Herkku-puhelin
Loukussa
Kirjailija

Minut vieteltiin pyydykseen tavalla, mihin moni muukin mies kyllä lankeaisi. Olimme lähdössä ystäväni Tepon kanssa veneilemään, ja odottelin miestä tulevaksi töistä kotiinsa. Hänen nelikymppinen vaimonsa Sari oli kattanut minulle kahvipöydän valmiiksi ja piti keittiössä seuraa tiskipöytää vasten nojaillen. Se oli epätavallista, sillä yleensä hän ei ollut ollut lainkaan kiinnostunut meidän miesten touhuista eikä liittynyt seuraamme. Sari oli laihanpuoleinen, lyhythiuksinen platinablondi, virkamiesnaiseksi sellainen sähäkkäämmän puoleinen rouva. Päättelin Sarin olevan ulos lähdössä, sillä hän oli tavallisten jumppavaatteiden sijasta pukeutunut tiukkaan hameeseen ja paitapuseroon. En silti kiinnittänyt tuttuun naiseen, kaverini vaimoon, sen ihmeempää huomiota, vaikka tämä olikin aktiivisesti läsnä.

Kiitin pöydän antimista, ja nousin viemään astiat avuliaasti tiskialtaaseen. Sarikin lopetti tiskipöytään nojailun ja painautui kylkeeni. Hän sipaisi niskaani ja hiuksiani, ja yllätyin tuntiessani hänen kätensä jalkovälissäni. Sormet puristuivat penistäni vasten ohuiden housujen läpi. "Sulla olisi vielä yksi kiihkeä emäntä jälkiruoaksi", Sari kuiskasi käheällä äänellä, ja tunsin kyrpäni vastaavan hänen kosketukseensa. "Tiesinhän sun tykkäävän", Sari iloitsi virnistäen ja alkoi avata vyötäni.

Kuulostaako tilanne erikoiselta? Varattu, aiemmin kiinnostusta osoittamaton rouva polvillaan lattialla imemässä tiskikaappia vasten peruuttanutta miestä posket lommollaan? Hän oli laittautunut tilaisuutta varten, huomasin sen sillä hetkellä - hiukset olivat muotoillut, ihon epätäydellisyydet meikkivoiteella peitetyt ja tummanpunaisena kiiltelevät huulet tiukasti rajatut kyrpäni ympärille puristuessaan. Sarin huulet puristuivat pullistuneen terskani ympärille ja hän pumppasi samalla kyrpäni juurta innokkaasti kädellään. Pieni ääni sisälläni varoitti minua, ja laskin käteni hänen luiseville olkapäilleen. "Entäs Teppo --" aloitin ääneen, mutta kysymykseni keskeytyi ynähdykseen tuon sähäkän naisen päästäessä ensi kerran kaluni liukumaan syvälle suuhunsa. Suljin silmäni ja voihkaisin, ja käteni siirtyivät suuhoitoa tottuneesti antavan naisen takaraivolle. Haroin solmillani hänen takahiuksiaan pään liikkuessa rytmikkäästi.

Ollessaan tyytyväinen erektiooni Sari nousi seisomaan ja suuteli kaulaani sitä märästi kielellä lipaisten. "Käskin Teppoa käymään kaupassa, sillä menee ainakin puoli tuntia vielä..." Sari kuiskasi ja ohjasi käteni hameensa alle jalkoväliinsä. Pikkuhousuton nainen oli valuvan märkä ja tunsin hänen ihonsa vastikään ajelluksi. Se sai vastarintani hiipumaan. Suutelin häntä kiihkeästi suulle, maistaen kieliemme leikitellessä oman suolaisen makuni, ja sormetin hänen litisevää pilluaan kolmella sormella. Se houkutteli miestä sisälleen.

Yritin ensin taivuttaa kiihkeän naisen tiskipöydän työtason päälle, mutta siitä ei tullut mitään pöydän ollessa liian korkea. Ruokapöydän pöytäliina ja kynttilät saivat silloin kyytiä. Kaappasin pikkuvaimon syliini ja istutin hänet pöydän reunalle, painaen hänen selkänsä kiinni pöytälevyä vasten. Sari kiemurteli pöydällä siirtäen hametta ylemmäksi pois tieltä, ja levitti sitten jalkansa mitä kutsuvimpaan V-asentoon. Asettelin kovan kyrpäni hänen turpeille, röpelöisille pillunhuulilleen, ja runnoin itseni sisälle hänen riettaaseen lihaansa.

Siitä panosta tuli kiihkeä. Puristin kämmenilläni paidan sisällä nainnin tahtiin liikkuvia rintoja ja yhdyin häneen rajusti ja pidättelemättä. Sari voihki kanssani jokaisella työnnöllä ja lukitsi hoikat säärensä selkäni taakse kutsuen minua naimaan yhä syvemmälle. Hän työntyi minua vastaan käsillään pöydän reunasta tukea ottaen ja kiihotti minua rivoilla puheillaan, kertoen millainen kiihkeä sonni olen, miten hänen oma miehensä ei enää hänelle riitä ja miten olen tervetullut panemaan häntä aviovuoteessaan milloin vain vaikka päiväsaikaan. Pöydälle jäänet vähät tavarat kaatuilivat pöydän hakatessa seinää vasten antaessani lutkamaisesti käyttäytyvälle naiselle kovakouraista kyytiä, ja pian laukesin mylvien hänen sisäänsä. Hän teeskenteli laukeavansa samanaikaisesti.

Toisesta kierroksesta ei ollut puhettakaan kiirehtiessämme vessaan pesulle. Sari hykerteli tyytyväisesti, itse olin huolissani kiinnijäännistä. Siistin itseni parhaani mukaan ja palasin sitten siivoamaan jälkiä. Sari liittyi seuraani arkisemmissa vaatteissa, kiitti pitkäaikaisen unelmansa toteutuksesta ja kertoi sitten ollessa tosissaan siitä, mitä oli sanonut. Hän harrastaisi mielellään vaikka vain pikaista suuseksiäkin. "Todisteethan on helppo piilottaa", Sari vihjasi kujeellisesti hymyillen.

---

Veneily meni vielä hymyssä suin, mutta kotiin päästyäni minua alkoi tapahtunut jo harmittaa. Tajusin toki tulleeni vietellyksi ja hyväksikäytetyksi. Nelikymppinen vaimo oli saanut minut pelinappulaksi perhedraamaansa, enkä voinut sille enää mitään. Salaisuutemme sitoi meitä yhteen toisiimme, enkä voisi kertoa Tepolle, mitä peliä hänen vaimonsa pelasi. Teppo ei ollut reissulla osoittanut merkkiäkään epäilyksistä vaimoansa kohtaan tai hän ei muuten halunnut puhunut yksityisasioistaan.

Pohdin, mitä Tepon ja Sarin liitolle oli mahtanut tapahtua. Tiesin sen kuihtuneen jo aikaa sitten, mutta jotain oli lienee nyt sattunut. En tiennyt, oliko kaverini jäänyt kiinni pettämisestä, mutta jotain tyhmää hän oli kai tehnyt saadakseen vaimonsa vihat niskoilleen. Aavistin miehen tuossa tilanteessa kärsivän ja muuttuvan synkeäksi, kun vaimo ei enää anna kotona seksiä, mutten silti voinut paljastaa hänelle koko totuutta.

Aloin kuulla kaveriporukassani juttuja Sarin käytöksestä. Ensin yksittäisiä, kahdenkeskisesti häveliäästi kerrottuja juttuja avoimen vihjailevasta käytöksestä tai seksiakteista, mutta sitten avoimempaa juoruilua yhä julkisemmaksi käyvästä huorinteosta. Sari oli päättänyt kostaa miehelleen pilaamalla sekä oman että miehensä maineen, ja sen se lutka teki hyvin. Kohta huhuja ei viitsitty enää peitelläkään. Niiden perusteella Sari harrasti samanlaista suojaamatonta seksiä ihan kaikkien Tepon kaverien kanssa, joka ikisen viriilissä iässä olevan miehen, ja pian kaverit vitsailivatkin käyvänsä heittämässä kahvitauolla varvit "jakorasian" luona, jota pidettiin "varmana". Oli ihme, mikäli aisuriksi joutunut Teppo ei itse tajunnut joutuneensa naurunalaiseksi onnettoman liittonsa vuoksi.

Miesten suhtautuminen tähän kuvioon vaihteli. Häveliäämmät kaverit tietysti erkaantuivat koko avioparista, mutta tapa, millä röyhkeimmät miehet purkivat seksuaalisia patoumia julkiseen lutkaan lähenteli jo naisvihaa. Itse olen kaukana moralistista, mutta vieroksuin molemminpuoliseen hyväksikäyttöön perustuvia suhteita, enkä halunnut sekaantua arvaamattomaan kuvioon enempää. Toisille miehille taas vapaasti käytettävissä oleva spermapankki oli kuin taivaan lahja. Yksikin pelimies esitteli baarissa kännykällä ottamiaan kuvia rouvasta reva levällään ja vitsaili kuvien laittamisesta nettiin.

Vastahakoisuuteni oli Sarille kuin haaste, ja pariskunnan kotona vieraillessani jouduin jatkuvan härnäyksen kohteeksi. Sähäkkä pikkuvaimo oli muuttunut aivan häpeilemättömäksi vampiksi. Hän vilautteli reittään ja rintojaan aina tietäessään minun näkevän, ja tilanteen salliessa hyväili minua ohimennen. Meidän miesten katsoessa televisiosta kalastuskuvia Sari saattoi tulla tiukoissa trikoissa istustelemaan vaikka pilates-pallolle ja esittelemään notkeita venytyksiään. Joka kerta käydessäni hän oli punannut huulensa samalla tavalla kuin silloin kerran keittiössä, ja hän iski minulle silmää nuolaistessaan niitä. Ja sitä kuiskintaa: "Kokeile miten märkänä mä olen", tai "Mä tiedän, että sun tekee mieli". En voi väittää, ettei ahdistelu olisi välillä sekä koetellut hermojani että samalla kiihottanut minua. Riettaalla naisella oli minusta ote, jota hän hyödynsi täysin rinnoin, ja se korvensi minua.

---

Härnäilyä jatkui talven yli ja seuraavaan veneilykauteen asti. Kastoimme veneen vesille, minkä kunniaksi Teppo päätti järjestää kevätkesän ensimmäiset grillijuhlat. Tapahtuman kaava oli entuudestaan tuttu - hän kutsui paikalle kavereita aveceineen, ja viinanhuuruiseksi muuttuvat juhlat hiipuivat illan mittaan perheellisten lähtiessä kotiinsa. Sari osallistui toki vallattomana emäntänä juhlintaan ja pysytteli alkuillasta kohtuullisen kilttinä, käyttäytyen vain aavistuksen verran liian tuttavallisesti miesvieraita kohtaan ja tuoden itseään vain vähän esille jumppavenytyksineen ja treenaamisesta hoikistuneine vyötäröineen. Illan lopussa jäljellä olimme isäntäväen lisäksi vain minä ja kaksi muuta vapaata miestä, joka iikka tuhdissa humalassa.

Olimme vetäytyneet jo ajat sitten pihalta sisätiloihin, ja me miehet olimme ehtineet kyllästyä saunomiseen ja saaneet jo vaatettakin päällemme. Nukahtamispisteessä oleva Teppo ilmoitti menevänsä koisimaan, jolloin lähdin hänen kanssaan selvittämään vielä muutaman paperiasian, jonka olimme luvanneet hoitaa pois päiväjärjestyksestä. En viipynyt poissa kovinkaan pitkään, mutta palatessani takaisin huomasin olohuoneen autioituneen. Tuhahdin ääneen - vai oliko se pikemminkin naurahdus - ja ravistin hitaasti päätäni. Humalatilasta huolimatta arvasin jo, mistä oli kyse. Laskeutuessani portaita alas kellarin alaosastolle seinästä kevyesti tukea ottaen aavistin kyllä, mitä siellä olisi menoillaan.

Kiihkon äänet täyttivät kaakelisen suihkuhuoneen. Tepon vaimo Sari, illan hovikuningatar, oli riisuttu alasti, ja kaksi paikalle jäänyttä miestäkin olivat housuttomina. Nelikymppinen lutkavaimo oli kontallaan jakkaralla imemässä toista miehistä innolla, kädet miehen takamukselle kiedottuna, ja toinen miehistä nussi naista takaapäin niin että litinä kävi. Vaikka rietas näky oli ennalta-arvattava, minun täytyi pysähtyä tuijottamaan sitä. Punaposkiset miehet voihkivat ja mylvivät tyydyttäessään himojaan vapautuneen nymfomaiseen ja kiimaa säteilevään laihaan naiseen, joka näytti saavan tilanteesta täyttymyksensä. Miehet puuskuttivat posket punaisina, kahmivat ja puristivat liukasta naista milloin mistäkin ja näyttivät huvittavasti välillä lähes kinastelevan, kumpi köydenvedon voittaisi ja naisen saisi itselleen. Miesten välissä oleva Sari keskittyi lähinnä nauttimaan miesten huomiosta ja olemaan näille hyvä panokolo itsensä tyydytykseen. Näki, että oltiin jo aamuyön pikkutunneilla, koska Sari oli pikemminkin pantavana kuin aktiivisena osapuolena miehiä yllyttämässä. Häpeilemättömän touhun oli täytynyt käynnistyä heti Tepon kadottua.

Käänsin katseeni pois ja tepastelin takaisin allasosastolle. Ei minullakaan siihen aikaan juuri ajatus juossut, ja tyydyin istahtamaan allasosaston muovituoliin ja korkkaamaan uuden olutpullon. Siinä oli aivan hyvä olla, enkä keskittynyt hetkeen ympäristööni. Seuraavaksi tajusin Sarin seisovan alastomana vieressäni, ja kohotin lattiaan painuneen katseeni hänen tummanpunaisista varpaankynsistään ylemmäksi. Sykähdyttävä näky olisi varmasti voinut olla Rooman valtakunnan bakkanaaleista. Sarin märät hiukset olivat aivan sekaisin, hänen huulipunansa oli tuhriutunut ja hänen silmämeikkinsä olivat valuneet pitkin poskia. Koruista jäljellä oli enää toinen korvakoru, vaatteista ei senkään vertaa. Hänen posliiniksi ajeltu haarovälinsä, turpea pillunsa ja reitensä olivat sperman ja kiimanesteiden tahrimat, ja koko nainen oli kunnolla siitetyn naaraan perikuva. Silti hänen rintansa kohoilivat kovana nöpöttävine nänneineen uhmakkaasti, ja naaraan katse oli kiimainen, halukas ja määrätietoinen. "Sinun vuorosi, ori", hän vaati ääneen.

Sisälläni leimahti ja päätin ottaa härnärin arvonsa mukaisesti. Toimeni saattavat kuulostaa määrätietoisilta, mutta kaikki tapahtui hetken mielijohteesta ja sisäisen kiihkoni ajamana. Ponnahdin tuolilta, tartuin Sarin ranteisiin ja painoin ne tuolini käsinojille, tyrkäten naisen etukenoon. Levitin hänen pakaroitaan takaapäin, kastoin etusormeni pään hänen pilluunsa ja tunnustelin sillä hänen peräaukkoaan. Se oli säilynyt koskemattomana, pienenä ja peräksiantamattomana. Nainen naurahti ja alkoi hihittämään kohtelua. "Sinä se osaat käsitellä naista", hän kikatti ja heilutti tyrkyllä olevaa peppuaan kiusoittelevasti vailla häpeän häivääkään. Jätin hänet hetkeksi hakiessani kamojeni joukosta kortsuja ja liukastevoidetuubin (kuka mies lähtisi kotoa ilman niitä?). Huomatessani minun tursottavan tuubista voidetta sormilleni Sari levitti jalkojaan ja kertoi teennäisen pienellä mutta kiiman sekaisella äänellä, miten kukaan mies ei ollut ollut tarpeeksi "miehekäs" viemään hänen tiukan peppunsa neitsyyttä, vaikka hän olikin siitä salaa fantasioinut. Huomasin Sarin harhailevasta katseesta saaneemme toisista miehistä yleisöä, mutta en välittänyt heistä. Ujutin kaksi sormea lutkavaimon peppuun ja hieroin liukastetta hänen sisälleen useammassa pienessä erissä. Sari ynähti ahtaan peräaukkonsa suorasukaisesta venytyksestä, mutta tunsin hänen pian osaavan rentoutuvan tavalla, mikä kieli minulle säännöllisestä harjoittelusta. Pian pystyin pumppaamaan kolmea sormea hänen sisälleen vaivatta, ja riisuin housuni ja puin päälleni kondomin, sipaisten sillekin voidetta.

Sari painoi päänsä ja tarjosi itseään anaaliyhdyntään, mutta en aikonut tehdä siitä niin helppoa. Tartuin häntä hiuksista ja kohotin hänet seisomaan. "Tule, lähdetään yläkertaan", käskin antaen mojovan läimäytyksen takamukselle, ja Sari totteli, vaikka näin olkavarsien menevän kananlihalle kihelmöivästä jännityksestä. "Kun kerran kiihotut vaaran tunteesta", selitin hänelle, "niin tehdään tästä jännittävämpää..." Kävelytin hänet hämärään aulaan, josta aukesi ovi Tepon ja Sarin makuuhuoneeseen, ja rannetta selän takana puristaen painoin hänet apupöytää vasten. Makuuhuoneen ovi oli raollaan, ja oven takaa kuului Tepon raskas hengitys. "Nyt kannattaisi olla hiljaa, jos et halua jäädä kiinni", neuvoin kuiskaten hänelle ja painoin kovan kyrpäni hänen voidellulle peräaukolleen. Ensimmäinen työntöni kirpaisi osuessaan vaikeassa kulmassa, apupöytä kun oli hankalan korkuinen, eikä Sari voinut pidätellä sihahdusta. Tuhahdin, kääräisin ruokaliinaan solmun keskelle ja tarjosin sen naiselle purtavaksi.

Äänetön anaaliseksi siinä heikosti valaistussa aulassa oli äärimmäisen eroottinen kokemus. Pystyin tuskin erottamaan vaaleita hahmojamme aulan isosta peilistä. Laskin käsivarteni allani makaavan naisen kyljille ja tunnustelin häntä siten sylissäni. Työnnyin milli kerrallaan hänen ahtaaseen perseeseensä, kunnes tunsin kehon jännityksestä ja värinästä tunkeutuvani liian nopeasti. Tätä reikää ei ollut vielä kairattu pilalle: peräaukko puristi terskaani kun samettinen käsine, mutta olin määrätietoinen sen kesyttämisessä. Pysähdyin silittämään Sarin takamusta ja käsikopelolla etsin hänen nupullaan olevan klitoriksensa, jonka rapsuttelu kynnellä sai partnerini ynisemään suukapulaansa. Pistomainen työntö hieman syvemmälle - se sai tukahtuneen parkaisun pakenemaan - ja sitten aloin hitaasti nussia hänen takamustaan, tasapainotellen koko ajan kipurajalla. Pääsin koko ajan hieman syvemmälle, ja hymyilin päästessäni lopulta liukumaan kunnolla hänen suoleensa. Vain muutaman metrin päästä hänen aviomiehestään!

Asetin avokämmeneni nivusteni väliin siten, että penikseni pilkisti etu- ja keskisormieni välistä, ja aloin yhtyä allani makaavaan lutkaan kunnolla. Nyt yhdyntä kävi helposti, ja vedin pian ensimmäisten työntöjeni jarruna olleen käteni pois, päästäen itseni uppoamaan perseeseen koko mitallani. Sarin selkä kaareutui ja tunsin hänen vääntelehtivän ääneti allani, vaikka pöytä päästi väkisinkin nitinää. Nitinästä nyt ei ollut niin väliä, vaan enemmän olin huolissani siitä erehtymättömästä riettaasta läiskeestä, minkä työntöni tuottivat lantioni läiskiessä pakaroita vasten. Sille ei voinut mitään. Nyt nainen oli vuorostaan minun panokoloni, ja tämä oli minun tapani ottaa hänestä nautintoni. Sarin lihakset jännittyivät, hänen kehonsa värähti joka työnnöllä, hän puristi käsillään pöydän kulmaa, ja riemukseni tunsin hänen alkavan vastata hieman työntöihini. Yritin parhaani mukaan pidätellä kaikkia murahduksia ja voihkaisuja, vaikken voinut olla huohottamatta. Lopulta laukeamisen hetkellä vain painauduin niin lujaa hänen sisälleen ja häntä vasten, että romahdimme lopulta päällekkäin pöydälle. Se oli ollut sanalla sanoen... mieletöntä.

Tuli aivan hiljaista, ja aloin suunnitella poistumistani. Suunnittelin vetäytyväni Sarin päältä sanaakaan sanomatta, käyväni allasosastolla peseytymässä, pukeutumassa ja hävittämässä kondomin, ja meneväni nukkumaan - sillä tavalla Sari ehkä oppisi, miltä hyväksikäytön kohteesta tuntuu. Yritin hiljaisuuden keskellä kuunnella, jatkoiko Teppo uniaan entiseen tapaansa. Kuulin sängyn narisevan ja hiljaista ynähtelyä, ja keskittyessäni kuulostelemaan yllätyin - tajusin äänien olevan miehen runkkauksen ääntä. Teppo oli herännyt ja veti hiljaa käteensä.

Siinä hetkessä tajusin todella, mitä peliä Sari olikaan pelannut. Ei ihme, että estoton narttu oli käyttäytynyt niin häpeämättömästi eikä ollut pelännyt kiinni jäämistä, koska hän oli koko ajan seikkaillut miehensä luvalla ja miehensä siitä kiihottuen. Pettämisfantasiat olivat heidän yhteinen salainen juttunsa, josta Teppo ei muka tiennyt mitään. Huijaus oli mennyt minuun aivan täydestä.

Sari oli voittanut minut jälleen, ja arvasin jo siinä maatessani naisen kaiken lisäksi nauttineen yhdynnästä, johon oli minut saanut jälleen houkuteltua. Mutta en toki halunnut olla huono häviäjä, varsinkin kun paljastus sai omatuntoni rauhoittumaan. Nousin Sarin päältä, ja riisuin kondomin puolikovana pysytelleeltä penikseltäni. Nainenkin kohottautui hiljaa pöydältä ja pystyin erottamaan hänet valoa vasten. Otin suukapulana toimineen ruokaliinan Sarin suusta ja vedin sitten hänen päätänsä kohti haarojenväliini. Sari jatkoi hyvin näyttelyä, koska hän otti yllätyksestä huolimatta penikseni suuhunsa vastaan panematta ja meteliä pitämättä ja alkoi nuolla sitä. Silitin hänen poskeaan ja hiuksiaan hellemmin kuin kertaakaan aiemmin. Suttuinen nainen katsahti ylöspäin yllättyneenä, mutta hymyilin hänelle takaisin. "Älä näytä noin kummastuneelta", sanoin hänelle hiljaisella äänellä ja jatkoin: "Uskoton pikkuvaimo pääsee tekemään tätä nyt paljon useammin, eikö vain?" Sarin silmät virnistivät minulle takaisin, ja hän nyökkäsi myöntävästi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute