Herkku-puhelin
Paninko monta?
Neitikiihottaja

Illalla "Markuksen" kanssa kirjauduttiin liveen ja hän etsi meille sielt ilta seuraa. Saimme seuralaisen. Hän saapui sitä ennen minä olin käynyt seivaamassa itseni oikein siloiseksi seksi pedoksi ja "Markus" hiukan nuolaisikin minua jotta olin jo valmiiksi kiihkeenä. Tämä mies oli minua vanhempi noin 50v ja itse olen 20 ja vähän päälle. Joten kokeilin ekana vähän vanhempaa oria.
Aluksi olin jutun suhteen aivan jäykkänä. Mutta onneks "Markus" osasi hoitaa asian! Hän sai jutun luistamaan ja käski minun laittaa saunan lämpimäksi. Sauna kun oli lämmin minä,vanhempi mies ja "Markus" menimme saunaa. Sain siellä kunnon hieronnat. Istuin heidän keskellä ja he koskettelivat minua! Markus hieroi tissejäni ja vanhempi mies hieroi minua sormillaa. Sain nautintoa. Saunassa myös vanhempi mies tahtoi nuolasta ja sai minut kiihottumaan.

Menimme makuuhuoneen puolelle, minä imin Markusta ja vanhempaa miestä kummallakin alkoi kovettua kyrvät. He vuoron perään kääntelivät minun päätä. Vanhempi mies valui alas ja lipaisi minua taas oikein kunnolla. Klitoris tuntui aivan jomottamalta tuntui kun huusi lisää sitä nuolemista. AAH. tuntui todella hyvält. Markus laittoi kyrpänsä syvälle sisääni ja pani minua hitaasti . Minä nappasin vanhemman miehen kyrvästä kiinni ja imin oikein lujaa ja tunsin kuinka hän meni herkille. Jouduimme pikkaisen hillitsemään. Vanhempi mies meni selällee ja minä hänen päälle. Hän nytkytti vasten minua ja minä panin vanhempaa miestä. Tuntui oikein hyvältä. Markuksen munaa imin ja Markus välillä nappaili kuvia. Ja välillä runkkasi vieressä kun panin tätä kutsu vierasta. Vanhempi mies kysyi mieheltä jos hän panisi minua kans samalla. Niinpä Markus laittoi Munan kakkoseen ja työnteli. Silloin päästin voimakkaita ääniä ja tämä vanhemman mies tuntui siltä että kohta räjähtää ja niinpä hän sanoi nyt tulen. Vauhdilla vaihdoimme asentoa ja kummatkin miehet ruippivat kasvoille ja suuhuni yhtä aikaa. Miehen piti palata illan päätteeksi oman eukon luo.

Me Markuksen kanssa emme lopettaneet spontaalisuutta vaan minä otin pillu väliin stringit ja kävelin viereiselle ovelle täysin alasti. Naapuri miestä pyytämään kylää. Sanoin hänelle kun hän avasi oven että tulisi kaljalle ja saisi vähän maistaa minuakin. naapuri kysyi onko Markus kotona. Vastasin siihen kiihkeesti että kyllä hän on paikalla tietenkin. Naapuri sanoi et menee hetki hän tulee perässä. Hän tulikin ja sitten aloitimme siihen mihin jäimme. Ekaksi naapuri runkkasi minua ja minä imin sitä ja Markus hieroi tissejä ja minä imeskelin häntäkin välissä. Sohvalla siirettii rahi jotta minä sain paremman asennon ja oisin molemmille miehille tarjolla. Miehet antoivat minulle siinä suuherkkua ja toisaalt tykkäsin itse ku Markus katseli kun panin toisen kanssa. Se kiihotti minua. naapuri tahtoi painaa minua ja niin hän ryntäsi päälleni. tynsi kyrpää pikku hiljaa varovasti ihan ku olisi pelännyt että menisin rikki. Hihkaisin siihen työnnä vain lujemmin. Joten vauhtia saatiin ja niinpä naapuri paniskeli minua siinä. Minä imin samalla Markusta. Halusin että Markus olisi tullut mutta naapuri tuli ajoissa " hänellä harvoin käy flaksi" No hän lähtikin pikkaisen häntä koipien välissä kotia. Mutta minä ja Markus jatkoimme koska minua oli jo paljon lämmitelty Markus pani edestä ja takaa ja se tuntui todella hyvältä hän työnsi syvälle ja veti satulan niin ulos että tunsin sen reunan. Se tuntui todella hyvältä. Kädelläkin Markus hieroi minua niin että kosteus lensi pitkin seiniä ja hän imaisikin sitä. Hän laittoi munaa suuhuni ja minä imin sitä ja hän sai kovan orgasmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute