Herkku-puhelin
Anna sisäkkönä
-keane

Anna oli saanut siivoja/kotiapulaisen paikan erään hyvin menestyvän nuoren parin kotona. Palkka oli ”normaaleihin” siivoustöihin verrattuna hyvä ja työmiljöö oli isossa talossa miellyttävä. Anna oli käynyt työhaastattelun pariskunnan vaimon, Juulian, kanssa ja hekin olivat tulleet keskenään hyvin juttuun. Pariskunnan miestä Anna ei ollut tavannut. Ainut asia mikä Annaa vähän mietitytti, oli työasu. Ei se ihan samanlainen ollut kuin ranskalaisilla sisäköillä pornoelokuvissa, mutta ei paljoa enempääkään. Anna oli aikuinen, hieman yli 40v kurvikas nainen ja sääret paljaaksi jättävä hame tuntui hieman rohkealta. Yläosassa oli lyhyet hihat, mutta muuten se oli kaula-aukoltaan ja leikkaukseltaan sellainen, ettei sitä ihan missä tahansa rintaliiveissä Anna ajatellut pitää.

Ensimmäisenä työpäivänään Anna saapui aamulla yhdeksältä talon pihaan. Pääovi avautui juuri kun hän oli aikeissa painaa ovikelloa. Pariskunnan mies seisoi ovensuussa ja hätkähti kun näki itseään päätä lyhyemmän Annan seisomassa portailla. Anna jäi tuijottamaan hetkeksi pitkää miestä joka esitteli itsensä Markoksi. Kypsää ikää lähestyvä siivooja meni aivan hämilleen kun Marko katsoi häntä syvälle silmiin ja kätteli. Vaivoin Anna sai esiteltyä myös itsensä ja jäi ihaillen katsomaan perään kun mies astui ovesta ulos ja lähti kohti autoaan. Ehkä Marko ei ollut kaikista komein, eikä lihaksikkain, mutta siinä katseessa ja koko olemuksessa oli jotain, mikä sai Annan polvet notkumaan. ”Varmaan 10 vuotta minua nuorempikin,” Anna mietti ja koetti tolkuttaa itselleen että tämän miehen perään ei nyt kannattanut jäädä haaveilemaan. ”Niin upea nuori vaimokin sillä on.”

Anna kävi sisään ja löysi Juulian olohuoneesta istumasta. Naiset keskustelivat hetken käytännön asioista ja Juulia näytti tarkemmin paikkoja. Talon emäntä ei töissä käynyt, mutta kaikenlaista menoa hänellä oli päivisin, joten Anna tulisi suuren osan työstään tekemään niin, että hän on yksin talossa. Tämä Annalle sopi oikein hyvin, sillä oli mukavampi työskennellä kun ei ollut koko ajan sellainen olo, että joku kyttää.

Pari viikkoa meni mukavasti. Anna viihtyi työssään, vaikkei se varmaan ihan kaikkien unelmahomma ollutkaan. Siivoillessa, pyykätessä ja silittäessä päivä meni melko joutuisasti. Juuliaa Anna näki lähes päivittäin, mutta Markoa hän ei ollut nähnyt ensimmäistä päivää lukuun ottamatta ja välillä Anna huomasi mielessään tätä asiaa hieman harmittelevan.
Eräänä päivänä Anna oli imuroimassa pariskunnan makuuhuonetta. Sängyn alle kyykistellessään hän näki siellä digikameran. Anna nosti sen yöpöydälle ja jatkoi töitään, mutta ei mennyt kauaakaan kun hän alkoi pohtia että miten kamera on päätynyt sängyn alle Onko sillä otettu kuvia makuuhuoneessa? Ja millaisia kuvia? Piru alkoi heräämään Annan mielessä, eikä hän kauaa jaksanut vastustella Hänen oli pakko edes vähän vilkaista millaisia kuvia sieltä löytyy… eihän sitä kukaan saisi tietää. Anna napsautti kameran päälle ja tutki nappuloita hetken. Hänen hengitys tiheni kun hän keksi miten kuvia voi katsella. Hän laittoi katselu-toiminnon päälle ja oli lentää selälleen; kuva oli otettu aika läheltä ja siinä Juulian spermaisille kasvoille hierottiin paksua kalua. Anna tuijotti näkyä pitkään puna poskillaan. Sitten hän alkoi selata kuvia eteenpäin ja tajusi että viimeinen kuva oli tullut näkyviin ensin. Äkkiä juoni alkoi selvitä hänelle ja kävi selväksi että talon nuoripari oli ottanut kuvia toisistaan pitkin rakastelu-sessiotaan.

Annan alapäässä alkoi tykyttää kun hän katseli miten nuori emäntä imi miehensä kalua kovaksi. Tämän jälkeen Marko oli ottanut muutaman kuvan hoikan vaimonsa kiinteästä, alastomasta perästä, tämän ollessa kontillaan lattialla. Annan alushousut valahtivat märäksi viimeistään silloin kun hän näki miten Marko työnsi paksua aisaansa Juulian kireään pilluun. Nyt ei taloudenhoitaja enää malttanut pitää näppejä erossa ja alkoi repiä hameen helmaa ylemmäs ja ujutti sormen pikkuhousujen alle. Anna huokasi kun tunsi miten märkä hänen vakonsa jo oli ja hänen oli pakko alkaa hieroa pulleaa klitoristaan. Samalla hän katsoi miten Markon komea kalu aurasi tietään takaapäin vaimonsa sisään. Anna kävi kiimasta kuumana ja hän kävi sängylle selälleen. Luottaen siihen, että hän olisi yksin talossa, Anna riisui alushousunsa ja työnsi ne työhameen taskuun. Märän pillun litinä täytti huoneen ja Anna huokaili raskaasti. Samassa ulko-ovi kävi! Anna ponkaisi ylös ja alkoi suoristella hamettaan. ”Ei hitto, nytkö se Juulia jo tuli” Anna ajatteli, sammutti kameran ja jätti sen pöydälle. Hän käynnisti imurin ja alkoi imuroida kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Anna säpsähti kun kuulikin käytävästä miehen äänen; ”Moi, Marko täällä. Älä pelästy, tulin vain käymään pikaisesti suihkussa.” Annan sydän hakkasi kun hän sai sanottua joitain vastaukseksi. Hän ei voinut ajatella muuta kuin sitä mitä oli juuri nähnyt tuon miehen tekevän vaimonsa kanssa. Anna kuuli kylpyhuoneen oven käyvän ja hän sammutti imurin. Hän ei tiennyt että mitä tekisi seuraavaksi, mutta siivoaminen ei ollut ensimmäisenä mielessä. Hetken pohdittuaan hän kuitenkin tuli siihen tulokseen, että parasta olisi vain tasata ajatukset ja mennä jatkamaan töitä.

Anna vei imurin pois ja meni keittiöön. Tiskaaminen tuntui tähän tilanteeseen sopivalta hommalta. Juuri kun Anna oli saanut pesuvedet ison kattilan sisään, tuli Marko kylpytakissaan hakemaan juotavaa. Anna nieleskeli ja tervehti niin huolettomasti kuin pystyi. Marko hörppäsi ja sanoi että lähtee ihan kohta häiritsemästä Annan töitä. Anna totesi että Markon kotihan tämä oli ja heilautti huolimattomasti tiskiharjaa joka lennähti kädestä. Anna kyykistyi noukkimaan sitä ja ihmetteli että miten jalkojen välissä tuntui siinä pyllistäessä viileä tuulahdus… ja silloin hän tajusi: hänellä ei ollut alushousuja! Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt. Miljoona ajatusta kerkesi juosta Annan mielessä sen hetken kun hän poimi tiskiharjaa lattialta. Hän oli alapää paljaana pyllistämässä pomolleen. Anna syöksyi ylös ja hätääntyneenä kääntyi Markoon päin toivoen että tämä ei olisi nähnyt, mutta myöhäistä. Markon katse oli laajentunut ja hänen ilme oli yllättynyt mutta samalla ilkikurinen. Anna ei osannut sanoa mitään, vaan keskittyi vain kiskomaan hamettaan niin alas kuin mahdollista. ”Ei vaimo vissiin ollut puhunut alusvaatteista mitään kun sulle nuo työvaatteet antoi.” Marko naurahti ja Anna tunsi miten punaiset hänen poskensa olivat. Seurasi hetken hiljaisuus joka rikkoutui kun Marko sanoi: ”en todellakaan valita että päätit jättää ne pois.” Samalla kun Anna vähän nosti katsettaan hän näki miten Marko raotti kylpytakkiaan ja puolittain kovettunut kalu paljastui. Anna jäi tuijottamaan miten Marko avasi takkia enemmän ja kalu kovettui koko ajan lisää. ”Mitä sä nyt oikein…” Anna koitti estää tilanteen etenemistä, mutta Markon ilmeessä oli jo niin paljon himoa, että Annan estelyt eivät paljoa auttaneet. ”Hitto mikä nainen sä olet… niin upeat muodot, eikä sun pillussakaan ole moitteen sijaa.” Anna meni aivan hämilleen ja samaan aikaan hän alkoi tuntea pakonomaista tarvetta syöksyä Markon kimppuun. Samalla miehen kalu alkoi olla jo aivan kivikova ja sojottaa kohti kattoa.

”Oleppas nyt kiltti sisäkkö ja nojaa tuohon pöytään ja nosta vähän hamettasi,” Marko sanoi ja alkoi hitaasti runkata paisuvan kalun vartta. Anna ei tiennyt mitä tehdä. Tavallaan häntä kiihotti ajatus todella paljon, mutta toisaalta viimeinen järjen muru koetti vastustella. Mutta kun hän katseli komean pomonsa hyväilevän kovaa kulliaan, oli Annan pakko antaa haluilleen periksi. Hän kiltisti painoi vatsansa pöytää vasten ja kohotti hamettaan niin että pakarat paljastuivat puolittain. Marko hymähti hyväksyvästi ja Anna kuuli miten askeleet lähestyivät häntä takaapäin. Anna tunsi miten märkä pillu sykähteli kuin odottaen jotain kovaa sisäänsä. Marko alkoi puristella pakaroita tunnustellen. Hän leipoi niitä välillä kovemmin ja välillä vain silitteli. Ja kun ensimmäinen kämmenen läiskähdys osui pakaraan, pääsi Annan suusta äänekäs voihkaisu. ”Saakeli mikä perse…” Marko ihaili Annan muhkeita kankkuja ja läiskäisi uudelleen. Sitten hän kyykistyi ja näykkäisi hampaillaan pakaraa. Anna inahti ja työnsi vaistomaisesti lantiotaan miehen kasvoja vasten. ”Taitaa olla sisäkkö ihan kypsää tavaraa jo,” Marko naurahti ja näykkäisi uudelleen. ”Jooh… nuole mua…” Anna uikutti.

Marko levitti pakaroita levälleen ja sylkäisi rivosti Annan pillulle. Anna huokaili ja mies painoi kielen vasten turpeaa klittaa. Anna työnsi märkää vakoaan Markon kasvoihin ja mies alkoi ahmia litisevää pillua. Kämmenet hieroivat pakaroita ja Anna voihki. Kun Marko kävi välillä nuolaisemassa Annan toista reikää ja työnsi sormet naisen pilluun, Anna räjähti. Kiljahdellen, lantio nytkähdellen hän vihdoin sai sen mitä oli jo nuorenparin makuuhuoneessa toivonut, rajun orgasmin.

Marko nousi, käänsi Annan ympäri ja nosti tämän istumaan pöydän reunalle. He suutelivat ahnaasti. Anna maistoi Markon suussa omat mehunsa ja vaikka joskus moinen häntä olisi ällöttänyt, nyt hän ahmi rakastajansa suuta. Samassa Marko repäisi Annan yläosan auki ja kaivoi kiimaisena kypsän naisen kookkaat tissit esiin ja alkoi maistella nännejä. Anna oli aina rakastunut sitä kun hänen rintojaan hyväillään ja nyt kun Marko innoissaan niistä nautti, nautti myös Anna. Marko leipoi tissejä ja mumisi miten hän on haaveillut kookkaista kunnon naisen hinkeistä. Annaa hymyilytti kun hän tajusi että vaikka Juulia kovin täydelliseltä hänen silmissään vaikutti, oli Annalla itsellään jotain mistä Marko piti enemmän.

Sitten Marko tarttui Annaa ranteesta ja vei tämän takaisin makuuhuoneeseen jossa tämä oli aiemmin katsellut kuvia. Anna tunsi itsensä tuhmaksi nartuksi kun hän pelin ohi kulkiessaan näki itsensä. Tukka sekaisin, alapää paljaana ja tissit asusta pursuillen. Marko heitti Annan mahalleen sängylle ja ryntäsi kalu kovana perään. Ennen kuin Anna huomasikaan, oli hän kontillaan ja Markon kookas kulli alkoi työntyä sisään lämpimään märkään pilluun. Parin huohotus täytti makuuhuoneen kun he nauttivat toisistaan.
Samassa naimisen keskeytti kameran välähdys!
Juulia oli hiipinyt sisään ja napannut kameran yöpöydältä Annan ja Markon huomaamatta. ”Saatanan pukki! Nyt jäit kiinni ja todisteiden kera,” Juulia sanoi ja taputteli kameraa kädessään. ”Tuollaisen isoperseen kanssako kaikki piti pilata.” Annaa Juulian sanat satuttivat, mutta kun hän näki miten Juulia häntä katseli, alkoi Anna miettiä että mitäköhän mieltä nuori rouva oikeasti olikaan. Marko yritti jotain selitellä, mutta Juulia komensi miestään olemaan hiljaa nopean (ja kalliin) eron uhalla. ”En mä sua kuule tänne palkannut miestäni panemaan,” Juulia sanoi Annalle ja katseli sisäkköä arvioiden. Anna yritti pahoitella, mutta Juulia ei antanut suun vuoroa. ”No jos samaan palkkaan teet tällaisia palveluksia, niin sitten on mun vuoro.” Nuori rouva laski hameensa ja veti pienet pöksyt myös lattialle ja kävi selälleen sängylle. ”Nuole mua.” Anna meni hämilleen, mutta kun Juulia lisäsi komentoon uhkauksen potkuista, päätti Anna että jos tällä jotain voi pelastaa, niin sitten. Hän painoi kielensä karvattomaan pieneen pilluun ja yllättyi kun Juulia oli jo aivan märkä. Anna arveli että Juulia oli jo tovin seurannut hänen ja Markon leikkejä ennen kuin oli puuttunut tilanteeseen.

Anna alkoi kiihottua uudestaan kun hän tajusi tilanteen mielettömyyden; hän nuoli Juulian pillua Markon katsellessa hämillään vieressä. Sivusilmällä Anna kuitenkin huomasi mitä mieltä Markon komea kalu oli naisten välisestä toiminnasta. Juulia huokaili ja alkoi kehua miten taitava aikuinen nainen olikaan nuolemaan kireää pilluaan. ”Ei taida olla eka kerta kun sisäkkö pillua maistelee.” Anna myönsi että nuorempana oli hiprakassa silloin tällöin kaverinsa kanssa leikkinyt ja siitä Juulia vain innostui lisää. ”Olisi pitänyt kysyä haastattelussa näistäkin asioista… olisin voinut nauttia sun suuhoidosta jo aikoja sitten.” Anna tunsi outoa ylpeyttä taidoistaan ja alkoi ahmia entistä kiimaisempana kireää pillua.
”Eikös sulla ollut joku homma kesken?” Juulia kysyi Markolta. Marko ihmetteli että mitä vaimo tarkoitti. ”Etkös sä ollut panemssa tuota isopersettä? Kyllä se niin hyvin mua nuolee, että ansaitsee sun kullia lisää. Pane nyt tätä vanhaa eukkoa oikein kunnolla.”
Annaa kiihotti tuo halventaminen oudosti ja kun hän tunsi Markon kookkaan terskan vaollaan, työnsi hän peppunsa vasten miehen lantiota. Kulli muljahti vaivatta sisään ja Marko alkoi naida. Juulia painoi Annan kasvoja pilluunsa ja Marko alkoi pamputtaa takaapäin. Anna ei meinannut saada henkeä kunnolla, mutta päätti että tämä työtehtävä hoidetaan kunnolla loppuun.
Ei mennyt kauaa kun Juulia alkoi laueta kiljahdellen ja Markokin veti märän kalun ulos, käänsi Annan selälleen ja painoi kullin tissien väliin. ”Jooh, laukea sen pulleiden tissien väliin,” Juuli huohotti ja Marko liu’utti pari kertaa kyrpää hinkkien välissä, kunnes laukesi murahdellen. Iso lasti kuumaa spermaa lennähti Annan poskelle ja loput Marko pumppasi tissien väliin. Anna vaipui kiimaiseen koomaan josta heräsi vasta kun Juulian kamera välähti taas. ”Nyt voidaan sitten sopia työehtoja vähän uusiksi.” Anna nyökytti samalla kun alkoi pyyhkiä kuvaan tallentuneita spermoja naamaltaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute