Herkku-puhelin
Säälipillusta peppupanoon
isäntä-54

Piehtaroin sängyssä hermostuneena. Kuuntelin korva hörössä, milloin vaimo vetää vessanpöntön ja tulee makuuhuoneeseen. Minua panetti hirveästi eikä televisiosta myöhään illalla tullut vanha tuttu Emmanuelle vähentänyt painetta.
Vaimo ei ole suostunut seksiin lähes vuoteen. Niinpä toiveet olivat nytkin kovin pienet. Olimme puhuneet asiasta illalla, joten elättelin toiveita säälipillusta.
Vihdoin vaimo tuli sänkyyn ja kietoutui tiukasti peittoonsa kuin perhosentoukka koteloonsa. Varovasti hivutin peittoa auki ja pääsin vaimon kylkeen. Hieroin varovasti vaimon olkapäätä, sitten siirsin käteni hänen rinnalleen ja vähitellen puikahdin yöpaidan sisään paljaalle vatsalle ja rinnoille.
Hieroin niin varovasti kuin osasin ja yllätyksekseni huomasin vaimon vähän lämpenevän. Jatkoin rintojen hierontaa jo tuskastuttavan kauan. Vihdoin vaimo kuiskasi ”voitko hieroa vähän myös hartioita”. Tämähän sopi minulle.

Autoin häneltä yöpaidan pois. Vaimon pienet rinnat olivat yllättävän kiinteät. Vähitellen siirryin hartioista alaspäin, hieroin pitkät selkälihakset – vaimo huokaili tyytyväisenä.
Valutin hierontaöljyä reilun kerroksen vaimon selkään ja reisille. Selkää en jaksanut kovin pitkää hieroa mutta öljyisenä kiiltävät reidet kiinnostivat. Hieroin reisiä pitkin liuúin. Sormeni lipsahtelivat joka työnnöllä vähän pidemmälle hipoen pikkuhousuja. Sitten varovasti tartuin pikkuhousujen kaulukseen ja yllätyksekseni vaimo nosti peppuaan. Vedin housut pois ja kaadoin reilusti öljyä paljaalle pepulle.

Pienin liikkein aloin hieroa pakaroita. Vaimo jännitti pakaransa aina, kun käteni lipuivat peppureiälle. En antanut periksi vaan vein sormeni aina vain lähemmäs pikkureikää.
Aikani hierottua vaimo alkoi lämmitä tosissaan. Vein toisen käteni hänen vatsansa alle ja upotin sormeni pikkuisen karvamättään sisään. Vaimo alkoi hieroa pimppiään vasten kättäni, huohotti aika syvään, rinnat kohoilivat kiihkeästi.

Painoin sormeni kuumaan pimppiin. Kuului huokaus ja sitten kuulin jotakin mitä en olisi koskaan uskonut kuulevani: - Saat varovasti kokeilla vähän peppuun.
Kahta kertaa minua ei tarvinnut käskeä. Riuhtaisin housut jalastani. Kaluni oli paisunut kolme senttiä edellisestä ennätyksestä.

Laskeuduin varovasti vaimon pepulle ja ohjasin kaluni suoraan pakaroiden väliin. Vaimo pidätti hengitystään, kun kaluni liukui öljyistä peppuvakoa pitkin. Kun kärki osui tiukalle peppureijälle, nousin hieman ylemmäs, suutelin vaimoa samalla kun painoin terskan hänen tiukkaan reikäänsä.
Vaimo kiljahti mutta ei käskenyt vetää kalua poiskaan. Hitaasti painoin kalun pohjaan ja aloin hiljalleen pumpata kalua tiukassa reiässä. Vaimo alkoi hiljaa ulisemaan, hänen peppunsa kiristyi ja äänekkään ulinan säestämä vaimo sai elämänsä kovimman orgasmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute