Herkku-puhelin
Naapurin rouvaa rajusti
rampe

Tämä tarina on täysin fiktiivinen.

Seisoskelin vakipaikallani pensasaidan katveessa katselemassa naapurin rouvaa pihatöissä.
Näky oli hyvin kiihoittava kun muodokas nainen kyykki kukkapenkissä tiukat trikoot jalassaan, pystyin jopa erottamaan pikkuhousujen rajat piilopaikkaani.

Olin jo päättänyt, että tänään toteutan pitkäaikaisen haaveeni ja nain tuota seksikästä naista.
Naapurin yrittäjämies Pekka oli hetki sitten lähtenyt ruokatunnilta takaisin töihin ja tiesin hänen pysyvän poissa iltaan asti. Rouva, Katariina nimeltään alkoi tehdä lähtöä sisälle. Vaihdoin paikkaa pihapuun alle, sillä arvelin hänen menevän suihkuun ja puun alta saattoi nähdä pukuhuoneeseen jos verhot olisivat auki.

Hetken kuluttua näin Katariinan ilmestyvän pukuhuoneeseen ja alkavan riisuuntua, nähtävästi ilman aikomustakaan sulkea verhoja. Kyrpäni seisoi jo kivikovana pelkästä ajatuksesta. Hän riisui t-paidan paljastaen mustien liivien verhoamat D-kupin rinnat, seuraavaksi hän rullasi trikoot jalastaan ja sain nähdä muodokkaan takaliston hohtavan valkoisissa pikkuhousuissa. alusvaatteiden riisunta jaksoi hämmästyttää minua kerta kerran jälkeen, rinnat eivät riippuneet lainkaan huolimatta suuresta koosta.

Alaston vartalo katosi suihkuun. Sinne ei voinut ulkopuolelta nähdä, mutta saatoin kuvitella kuinka Katariina saippuoi vartaloaan hitaasti nauttien kosketuksesta ja lämpimästä vedestä joka ryöppysi hänen päälleen.

Sitkeä odotus palkittiin vihdoin ja näin suihkun jäljiltä märän naisen ilmestyvän takaisin pukuhuoneeseen. Hän kuivasi itsensä pyyhkeeseen pitämättä minkäänlaista kiirettä. Seuraavaksi Katariina kumartui ikkunan viereen ja näin hänen ottavan käteensä tulenpunaiset rintaliivit ja alushousut, sitten nainen katosi ovesta näkymättömiin.

Odottelin kärsimättömänä, että kadulla tulisi hiljainen hetki. En halunnut kenenkään näkevän minua, sillä enhän voinut olla varma olisiko Katariina samaa mieltä aikeistani. Vaikka olinkin melko varma että hän oli huomannut joskus minun katseeni ja näytti joskus jopa tahallaan keimailevan minulle.

Kului kymmenisen minuuttia ja katu näytti typötyhjältä. Kävelin nopeasti ulko-ovelle ja painoin kahvasta. Hetki tuntui kestävän ikuisuuden ja ajatukset sinkoilivat päässäni. Mitä jos ovi on lukossa, mitä jos hän pelästyy tuloani ja huutaa, entä jos joku näkee minut. Kyrpäni tuntuu räjähtävän seisokista. Ovi avautuu äänettömästi ja astun eteiseen.
Käännyn oikealle ja näen keittiöön. Henkeni on salpautua näystä. Katariina on ehtinyt pukeutumaan, hänellä on yllään musta paita jonka napit pullottavat lupaavasti ja puoleen sääreen ulottuva musta hame jonka alapuolelta näkyvä kiiltäväpintaiset mustat sukkahousut.

Hän huomaa minut, kääntyy yllättyneen näköisenä kohti ja kysyy "Mmitäs Rami"
Olen yhdellä harppauksella hänen vieressään ja sanon "Eipä muuta kuin ajattelin, että nyt naidaan"
Samalla tartun häntä olkapäästä kääntäen hänet keittiön työtasoon päin selin itseeni.
Painan hänen ylävartalonsa tason päälle ja nostan toisella kädellä hameen helman ylös. Katariina koittaa vastustella hieman, mutta saan pidettyä hänet aloillaan yhdellä kädellä. Näky on uskomaton, punaiset alushousut kuultavat läpi mustasta nailonista. Tuntuu että voisin laueta pelkästä ajatuksesta.

Lasken housuni nilkkoihin ja tartun vapaalla kädelläni sukkahousujen haarakiilaan repäisten sen rikki. Siirrän pikkareita sivuun ja paljastan posliiniksi ajellun pillun. Kiilaan terskani hurmiossa häpyhuulten väliin ja hämmästyneenä huomasi Katariina olevan aivan märkä, tuo narttuhan taitaa haluta tätä! Aloin naimaan reippain työnnöin ja alun pieni vastustelu vaihtui huohotukseen ja vaikerrukseen. Pillu tuntui uskomattoman tiukalta ja pehmeältä samaan aikaan.

Katariina vaikutti tässäkohtaa jo niin hurmioituneelta, että otin käteni pois selältä ja työnsin sen hänen ylävartalonsa ja tason väliin. revin paidan nappeja auki ja kourin hänen rintojaan kovakouraisesti. Pillu supisteli kyrpäni ympärillä työntöjen tahtiin ja vaikerruksesta päätellen orgasmi ei ollut enää kaukana.
Katariinan orgasmi tuli kuin hyökyaalto ja hänen pillunsa supisteli niin voimakkaasti, että hädintuskin sain jatkettua työntöjä, samassa tunsin oman lastini lähtevän ja työnnyin niin syvälle kuin suinkin pystyin ja ruiskutin hänen vittunsa täyteen spermaa.

Vedin elimeni ulos ja näin kuinka spermaa valui repeytyneille sukkahousuille.
Katariina makasi edelleen vatsallaan tasolla vapisten orgasmin jäljiltä. Tilanne oli niin kiihottava, että kyrpäni oli kivikova edelleen huolimatta äskeisestä rajusta siemensyöksystä.

Ehdin miettimään seuraavaa siirtoani pari sekuntia kun välähti. Samahan se on viedä homma loppuun asti kun on kerran alettu. Vilkaisin ympärilleni etsien jotakin liukasteeksi sopivaa, silmiini osui hyllyllä oleva oliiviöljypullo. Nappasin pullon käteeni ja avasin korkin. Kaadoin öljyä pakaroiden väliin ja Katariinan peräaukolle, hän värähti tuntiessaan viileän öljyn vartalollaan. Pieni ynähdys purkautui huulilta kun sovittelin pullon suuta hieman aukolle ja lorautin öljyä myös suoleen. Asetin terskani ryppyreijälle ja aloin työntämään. Jos oli Katariinalla tiukka pillu, niin tämä oli vielä jostakin aivan eri maailmasta.
Tuntui, että nahka kuoriutuisi kullistani kun se aurasi tietään suoleen. Katariina haukkoi henkeään ja vaikeroi allani. Peräaukko supisteli rajusti, mutta alkoi antaa sen verran myöden että sain aloitettua rajummat työnnöt. Nain rajusti pohjaan saakka joka työnnöllä. Työnsin käteni etukautta klitorikselle ja aloin hieromaan sitä työntöjen tahdissa, eikä aikaakaan kun alkoi tuttu värinä tuntumaan Katariinan vartalossa.
Orgasmi oli lähes yhtä raju kuin ensimmäinen ja johtuen ryppyreijän tiukkuudesta oli minun pakko keskeyttää työnnöt isoimman aallon ajaksi. Kun hänen orgasminsa hieman laantui saatoin jatkaa ja tartuin häntä molemmin käsin lanteilta aloittaen villin naimisen. Ei kestänyt kovin kauaa kun lastini alkoi ilmoittaa tulostaan pari rajua työntöä vielä ja siemenet ryöppysivät suoleen. Vetäydyin irti hänestä ja katsoin alas näky oli huima peräaukosta valui spermaa irvokkaasti avoinna olevien häpyhuulten väliin ja sekoittui aiempaan lastiini siitä ne valuivat yhdessä rikkonaisten sukkahousujen peittämille reisille.

En ehtinyt nauttia näystä kauempaa kun Katariina alkoi heräillä orgasmin aiheuttamasta sumusta. Olin jo menossa ovella kun hän nousi vapisevin jaloin tason päältä ja kääntyi perääni. "Odota vähän" hän sanoi.
Järki käski lisätä vauhtia sillä olinhan tarkalleen ottaen syylistynyt juuri äsken vakavaan rikokseen, mutta kaikesta huolimatta käännyin häneen päin.

Edestäpäin näky oli melkoinen myös, paidan napit olivat irronneet ja rinnat pullistelivat liiveissään uhmakkaina.
Housuissa alkoi tuntumaan uuden heräämisen tuntua.

Katariina katsoi suoraan silmiin ja sanoi "Suihkureissu taisi mennä uusiksi, tuletko mukaan..."

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute