Herkku-puhelin
Vaimoni Anne 2
Elvis

Olemme olleet rakastelumme jälkeen jonkin aikaa sylitysten muhkealla nojatuolilla, kun ovikello soi. Anne kohottautuu sylissäni, nostaa vyötärölle valuneen sinipitsisen yöpaidan olkaimet olkapäilleen. Sanaakaan puhumatta katsomme toisiamme silmiin ja merkillisen yhteyden ohjaamana otamme viinipikarit pöydältä, kilautamme ja kulautamme, hymyilemme toisillemme. Kumpikin arvaamme kuka siellä on. Kohautan olkapäitäni. Anne katsoo hetken ulos pimeyteen suuresta takkahuoneen ikkunasta. Talomme editsemme menee kevyenliikenteen väylä, mutta se ei näy nyt pimeässä sisälle. Ehkä ”joku” katseli äskeistä kuumaa hetkeämme.

Ovikello soi uudestaan. Anne katsoo minuun.

- Sopiiko?

- okei.

Anne lähtee avaamaan niukka yöpaita yllään, jään alastomana nojatuolille, sentään kiedon pyyhkeen uudestaan lantiolleni. Kaluni on äskeisen jäljiltä veltostunut, limainen, yhä turpean paksu.

Kuulen eteisestä puhetta.

- Sorry, voinko vielä tulla, en ole varma osaanko pimeässä sinne hotellille…

- Juu, tule.

Vaimoni kävelee takkahuoneeseen, Aleksi perässään. Huomaan, ettei entinen työkaverini juurikaan saa katsettaan irti Annen paljaista reisistä ja pyöreistä pakaroista pitsin alla. Äkkiä tajuan, ettei vaimollani mitään muuta olekaan yllä, vain tuo niukan lyhyt, läpikuultavan pitsinen, sininen unelma. Pikkarit lensivät äskeisessä tiimellyksessämme ties minne.

Tilanne on erikoinen ulkoa katsottuna, kolme hieman juopunutta ihmistä, liki samanikäisiä. Mies ja nainen puolialastomina, yksi vieraampi t-paidassa ja farkuissa. Miehet ovat rotevia, sänkitukkainen vieras ja kaljuksi ajettu isäntä. Nainen ruskeasilmäinen blondi, lyhyehkö ja rintava, hieman pyöreä.

Sisällämme tilanne on kuitenkin sähköinen. Anne istahtaa sohvalle ja Aleksi häneen viereensä. Aleksi katsoo minua ja tekee siirtonsa.

- Kuule. Et arvaa miten kovasti haluaisin suudella sun vaimoasi. Sua on paiskattu liiankin ihanalla naisella.

Katson Annea ja näen tutun alahuulen puraisun ja ehkä aavistuksen omaisen nyökkäyksen, silmillä. Keikautan päätäni.

- Voithan kokeilla.

Muuta ei tarvita. Aleksi kääntyy Annen puoleen ja laittaa käden vaimoni vyötärölle. Anne on varovainen, he suutelevat kevyesti. Aleksi ei kuitenkaan malta lopettaa ja pian vieras mies suutelee himokkaasti Anne kimmoisia huulia, vaimoni rinnat kohoilevat kiihtyneen hengityksen myötä. Aleksin käsi vaeltaa Annen paljaalle reidelle, sitä silittäen, jopa puristaen. Anne jopa aavistuksen avaa reisiään, saatan lähes nähdä paljaan, ajellun pimpin, vain pienen pätkän päässä Aleksin voimakkaasta kourasta…

Minulla on humiseva olo, en tiedä mitä tehdä. En voi sille mitään, että tuo kielletty näky kiihottaa minua rajusti. Ruumiini reagoi ja tunnen miten Annesta yhä märkä kaluni alkaa taas sykkiä, koveta pyyhkeen alla.

Näen Annen käden hierovan Aleksin farkkujen reittä ja edes se ei nyt herätä mustasukkaisuutta. Kiihotus vain pahenee.

Anne, kuulen sanovani.

- Kulta, mitä, vaimoni kysyy hengästyneesti.

- Ota Aleksilta housut pois.

Vaimoni katsoo hetken minua, sitten vilkaisee Aleksia. Olen oikeasti yllättynyt, kun Annen sirot sormet todella alkavat aukoa vyön solkea, nappia, vetskaria. Aleksi auttaa auliisti, kun pyöreän täyteläinen vaimoni vetää farkut pois. – Aika tiukat, Anne hymyilee, noteeraan myös katsahduksen Aleksin valkoisiin boksereihin, joissa näyttää nyt sisältöä riittävän.

- Ota pois loputkin, kun mielesi tekee kuitenkin.

Kerrankin vaimoni tottelee käskyjäni. Annen käsi kulkee pitkin Aleksin lihaksikasta ja kiinteä reittä, ylöspäin, aina pökille saakka. Katselen miten vaimoni käsi hipaisee suurta kohoumaa pökissä ja kohta molemmat kädet ovat vyötärönauhalla, vetäen alaspäin. Annen kasvojen eteen ponnahtaa puolikova miehen elin, turvonnut, paksu ja suonikas, suuri kuin mikä. Julman näköinen. Aleksi auttaa mielellään Annea riisumisessa ja heittää itse mustan t-paidan yltään.

Nousen ylös, heitän pyyhkeen yltäni ja kävelen istumaan sohvalle, lähes Aleksin viereen. Anne katsoo minua suurilla ruskeilla silmillään, kuin kysyen, polvillaan lattian paksulla vaalealla matolla, kädet Aleksin reisillä. Hän näyttää superseksikkäältä, yöpaidan sinisen pitsin läpi kuvastuvat suuret pyöreät rinnat, nännit nostavat kivasti kangasta. Levitän aavistuksen reisiäni ja vilkaisen miestä vieressäni.

- Anne, mitäs jos hiukan riisuisit, saisitko meidän kalut juhlakuntoon?

Anne ei aivan tottele, vaan hän hakeutuu polvilleen meidän väliin ja sirot kädet hakeutuvat demokraattisesti silittämään kahta puolikovaa mulkkua, kuin uteliaasti. Annen käsi tuntuu taivaalliselta…Näen, miten vaimoni katsoo Aleksin sykkien kohoavaa valtavaa, paksua kalua. Molemmat miehet levitämme jalkojamme Annen mieliksi ja emme juuri saa katsettamme irti tuosta naisesta.

Anne kohottautuu ylemmäs ja laskee yöpaidan olkaimet alas. Tarkoituksellisen hitaasti vaimoni vetää pitsiä alaspäin paljastaen syvän rintojen välisen vaon, hiljalleen kaksi suurta nännipihaa ja lopulta sirot, mutta kovat nännit. Pitsi valahtaa alas polviin ja Anne kiemurtelee polvillaan vaatteesta eroon. Vilkaisen ja näen Aleksin tuijottavan umpikiimaisena naiseni mahtavina ponnahtelevia tissejä, paljaina ja pyöreinä, merkillisen kiinteinä yhä nelikymppisenäkin. Annella on ihanan pyöreä naisellinen vatsa ja sen alla karvattomaksi huolella ajeltu kapean siro pimpin kumpu. Ahmin näkyä.

Nousen ja menen polvistuneen Annen taakse polvilleni, mikään ei voi enää minua irti tuosta naisesta. Alan hieroa lantiota, käteni hakeutuvat takaa päin tisseihin, koura ei vain riitä, vaan ne pursuavat yli. Pehmeyden ja kiinteyden hämmentävä yhdistelmä, hieron ja kourin upeita rintoja. Sydämeni hakkaa ja vilkaisen alas, mulkkuni on kivikovana vasten Annen alastonta pyllyä, tunnen terskallani pehmeän ihon ja Annen liikkeen. Samassa tajuan Aleksin olevan Annen etupuolella, on hänen vuoronsa kannatella Annen rintoja kourissaan, tuntea niiden paino ja pehmeys.

Anne kumartuu ja tarjoaa minulle pimppiään takaapäin, lähes automaatisti kaluni hakeutuu häpyhuulten väliin, kiihotus on armoton. Näen miten Annen suukottaa edessään polvillaan olevan Aleksin valtavaksi paisuneen, pitkän ja paksun munan vartta, kova elin katoaa lopulta kimmoisten huulien väliin, Anne joutuu avaaman suutaan kunnolla, että tuo kanki mahtuu. En malta enempää, mulkkuni painuu vaativasti takaapäin Annen tiukkaan pimppiin, pohjaan saakka. Alan hitaasti naida Annea ja nautinto on valtava. Painun kovaa pohjaan ja nauttien hitaasti ulos, Anne huohottaa, imien Aleksin kyrpää, suukottaen…

Tahtini ja naimiseni kovenee tiedostamatta, tilanne on niin mieletön ja mielikuvituksellinen, että alan pelätä laukeavani heti, kiihotus on niin äärimmäinen. Annen kapeahko lantio, silti muhkeat pakarat…vaaleiden hiuksien liike, kun vieraan miehen jumalaton kalu soutaa punaisten huulien välissä…näky ja tunne mulkussani on mieletön.

Vedän hengästyneenä kaluni ulos Annesta.

- Kulta, mene Aleksin päälle, haluan nähdä takaa kun te naitte.

Heitä ei tarvitse enempää käskeä. Aleksi käy selälleen ja Anne kiipeää hajareisin hänen päälleen, mahtavina roikkuvat rinnat saavat osansa Aleksi huulien ja kourien rajusta hyväilystä. Kukaan mies ei voi tuollaisia vastustaa. Hetkessä Annen käsi on ohjaamassa juhlavaa kyrpää sääriensä väliin. Epäilen voiko se edes mahtua Annen poikkeuksellisen siroon pimppiin. Katson takaa, kun terska painuu hitaasti kiiltävän märkien häpyhuulien väliin, venyttäen niitä äärimmilleen. Hitaasti, kuin pakottaen koko kanki painuu Annen sisälle, kuulen miten nainen hengittää rajusti. Näky on räjäyttävän seksikäs, Annen pyöreä pylly ja tuo mahtavan suuri kova elin soutamassa hitaasti ahtaassa, litisevässä pimpissä.

Minun on pakko runkata munaani ja katsoa.

Annen pylly alkaa liikkua ylösalas, pumpata kyrvän ympärillä. Aleksi huohottaa, nautinnosta. Katson miten tahti kiihtyy ja Annen lantio elää, pyörii, ratsastaa…Anne huohottaa yhä kovemmin, kovin kaukana ei ole enää orkku…oma kyrpäni on kivikovana kädessäni.

Näky on mieletön ja tässä tunnelmassa päätän toteuttaa viimeisenkin yhteisen toteuttamattoman fantasiamme Annen kanssa. Käyn parin taakse.

- Anne, anna peppuun.

Hetkeen Anne ei tajua, huohotus ja naiminen on niin kovaa. Sitten hän pysähtyy, huohottaa:

- Joo…joo…tule, tule…huuh…

Levitän jalkani Annen pyllyn sivuille ja kivikova kyrpäni pää alkaa hakeutua Annen peräaukolle, vaimoni työntää pyllyään, tyrkyttää, pimpissään vieras jumalaton muna. Mulkkuni on Annesta ennestään limainen ja lähes ihmeeksen hitaasti terskani porautuu sisälle, syvälle. Silmissäni melkein pimenee, niin ahdas, mutta ihana…alan naida hitaasti Annen peppua, vaimoni vartalo lypsää nyt kahta isoa ja kovaa kalua….Tunnen Aleksin Annen sisällä…Anne on välissämme, sandwich…

Alan vaistomaisesti naida kovempaa ja paljon muuta ei tarvita, tunnen kun lasti lähtee liikkeelle kovassa munassani, Annen sisälle …voin aistia senkin, miten pillu alkaa sykkiä rajusti, Annen lantio heiluu tahdotta kahden miehen kyrvät sisällään, naiseni huutaa jatkuvassa orgasmissa…tulee…tulee…mulkkuni pumppaa spermaa sisälle ja samassa Aleksikin valittaa ja vetää kalunsa ulos Annesta, vieras kyrpä ruiskuttaa vaaleaa nestettä pitkin Annen reisien sisäpintoja, valtavat määrät…

Ja mitäs tämän jälkeen? Kiitimme Annea, ihanaa aikuista naista. Enkelimme.

Kiitos myös lukijoille, kommentit sallittu.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute