Herkku-puhelin
Iltavierailu
Vierailija

Iltavierailu.

Siitä tuli huono omatunto, käynti Päivillä oli jotenkin niin brutaalin törkeä, ikään kun olisin käyttänyt
häntä hyväksi. Kello oli jo melkein 23 kun tulin talon takaovesta sisälle, mies oli reissussa. Pääsin sisään naapureilta huomaamatta, sen verran oli sankka lumisade. Sain päällysvaatteeni riisuttua ja menemme peremmälle sisälle. Päivi tuoksui hyvälle, hän oli hennon kaunis kuten aina, hän oli pukeutunut kevyisiin tummiin vaatteisiin.

Tiesimme molemmat ettei meillä ollut aikaa paljon, ei aikaa iltateelle tai jutteluun. Molemmat halusivat
nussia, sen olimme sopineet. Siirryimme eteisestä olohuoneeseen. Ei mennyt kauan kun hennon koskettelun
ja suutelun jälkeen Päivi polvistui keskellä olohuoneen lattiaa, avasi housuni ja jo tottuneesti otti alushousuni pois. Kyrpäni ponnahti melkein täydessä juhlakunnossa pystyyn kun Päivi suuteli ja katsoi sitä.

Se tunne oli taivaallinen kun puolijäykän kyrvän suukottelu muuttui täydeksi suihinotoksi. Tajuntani oli räjähtää, katsoin alas ja näen tämän enkelikasvon imevän kulliani. Kauaa en olisi enää kestänyt ja paineeni olisivat lauenneet, mutta ei, sen aika ei ollut.

Riisuin Päiviltä hänen kevyet olovaatteet pois, myös pikkuhousut lähtivät ja pyysin häntä menemään selälleen olohuoneen sohvalle. Jalat levällään, alapää paljaana hän asettui eteeni. Näin tämän tiukan, melkein posliinipillun edessäni. Kevyesti suukottelin ja kiusottelin kielellä kunnes aloitin hänen jo valmiiksi turvonneiden häpyhuulten imemisen. Työnsin samalla sormeni, aluksi yhden ja kohta toisen hänen sisälleen.
Tunsin kuinka märkä hän oli. Halusin päästä kunnolla hänen sisään.

Otin kullin varrestani kiinni ja vedin muutaman runkkausliikkeen, asetin munan Päivin pillun suulle. Hiljalleen syvemmälle sitä työntäen tunsin lämmön, tunne oli taas taivaallinen kun pääsin hänen sisälleen. Päivi oli jalat levällään kotisohvalla huohottaen varovasti kyrpäni sisällä. Välillä pohjaan, välillä kevyesti ja välillä rajummin. Pillu litisi nesteistä kun kyrpä liukui yhä syvemmälle pilluun.

Nostin hänet ylös ja käänsin nojaamaan sohvan selkänojaa vastaan. Hän oli nelinkontin edessäni kiimainen herkkuperse pystyssä. Asetin munan pillun suulle ja työnsin kerralla pohjaan asti, Päivi huohotti jälleen ja katsoi samalla syntisesti taaksepäin. Olin hänen takanaan kyrpä syvällä hänen pyhimmässään. Samalla otin häntä kevyesti niskasta ja teimme kielareita. Päivi oli märkä ja niin kiihottavasti, olin taas tajuntani rajamailla.

Vedin kyrpäni pois pillusta ja tulin hänen etupuolelle. Tarjosin täydessä panokunnossa olevan kyrvän Päivin suuhun, kiltisti ja tottuneesti hän imi nussimisen välissä kyrpääni ollen kontallaan sohvalla. Samalla hieroin hänen märkää alapäätään sormella, en aivan ylettynyt sormettamaan pillua pikkupatukalla isomman patukan ollessa taas hänen suussa. Olisi ollut hyvä hetki jatkaa nopeasti hoidettuja esileikkejä 69-asennossa, mutta kello kävi ja tiesin olevani väärässä osoitteessa.

Otin pyllyposkista taas kiinni ja aloitin takaapäin pumppauksen, työnsin kyrpää syvälle pohjaan asti. Päivi oli kuin porauslautassa, jossa mäntä menee loppuun asti palatakseen taas takaisin. Päiville se tarkoitti, että 20 senttiä pitkä vieras kyrpä pumppasi hänen pillussaan hänen ollessaan nelinkontin olohuoneensa sohvalla.

Nussiminen alkoi nopeasti ja loppui liian äkkiä. Pussini alkoivat nousta ja näkökenttä sumentua. Vedin kyrvän ulos ja runkkasin spermat pitkin pyöreää ja treenattuapyllyä. Loppuni tuli Päiville liian aikaisin, sen tiesin. Halusin olla edes osaltani herrasmies, hain keittiöstä talouspaperit ja pyyhin sotkuni pois. Lähdin takaovesta samoja jälkiä pitkin, jotka olivat hädin tuskin edes peittyneet lumesta.


Vierailija

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute