva ensisuudelma. Hetken tauko ja Lean huulet painautuvat kiihkeästi huuliani vasten. Samaan aikaan Maija kaivoi kullini esille ja aloitti runkkaamisen. Hetken kuluttua käteni olivat täynnä naista kähmin ja puristelin molempien rintoja ja pakaroita. Maija laskeutui polvilleen imaisten kyrpäni suuhunsa. Tämän Maija osasi, suun käyttö oli ehkä parasta hänen taidoistaan. Suutelin Leaa intohimoisesti. Työnsin käteni hänen pillulleen. Lea levitti jalkojaan, työntäen samalla lantiotaan eteenpäin. Jatkettuamme hetken Maija nousi ylös, tarttui Leaa hiuksista ja painoi Leaa alaspäin. Ime ota se suuhun. Maija sanoi. Lea suorastaan syöksyi polvilleen, ahmaisi kyrpäni suuhunsa. Lea imi ja puri, imi ja puri. Maija antoi suukon, kääntyi selin ja laskeutui polvilleen sängyn päätyyn. Pidin oikella kädellä kiinni Leaa niskasta ohjaillen samalla hänen suihinottoa. Vasen käteni sormitti Maijan pillua. Mmm asiaa.

Nyt pitää saada pillua. Vedin Lean Hiuksista ylös. Suutelin ja sanoin käy kontallee tuohon Maijan viereen. Lean siirtyessä sängyn päätyyn, käännyin ja survaisin kyrpäni Maijan märkään ja kuumaan pilluun. Raju survaisu kerralla pohjaan. Maija ulvaisi ja alkoi hokea nussi, nussiii.... Paukutin parhaimpani mukaan, pallini rytkyivät Maija persettä vasten.Maija hetkui panemisen tahdissa. Mikä näky päärynän muotoinen perse johon kyrpäni sukelteli, päärynän muotoiset isot rinnat, jotka heiluivat panemisen tahtiin kuin konevitsan kirkon kellot.

Lea oli päässyt Maijan viereen nelinkontin. Työnsin oikean käteni sormia Lean pilluun, vatkasin ja Lea vastasi työntäen persettään kättäni vasten. Maija vikisi ja voivotti allani. Hän kehotti minua. Anna herkkua Leallekkin, anna, pane sitä, pane. Vaihto vauhdista, siirryin Lean taakse. Painoi kullini Lean turpeita pillun huulia vasten. Lea painoi persettään minua vasten ja kullini lipsahti sisään aivan kuin varkain. Lean pillu olikin erikoisen rakenteinen. Pillu kaartui voimakkaasti hänen vatsaansa kohti. Tässä asennossa kyrpäni jyysti kokoajan alaspäin. Pillu painoi ihanasti koko matkalla terskanipäätä. Muutaman rajun nopean nykäisyn jälkeen Lea alkoi huutaa, pillu supisteli ja hän värisi kauttaaltaan. Ristus tämähän tuli nopeasti.

Vedin kullin pois Lean pillusta. Lea rojahti mahalleen sängyn päälle ja jäi väristen nauttimaan orgasminsa jälki mainingeista. Kahmaisin Maijan lanteilta kiinni ja survaisin kullini hänen pesäänsä. Pari vetoa ja Maija vaati, että hänen pitää päästä päälle. Heittäydyin selälleni sänkyyn, Maija nousi päälleni aloittaen jumalattoman ratsastuksen. Kyrpäni oli syvällä Maijan sisällä, Maija hieroi villisti pilluaan ja häpykumpuaan kulliani vasten. Itselleni tämä lähinnä tuotti kipua, mutta Maija huusi ja kiemurteli. Saatanallisen rytkytyksen jälkeen Maija aloitti orgasminsa. Rajumpi kuin koskaan ennen ilmeisesti toisen rouvan läsnäolo tehosti sitä.

Maija vierähti päältäni. Kääntyi vierelleni selälleen. Kiitos hän sanoi. Laske spermat Leaan, luulen, että juuri sitä hän kaipaa.

Lea makasi edelleen vatsallaan kuunnellen puheitamme. Tartuin häntä olkapäästä ja käänsin hänet selälleen. Lea koukisti jalkojaan, avasi polvensa, ojensi käsiään ja sanoi tule. Tule sonni, laske lasti minuun. Laskeuduin Lean jalkojen väliin, kyrpä sisään ja oikea käsi Lean perseen alle. Aloitin rajun runttaamisen, vedin kyrvällä koko varrella. Nostin Lean jalat ylös olkapäilleni, Tartuin lanteista kiinni samalla kumartuen eteenpäin. Lean pillu oli kuin tarjottimella. Rajua naintia tunsin kuinka mälli alkoi lähteä liikkeelle jostain pallien perukoilta. Karjuen kuin heikko päinen suhauttelin sykäyksittäin spermat Lean pillun perukoille. Puoli tajuttomana rojahdin rouvien väliin.

Hetken levähdettyämme, rouvat olivat hakeutuneet kainalooni. Molempien sormet leikkivät kullini ympärillä. Suukottelua ja tunsin kuinka kullini kohotteli uudestaan päätään..............

Jos haluat kuulla lisää, kerro minulle mitä pidit tästä tarinasta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute