Herkku-puhelin
Kaverin kanssa puuma jahdissa
Puumaamämetsästän

Olen 25-vuotias parisuhteessa elävä mies, jonka suurena himon kohteena on aina ollut vanhemmat naiset. Eräänä saunailtana pienessä maistissa uskalsin kertoa fantasioistani hyvälle ystävälleni Tonille. Myös Toni myönsi tuntevansa vetoa kypsempiin naisiin. Puhuimme asiasta avoimesti tuon illan jälkeen useaan otteeseen. Keskutelujen lomassa mielessäni kypsyi ajatus, minusta ja Tonista hoitamassa yhdessä vanhempaa naista. Niinpä yhtenä iltana viskin rohkaisemana ehdotin Tonille asiaa. Hän suorastaa innostui ajatuksesta, toki jo siinä vaiheessa kovasti toitottelimme ettei sitten mitään gayhommia vaan hoidetaan vain kahdestaan yksi kypsä nainen. Samassa suunnittelimme jo miten asian hoitaisimme, pieniä yksityiskohtia myöden.

Noin kuukauden kuluttua lähdimme sitten toteuttamaan suunnitelmaa. Jahti seuduksi valitsimme Tallinan ristelilyn. Siellä todennäköisyys tuttujen tapaamiseen olisi suhteellisen pieni. Minäkin olin kuitenkin kunniallisen poikaystävän maineessa ja kunniallisesti olin tähän asti suhteessa ollutkin, mutta nyt halut veivät jo miestä ja se sai perhosia vatsaani. Olemme Tonin kanssa molemmat urheilullisia ja myös komeaksi kehuttuja. Minä 185cm pitkä tumma ja hyvässä kunnossa. Toni on minua pari vuotta nuorempi, astetta tummempi ja on viihtynyt hyvin salilla ja se näkyy päälleppäin. Hän on noin 175-pitkä.

Otimme sopivat pohjat hytissä ja varasimme sinne taxfree myymälästä valmiiksi skumppapullon. Olimme ottaneet mukaan pienen kylmälaukun, jotta saisimme pidettyä juoman kylmänä. Ja sitten vain kohti Laivan yökerhoa.

Tilasimme oluet ja etsimme sopivan "tähystyspaikan" yritimme etsiä sopivia naisia, mutta tarjonta vaikutti vielä tässä vaiheessa turhan nuorelta. Toni kävi aikansa kuluksi tanssittamassa vaaleaa teinityttöä ja viihtyi tytön kanssa useamman tanssin ajan. Pelkäsin jo että jahtimme tyrehtyy saaliiden puutteeseen ja jahtitoverini puutteeseen, mutta onneksi Toni tuli kuitenkin takaisin pöytään ja tokaisi vain että "olisin saanut, mut odotetaan jos löydettäis parempaa." Illan kuluessa ajattelimme jo lähteä etsimään jotain rauhallisempaa baaria jos sieltä löytyisi vähän kokeneempaa seuraa, mutta ennen kuin ehdimme toteuttaa suunnitelman niin tanssilattialle putkahti lupaava ryhmä keski-ikäisiä naisia. Heitä oli viisi. Erin kokoisia ja näköisiä. Otimme oluet ja aloimme analysoimaan naisia ja miettimään kuka heistä olisi sopivin. Joukosta erottui selkeästi Tummilla lyhyillä hiuksilla ja melkoisen hyvällä kropalla varustettu nainen. Eihän missään mallin mitoissa ollut, emmekä me sellaista halutukkaan. vaan haluttiin normaali suomalainen nainen, mielellään rehevä, ehkä jopa lihavakin. Tämä tumma nainen erottui joukosta kuitenkin ennen kaikkea olemuksensa ansiosta. Hän tuntui olevan sopivan rempseä meidän leikkiimme ja hyvässä juhla tunnelmassa jo valmiiksi.

Kävin pyytämässä tätä kaunotarta tanssimaan. Sovittiin että Toni hakee jonkin ajan kuluttua ryhmästä toisen naisen tanssiin. Ihan vain varmuuden vuoksi b-vaihtoehdoksi jos tämä lupaavin ei olekkaan niin rempseä. Tanssin lomassa tutustuimme hiukan Naisen nimi oli Anu. Hän oli eronnut ja lapsensa jo kasvattanut 51-vuotias nainen. Toinen kappale oli jo melkoisen hidas ja Anu painautui lähemmäs. Hänen rintasa painautuivat minua vasten. Ne oli selvästi suuremmat kuin mitä olin arvellut. Se oli iso plussa. Olen aina ollut tissimiehiä. Tilanne alkoi tuntumaan jo housuissani ja painoinkin rohkeasti kaluni vasten Anua. Tunsin kuinka hän vavahti hieman ja painoi sitten lantiotaan tiukasti minua vasten ja kuiskasi "tuntuu melkoisen kookkaalta". Itse tunsin melkoista ylpeyttä näistä sanoista. Kai ne ovat juuri ne sanat mitä mies toivookin kuulevansa.

"Kiihottaakos puumanaiset?" Anu kuiskasi. Kerroin rehellisesti, että kyllä kiihottaa ja että Anu oli juuri sellainen puuma josta olin unelmoinut. Kehu tuntui uppoavan, koska hän kuiskasi korvaani. "Tämän tanssin jälkeen lähdetään. En ole saanut miestä yli vuoteen".

Poistuimme baarista ja vinkkasin Tomille, että nyt mennään. Hän istui pöydässä olut lasin ja erään Anun kanssa samasta ryhmästä olevan naisen kanssa. Kun pääsimme hyttiin Anu kävi heti kiinni ja alkoi suutelemaan. Maltoin kuitenkin ohjata hänet sängylle istumaan ja kaadoin meille lasit skumppaa. Kaadoin sitä myös kolmanteen lasiin ja Anu ihmetteli, että kenelle se olisi. Kerroin että nyt hänellä olisi tilaisuus saada kahta komeaa nuorta miestä yhtä aikaa. Lupasin että olisimme helliä. Sanoin että jos hän kieltäytyy niin ymmärrän kyllä ja päästän hänet menemään. Anu oli hetken mietteliään näköinen ja joi sitten skumppalasinsa ykkösellä ja ilmoitti ettei kaipaa niin hellyyttä vaan kunnon panoa ja sanoi että suostuu jos lupaamme antaa hänelle kunnon kyydit. Vastaus oli parempi kuin mitä olisin uskaltanut toivoa, samassa oveen koputettiinkin ja Toni astui sisään.

Esittelin Tonin ja Anun toisilleen ja ennen kuin ehdin liikaa tilanetta selvittää Anu suutelikin jo tonia ja hapuili käsillään vetoketjua auki. Selvästi toiminnan nainen ja sehän sopii. Toni riisui housunsa ja aloimme yhdessä riisumaan Anua. Samassa myös itse kuoriuduin vaatteistani. Otimme Tonin kanssa kuin yhteisestä suunnitelmasta Anun rinnat käsittelyyn ja samalla upotin hitaasti sormeni Anun sisään. Hän oli jo aivan läpimärkä. Toni asetteli sormensa Anun klitalle ja samalla jatkoimme rintojen käsittelyä. Anu pyysi saada jotain isompaa sisäänsä.

Laitoimme Anun nelinkontin ja toni meni taakse. Minä tarjoilin munaanin Anun suun eteen ja hän imaisi sen suuhunsa. Anu oli todella taitava, hän pyöritti kieltänsä terskan ympärillä ja välillä imi kovaa. Olin jo lähellä tulla, mutta otin kaluni kauemmas ja samassa toni tuli Anun sisään. Anu pyysi saada nyt tuon isomman sisäänsä. olin ylpeä yli 20cm kangestani, mutta ei tonikaan ollut prinssinakilla varustettu. Menin Anun taakse ja painauduin sisään. Pillu oli jo todella liukas Tonin nesteistä, joita oli valunut jo lakanoille ja anun reisille. Aloitin hitaasti samalla, kun toni vei kalunsa Anun suulle puhdistettavaksi. Huone täyttyi irtaasta litinästä ja huohotuksesta. Kovensin vauhtia ja Anu alkoi voihkimaan kovaa, Toni oli siirtänyt sormensa Anun klitorikselle ja pyöritti sitä voimakkaasti. Anu alkoi vavista ja en kestänyt enään kun hänen pillunsa alkoi sykkiä ja puristui kaluani vasten. Tulimme molemmat samassa.

Lysähdimme molemmat sängylle selälleen makaamaan. Uuteen nousuun päässyt Toni kävi kuitenkin jo voipuneen Anun kimppuun ja alkoi hyväillä ja nuolla rintoja ja hän siirtyi kohta alemmaksi ja kävi klitan kimppuun kielellään. Anu mutisi, että varovasti se on jo melko hellänä mutta alkoi taas kohta taas nauttia ja huohottaa. Kohta Toni pyysi anua nousemaan ja meni itse istumaan ja pyysi anun ratsaille niin, että hänen selkänsä oli Tonin vatsaa vasten. Anu alkoi hitaasti liikkua ylös ja alas silmät suljettuina. Menin heidän eteensä ja aloin nuolla anun klitorista. Hän hyväili hiuksiani ja painoi lopulta päätäni kovaa klitoristani vasten. Oloni alkoi olla jo melko tukala, kun muutaman sentin päässä oli Tonin kalu Anun sisällä, mutta olin samalla myös erittäin kiihoittunut. Vauhti yltyi jo todella kovaksi ja Anu suorastaan huusi nautinnosta ja painoi minua itseään vasten. Ei mennyt kauaa kun he tulivat Tonin kanssa molemmat ja äänet vaimenivat hitaasti. Anu siirtyi voipuneena sängylle ja menin hänen luokseen ja suorastaan käsin vielä imemään minut. Anu jaksoi vielä imeä kovaa ja nuolla sitä kuin tikkaria. Varoitin että olen lähellä ja Anu sanoi että "anna tulla vain suuhun, kyllä minä osaan jo niellä"
Tulin heti kun kuulin nämä sanat ja Anu nieli kaiken ja iski vielä silmää lopuksi.

Hän jäi hyttiimme nukkumaan ja antoi aamulla puhelinnumeronsa. Sanoi että haluaa tätä vielä lisää. Niin haluaisimme mekin Anua ja muitakin kypsiä naisia. Minusta tuntui, että näistä tulisi vielä hyviä seikkailuja...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute