Herkku-puhelin
Jahdilla 2
örn

Käytyäni suihkussa ojensin Jakellekkin puhtaan pyyhkeen,jollaisen myös kiedoin uumalleni. Siepattuani pullon punkkua siirryin avotilan jääkaapille nostamaan esiin jotain purtavaa.
Elokuun ilta oli jo pitkällä mutta aurinko lämmitti viellä mukavasti.
Ei kauaa kun kuulin portaista kolinaa ja sieltähän Jake jo tulikin.
Nautimme lasillisen jos toisenkin ja tunsin jo hieman juopuvani. Noustessani ylös hakeakseni lisää viiniä,valahti pyyhkeeni yltäni.Sitä kumartuessani poimimaantokaisi Jake.
-Anna olla vaan,kyllä sä pärjäät ilmankin.
Virnistin ja lähdin hakemaan pulloa. Palatessani puhelimeni soi salongin pöydällä,josta kaappasin se mukaani ulos.
-Hei Birgitta tässä moi.
-Heivaan ,mitäs sinä?
-Sitä tässä lähddin vaan soittamaan et monelta ajattelit lähteä huomenna ajelee tännepäin.
Jake kaatoi laseihin lisää ja ojensi toisen minulle,jolloin oli hyvä syy siirtyä lähemmäksi viereeni.
-No seon niin et oon jo tammisaaren kansallis puitossa ankkurissa.
-Mitä,oot siellä jo,miks ankkurissa,mikset sit tullut suoraan Hankoon?
-No mulla on seuraa ja päätettiin jä tähän yöksi.
Seuralaiseni oli juuri siirtänyt kätensä reidelleni ja vaistomaisesti levitin jalkojani. Kuulin Birgitan äänestä pientä suuttumusta,ehkä mustasukkaisuutta.
-Ai taas niit sun pikkupillujas joita sä niin innokkaasti aina ajelutat. Tajuuts et ne vaan käyttää sua hyväkseen
-Ei täsnyt oo siitäkysymys vaan mukana on yks kaveri.
Syntyi hiljaisuus,samalla kun Jake jo runkkasi kulliani täysille,kumartuen yhä alemmaksi.-Aisiis joku kundi vai,no mut sehän on sit erijuttu
-Niiiihn,sainhuokaistua kun kullini kynti jo nielussa asti. Huohotukseni vain kiihtyi saamastani käsittelystä,samalla kun yritin kuunnella Birgittaa.
-Teil taitaa olla jotain meneillään,kerro mulle,kerro oo kiltti.
Nyt läähätimme sitten molemmat,mä kulli Jaken suussa ja jos yhtään arvaa,Birgitalla omat sormet pillussaaan.
Laukesi taas,mikä tunne. Jake lutkutti kaluani puhtaaksi,kun Birgitan saavan langan toisessa päässä. Hetken hiljaisuus ja ääni palasi luuriin.
-Taitaakin tulla mukava matka takas hesaan huomenna,vai mitä?
-Niin taitaa vastasin ja suljin puhelimen ,
kumarruin Jaken jalkojen väliin jossa näytti aolevan pakotusta.

Aamupalan syötyämme käynnistelin koneen lämpiämään ja tein viimeiset tarkistukset,ankkurivinssi kolisutteli ketjua sisään ja saatoin ottaa kurssin Hangon vierassataan. Jake nautiskeli etukannen patjalla auringosta ,ja tarjoten myös minulle silmänruokaa. Väkisin tunsin kuumotusta poskillani ja nivusissa eilistä muistellessa. Nyt oli kuitenkin keskityttävä viemään alus turvallisesti perille? Sain veneaseman näköpiiriini ja vaikutti hyvältä,tilaa on ja ei tartte odotella. Aseman pitäjä auttoi meidät kiinnittymään ja pyysin täyttämään tankit. Birgittaa ei näkynyt joten kysyin.
-Saisko tää olla täs vähänaikaa ettei tarttis siirrellä,meit on tulos lisää ja terkotus jatkaa heti.
-Joo passar hyvin ja toi veil kaks kaijaa,joojoo.
Huvittunut ilme kasvoillamme suuntasimme kohti makasiineja. Juuri saapuessamme kahvilan eteen nousi Birgitta taksista iloisesti huitoen ja huudellen. Hetki ja istuimme baarissa oluella.
-Joo kyllähän mä pojan tunnen,sielt meidän kantamestasta.
Juuri niin sieltähän me kaikki ja tunnelma oli mitämukavin. Toiset tahtoiva viellä toiset ja myönnyin,joskin itselleni hain kahvia. Jakella tuntui olevan vaikeuksia pitää silmänsä erossa Birgitan kauniisti ryskettuneesta vartalosta,jota vain vaivoin niukat mikrot ja navan alta solmittu valkoinen paita,joka kaikenlisäksi oli auki melkein solmuun asti,tuskin peitti.
Einiin etten olisi myös nauttinut,minua varten ne alunperin olivatkin.

Koneet kävivät ja maksettuani laskun irrotettiin köydet,suun ulos nauttimaan kauniista säästä. Jake oli jo mahallaan tutulla paikkaa kannelle kun Birgitta nousi ohjaamoon,istui viereeni ja kysyi.
-Teillä olisit oikeeta kivaa sit eilen?
-Joo oli ja monta kertaa,olenkin aavistellut et Jake on sellasii kundei.
-No luulets et meil olis mahiksii kolmen kivaa,niinkin et saan nauttia nuorempaakin kalua.
-Siitä miten Jake söi su katseellaa,on varmasti.
Hymy huulillaan Birgitta poistui jääkaapin kautta etukannelle ,ojentaen olue Jakelle ja asettuen kyljelleen patjalle. Harmi etten voinut kuulla mitä puhuttiin,mutta ilmeistä ja eleistä päätellen mukavia. Jaken käsi lepäsi jo Birgitan uumalla sitä silittäen ja jos oikein näin,oli Birgitan käsi jo matkalla Jaken etumukselle. Ei helvetti,aikooks ne naida tos kannella. Annoin äänimerkkiä saadakseni heidän huomionsa,turhaan. Tilanne kannella eteni nopeasti,vähäiset vaatteet oli jo kuorittu ja Birgitta oli kumartuneena kalun vartta nuolemaan. Voi hitto mitkä näkymä silmiini avautui,kuin myö mahdollisille kanssa veneilijöille. Onneksi ketään ei näkynyt ja yritin keksiä kiivaasti suojaisaa poukamaa johon pysähtyä.
Tilanne kannella oli edennyt vaiheeseen jossa Birgitta laskeutui hiljaa kalunvartta alaspäin ,selkä notkolla katse suoraan minuun. Hän aloitti kiimasen ratsastuksen,viskellen päätään puolelta toiselle suu ammollaan. Tätä seuratessani olin ajaa viitan väärältä puolelta ja se sai taas keskittymään oleelliseen. Merikorttia vilkuilessani löysin lupaavan paikan ja kohta jo lähestyin vauhtia hidastaen. Hyvältä näyttää ja niin näytti kannellakin. Jake nussi nyt takaa Birgittaa selvästikin nauttien.

Sain kuin sainkin ankkurin alas,kaikki näytti hyvältä ja äkkiä kannelle.
Juuri sain heidät näkyviin,ruiski kullista paksu noro kohti Birgitan avointa suuta. Asetuin viereen makaamaa saadakseni myös maistaa ja sen huomattuaan Birgitta sulloi kakun suuhuni saaden nyt osani.
Birgitta rikkoi hijaisuuden.
-Olipas se mukavaa mutta entäs kippari,kait sillekin täytyy jotan saada,eiksvaan Jake?
-Tottakait,mitävaan mieli tekee
Tunsin kuinka huosujani avattiin ja kullini kaivettiin päivänvaloon,saadakseen vuoroin kummaltakin huomiota. Birgitta nousi kuiskaamaan korvaani,kuinka kiimasilta näytimmekään. Sellaiseksi oloni tunsinkin suudellassani häntä kiihkeästi samalla kun Jake hoiteli kulliani.
-Nyt pojat haluun nähdä kun naitte,varsinkin et Jakea naidaan. Emme tervinneet toista käskyä kun Jake nousi päälleni ja asetteli aisani hollille. Birgitta hyväili pallejani naama melkein kalussani kiinni sen upotessa yhäsyvemmälle. Jaken ilme oli keskittynyt ja kiimainen kun sain koko varteni sisään.
-Voi taivas mikä näky,miten kiimasta nähdä toi parru sun tiukassa suolessas,mullakin se tekee joskus tiukkaa!!!!
Totta,en ollut koskaan nainut Birgittaa kakkoseen ja pillussakin se aikaajoin melkoisessa puristuksessa.
-Älä lopeta vaan pumppaa oikein kunnolla,tätä vois katsoo vaik koko päivän.
Jake jatkoi rytmikkäästi ja paine kasvoi palleissani. Ilmoitin kohta tulevani ja sain nyt taas kaksi suuta kalulleni. Lastini lähti vauhdilla heidän kilvoitellessaan kumpi saa enemmän nektariani.

Voipuneina makasimme kaikki patjalla kun kuulin rannasta vihellyksiä ja huutoa. Siellä seisoi neljä nuorta ja osoittivat meille ablodeja ja kannustus huutoja. Hieman noloina mutta tyydytettyinä siirryimme sisätiloihin oluelle ja peseytymään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute