Herkku-puhelin
Jahdilla
örn

-Ok tuun hakee sinut Hangosta sunnuntaina,vastasin Birgitalle.
Birgitta poistui baarista, jossa niin usein kävimme lasillesella.
Poistui miestenhuoneeseen ja tunsin oloni tyhjäksi,pahuksen sukulaisia hänellä.Olin jo ajatellut josko jotain kivaa hänen kanssaan viikonloppuna.
Viereeni tuli naapuripöydästä nuori kundi,jonka kyllä tunsin kasvoilta.

-Ai oots menossa veneilee sunnuntaina,tai jotain?
-Joo haen Birgitan Hangosta ja sillai,kyl sä tiedät ehkä.Kyl siit kannattaa pitää kiinni jos mahdollista,tiedäthän,siis sillai.
-Joo ei paha,siis jos tajuut.
Joo,Birgitta on ikäiseni, siis jo yli viiskyt,mutta hyvin säilynyt ja vetävän näköinen iloinen leski,jolla kyllä riitti virtaa.

Painuin takasin pöytääni juodakseni bissen tai kaksi,hatutti.
Hetken kuluttua kundi joka oli veskis tuli kysyy.
-Sori saaks istuu hetkeks?
-Senkun,mitästäs tyhjä pöytä.
-Niin siis tiedän et sulla on aika kiva botski ja ajatteli et jos mahdollista,olis kiva lähtee joskus messiin,tai jotain.
-Niinkuin varmaan kuulit et meen sunnuntaina hankoon,tuu messiin jos kiinnnostaa? Takas tullaanvast maanantai,ehkä tiistaina.
-Kyl olis makeeta päästä kunnon botskille,mut voisko lähtee jo lauantaina,olis niin siistii nukkuu useampi yö merellä?
-No ei kait siin mitään,lähetään lauantaina aamusta.Hoidan kaikki tarvittavat,hoida ittes laiturille,niin tiedäks mis se on?
-Joo,tiedän ja oon siel vaikka kybält!
-Asia selvä.

Kello oli jo melkein ykstoista kun saavuin kerholle,purettiin tavarat .
Jake tuli luokseni ja sanoi jo huolestuneensa et teen oharit.
-Eikyl mun tapasta,et relaa vaan.

Kamat oli aseteltu paikoilleen ja oli aika käynsitää moottorit lämpiämään.Koneiden vaimea ääni sai taas tuntemaan hyviä viboja,ja Jakekin hääräs tärkeenä,vaikkakin osaamatta oikeestaan mitään.

Melkin laituri jäi taakse ja annoin lisää kierroksi ja pian alus oli jo kevyessä plaanissa.Maisemat vaihtuivat kohtuulisessa elokuun aamuna ja asetin vauhdin sopivaksi.

Oltiin jo Porkkalanselällä,kun Jake malttoi tulla sisälle ja tiedusteli.
-Millasta tätä on ajaa,onks se vaikeeta ja mitä noi kaikki mittari oikein on.
Aloin luetella hallintalaitteita yksikerrallaan ja mitä pitemmälle pääsin,sen tiivimmin Jake nojasi vasteni.Plotterille kurkottaessaan laski Jake kätensä reidelleni,joka tuntuikin luontevalta.Taas ojentuessaan,jätti hän kätensä reidelleni,nyt ehkä vähän ylemmäksi.
Olin aavistanut ehkä tätä.Se nuorten kundejen porukka oli aina keskenään ja jotenkin niin tisistaan kiinnostuneita.
Tunsin kevyen puristuksen reidelläni ja kun en reagoinut,uuden ja ylempää.Käsi siirtyi jo aivan ylös ku tunsi kuinka vereni alkoi pakkautua elimeeni.Pian käsi jo hieroi etumustani ja huohotin kuin ravihevonen.

-Upeeta miten iso tää on!
-Ai venekkö?
-Sekin mut tää ,jatkoi Jake ja hieroi seisovaa kulliani.
Katseeni haki sopivaa rantaa,paikkaa johon pysähtyä sillä olin niin kiimoissani.
Keulassa ankkurin ketju juoksi mereen samalla kun sammutin moottorit.Tarkistettuani kaiken, laskeuduin keulahyttiin jossa Jake jo odotti.
Nuori kundi istui sängyn reunalla ja ojensi kätesä kohti pullottavaa etumustani.Otin askeleen ja tunsin kuinka käsi hapuili kulliani ulos ahtaista shotseistani.
Kullini ponnahti ulos kuin nälkäinen peto,vaan joutuakseen ahnaaseen suuhun,nieluun niin että oli peräännyttävä jotten laukeaisi oitis.
Jake kuori vähiä vaatteitaa ja kävi selälleen vuoteelle,kalu uljaasti pystyssä.Asetuin viereen ,aloittaen nuoren vartaloin sivelyn.Sivelin kylkiä,antaen toisen käden vaeltaa alas kohti nivusia,toisen kohti kiinteitä nännejä.Kumpikin käsi tavoitti kohteensa yhtaikaa ja Jaken suusta purkautui pitkä huokaisu
Runkkasin kivikovaa kalua,samalla kun imin nänniä josta aloin hivuttautua alemmaksi ja alemmaksi,aina niin alas että hengitykseni jo varmaan tuntui kalun varressa.
En voinut vastustaa ,vaan siemaisi tuon nuoren kullin suuhuni alkaen kunnon imutuksen.
Jake ähki ja huohohti,nosti lanteitaan ja vaikeroi.
En antanut armoa vaan jatkoin ja pian sormissani tunsin kuinka pallit kiristyivät enteillen siemensyöksyä.Irrottauduin ja halusin nähdä kuinka spermat lähtee nuoresta kalusta ja siinähän se tuli.Emsimmäinen ryöppy lensi korkealle vaan läsähtääkseen vatsalle ja ranteelleni.Toinen poskellenni ja viimeise otin suuhununi.
Imin hiljalleen veltostuvaa nuorta kalua,kun Jake tokas.
-Voi jösse mikä imutus,aina tiennyt et nuorista ei o mihinkään.

Makasimme sylikkäin ja kullini pakotus vain paheni,onneksi Jake tajus ottaa sen kohta käteensä joka tuntui tulikuumalta. Rauhallinen runkkaus muuttui yhä vaativammaksi ja aloin käydä tosikuumana.Jake kääntyi ja upotti kullini syvälle nieluunsa,uudestaan ja uudestaan.
Olin jo laueta kun Jake irtautui,asettui ylleni,ohjasi kullini kohdilleen ja aloitti varovaisen laskeutumisen.
Tuntui etten voi mitenkään päästä mutta päättäväisesti Jake vaan jatkoi ja jatkoi,kun yhtäkkiä esteet murtuivat ja olin sisällä juurta myöten.
Jake huohohti hetken paikallaan antaen upean anuksensa tottua kulliini.Ei kauaa ja rytmikäs ratsastus sai alkunsa. Nautin silmät kiinni ,nauttien upeasta puristuksesta kullillani ja Jaken äänähtelystä,aina kun oli aiva pohjiamyöten.
Nyt ei kauaa ja saan. Jake hytkyi ylläni ja aloin karjahdellen laueta tiukkaan suoleen joka supisteli tiukasti.Avasin silmäni juuri kun Jakelta lensi siemenet rinnuksilleni.

Taisimme nukahtaa joksikinaikaa ja sehän vaan sopi tässäkohtaa.

Havahduin hereille ja kuulin jonkun puhuvan kuiskaten.Sanoista ei saanut selvää joten nousin hiipien kohti salonkia.Kuunneltuani hetken tajusin Jaken kertovan puhelimessa jollekin äskeisestä sessiosta.Mitä enemmän kuulin,sitä enemmän kulliani kuumotti. siirryin hiljaa reelinkiin nojaavan Jaken taakse,tertuin lantiesiin ja annoin kullini painua jalkoväliin.
Jake säikähti mutta jatkoi puheluaan minun hyväillessä noita tiukkoja pakaroita.Jaken puhe kävi katkonaiseksi ja huohotus lisääntyi. Kävin nopeasti hakemassa rasvaa,voitelin kullini,asettelin kohdalle ja survaisin sen kerrasta sisään. Jaken huulilta pääsi parkaisu ryhtyessäni nussimaan tuota tiukkaa suolta. Joku luurin toisessapäässsä kuuli ku nain uikuttavaa lutkaani armotta,miten kiihottavaa. Mitäs kävit kertomaan ajattelin jatkaen armotta.
-Lisää kyrpäääääh,,,uuh tuntuu et tuleee,parkui Jake ,samalla kun tulin uudestaan syvälle suoleen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute