Herkku-puhelin
Sihteeristä pomon nartuksi
Herra S

Milla odotti jännittyneenä työpaikan parkkipaikalla. Hän oli saanut aikaisemmin päivällä sähköpostia, jota oli odottanut jo peloissaan pari kuukautta. Millaa hävetti kuinka hän oli firman pikkujouluissa ottanut hieman liikaa ja oli sen jälkeen kuullut huhuja työpaikalla käytöksestään. Pahimmat huhut kertoivat, että Milla olisi hakeutunut lähempään tuttavuuteen pikkupomojen kanssa. Milla ei suostunut uskomaan huhuja todeksi, sillä kukaan pomoista, joiden sihteerinä hän toimi, oli mitenkään mukaansatempaavan näköinen. Huhut myös kertoivat videomateriaalista, jossa Milla ottaisi suihin vessassa. Milla yritti selvittää huhujen alkuperää, koska halusi lopun ikäville huhuille.

Milla piti itseään varautuneena ja hieman ujona, eikä hän lainkaan pitänyt huhujen aiheuttamasta hälinästä hänen selkänsä takana. Hän oli firman nuorin sihteeri, vasta 23-vuotias, joten hän oli tottunut pieneen kiusoitteluun. Muissa firman juhlissa liikaa nauttineet perheelliset miehet olivat joskus yrittäneet lähestyä häntä, mutta Millaa ei sellainen kiinnostanut lainkaan. Pikkujouluista Milla tiesi itse varmasti, että oli nauttinut useamman lasin viiniä ja herännyt aamulla kauheaan päänsärkyyn. Kaikki muu siltä illalta oli pimeää.

Sähköposti oli tullut Erkiltä, yhdeltä hänen pomoistaan. Erkki kertoi, että hän tiesi mitä pikkujouluina oli oikeasti tapahtunut ja lupasi kertoa enemmän työpäivän jälkeen. Kello oli jo vartin yli viisi eikä Erkkiä näkynyt missään. Milla rupesi hermostumaan. Viiden minuutin päästä Erkki tuli omituinen virne naamallaan ulos aulasta kohti ulkona odottavaa Millaa. Erkki oli isokokoinen ja keski-ikää lähestyvä normaalin suomalaisen näköinen mies.

- "Moi Milla. Sori etten viitsinyt kertoa enempää sähköpostissa tai työaikana, mutta tiedätähän kuinka juorut leviävät nopeasti tuossa toimistossa."

- "Sanoit että sinulla on joku video ja tiedät mitä sinä iltana tapahtui.", Milla kysyi mennen suoraan asiaan.

- "Äläs nyt ole noin kärkäs. Ihan kiltteydestäni tämän sinulle teen.", Erkki vastasi. "Rupesit hieman villiksi sinä iltana. Parin lasin jälkeen olit jo avannut paitasi nappeja, niin että rintasi pääsivät oikeuksiinsa. Pian jo jaoit suukkoja esimiehillesi."

- "En usko tuota. Ei kai tuo mennyt vain tuosta pidemmälle? Kuka tästä tietää?"

- "Rauhoitu. Minulla on se video, en ole katsonut sitä, mutta tiedän että se on ainoa kopio. Se on asunnollani. Haluatko tulla hakemaan sen heti?"

- "Mistä sait sen?"

- "Hah-hah. Sen kuvaaja, joka olkoon vielä nimetön, aikoi pitää sen ihan omana hupinaan, mutta hän oli minulle pari palvelusta velkaa ja antoi minun lainata koko kameraa. Se kaveri ei ole ihan mikään tekniikan ihmelapsi."

- "Mä haluan varmituksen, ettei sitä videota ole kenellekään. Miksi sä muuten teet tän?"

- "No sä oot mun alainen. En mä rupea katsomaan, kun joku läski irstas mies runkkaa sun häpeätilalles."

Millaa ihmetytti Erkin suorapuheisuus. Töissä Erkki oli kyllä aika reipas kieleltään ja käytökseltään, mutta tämä oli erilainen Erkki kuin töissä. Erkki selitti vielä lisää Millalle kuinka tilanne oli vielä korjattavissa, mutta pian videon omistaja haluaisi laitteensa takaisin. Milla mietti hetken ja hyväksyi Erkin kutsun autoonsa. Erkki lupasi heittää Millan vielä kotiin, koko hommassa ei menisi kuin alle tunti.

Erkki asui omakotitalossa, joka oli jäänyt hänelle puoli vuotta sitten erossa. Vaimo oli jättänyt Erkin, huhut töissä kertoivat syyksi väkivaltaisuuden. Töissä Erkki ei kuitenkaan vaikuttanut lainkaan vaimonhakkaajalta, joten Milla ei ollut antanut huhuille sen enempää painoarvoa. Erkki sai Millan sisään taloonsa, vaikka Milla olisi halunnut jäädä ulos odottamaan - hän halusi vain sen videon ja lähteä kotiin. Erkki sanoi, että hänellä olisi kerottavaa illasta. Asioita, joita Millan pitäisi tietää.

Erkki ohjasi Millan olohuoneeseen ja otti kirjahyllystä pienen digivideokameran, jonka asetti olohuoneen pöydälle. Erkki katosi hetkeksi keittiöön ja Milla mietti pitäiskö hänen vain ottaa kamera ja lähteä. Milla otti kameran ja avasi sen kasettipesän. Se oli tyhjä.

Erkki palasi keittiöstä kädessään kaksi kuppia teetä ja näki Millan kamera kädessään. Millan näki omahyväisen virneen Erkin naamalla ja tajusi tulleensa pelatuksi. Erkki naurahti ja asetti toisen teekupeista Millan eteen pöydälle. Erkki istuutui sohvalle ja Milla istui viereiselle nojatuolille - mahdollisimman kauas Erkistä.

- "Yrititsä pölliä sitä kasettia? No, kuten sä varmaan huomasit, se kasetti ei oo sisällä, vaan tässä", Erkki sanoi samalla ottaen taskustaan kasetin ja pisti sen pöydälle kameran viereen.

- "Tossa se nyt on. Haluutsä nähdä mitä siinä on?"

Milla ei ollut kiinnostunut tietämään. Erkki siirtyi lähemmäksi Millaa ja näytti siltä kuin jokin vaivaisi häntä. Milla yritti siirtää huomiotaan muualle ja keskittyi teekuppiinsa, josta otti hermostuksissaan huikan liian kuumaa teetä. Polttava tunne levisi Millan suuhun.

- "Milla. Se mitä tuolla videolla on, siis mitä olen siitä kuullut, ei ole kaikki mitä sinä iltana tapahtui. Sun pitäis todella tietää. Yhdellä sun pomoista on kiinnostusta suhun."

- "Kenellä?", Milla kysyi yllättyneenä. Milla ei suostunut uskomaan Erkin juttuja enään. Hän yritti tarttua videokameraan, mutta Erkki tarttui voimakkaasti Millan käteen ennenkuin sai otteen kamerasta.

- "Tuota... Milla. Mä en tehnyt tätä ihan pelkästä auttamisen ilosta. Mulla on ollut vähän yksinäistä sen jälkeen kun Tiina jätti mut. Sä saat ton kameran ja sen sisällön ja mä pidän huolta että jutut susta loppuu töistä, mutta sun on tehtävä mulle eka jotain."

Milla ihmetteli Erkin tyylinmuutosta ja pelkäsi mitä Erkki tarkoitti.

- "Ota multa suihin. Se jää meidän väliseks salaisuudeks."

- "Erkki! Mitä helvetin kiristystä tää on?", Milla huusi selvästi loukkaantuneena.

- "Tää on just sitä.", Erkki sanoi vieläkin vakavampana. "Otat multa suihin. Jos et ota, toi video on firman intranetissä ja YouTubessa. Mä valehtelin että en olis nähnyt sitä. Se on aika rankkaa kamaa."

Milla tunsi kuinka kyyneleet alkoivat valua.

- "En helvetissä! Minä sä oikein pidät mua? Jonain huorana, joka jakaa firman pomoille?"

- "Niin sä tolla videolla yrität tehdä. Jos et ota suostu, niin huomenna ei firmasta löydy ketään joka ei pitäisi sua huorana. Helvetti, siivojatkin tietää mitä sä teet kun juot vähän liikaa."

- "Mitä... miksi? Miksi sä teet tän?"

- "Koska mä olen tän puolentoista vuoden ajan mitä sä olet ollut meillä töissä niin odottanut sitä tilaisuutta saada sulta vähän suuseksiä. Sä et tiedä millainen onnenpotku toi video oli."

- "Sä et ole vieläkään kertonut kuka sen otti!"

- "Mitä helvetin väliä sillä on? Se on huomenna kaikkien nähtävänä."

Milla ei ollut uskoa iltapäiväänsä. Tämä ei voinut olla totta. Samalla kun hän nyyhkytti nojatuolissa ja mietti vaihtoehtojaan, Erkki oli ehtinyt jo riisua housunsa ja hänen kyrpänsä sojotti juhlakunnossa.

- "Ei sulla mee kun hetki. Otat suihin, otat kameran ja lähdet. Tää jää meidän väliseks salaisuudeks, eikä kukaan pysty todistamaan sun pikkujoulusekoiluja. Sulla ei oikeesti oo mitään vaihtoehtoja joten tuus tähän nyt polvilles mun eteen.", Erkki sanoi vieläkin tiukemmin.

Milla ei tiennyt mitä tehdä. Pelko oli lamauttanut hänet täysin. Erkki nousi seisomaan, tarttui Millasta ja nosti tämän nojatuolista ja heitti velton Millan lattialle eteensä. Milla katsoi onnettomana silmiensä tasalla nyt sykkivää penistä. Olihan Milla ennen ottanut suihin, mutta ei pakon sanelemana. Olisiko se noin helppoa?, hän mietti.

- "Ime.", Erkki käski ja tarttui Millaa hiuksista.

Milla tunsi olonsa voimattomaksi. Erkki työnsi Millan päätä lähelle kyrpäänsä ja käski tätä alkamaan imeä. Milla tiesi, ettei voinut enää mitään. Erkki tulisi tekemään mitä tahansa suihinottonsa eteen ja Millan oli myöhäistä perääntyä. Erkki oli häntä paljon isompi ja vahvempi. Milla tarttui haparoivin käsin Erkin kyrvän juureen ja rupesi ohjaamaan sitä suuhunsa. Kyyneelet rupesivat valumaan entistä rankemmin ja Milla tunsi itsensä värisevän. Hän sulki silmänsä ja toivoi, että tämä olisi nopeasti ohi. Milla yritti olla mahdollisimman etäällä henkisesti tilanteesta ja rupesi robottimaiesti imemään Erkin kalua. Milla ei halunnut ajatella lainkaan, hän halusi pois täältä. Hän toivoi, ettei Erkillä olisi enää muuta mielessään. Tämän suihinoton voisi vielä kestää, jos sillä saisi pyyhittyä kaamean pikkujoulun kokonaan, mutta ei muuta. Ei se muun arvoista olisi.

- "Tajusithan sä viimein mistä tässä on kyse. Hyvä, Milla. Just noin. Syvemmälle.", Erkki huohotti innostuksissaan, "Mä tiesin että toi video olisi tän arvoinen."

Milla ollut koskaan tuntenut oloaan näin nöyryytetyksi. Hän näytti varmasti säälittävältä, posket häpeästä punaisena ja kasvot kyneeleiden tahrimana, imemässä lähes tuntemattoman miehen kullia. Milla tunsi itsensä äkkiä hyvin väsyneeksi.

Erkki rupesi huohottamaan lujempaa ja sen enempää kyselemättä laukesi Millan suuhun. Milla tunsi tuhketuvansa ja otti kalun äkkiä ulos suustaan ja yritti köhiä kurkkuaan auki.

- "Niele kaikki, pikku-Milla.", Erkki sanoi ilkeä sävy äänessään.

Milla tunsi itsensä voimattomaksi. Hän ei jaksanut nousta ylös vaan lysähti maahan.

- "Mitä... mitä tapahtuu? Erkki, mitä vittua sä oot tehnyt?", Milla yritti sanoa ääni väristen, mutta puhe tuli katkonaisena ja hiljaisena.

- "Sitä mitä tommoselle huoralle pitääkin. Se mitä mä yritin pikkujoulunakin, mutta sun tyttökaverit tuli pelastamaan sut. Tossa sun teessäs oli vähän pikku ekstraa, niinkuin oli sun viinissäski."

Vihdoin Milla tajusi mistä tästä kaikessa oli kyse. Erkki halusi raiskata Millan, tajuttomana. Milla yritti laittaa vihasta käsiään nyrkkiin, mutta kaikki tuntui omituiselta ja tunnottomalta. Milla yritti mumista vastaan, mutta ei saanut ääntään kuuluviin. Hän oli tajunnan rajamailla.

- "Mun on pakko tunnustaa jotain Milla. Ei minulla mitään videoo pikkujouluista ole. Etkä sinä mitään paljastanut tai paneskellut, sammuit vain. Mä olin just ilmoittautumassa vapaaehtoiseksi viemään sut kotiin, mutta ne muut tytöt töistä ehti ensiksi."

- "Ensiksi se tuntui tappiolta, mutta sitten tajusin, että mulle oli tullut vieläkin parempi mahdollisuus nöyryyttää sua ja käyttää sua hyväkseni. Mä en ikinä arvannut että se olisi ollut näin helppoa. Hyvää yötä vaan sulle Milla, sun pitäs sammua minä hetkenä hyvänsä."

Mutta Milla ei enää kuullut tuota, vaan hänellä pimeni täysin.

--

Milla palasi tajuihinsa pimeässä. Hän oli makuullla jossain ja hän oli alasti. Hiljalleen Millalle palautui mitä hänelle oli tapahtunut. Millaan iski paniikki. Hän ei nähnyt mitään ympärilleen, sillä hänen silmänsä oli peitetty jollain. Milla tajusi samalla, että hänet oli sidottu kiinni sänkyyn tai millä ikinä hän makasikaan. Huutamisesta ei tullut mitään, sillä hänellä oli jonkinlainen suukapula suussa. Milla yritti siltu huutaa apua, mutta se tuli ulos vain epäselvänä muminana.

Yhtäkkiä hän kuuli kuinka joku saapui hänen vierelleen.

- "Oliko hyvä unet Milla?", Erkki nauroi.

- "Sua varmaan kiinnostaa mitä nyt tapahtuu. Teen sinusta narttuni", Erkki nauroi pilkallisesti, "Pian et ole enää lainkaan siveä sihteeri, vaan hyväksikäytetty lutka, joka jakaa ahnaana itseään jokaiselle ohikulkijalle."

- "Mä vähän valmistelin sua jo noiden sun kauneusunien aikana. Sun vaattees on hyvässä tallessa, eikä niin tylsät alusvaatteet tehnyt lainkaan oikeutta sun muodoille."

- "Sä olet nyt mun seksiorjani ja mä olen sun Isäntäsi. Mä haluan, että sä kutsut mua nyt vaan ja ainoastaan Isännäksi tai Herraksi tai mä joudun rankaisemaan sua. Mä teen sulle mitä mä haluan ja sun on parempi totuttautua siihen. Mitä nopeemmin sä hyväksyt, sitä helpompaa tää on sulle ja sä voit ruveta nauttimaankin tästä."

- "Mä otan sulta nyt ton suukapulan veke, mutta jos sä rupeet huutamaan, mä laitan sen takas ja piiskaan sua kunnes opit olemaan hiljaa, niinkuin kunnon nartun kuuluukin. Ymmärretty?"

Erkki avasi ensin Millan siteen silmiltä. Milla räpytteli silmiään tottuakseen hämärään valaistukseen. Milla kauhistui nähdessään Erkin, joka vielä viimeksi oli pikkutakki päällä ja suorat housut jalassa saanut vastentahoista suuseksiä. Nyt Erkillä oli musta nahkanaamio peittämässä hänen kasvonsa, muuten Erkki oli alasti lukuunottamatta nahkabootseja ja musta stringejä.

- "En mä otakaan tota suukapulaa, mä haluan ehkä kuulla kuinka sä vikiset.", Erkki sanoi juuri kun hän oli avaamassa suukapulan solkea. Milla tunsi kuinka Erkki avasi jalkakahleet ja Milla rupesi heti sätkimään paniikissa jalkojaan.

- "Paikka, lutka! Pidä ne jalat rauhassa siinä tai vietät tossa vielä pari tuntia että rauhoitut!"

Milla ei pystynyt hallitsemaan itseään vaan yritti kiljua ja sätkiä kaikkia raajojaan. Erkki tarttui jalkoihin voimakkaasti ja kiinnitti kahleet uudelleen. Milla jatkoi epätoivoista huutoaan.

- "Voi helvetti, just kun mä olisin halunnut leikkiä sun kanssas.", Erkki kirosi ja heilautti raipalla Millaa, niin että nahkasuikaleet osuivat Millan alavatsaan ja häpyhuulille. Milla yritti huutaa kovempaa kivusta. Erkki jatkoi piiskausta, kunnes Milla ei jaksanut enää huutaa ja kyyneleet olivat kuivuneet Millan poskille. Millan alapäätä kuumotti kivusta ja punaiset jäljet kuvittivat koko Millan alavartalon. Erkki ei ollut säästellyt iskujaan varsinkaan sisäreisiin.

Erkki otti orjakammionsa seinältä nahkaisen lantiovyön, jonka pujotti Millan selän alta ja sitoi tiukasti Millan lantion ympärille. Lantiovyössä oli metallilenkkejä, joihin saattoi kiinnittää esimerkiksi vaikka Millan käsikahleet eikä Milla voisi näin liikuttaa käsiään juuri lainkaan. Erkki avasi ensiksi Millan toisen käden ja tiukasti vei käden kiinni Millan lantionvyöhön ja teki toiselle kädelle saman. Milla yritti riuhtoa yläruumistaan, mutta hän oli jo väysynyt. Erkki antoi silti raipan laulaa Millan rinnoille rangaistuksena vastustelusta.

Tämän jälkeen Erkki irrotti uudelleen Millan jalat sängystä, mutta tällä kertaa piti tiukan otteen ja kahlitsi ne lyhyellä kahleella toisiinsa. Milla pystyisi ottamaan lyhyitä askelia, mutta ei pystyisi juurikaan muuten liikuttelemaan jalkojaan.

- "Nouse ylös, narttu.", Erkki käski ja tarttui Millaa hiuksista. Milla totteli eikä halunnut enää kokea Erkin voimakasta raipankäyttöä. "Hyvä narttu."

Millan oli vaikea pitää tasapainonsa, kun Erkki kovakouraisesti vei häntä hämärän huoneen nurkkaan. Erkki avasi yksitellen Millan kädet ja kiinnitti ne uudelleen katosta roikkuneeseen ketjuun. Erkki kiristi ketjua ylöspäin, kunnes Milla joutui olemaan varpaillaan.

- "Mä otan nyt ton sun suukapulan pois. Älä helvetti huuda tai se menee takas ja mä teen mitä mä aion kuitenkin, mutta pitempään. Tee tää helpoksi itsellesi ja ole hiljaa.", Erkki sanoi ja otti suukapulan vihdoin pois Millan suun edestä.

- "No, miten sanotaan?", Erkki kysyi Millalta. Milla oli aivan sekaisin väsymyksestä ja kivusta. Erkki heilautti raippaa Millan rinnoille. "Mitä kiitollinen orja sanoo?"

- "En mä tiedä... ai!", Milla ehti sanoa ennen kuin raippa iskeytyi taas hänen rinnoilleen jättäen helakanpunaiset raidat.

- "Etkö sä ole saanut mitään kotikasvatusta? No, nyt saat kyllä koulutusta. Nartun on parempi oppia kiittämään Isäntää kaikesta mitä Isäntä suuressa hyvyydessään tekee nartulle. Ja mitä mä sanoin siitä mikskä sun pitää mua kutsua?", Erkki sanoi käskevään äänensävyyn ja rupesi kopeloimaan toisellaä kädellä Millan rintoja. Hän puristi Millan vasenta nänniä tiukasti.

- "Kiitos... ai! Kiitos, Isäntä?", Milla yritti.

- "Hyvä, narttu.", Erkki sanoi tyytyväisenä. "Sä opit nopeasti. Nyt mä haluan, että sä lasket nää raipaniskut ja kiität jokaisesta. Jos menet sekaisin luvuissa, niin aloitetaan alusta.", Erkki sanoi ja pyöräytti Millan ympäri ja aloitti Millan pepun piiskaamisen. Ensimmäisen iskun jälkeen Milla huusi kivusta.

- "Yksi?", Erkki johdatteli.

- "Yksi.", Milla nyyhkytti.

- "Yksi, mitä?", Erkki huusi ja iski uudestaan?

- "Yksi, kiitos", Milla nyyhkytti kiljaistuaan ensin raipansivullauksesta selvittyään. Erkki naurahti tyytyväisenä ja iski uudestaan.

- "Aaah! Kaksi, kiitos!", Milla kiljaisi. "Kolme, kiitos. Aih! Neljä, kiitos!", Milla jatkoi kun raipaniskut jatkuivat sivaltamaan kiihtyvään tahtiin Millan jo hieman punoittavaa peppua.

Kun Milla vihdoin pääsi kahteenkymmeneen, Erkki lopetti piiskaamisen. Milla rojahti käsiensä varaan roikkumaan ja nyyhkytti säälittävän näköisenä. "Hyvin tehty, narttu. Mä arvostan sihteerihuoraa, joka osaa laskea eikä vain imeä kullia.", Erkki sanoi ivallisesti ja tarttui Millaa leuastaan kääntääksen tämän kasvot kohti itseään.

- "Millon mä pääsen pois?", Milla kysyi nyyhkytyksen seasta.

Erkki läimäytti Millaa poskelle avokämmenellä.

- "Millon mä pääsen pois, Isäntä?", Milla yritti uudelleen.

- "Sä et halua pois. Sä olet mun narttu nyt. Mä voin kertoa myöhemmin mitä kaikkea mä haluun sun kanssa tehdä, mä olen varma että siinä on jotain mistä säkin tykkäät."

- "Miksi sä teet tän.... Isäntä?"

- "Mä esitän kysymykset täällä. Mä tulen piiskaamaan sua kunnes sä tajuat ettet ole lähdössä täätlä vähään aikaan mihinkään ja rupeat keksimään miksi mä teen tätä."

Erkki irrotti Millan käsikahleet katosta ja Milla valahti lattialle. Sitten Erkki kiinnitti lyhyen ketjun Millan käsikahleisiin ja hieman pitemmän ketjun, joka yhdisti Millan jalkaketjun käsiketjuun.

- "Sä kestit ton piiskauksen aika hyvin noin aloittelijaks. Kai sä olet ensimmäistä kertaa orja? Tommosesta lutkasta ei voi olla ihan varma. No, joka tapauksessa sä olet ansainnut tän kaulapannan, jota sä tuut pitämään täällä."

Erkki kiinnitti Millan kaulan ympärille paksun metallisen kaulapannan, jonka etupuolella roikkui pieni pyöreä lenkki johon Erkki kiinnitti talutushihnan.

- "Nyt on nartun aika saada vähän ruokaa. Seuraas siinä perässä.", Erkki sanoi ja rupesi taluttamaan Millaa kohti Millalle jo tuttua sänkyä, jonka päädyssä odotti kaksi kulhoa. Milla seurasi nelinkontin Erkkiä. Kulhoille päästyä Erkki sitoi talutushihnan sängyn päätyyn ja käski Millaa syömään. Toisessa kulhossa oli vettä ja toisessa kulhossa oli jauhelihaspagettia. Milla arvasi, ettei hän olisi saamassa mitään ruokailuvälineitä.

- "Syö kuin narttukoira. Kiimainen narttu. Mä jätän sut syömään ja jaloittelemaan siihen hetkeksi ja meen itse röökille. Et kai sä vaan polta?", Erkki naurahti matkallaan ulos, mutta kääntyi vielä ennen poistumistaan. "Älä yritä karata. Tää ovi on lukossa ja kuten huomaat, täällä ei ole ikkunoita. Älä yritä yhtään mitään tai sun käy huonosti."

Milla ei jaksanut vastata Erkille eikä uskaltanutkaan, koska pelkäsi sanovansa jotain väärin ja saavansa lisää raippaa.

- "Sun on parasta olla valmis kun mä tuun takas röökiltä. Kai sä pidät anaaliseksistä? Tottakai narttu pitää anaaliseksistä tai ainakin oppii pitämään.", Erkki sanoi vielä ennen kuin sulki oven takanaan.

Millalla ei ollut nälkä. Milla purskahti itkuun ja häntä hävetti suunnattomasti. Ei pelkästään nykyisen tilanteensa takia, vaan koska hän oli haaveillut tästä joskus. Mutta se oli ollut vaan haave, eikä se ollut koskaan mennyt näin pitkälle. Eikä haaveissa koskaan ollut ketään Erkin tapaista vaan mysteerinen tumma mies. Eikä siinä mitään huumeitakaan ollut, mutta oli hän joskus haaveillut tulevansa kaapatuksi. Milla ei voinut kuin miettiä, kuinka tämä oli ollut kaikki hänen omaa syytään. Hän oli ollut aivan liian naiivi ja luottavainen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute