Herkku-puhelin
Vapaalla
Pari

Päivän aikana vedetyt skumpat, kaljat ja muut olivat tehneet tehtävänsä. Posket punoittivat, puhe oli hiukan liian äänekästä ja ajatukset tuntuivat sinkoilevan valtoimenaan. Seurasin sinun hametta, keinuvaa persettäsi, katseella kun johdattelit meitä hotellin aulan poikki. Askeleet tuntuivat kevyiltä ja päässä kupli. Nauratti.

Hississä minulla oli vaikeuksia saada avainkorttia kohdilleen ja jouduin hetken katseellani hakemaan oikean kerroksen nappia. Samalla kun puuhasin nappuloiden kanssa, huomasin hissin peilistä miten hieroit vierastamme farkkujen etumuksen päältä. Ihan kuin salaa, hieman varoen, mutta samalla aika lupausta antavasti. Päätin olla puuttumatta asiaan mitenkään, eiköhän meille kaikille ollut aika selvää mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan. Hissi lähti kohoamaan kerroksiin ja sinä hieman horjahdit vierastamme vasten. Iloinen nauru, vielä pieni hipaisu farkuista samalla kun sinun horjahdus otettiin vastaan käsien käydessä rinnoillasi. Kupliva nauru kimpoili pienessä hississä. Iloinen seurueemme siirtyi kerrokseen ja taivalsi käytävää pitkin kohti huonettamme. Sinä keinuit edellä viekoittelevasti ja me sankarit seilaten perässäsi. Huoneen ovella pysähdyit, annoit minulle pusun, taputit farkkujen etumukselta, käännyit vieraamme puoleen, katsoit suoraan silmiin ja hieraisit vaativasti jo hieman kohonnutta etumusta.

Huoneen eteisessä, peilin edessä sujautin käteni takaapäin ympärillesi. Vastasit taivuttamalla pääsi taakse ja suutelemalla minua humalaisen innokkuudella. Varovasti ujutin kättäni hameesi helmalle. Hitaasti aloin nostamaan sitä samalla painaen toisella kädellä pillusi päältä ja sinä vastasit työntämällä itseäsi kättäni vasten. Kumarruin suutelemaan kaulaasi ja keskityin rintoihisi. Seisoit edessäni, hiukset sekaisin, hame matkalla ylös ja minä puristelemassa rintojasi. Suutelin kaulaasi ja hieroin sinua. Avasin liivit ja sain paljaat rintasi käsiini. Värähdit selvästi kun vieraamme oli edessäsi ja kosketti sinua. Mies kosketti suullaan sinua pikkuhousujen päältä ja veti niitä samalla alas. Me riisuimme sinut siinä huoneen eteisessä. Suutelimme, koskettelimme joka puolelle. Hame putosi lattialle, alusvaatteet kuorimme sinulta lähes hartaalla innokkuudella. Hymyilit meille salaperäisesti, pelkät saappaat jalassasi kävelit huoneeseen jättäen meidät seisomaan hieman hölmönä kullit kovana puolipimeään eteiseen.

Istahdit tuolin reunalle ja hitaasti, kiimasta kiiltävä katse silmissäsi avasit jalkojasi. Me tuijotimme lumottuna tuota näkyä. Vaikka valot loivat varjoja huoneeseen, emme voineet olla näkemättä tai enemmänkin aistimatta pilluasi. Veit hidastellen kätesi jalkoväliisi, heitit itseäsi nojaan taaksepäin ja nostit toisen jalkasi käsinojalle. Vieraamme laskeutui lattialle ja hitaasti konttasi luoksesi, minä tuijotin kulli kivistäen teitä molempia. Vieras saapui luoksesi ja empimättä hautasi kasvonsa jalkoväliisi. Sinä sävähdit kuin sähköiskun saaneena ja tarrasit häntä molemmin käsin hiuksista kiinni. Katseesi hakeutui minuun ja kuin kiusoitelleen suljit silmäsi ja huokasit raskaasti. Mies nuoli sinua ja hengityksesi muuttui hiljalleen tutun huohottavaksi. Vieraamme vei toisen kätensä pillullesi ja vaikka en tarkkaan nähnyt, tiesin että sait sormen sisääsi. Nojasit taaksepäin uudelleen ja annoit miehen rytmin löytää sinut. Nuo saappaat, toinen tuolin käsinojalla, toinen miehen selän päällä, vaimea ääni pillustasi kun sormet liikkuivat sisälläsi miehen nuollessa sinua. Kätesi vaelsi vieraamme hiuksissa, toinen omilla rinnoillasi ja raskas, kiihkeä hengitys purkautui suustasi. Istuin sängyn päädyllä enkä pystynyt liikahtamaankaan. Pelkäsin pienenkin liikkeen räjäyttävän kullini ja tajuntani. Vieras löysi sormillaan ja suullaan rytmin joka vei sinut mukanaan. Työnsit itseäsi miestä vasten, tarjosit nuoltavaksi ja halusit tuntea hänet vielä vahvemmin. Valuit lähemmäs tuolin reunaa, lantiosi teki yhä vaativampaa liikettä ja mies nuoli sinua kontallaan liikuttaen kättään samalla sinussa vaativalla liikkeellä.

Yhtäkkiä nousit istumaan ja vedit itsesi pois miehen ulottuvilta. Löysin katseesi ja sen villin palon silmissäsi. Lähes vihaisesti pakotit vieraamme selälleen lattialle ja samalla laskeuduit tuolilta hajareisin miehen kasvojen päälle. Nojasit eteen ja aloit avata vieraamme housuja. Samalla hän löysi jälleen sinut kielellään ja sormillaan. Sinä veit voitonriemuisesti huokaisten kätesi hänen housujen sisään ja lähes riuhtaisit niitä alaspäin. Mies nosti hieman itseään ja sinä sait käsiisi mitä olit hakenutkin. Mies pitää sinua kiinni kädellään, toinen liikkuu sisälläsi ja kieli koskettelee sinua. Sinä nojaat lähes makaamaan miehen päälle ja puristelet miehen paljasta kullia. Liikutat kättäsi edestakaisin ja poskesi hehkuvat kilpaa silmiesi poltteen kanssa. Vilkaiset minua kulmiesi alta ja varovasti avaat suutasi ja nuolaiset ensimmäisen kerran vierastamme. Miehen kulli kiiltelee huoneen hämärässä valossa, sinä runkkaat sitä hiljalleen ja huojut edestakaisin miehen kielen tahdissa. Minä istun jähmettyneenä sängyn reunalla ja tuijotan teitä. Aika ja paikka katoavat kun seuraan lähes hypnoottista liikettäsi. Rintasi heiluvat vapaana miehen vatsan päällä, kätesi puristelee tuota kullia ja suusi avautuu jälleen. Laskeudut täysin miehen päälle ja ahmaiset kullia suuhusi. Tiedän tarkalleen miltä tuo tuntuu. Alavatsassani muljahtaa himo. Raudan maku tuntuu suussani. Mies on haudannut kasvonsa pilluusi ja kädet liikkuvat hyväillen. Olette hotellihuoneen lattialla edessäni, mies housut melkein vielä jalassa, sinä hänen päällään alasti, vain saappaisiin pukeutuneena. Miehen sormet ja suu ovat löytäneet jotain herkkää sinussa, koska aloitat kiihtyvän liikkeen lantiollasi miehen kasvoja vasten. Nostat itseäsi hieman ylös miehen päältä, viet kätesi pillullesi ja levität itseäsi miehen suulle ja sormille. Orgasmisi tulee salamana, puristat itseäsi miestä vasten jaloillasi, täriset ja nytkähtelet hieman. Suustasi ei enää tule pelkkä huokaus vaan pieni huuto. Minä istun pökertyneenä sängyn reunalla, farkut vielä jalassa ja pelkään halkeavani siihen paikkaan. Mies allasi jatkaa enää pienin suukoin pillullesi kun sinä huohotat hengästyneenä hänen päällään. Vieraamme kulli seisoo kasvojesi edessä melkein uhmakkaasti, kuin härnäten sinua jälleen koskemaan siihen. Nouset kuitenkin hitaasti ylös, katsot suoraan minuun ja melkein liian hitaasti siirryt vieraamme päältä.

Sytytät tupakan ja pyydät lisää kuoharia. Etsin sinulle lasin, kaadan sen puolilleen ja ojennan sinulle. Vieraamme on noussut ylös ja kiemurtelee pois housuistaan. Sinulla on tupakka toisessa ja kuohari toisessa kädessä. Vain saappaat jalassasi seisot keskellä huonetta, kun mies siirtyy taaksesi. Vieraamme ottaa toisen tissisi sormiensa väliin ja häpeilemättä vie toisen kätensä etukautta pillullesi. Otat pieniä kulauksia kuoharista ja polttelet samalla kun vieraamme hiljalleen hyväilee sinua edessään. Lasket lasisi pöydälle, tumppaat tupakan ja käännyt miestä kohden. Viet kätesi suoraan hänen kullille ja toisella kädellä autat boksereita pois. Mies riisuu samalla paitaansa ja kohta seisotte vastakkain alasti. Sinä runkkailet hiljaa miehen kullia ja hän hieroo pilluasi. Tunnelma on lähes leppoisa, mutta samalla äärimmäisen kiimainen. Hämmentävä. Minä otan kuohuviinipullon ja siirryn taaksesi. Hiljaa valutan pullosta pienen noron kaulallesi. Värähdät kylmää juomaa, käännät katseesi minuun samalla jatkaen vieraamme hyväilyä. Viini valuu kaulaltasi hiljaa alaspäin, rinnoillesi, niiden väliin ja aina vatsallesi. Vieraamme kumartuu ja nuolaisee viiniä iholtasi. Kieli pyörii tisseilläsi, niiden välissä ja sinä hierot loppuja vatsallesi. Kaadan viiniä lisää suoraan suullesi, sitä valuu suupielistäsi ja jälleen mies nuolee viiniä rinnoiltasi. Otan sinua kädestä kiinni ja talutan sängylle. Hiljaa asetut selällesi makaamaan. Kiima kiiltää katseessasi. Kaadan lisää viiniä alavatsallesi, vieraamme asettuu viereesi ja kumartuu nuolemaan sitä. Värähdät kun miehen suu koskettaa sinua. Annan vieraalle pullon käteen ja hän valuttaa siitä pienen puron pillullesi. Minä nousen ylös ja sytytän vuorostani tupakan. Otan samalla vaatteitani pois.

Sinä makaat jalat aavistuksen koukussa sängyllä ja ohuet kuohuviinipurot juoksevat vartalollasi. Vieraamme nuolee sinua ja viiniä vartaloltasi. Sinä makaat silmät kiinni ja nautit. Minä tulen sängylle ja yhdessä vieraamme kanssa nuolemme sinua joka puolelta. Valutan viiniä jalkoväliisi, nuolen pitkin vedoin, tunnen suussani viinin läpikin tutun maun. Siirryn kunnolla jalkojesi väliin, otan saappaan varsista kiinni ja siirrän jalkojasi enemmän koukkuun. Vieras suorastaan kaataa viiniä päällesi ja miehet nuolemme. Kädet vaeltavat tahmealla ihollasi, minä nuolen pilluasi välillä hieman lipaisten hieman alempaakin. Sinä liikutat itseäsi minua vasten, vieraamme nauttii viininsä kaulaltasi, rinnoiltasi, vatsaltasi. Sinä huohotat allamme ja kiemurtelet kieltemme ja käsiemme alla. Toinen kätesi on siirtynyt vieraamme kullille, toinen hivelee hiljalleen viiniä meille nuoltavaksi. Hengityksesi muuttuu taas raskaammaksi, kielemme vaativammiksi ja kätemme herkemmiksi. Kuin vahingossa saat toisen orgasmisi, se tulee kaikille melkein liian äkkiä, yllättäen. Avaat silmäsi ja edelleen hyväilet kädelläsi vierastamme melkein välinpitämättömästi. Alkoholi kuohuu päässäni mutta olo on lähes leijuva. Sänky on viinistä märkä, ihosi tahmeana.

Nouset välistämme ylös ja lähdet kylpyhuoneeseen. Nykäisen märän päiväpeiton lattialle ja päätän ottaa vielä oluen. Istun huoneen tuoliin, etsin tupakat pöydältä ja avaan oluen. Kylpyhuoneen ovi on auki ja kuulen kuinka suihku aukeaa. Vieraamme on jäänyt sohvalle istumaan kuoharipullo kädessään, hän ottaa pitkän huikan, kaivaa tupakan askista. Hetken me istumme savun keskellä, kullit kivistäen pystyssä, katsellen hieman hämillään toisiamme. Vieraamme tumppaa tupakkansa, nousee ylös ja kävelee hiljalleen perääsi kohti kylpyhuonetta. Suihkun ääni kuuluu edelleen, pieni höyry leijailee avoimesta ovesta ja tarttuu peiliin eteisessä. Peilin kautta näkyy suoraan suihkuun. Sinä peset itseäsi höyryn keskellä. Vieraamme kävelee kylpyhuoneeseen, ottaa lavuaarilta partahöyläni ja liittyy seuraasi. Minä nousen ylös ja päätän liittyä joukkoon. Kuuman suihkun alla olet pestävänämme. Hieromme saippuaa rinnoillesi, vatsallesi, pillullesi. Sinä hyväilet meitä molempia hiljalleen. Otan vieraan tuoman partahöylän ja ohjaan sinut suihkun alle istumaan. Nojaat seinään ja avaat jalkasi. Minä otan saippuaa, levitän sitä pillullesi ja alan ajamaan viimeisiäkin pois. Istun lattialla edessäsi ja sivelen pilluasi samalla ajaen varovasti sinulta kaiken pois. Vieraamme tuo suihkun alla kullinsa kasvojesi eteen ja sinä otat hänet suuhusi. Hyväilet miestä samalla kun imet häntä, nuolet pitkin vartta. Miehen täytyy olla aivan räjähtämäisillään. Olen saanut työni päätökseen ja päätän huuhdella turhat saippuat sinusta. Vesi valuu ylitsesi ja minä pesen kädelläni pilluasi. Olet aivan läpimärkä. Sormeni löytävät tiensä helposti sisääsi, hieron sinua ja sinä imet vierastamme. Vieraamme auttaa sinut ylös ja nostaa vettä valuvana istumaan lavuaaritasolle. Minä jään vielä suihkun alle pesemään kuohuviinin tahmeuden pois. Seuraan kuin unessa kun hän nostaa hieman jalkojasi, vetää sinua itseään kohti ja päättäväisesti ohjaa kätesi kullilleen. Ohjaat miehen aivan ajellun pillusi huulille, hierot terskalla itseäsi ja liikutat lantiotasi miestä vasten. Sitten, kuin hidastetussa filmissä, ohjaat miehen kullin sisääsi. Huokaat syvään. Miehen terska painuu hiljalleen sisääsi, tunnustelee hetken ja aloittaa työntö työnnöltä matkan syvemmälle sisääsi. Sinä huohotat syvään ja mies katselee sinua melkein utelias katse silmissään. Tämä hetki hänellä on ollut mielessään koko illan, aina siitä asti kun huomasi sinut ensimmäisen kerran baarin jonossa. Annan miehelle hänen hetkensä. Muutaman työnnön jälkeen mies on sinussa kokonaan, välillä vain terska käy pillusi huulilla ja taas kimaltava kulli painuu sisääsi. Ehkä koko illan kiima on ollut miehelle liikaa, hän ottaa kullinsa sisältäsi, hieroo terskalla sinua, sinä autat häntä löytämään parhaan paikan. Muutama hetki ja vieraamme tulee. Hän laukeaa vatsallesi, aina rinnoillesi asti. Miehen jalat notkahtavat, pää taittuu taakse. Sinä autat ilkikurinen ilme kasvoillasi ja levität miehen spermat pillullesi ja vatsallesi. Minä olen melkein pyörtymisen uhalla seurannut tätä äärimmäisen kiihottavaa näkyä kuuman suihkun alla. Astun kulli kovana pois suihkun alta ja päästän sinut pesulle. Hymyillen peset vieraat spermat pois ja katselet minua silmiin kun siirryn pois kylpyhuoneen höyrystä.

Ehdin juuri huoneen viileyteen ja saan tupakan palamaan, kun ilmestyt kylpyhuoneesta vettä vielä tippuen. Puna poskilla ja rietas ilme kasvoillasi kävelet suoraan luokseni. Sanaakaan sanomatta otat minua kullista kiinni ja painaudut aivan kiinni. Vapaalla kädellä kouraisen sinua, jopa röyhkeästi, takaapäin. Sormeni tavoittaa hiukan pilluasi, mutta sinä työnnät minut tuoliin istumaan. Siihen samaan tuoliin, jossa olit vähän aikaa sitten nuoltavana. Seisot edessäni ja annat katseeni vaeltaa sinussa. Otat minulle viinilasin käteen ja kumarrut päälleni. Aloitat matkasi hiljaa alaspäin. Tissit osuvat kullini varteen ja saavat aikaan tahattoman säpsähdyksen. Naurahdat hiljaa, otat kullin tissien väliin ja autat hieman kädellä. Taivutat päätäsi aina välillä alaspäin ja otat terskani huultesi väliin. Meinaan seota siihen paikkaan. Maistan kylmää viiniä ja kuin hypnoosissa seuraan miten kullini liukuu tissiesi välissä. Raudan maku hiipii suuhuni. Olet edessäni nyt jo polvillasi ja vain jatkat tuota jumalaista käsittelyä. Pienestä humalasta huolimatta tunnen miten selkäytimeni liikahtaa. Huomaat kullini sykkeestä että en kauan tuota käsittelyä pysty enää kestämään. Nouset ylös, käännät minulle selän ja kipuat hiljaa päälleni istumaan. Kulli uppoaa sinuun, tuttuun tunteeseen. Olet aivan märkänä. Otat nojaa polvistani ja annat minun tulla sisääsi koko matkalta. Nouset hiljaa takaisin ylöspäin, pillusi seuraa kullini vartta, suustasi pääsee huokaus. Minä suljen silmäni ja nojaan taakse. Tunnen liikkeesi ja kuulen huohotuksesi.

Äänesi muuttuu ja silmät suljettuinakin tiedän vieraamme tulleen eteesi. Minä olen pillussasi, vieras suussasi, sinä kiimaisena siinä välissä. Liikkeesi muuttuu rytmikkäämmäksi ja minä tunnen miten minulta tulee. Tai alkaa tulla, nopeasti ohjaat minut pois sisältäsi ja annat pillusi huulten liikkua kullini varressa. Ja minä räjähdän. Kurkkaat olkasi yli, vieraamme kulli puolittain suussasi ja silmäsi loistavat. Minä retkotan tuolissa melkein tajuttomana, viinilasi kädessäni ja kokoan itseäni.

Sinä et jää paikallesi vaan nouset sylistäni, kapuat sängylle ja annat meille hölmöille miehille näkymän takaapäin. Sinä olet nyt kuningatar ja miehet nöyriä palvelijoitasi. Vieraamme seuraa sinua ja vie paksuksi imemäsi kullin suoraan pillullesi. Suorastaan rojahdat taaksepäin ja saat miehen sisääsi. Mies alkaa naida sinua, ei mitään siveää työntelyä vaan lähes eläimellistä panoa. Sinä tarraat peitoista kiinni ja vastaat parhaasi mukaan. Huudat. Ei enää raskasta huokailua vaan vaimeaa huutoa. Miehen lantio hakkaa sinua vasten, rintasi liikkuvat työntöjen tahtiin ja puret tyynyä. Vieras ottaa sinua lanteilta kiinni ja jatkaa rajuja työntöjä. Huoneen täyttävät kiimaisen nainnin äänet.

Minä nousen tuolistani ja siirryn lähemmäs. Tulen sängylle eteesi kyljelleni makaamaan, sinä siirryt hieman eteenpäin ja nappaat kullistani kiinni. Siirrän itseni vielä lähemmäs ja sinä otat minut suuhun. Rajun nainnin tahdissa pääsi liikkuu edestakaisin ja suusi puristuu kullini ympärillä. Vieraamme kääntää sinut kyljelleen, nostaa toisen jalkasi olkapäälleen ja työntyy sinuun uudestaan. Silmäsi painuvat kiinni ja hamuat minua uudestaan suuhusi. Nousen sängyssä polvilleni ja annan kullini imettäväksesi. Mies hieroo pilluasi kädellään samalla kun panee sinua vaativin työnnöin. Olet välissämme täysin pantuna, pillusi täynnä vierastamme, suussasi minun tuttu kulli. Vieraamme paneminen muuttuu tasaisesta rytmistä nykivämmäksi ja tarraat häntä kiiltelevästä kullin varresta kiinni samalla kun se uppoaa sinuun. Mies karjaisee, nytkähtää ja pillusi täyttyy spermasta. Annat miehen tulla sisään ja osan ohjaat taas pillusi päälle. Mies vetäytyy hikisenä sinusta ja rojahtaa sängylle. Minä käännän sinut ympäri ja upotan oman kullini suoraan sisääsi. Painun sisääsi vaivatta. Tilanne on outo, mutta kiihottava. Tarraat minusta tiukasti kiinni ja suutelet minua. Kullini painuu sinuun uudestaan ja uudestaan. Tunnen sisälläsi tutun värinän ja kiihdytän tahtia. Vieraamme spermaa valuu ulos joka työnnöllä ja olen päättänyt saada omani mukaan. Jossain syvällä tunnen tutun tunteen joka lähtee liikkeelle, varpaista katoaa tunto ja juuri kun sinä alat väristä ja huutosi karkaa huulilta minä tulen. Annan kullini pysyä sinussa syvällä ja tunnen miten supistelet ympärilläni. Nousemme kaikki sängyltä, etsimme huoneen hämyssä laseja ja nautimme hiukan lisää kylmää kuoharia. Joku löytää tupakat. Kylmä kuohuviini maistuu äärettömän hyvältä. Päätät käydä hiukan siistimässä itseäsi. Seuramme menoasi ja katselemme peilin kautta miten peset pillusi suihkussa. Astut takasin huoneeseen ja mittailet meitä katseellasi kuin pohtien kumpi saa ensin sinua. Vieraamme istuu sohvalla, minä huoneen tuolissa. Kävelet miehen eteen ja kapuat hänen päälleen. Miehen kulli ei ole vielä ihan palautunut joten autat häntä kädellä. Annat rintasi nuoltavaksi ja takakautta hivelet miehen kullin vartta. Vähitellen vieraamme palautuu sen verran kovaksi että kädelläsi ohjaten hän on uudestaan sisässäsi. Istun vastapäätä ja tuijotan lumoutuneena pillusi liikettä miehen kullin ympärillä. Ratsastat miehellä hitaasti ja odotat että kulli kovenne sisässäsi. Pillusi seuraa kullin kiiltävää vartta. Mies nuolee ja hyväilee rintojasi samalla. Minä näen kaiken tuolilta, aivan läheltä, maistan viiniäni ja tunnen miten kullini alkaa koveta. Sinä nouset hieman miehen päältä, käännyt ympäri ja ohjaat vieraamme kullin takaisin sisääsi. Nousen ja kävelen eteesi. Tarjoan kullini suuhusi. Sinä otat tottuneesti minut huulillesi ja ratsastuksen tahtiin imet minua, nuolet hiukan varresta, leikitellen. Huohotat tasaisesti liikkeesi tahtiin ja mies allasi rytmittää liikettäsi käsillään auttaen.

Nouset miehen päältä ja annat kullini varteen vielä yhden suukon. Nouset sängylle nelinkontin, aivan siihen reunalle ja minä tulen taaksesi. Pillusi on märkä, avoin ja tuntuu taivaalliselta. En välitä onko märkyys sinua, minua vai vierastamme. Käännän sinut selällesi ja jatkan naintia. Työnnät lantiollasi juuri sopivasti vastaan ja katseemme kohtaa. Tunnen olevani isona ja vahvana sisälläsi. Mies asettuu sivullesi, koskettelee rintojasi, kaulaa, vatsaa. Varovasti ojennat kätesi ja hiljaa otat miehen kullista kiinni. Mies antaa sen sinulle suuhun. Edelleen hän jatkaa hyväilyäsi, vartalosi taipuu melkein kaarelle. Minä yritän päästä sisääsi niin syvään kuin mahdollista. Tunnen kuinka pillusi sykähtelee, käännät pääsi minuun, vieraamme luisuu suustasi. En pysty hillitsemään itseäni. Lähes raivoisasti purkaudun sisääsi. Otat kaiken minut vastaan ja tunnen kuinka supistelet kullini ympärillä. Suusta karkaa huuto ja rojahdan päällesi. Jalat ovat puutuneet, suussa raudan maku ja tunnen kuinka kätesi vaeltaa selkääni pitkin. Kierähdän päältäsi ja jään sängylle makaamaan. Huoneessa leijuu seksin tuoksu. Makaat huohottaen selälläsi vieressäni ja olet äärimmäisen seksikäs. Katseesi, sekaiset hiuksesi, kaikki sinussa huokuu seksiä. Hidastellen nouset sängyltä ja hitaasti, melkein nautiskellen, kävelet suihkuun. Vieraamme nousee myös sängyltä ja hakeutuu sohvalle mukavaan asentoon. Minä haen sängyltä mukavaa asentoa ja silmäni painuvat väkisin kiinni. Juuri ennen unen tuloa sinä kapuat viereeni, kömmit peiton alle ja vielä suihkusta kosteana etsit käteni käteesi.

Avaan silmäni ja hetken kokoan ajatuksiani. Verhojen takana on valoisaa, joten tiedän nukkuneeni hyvän tovin. Nousen istumaan ja katselen huonetta. Vaatteita sikin sokin, pari tyhjää kuohuviinipulloa, sinä syvässä unessa vierelläni sängyllä, peitto hieman päältäsi liukuneena. Vieraamme on löytänyt jostain itselleen peiton ja nukkuu sohvalla. Katselen lantiosi kaarta, rintojesi muotoa, suutasi, sekaisia hiuksiasi ja tunnen kuinka kullini paisuu. Päätän jättää sinut kuitenkin jatkamaan uniasi ja hiivin suihkuun. Pesen itseni rauhassa kuuman veden alla, hammaspesu tuo edes hieman raikkaamman maun suuhun. Kullinvarsi tuntuu mukavasti turralta. Minua hymyilyttää koko eilinen ilta. Miten ihmeessä me tähän tilanteeseen jouduttiin? Mistä tämä vieraamme edes tarttui matkaan mukaan? Jostain baarista, mutta en tarkalleen edes muista mistä. Tulit jossain ravintolasta takaisin pöytään vessa- ja baaritiskireissulta ja tämä herra seurasi perässä. Paiskattiin kättä, hän istui alas seuraamme, alettiin viihtyä ja nyt mies nukkui sohvalla hotellissamme, kulli sinun sisälläsi useasti käyneenä. Joskus näköjään asiat vain tapahtuu. Huomasin miten ihoni alkoi rypistyä liiasta pesemisestä, joten vähän vastahakoisestikin etsin pyyhkeen käsiini ja kuivattelin hiukan itseäni. Toiveissa oli vielä ottaa hieman unta ja antaa sinun nukkua rauhassa. Astuin kylpyhuoneesta huoneen eteiseen. Huoneessa oli edelleen hämärää, vain kylpyhuoneen valo ja verhojen välistä kajastava kaistale päivänvaloa. Vieraamme makasi sohvalla, tosin hereillä. Puolittain makaavassa asennossa hän runkkaili kulliaan ja tukka sekaisin, hieman hölmö katse silmissään katseli sängylle.

Sinä olit myös hereillä. Silmäsi olivat tosin melkein kiinni. Mutta herännyt olit. Selälläsi maaten, peittojen päällä hieroit itseäsi. Toinen kätesi oli kuin lukittuna jalkojesi väliin, toinen taas nipisteli ja hiveli rintoja. Jalkasi olivat aavistuksen koukussa ja auki. Vieraamme katseli esitystäsi lähes transsissa. Lantiosi teki pientä liikettä kätesi tahtiin. Pystyin kuulemaan pienen maiskahduksen pillultasi aina välillä. Kullini ponnahti kivikovaksi. Enemmänkin vaistosit kuin kuulit minut. Käänsit kasvosi eteiseen päin ja aukaisit raukeasti silmäsi. Hymy nousi kasvoillesi. Käsi pillullasi kosketti jotain herkkää, koska nautinnollisesti huokaisten painoit silmäsi kiinni. Minuun iski pieni epäröinti, mitä nyt pitäisi tehdä? Halusin antaa sinun jatkaa leikkiäsi, mutta halusi sisääsi. Mies sohvalla korjasi hieman asentoaan päästämättä katsettaan sinusta tai kättään kulliltaan. Minä kävelin huoneen tuolille, sytytin tupakan ja otin toisella kädelläni kullistani kiinni. Sinä keinuit sängyllä silmiemme edessä, levittäen jalkojasi yhä enemmän. Me miehet tuijotimme näytelmää aavistuksen hölmistynein ilmein. Kullini seisoi koko tilanteelle aivan räjähdyspisteessä, en uskaltanut edes koskea siihen enää. Nähtävästi yövieraamme oli samassa tilanteessa.

Hänen hillintä petti ensin. Kulli ojossa hän nousi ylös ja kapusi sängylle. Hän laittoi varovasti kätensä kätesi päälle ja yhdessä kanssasi hieroi sinua. Hiljalleen mies liukui vierelläsi alemmas ja suuteli matkalla rintojasi, vatsaasi, reisiäsi. Vieras piti edelleen käsiään käsissäsi ja jatkoi hyväilyäsi. Hitaasti asettuen vatsalleen avonaisten reisien väliin, hän nuolaisi sinua. Kuin pieni sähköisku olisi kulkenut lävitsesi. Raukeasti liikkuen keinuit miehen suuta vasten. Mies nuoli sinua suoraan, häpeilemättä. Olit siirtänyt kätesi rinnoillesi ja puristelit niitä yhteen. Mies jatkoi nuolemistasi ja vei sormia samalla pillullesi. Röyhkeästi hän tyydytti sinua suullaan ja käsillään. Huohotuksesi oli muuttunut raskaaksi ja välillä suustasi pääsi pientä, matalaa ääntä, melkein murinaa. Kiemurtelit miehen alla ja tämä työnsi jalkasi enemmän koukkuun, paljastaen suulle ja käsille kaiken. Hitaasti miehen pää liikkui ylös pillultasi. Vatsalle, pysähtyen leikkimään rinnoille ennen kuin sait suudelman kaulalle. Tärisit miehen alla. Miehen kulli leikitteli jo pillusi päällä. Otit vieraamme kullin varresta kiinni ja hieroit pilluasi miehen terskalla. Veit päätä hieman sisällesi, leikittelit huulilla samalla kun mies suuteli rintojasi, kaulaasi. Mies kohotti itseään, nosti jalkasi olkapäilleen ja työnsi kullinsa täysin sisääsi. Ohjasit häntä edelleen kädelläsi ja yritit nostaa päätäsi nähdäksesi kullin painuvan sisääsi. Mies painoi itseään sisääsi koko voimallaan. Sinä vastasit työntöihin ja halusit samalla nähdä miten pillusi otti miehen vastaan aivan juurta myöten. Melkein revit miestä kaksin käsin lantiosta sisääsi. Sinä kiemurtelit, huusit työntöjen tahtiin ja vieraamme huohotti työntöjen mukana. Minä istuin edelleen tuolissa ja seurasin tätä hetkeä kulli itsekseen nytkähdellen. En todellakaan uskaltanut edes hipaista sitä. Miehen liike kiihtyi, sinä myötäilit sängyllä, rintasi liikkuivat villisti nussimisen tahtiin. Olit ottanut tukea sängyn päädystä käsilläsi jottet liukuisi pois nainnin alta. Kiimasta kiiltävä kulli painui sisääsi, luiskahti välillä sinusta, mutta mies painoi sen uudestaan välittömästi sisääsi. Mies ei enää kestänyt vaan naulasi sinut muutamalla rajulla työnnöllä sänkyyn. Pillusi otti miehen vastaan. Mies otti kullin sisältäsi ja kierähti selälleen sängylle. Sinä katsoit minua ja seisovaa kulliani.

Nousit ylös, kävelit luokseni tuolille ja istuit hajareisin suoraan kullini päälle. Se soljahti suoraan sisääsi. Kuumaan, irstaaseen, ihanaan pilluun. Suusi etsi suuni ja sain sinulta villin suudelman. Vieraan miehen spermat valuivat sisältäsi pitkin reisiäsi. Minulta meni melkein taju. Supistelit päälläni, kullini oli täysin sisälläsi. Pääni taipui taakse ja tunsin kätesi rintakehäni päällä, kynnet ihossani. Räjähdin sisääsi. Rojahdit päälleni ja minä silitin selkääsi, persettäsi. Tunsin miten kaikki sperma valui hiljalleen sisältäsi. Vieraamme oli poistunut suihkuun, me hiljalleen nousimme ylös. Olit huoneen hämärässä riettaan ja raukean näköinen, oloinen ja tuoksuinen. Mies oli ottanut pikaisen suihkun ja keräsi vaatteitaan huoneesta. Sinä halasit häntä vielä kerran, mies hyväili alastonta selkääsi alhaalta vielä kerran. Sinä marssit aamupesulle ja mies katosi huoneen ovesta käytävään. Minä jäin makaamaan sängylle ja yritin saada ajatuksiani kasaan.

Ilmestyit hiukset märkänä sängylle viereeni. Ne tuntuivat kylmiltä vatsani päälle kun laskit pääsi syliini. Makasin silmät kiinni ja tunsin miten sormesi leikittelivät alavatsallani. Kullini oli kaikesta seksistä aivan turtana. Pistin kädet pääni alle ja suljin silmäni. Sormesi jatkoivat leikittelyään. Ajattelin milloin saat tarpeeksesi ja hapuilin tunnustelleen selkääsi pitkin käteni haarojesi väliin. Olit edelleen tai ehkä uudestaan aivan liukkaana. En tiennyt mistä se johtui, suihkusta, meidän miesten spermasta vai omasta kiimastasi. Aivan sama. Hiljalleen leikittelin sormillani hivellen pilluasi, tunnustelleen sen muotoja, pehmeää ihoa. Aika pysähtyi. Hivutit päätäsi sylissäni alemmas kunnes tunsin kosteat hiukset alavatsallani, kullillani. Sormesi juoksivat kullini varrella ja annoit pienen pusun aivan juureen. Pieni nytkähdys. Hieman vaativammin upotin sormen sisääsi samalla. Huomasin sinussa pienen värähdyksen ja liikkeen lanteillasi. Sinä annoit märemmän, pidemmän pusun kullileni. Sormesi kynsäisivät hieman reippaammin varresta. Otit hieman terskaa huultesi väliin, kiusasit. Kuin olisit kertonut iltasatua, aloit tasaisella, syvällä äänellä kertomaan lisää yöstä. Aina välillä keskeytit tarinan ja imit paisuvaa kulliani pienen hetken. Minä makasin edelleen selälläni silmät kiinni, toinen käsi pääni alla, toinen pilluasi hyväilleen. Kerroit miten yöllä olit meidän molempien miesten nukahdettua yrittänyt saada unta. Olit katsellut minua ja vierastamme sohvalla. Minä olin ollut syvässä unessa, maannut osittain peiton alla ja sinä olit alkanut hiljaa hyväilemään minua. Pettyneenä huomasit että minä en heräisi millään, mutta vieraamme oli pyörinyt sohvallaan yrittäen saada edes hetken unta. Sanoit että miehen kulli oli puolikovana kiiltänyt huoneen hämärässä ja sinä et voinut vastustaa kiusausta. Olit kiivennyt sohvalla miehen päälle, nuolettanut itseäsi. Kerroit miten seurasit minun untani, etten olisi herännyt. Mies oli pannut sinua vielä kerran huoneen sohvalla, nuollut sinua ja sinä olit hieronut miestä rintojesi väliin. Hän oli vienyt sinut kylpyhuoneeseen ja siellä peilien edessä pannut sinua. Sinä seisten lavuaaritasoa vasten nojaten olit antanut miehen tyydyttää itsensä. Tätä kertoessasi pidit edelleen pieniä taukoja ja otit minut suuhusi. Minä annoin sormien vaeltaa sinussa ja hyväksyin kertomasi. Sanoit että olit eteisen peilin edessä laittanut miehen makaamaan lattialle ja ratsastanut vielä kerran vieraamme kullilla. Hän makasi selällään jalat peiliä kohden ja sinä olit ollut hänen päällään, selkä mieheen päin. Kylpyhuoneesta oli tullut juuri sopivasti valoa, jotta sait katsella tuon kullin painumista sisääsi. Pidit taas pienen tauon tarinassa. Tunsin lämpimän hengityksesi kullillani. Suussani raudan maku, tunto jaloista kadonneena makasin ja olin armoillasi. Imit hitaasti kulliani, irrotit suusi ja henkäisit syvään kun laitoin toisen sormen sisääsi. Vetäisit henkeä ja sanoit että mies oli pannut sinua hitaasti peppuun siinä hotellihuoneen eteisen lattialla, peilien edessä. Sanoit että olit meinannut tulla hulluksi, kun seurasit kullin liikettä sisässäsi ja samalla yritit katsoa nukuinko minä vielä. Kuiskaten henkäisit että mies taisi tullakin peppuusi. Kun olit saanut nuo sanat suustasi. imaisit minut suuhusi. Minä räjähdin välittömästi. Ojentauduit sängylle viereeni, kurkotit kädelläsi yöpöydälle ja otit pienen lapun. Yövieraamme oli jättänyt puhelinnumeronsa. Ehkä saisimme joskus toistekin vieraan…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute