Herkku-puhelin
Miniä mökillä
Vanha pukki

Vietin viimeistä kesälomaviikkoa yksin mökillä. Vaimo oli jo aloittanut työt ja tulisi perjantai-iltana mökille.

Torstaina iltapäivällä mökille tuli vaimoni pojan Antin nuori vaimo Anu. Antti on kuukauden kestävällä ulkomaan komennuksella ja tulee takaisin Suomeen vasta reilun viikon kuluttua. Anu oli ollut jossain graduunsa liittyvässä seminaarissa Keski-Suomessa ja tuli mökille viettämään viikonloppua ennen paluuta pääkaupunkiseudulle.

Anulla oli tullessaan asiallinen seminaariasu ja hän näytti todella kauniilta ja tyylikkäältä. Tervehdittäessä Anu halasi minua lämpimästi. Kun minä olen paria senttiä vaille kaksi metriä pitkä ja Anu on 165 senttiä pitkä, niin vaikka Anu nousi halattaessa varpailleen, oli minun kumarruttava ottamaan halaus vastaan.
Anu antoi minulle tuliaisena mansikoita ja valkkaria. Anu kysyi voisiko hän mennä heti uimaan ja vaihtaa kesäisemmän asun päälle. Sehän sopi toki ja kerroin, että hän majoittuu vierasaittaan kuten ennenkin.

Mökiltä näkee isoista ikkunoista saunarantaan ja laiturin päähän. Kun katoin pöytää valkkarin ja mansikoiden nauttimista varten, kuulin rannasta molskahduksen Anun sukeltaessa laiturilta veteen. En tietenkään malttanutta olla katselematta, kun Anu nousi vedestä ylös. Anu on saanut alkunsa äitinsä Italian matkalla kokeman lomaromanssin tuloksena. Italialaisena verenperintönä Anulla on vahvat, tummat luonnonkiharat hiukset, isot tummat silmät ja siro vartalo, jonka kruunaa upeat, pystyt rinnat. Noustuaan laiturille Anu pysähtyi hetkeksi ja veti käsillään vettä pois tukastaan. Tuon hetken hänen alaston vartalonsa oli kokonaan minun ihailtavana. Rusketusrajat toivat Anun rinnat upeasti esiin ja bikinien alaosan kohta loisti myös vaaleana, eikä sen keskellä näkynyt tummaa karvoitusta. Anu kyllä tiesi, että mökiltä näkee laiturille, mutta meidän mökillä ei koskaan ole saunasta uimassa käydessä käytetty uima-asuja ja Anu oli sopeutunut oikein hyvin tähän vapaamieliseen mökkipukeutumisen tai oikeammin sanottuna pukeutumattomuuteen.

Uinnin jälkeen Anu tuli mökkiin pukeutuneena punaiseen, lyhyeen toppiin ja farkkusortseihin. Nautimme valkaria ja mansikoita. Otimme maljan sekä minun viimeisille lomapäiville, että Anun pidennetylle viikonlopulle. Anu viihtyy mökillämme oikein hyvin ja hän kiitteli vuolaasti siitä, että saa taas tulla tänne. Minä katselin miten Anun suu avautui hänen ottaessaan ison mansikan suuhunsa ja miten hänen huulensa puristuivat mansikkaa vasten. Tuota näkyä katsellen vastasin Anulle, että hän on aina tervetullut mökille.

Alkuillasta grillasin meille ulkofilepihvit, jotka tarjosin uusien perunoiden ja kanttarellikastikkeen kera. Söimme kiireettä keskustellen mukavia ja nautimme useamman lasillisen punaviiniä. Syötyämme Anu sanoi, että kun minä olen hoitanut päivällisen, niin hän lämmittää saunan.

Lähdin saunomaan Anun huikattua, että sauna on jo valmiina. Saunalla huomasin, että puukoppa on tyhjä, eli Anu oli unohtanut tuoda lisäämispuita saunalle, mutta voisin hakea lisää puita sanottuani. Saunan lämpö tuntui ihanalta ja sai kaluni paisumaan. Katselin kaluni sinertävän punasta päätä ja kun kuvittelin Anun suun aukeamaan ottaakseen mansikan sijasta kaluni pään sisäänsä, niin kaluni nousi täyteen seisokkiin. Otin kalun käteeni ja hyväilin sen kivikovana seisovaa vartta ja turpeaa sykkivää terskaa. Ajattelin miten mielettömän kiihottavaa olisi, jos joku Anun kaltainen hoikka, nuori nainen antautuisi tällaisen isokyrpäisen, vanhan pukin astuttavaksi. Mieleni teki runkata pahimmat paineet pois, mutta päätin kuitenkin säästää kiimani ja koko viikon spermalastin huomisillaksi vaimolleni. Tiesin myös, että kaluni kivistävän kova seisokki kyllä sulaisi viileässä järvivedessä. Niinpä otin pyyhkeen käteeni ja lähdin uimaan. Kun avasin saunan ulko-oven, niin melkein törmäsin Anuun joka toi täyttä puukoppaa kuistille. Tilanne oli niin häkellyttävä, että en edes älynnyt peitellä täydessä seisokissa huojahtelevaa kaluani. Myös Anu häkeltyi täysin, katsoi kaluani, nielaisi ja sanoi jotain "Voih, anteeks kauheesti". Minä vastasin, että ei mitään hätää ja kiitos kun toit puita.

Anun kiiruhdettua pois saunalta äskeinen tilanne aluksi harmitti. Toki Anu oli minut nähnyt alasti ennenkin, mutta ei koskaan noin läheltä, eikä varsinkaan kaluani seisokissa ja täydessä parinkymmenen senttimetrin pituudessaan. Otettuani pari saunakaljaa tapaus alkoi jo vähän naurattaakin ja ajattelin että kaikenlaista sitä mökillä voi sattua.

Saunottuani kerroin Anulle saunan olevan vapaa ja sanoin, että saunatuvan jääkaapissa on saunajuomia, joita voi vapaasti käyttää.

Tein meille mökissä iltapalaksi graavisiikavoileipiä ja juomaksi valkoviiniä. Anu tuli saunalta pukeutuneena valkeaan jätti T-paitaan. Paidan ohut kangas painui rintoja vasten tuoden niiden pyöreät muodot esiin. Anun liikkuessa nännit piirsivät kuvioitaan paidan kankaaseen. Anu jutteli ja elehti varsin vilkkaasti mistä avasin saunajuomien maistuneen.

Iltapalaa nauttiessamme pyysin Anulta anteeksi "kullinäyttelyä" ja kerroin, että ei ollut missään nimessä tarkoitus paljastella. Anu vastasi, että hänhän se tuli varoittamatta saunalle ja lisäsi, naurussa suin että "Ja olihan se kieltämättä upea näky". Minä vastasin, että eikös se olisi aika noloa jos näin isolla miehellä olisi pieni kalu. Anu ei vastannut tuohon mitään, katsoi vain minua hymyillen.

Jutellessamme hieroin toisella kädellä hartioitani. Anu kysyi onko hartiat kipeytyneet ja minä vastasin, että on tullut tehtyä aika paljon noita puuhommia ja sitä hartiat vihoittelee. Anu kysyi voisiko hän kiitokseksi tarjoiluista vähän hieroa hartioitani. Minä vastasin tietysti, että se olisi ihanaa. Hain hierontaöljyn ja pyysin Anua istumaan sohvalle. Itse istuin sohvatyynyn päälle lattialle Anun jalkoväliin, jolloin hartiani olivat sopivalla hierontakorkeudella.
Anun käsien kosketus tuntui ihanalta. Kun katsoin Anun hoikkia, seksikkäitä sääriä vierelläni niin kaluni alkoi jälleen paisua. Kerroin tietysti Anulle miten hyvältä hieronta tuntuu ja kehuin häntä taitavaksi hierojaksi. Sopivan ajan kuluttua kiitin Anua hieronnasta ja kysyin voisiko minä hieroa puolestani häntä. Anu vastasi, että gradua tehdessään hän on joutunut istumaan niin paljon kirjastojen huonoilla tuoleilla, että selkä kyllä kaipaisi hierontaa.

Minä hain ison kylpypyyhkeen ja levitin sen sohvalle. Sanoin Anulle, että hän voisi asettua pyyhkeelle sillä aikaa kun minä käyn pesemässä kädet. Kun palasin tupaan, oli Anu pyyhkeen päällä vatsallaan pelkät valkeat pikkuhousut jalassa. Levitin Anun selkää reilusti hierontaöljyä ja aloitin hieronnan. Aluksi Anu aivan selvästi jännitti hierontaa, mutta isojen käsieni hellä, mutta määrätietoinen kosketus sai hänet rentoutumaan. Etenin pikku hiljaa kohti alaselkää. Anu ei vastustellut, kun laskin pikkuhousuja vähän alemmas, että sain hierottua selän alas asti.
Kun selkä oli hierottu, kysyn Anulta hieronko myös jalat. Anu vastasi raukealla äänellä vain että hiero vaan. Kun minulla ei todellakaan ollut kiire minnekään, niin aloitin hieronnan jalkapohjista. Kun pohkeetkin oli hierottu, siirsin Anun jalkoja vähän enemmän haralleen ja levitin sitten reilusti öljyä sääriin. Hierottuani jonkin aikaa reisien alaosaa tunsin ilmassa heikon, mutta ahh niin kiihottavan tuoksun, tuoksun joka tulee kiimaisesta pillusta. Katsoin tarkemmin Anun jalkoväliin ja huomasin, että pikkuhousujen alaosassa on kostea läikkä. Kun tajusin olevani kahden aivan kiimassa olevan nuoren naisen kanssa, niin kaluni ponnahti hetkessä täyteen seisokkiin. Jatkoin kuitenkin hierontaa, niin kuin en olisi huomannut mitään. Levitin lisää öljyä reisien yläosaan ja etenin hieronnassa kohti nivusia. Kun sormeni lähestyivät Anun herkimpiä kohtia, niin huomasin, että hänen hengityksensä kiihtyi ja että hän painoi lantiotaan pyyhettä vasten. Viimeistään nyt olisi meidän kummankin pitänyt perääntyä, mutta kiima ja saunajuomat veivät kaiken järjen mennessään ja työnsin öljyiset sormeni Anun pikkuhousujen sisään. Anu parahti "ÄLÄHH", mutta vartalon kieli kertoi ihan muuta; Anu nosti lantiotaan kohti sormiani niin, että ne lipuivat häpyhuulten väliin. Kun sormeni tavoittivat kiimasta paisuneen klitoriksen, niin Anu vavahti kuin sähköiskun saaneena. Hyväilin sormillani pillua ja Anu ynisi nautinnosta nostaen lantiotaan hyväilyjeni tahtiin. Sitten vedin shortsit jaloistani ja asetuin Anun jalkovälin. Työnsin kaluni päällä pikkuhousut sivun ja asetin terskan häpyhuulten väliin. Vaikka Anun pillu oli niin kostea kuin naisen pillu vain olla voi, niin tarvittiin useita työntöyrityksiä ennen kuin tuo nuori tiukka pillu avautui vanhan pukin ison kyrvän tulla. Otin toisella kädellä tukea sohvan päädystä, että en rusentanut Anua painollani ja työnsin toisen käden etukautta pillulle. Hyväilin klitorista rauhallisten työntöjeni tahtiin, eikä tarvittu kuin muutama työntö kun Anu sai voimakkaasti voihkien ekan orkkunsa.

Vedin kaluni ulos pillusta, käänsin Anun selälleen ja vedin pikkuhousut pois. Viimeinkin pääsin puristelemaan ja suutelemaan Anun ihania rintoja. Rinnoilta etenin hoikalle vatsalle ja siitä posliinille pillulle. Voi että miten hyvältä nuori kiimainen pillu maistukaan! Anu oli kuitenkin ollut ennen tätä iltaa kolme viikkoa selibaatissa, joten hän ei nyt halunnut suuseksiä vaan kunnon kyrpää. Hän otti päästäni kiinni ja veti minua ylöspäin. Suutelimme ja Anu sai maistaa huuliltani oman pillunsa maun. Asetin kalun oikeaan kohtaan. Nyt pillu aukesi jo vähän helpommin ottamaan kaluni vastaan. Ajattelin nauttia nuoresta, tiukasta pillusta kaikessa rauhassa, mutta Anu halusi muuta. Hän nosti jalkansa selkäni ja ohjasi jaloillaan painamalla minua yhä kiivaampaan tahtiin. Anu voihki äänekkäästi nautinnosta. Voihkeen seasta erotin ensin sanat "IHANAA,, ja ISOOHHH..." ja siten "NAI, NAI LUJAAHH.." Minähän tein työtä käskettyä ja panin niin että sohva notkui. Sitten Anu alkoi ulvoa nautinnosta ja sai orkun joka jatkui ja jatkui. Orgasmin aikana Anun vartalo kiemurteli voimakkaasti ja hän vispasi lantiotaan niin voimakkaasti, että minun piti oman lantioni painolla rajoittaa tuota liikettä, että sain kaluni pysymään sisällä ja pystyin jatkamaan rajuja työntöjäni jotka pitkittivät Anun nautintoa. Orgasmin loppuvaiheessa Anun pillu alkoi voimakkaasti supistella ja tuo syke suorastaan lypsi spermani liikkeelle ja ruiskutin nautinnosta karjuen koko viikon spermalastini syvälle, syvälle miniäni pilluun

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute