Herkku-puhelin
Hypnoosissa
Lady Nickoi

Hieroin kevyesti ohimoitani ja katsoin päivän potilaslistaa, vielä yksi niin sitten päivä olisi pulkassa. Sihteerini oli kirjoittanut kuulakärkikynällä nimen ”Richard Plantagenet” ja nimen alla luki lyhyesti, että hän kärsi unettomuudesta sekä siitä johtuvasta stressistä.

Nousin raskaasti tuoliltani ja kurkistin odotushuoneeseen. Näin tumman siinä kolmissakymmenissä olevan miehen ja hän nosti välittömästi katseensa, kuullessaan oveni käyvän.
”Herra Plantagenet?”
Hän nousi ylös ja harppoi ripeästi huoneelleni.
Pyysin häntä istuutumaan ja istuuduin itsekin pöytäni taakse, häntä vastapäätä.
”Niin, mikä on ongelmana?”
”Minun on vaikeata saada nukuttua öisin”, hän vastasi, mukavan matalalla äänellä.
Tutkin häntä hetken katseellani ja yritin nähdä hänen ulkokuorensa alle.

Hän oli miellyttävän näköinen ja hänen siniharmaissa silmissään oli valpas katse.
Päällisin puolin hänessä ei näyttänyt olevan mitään vikaa mutta hetken tarkastelun jälkeen saatoin havaita että hän oli lopen uupunut, tiesin tarkkaan mikä auttaisi hänen ongelmaansa.
Puhuin vielä hetken hänen kanssaan yrittäen saada täydellisen kokonaiskuvan hänen mielenlaadustaan sekä tilanteestaan.
Hänen puhuessaan tarkkailin hänen kehokieltään ja yritin arvioida kuinka helppo koehenkilö hän olisi. Richard Plantagenet vaikutti sellaiselta mieheltä, jota ei ollut helppoa riisua aseistaan, hän piti kontrollin täysin itsellään mutta juuri sellaiset vahvatahtoiset ihmiset reagoisivat suggerointiin parhaiten.

Pyysin häntä käymään sohvalleni, puolittain istuvaan ja makaavaan asentoon ja rentoutumaan. Avasin kapean kaapin liukuoven, jonka takana säilytin pyörivää spiraaliani. Vilkaisin salaa hänen reaktiotaan mutta hän näytti tyyneltä, mikä oli erikoista sillä hyvin usein asiakkaani hieman vierastivat tätä vekotinta. Heitä pelotti menettää kontrolli itsestään, vaikka tosiasiassa se ei mennyt niin. Hollywood elokuvat olivat antaneet yleisölle sellaisen kuvan että hypnoosissa ihmisen sai tekemään mitä vain, mikä oli täydellistä hölynpölyä. Ketään ei voinut pakottaa edes transsissa tekemään mitään sellaista mitä ei valveillakaan tekisi.
Napsautin spiraalin käyntiin ja himmensin hieman valoja.

”Tyhjennä mielesi kaikista ajatuksista ja keskity vain kuuntelemaan minun ääntäni.
Hengitä syvään sisään ja ulos, rentouta kaikki lihaksesi ja anna niiden levätä. Tunnet kuinka lämmin rentouttava aalto lähtee hitaasti liikkeelle jaloistasi ja nousee hiljalleen ylemmäksi. Kaikki jäsenissäsi oleva jännitys sulaa pois ja sinun on hyvä olla. Anna tämän lämpimän tunteen rentouttaa mielesi ja kehosi. Sinua väsyttää ja haluat nukkua, sinulla on ollut raskas päivä ja haluat levätä. Sinä saat levätä, sinulla on siihen oikeus.
Sinä olet turvassa, voit antaa kehosi levätä ja antaa myös mielesi levätä. Tunnet olosi hyväksi ja haluat antaa periksi väsymykselle”, puhuessani tarkkailin häntä herkeämättä ja hän näytti rauhoittuvan. Pidettyäni hetken tauon jatkoin taas:

”Älä taistele väsymystä vastaan, se ei tunnu hyvältä, anna sen helliä kehoasi ja viedä sinut paikkaan, jossa on hiljaista sekä rauhallista. Aion nyt laskea yhdestä viiteen ja kun pääsen viiteen, olet syvällä transsissa ja sinun on hyvä olla.
Yksi, anna mielesi ajelehtia vapaana, sinun ei tarvitse ajatella mitään, kuuntele vain ääntäni. Kaksi, sinun on hyvä olla, uppoa syvemmälle ja syvemmälle transsiin. Kolme, olet jo melkein perillä ja haluat päästä syvemmälle. Neljä, haluat päästä syvemmälle ja syvemmälle, se tuntuu sinusta hyvältä ja haluat antautua. Viisi, nuku.”

Richardin silmät painuivat kiinni mutta en voinut olla vielä varma transsin syvyydestä. Päätin pelata varman päälle ja jatkaa vielä hetken:
”Anna mielesi vaipua syvemmälle ja syvemmälle levolliseen transsiin, jossa sinun ei tarvitse ajatella tai olla mitään. Tämä tuntuu sinusta hyvältä ja haluat päästä vieläkin syvemmälle, sinä voit aina päästä syvemmälle.”

Nyt päätin että olisi sopiva aika antaa hänelle hieman erikoisempaa käsittelyä. Sihteerini oli jo varmasti lähtenyt, joten kukaan ei olisi kuulemassa.
”Minun ääneni kuunteleminen tuntuu sinusta hyvältä, sinun on helppoa päästä syvemmälle levolliseen transsiin, jossa sinun on hyvä olla. Nyt huomaat että lävitsesi kulkee uusi lämmin rentouttava aalto, joka tuo mukanaan sinulle mielihyvää. Sinusta tuntuu erittäin hyvältä, kun annat tämän mielihyvän ottaa sinut.

Tunnet kuinka tämä mielihyvä lämmittää ihoasi ja hyväilee sinua. Tunnet kuinka sinusta tuntuu hyvältä ja haluat kokea tämän mielihyvän uudestaan ja uudestaan.
Haluat antautua sille täysin, sillä silloin se tuntuu vielä paremmalta. Nyt tunnet sen uudelleen, entistä voimakkaampana, tunnet kuinka se kiihottaa sinua ja se tuntuu sinusta hyvältä. Haluat tuntea sen uudestaan ja nyt tunnet sen entistä voimakkaampana. Nyt tuntemasi mielihyvä muuttuu äärimmäisen seksuaaliseksi ja janoat sitä lisää. Tämä tunne kiihottaa sinua entistä enemmän ja hyväilee sinua juuri sieltä missä se tuntuu kaikkein ihanimmalta.”

Vilkaisin nopeasti hänen jalkojen väliään ja havaitsin selvää liikettä hänen housujensa sisällä. Olin onnistunut osumaan oikeaan paikkaan, ajattelin itsekseni.
”Hengityksesi muuttuu hieman nopeammaksi, kun uusi mielihyvän aalto pyyhkäisee ylitsesi. Tunnet kuinka kiihkosi kasvaa hetki hetkeltä, etkä halua sen loppuvan. Nyt kun napsautan sormiani, niin tunnet mielihyvän lisääntyvän ja muuttuvan intensiivisemmäksi. (NAPS) sinusta tuntuu niin hyvältä. (NAPS) et halua tämän ihanan tunteen loppuvan. (NAPS) tunnet olosi niin kiimaiseksi, haluat laueta. (NAPS) olet jo hyvin lähellä laukeamista. (NAPS) melkein muttei aivan vielä. (NAPS), (NAPS), (NAPS) pian.”
Hänen housujensa etumus oli aivan ratketa, kun hänen kalunsa oli niin kovana.
Olin saanut hänet voihkimaan epätoivoisesti kiihkonsa huumassa ja selkeästi havaittava puna oli noussut hänen laihoille poskilleen. Richard vääntelehti paikallaan kuin riivattuna ja hänen sormensa puristivat sohvan verhoilua, kuin kuumekouristuksessa. Hän oli valmis tulemaan mutta halusin kiusoitella häntä vielä hetken, jotta hänen orgasminsa tuntuisi tajunnanräjäyttävältä.

”Haluat tulla mutta en ole antanut sinulle vielä lupaa, vaikka kuinka haluaisit, niin et saa orgasmia ennen kuin minä annan sinulle luvan. (NAPS), (NAPS). Nyt saat luvan tulla,” sanoin ja hän laukesi kovaan ääneen huutaen.
”Tämä orgasmi tuntuu erittäin hyvältä ja aina kun napsautan sormiani, niin tunnet sen jatkuvan (NAPS). Orgasmisi jatkuu (NAPS) ja jatkuu (NAPS) ja jatkuu (NAPS), se muuttuu aina vain kovemmaksi mitä kauemmin se kestää. Tunnet olosi ihmeellisen hyväksi ja nyt käsken sinua lopettamaan. Hengitä rauhallisesti ja rentoudu.”

Odotin hetken aikaa, kunnes hän oli saanut hengityksensä hieman tasoittumaan ja sitten taas jatkoin:
”Sinun on hyvä olla ja haluat levätä kokemuksesi jälkeen. Sinua väsyttää ja haluat nukkua, kun napsautan sormiani, niin vaivut syvään uneen.” (NAPS).
Richardin pää nyökähti sivulle ja hän näytti nukahtavan.
Uskoin vakaasti että hän ei heräisi tuosta ennen huomisaamua, sillä muistin lukeneeni naistenlehdestä, että luonto oli ohjelmoinut miehen aivot sammumaan siemensyöksyn jälkeen. Sammutin huoneeni valot ja suljin oven perässäni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute