Herkku-puhelin
Platoninen ystävyys
Jari

Istumme puolisoni kanssa iltaa ystäväpariskuntamme kanssa. Viistossa minusta istuu Jarmo ja edessäni Jaana. Olemme tunteneet toisemme jo useita vuosia ja meillä on heidän kanssaan todella hauskaa. Itseasiassa Jaana on vanha lapsuuden ystäväni, teknisesti olemme aina tunteneet toisemme.

Kesken ruokailun huomaan, kuinka siro jalka alkaa hieromaan penistäni pöydän alta. Katseemme, minun ja Jaanan, ei värähdäkään. Olemme pelanneet tätä peliä jo kauan. Tunsimme toisemme jo ennen nykyisiä puolisoitamme, mutta silloin olimme platonisesti ystäviä. Heti, kun molemmat, lähes samaan aikaan, saivat nämä nykyiset puolisot, alkoi välillemme kerääntyä seksuaalista latausta, joka purkautui sitten kerran, kun olin käymässä yksinäni Jaanan luona eri kaupungissa, ja hänen miehensä oli tuolloin työmatkoilla.

Koputin hänen oveen, ja siinä iloinen pikku pakkaus taas hymyili suloisesti ovella. Halattiin, jolloin vaistomaisesti annoin pusun Jaanalle. Jaana oli hetken häkeltynyt, mutta sitten hän vastasi, suudelmalla. Täytyimme molemmat siltä seisomalta sähköllä, ja sinä iltana ja yönä teimme molemmat aviorikoksen useampaan otteeseen. Paitsi, että se alkoi suoraan Jaanan ja Jarmon eteisestä suoraan lähimmälle objektille, johon naisen voi kaataa, se myös jatkui läpi koko yön useampi asento läpi käyden, paikat nuollen ja useampia orgasmeja puolin ja toisin saaden. Se oli todella hikinen ja ihana seksiyö.

Aktien jälkeen ja välissäkin pohdimme tietenkin moraalista puolta. Päädyttiin toteamaan, että rakkautta ei välillämme ollut. Kielletty hedelmä kai himotti, koska koimme vain suurta seksuaalista vetovoimaa välillämme. Koska molemmilla oli onnelliset parisuhteet puolillansa, päätimme pitää asian luonnollisesti omana pikku salaisuutenamme sen kummempia katumuksia.

Koska molemmat pitivät tuota iltaa mukavana kokemuksena, jatkoahan sille on seurannut vuosien saatossa useita kertoja. Olemme myös huomanneet, että jännite kasvaa suuremmaksi kiinnijäämisen riskin myötä. Niinpä rakastelumme, tai voisi sanoa paremminkin pikapanot, ovat siirtyneet turvallisista hotellihuoneista tai tyhjästä asunnosta juurikin tällaisten illanistujaisten tyylisiin tilaisuuksiin. Panimme kerran yhteisen ystävämme häissäkin. Aina emme edes pääse toki kontaktiin, koska kiinnijäämisen riski on liian korkea.

Siksi siis jonkun muun kuin puolisoni jalka on munaani hieromassa. Kerta ei ole ensimmäinen, joten pystyn luontevasti keskustelemaan pöydässä samalla, kun kankeni kovettuu housuissa. Jaanalla on viekas hymy kasvoilla, mutta sopivan piiloteltu, jotta muut ymmärtäisivät, mistä se johtuu.

Ruokailun päätteeksi siirrymme viettämään iltaa alkoholin kera olohuoneeseen. Jo pienessä nousuhumalassa Jarmo ehdottaa saunomista, ja tottakai se kaikille passaa. Tunnin päästä olemme jo paljon iloismpia, ja saunakin lämmin. Tv:stä tulee hauska sarja, joten vaimoni päättää jättää saunan välistä ja jäädä katsomaan sitä, kerkeää sitä kuulemma kotona sitten saunoa. Tämä on ihan ok meille muille, joten kolmistaan matkaan.

Istumme lauteilla kolmestaan, Jarmo välissä. Tiedän, että Jarmo ei ole mikään hirveän kova löylymies, kun taas Jaana on jäänyt usein pidemmäksi aikaa lauteille. Illan suunnitelma alkaa olla selvillä. Hetken aikaa suihkun ja saunan välillä rampattua Jarmo päättääkin hypätä pois kelkasta. Hän laskeutuu alas saunan lauteilta ja lyö oven kiinni. Siinä samassa liikahdan lähemmäksi Jaanaa, ja tungen kaksi sormea hänen pilluunsa. Jarmo on viereisessä huoneessa vielä suihkussa, kun Jaanan suusta pääsee ensimmäinen hiljainen parahdus. Sekä suihkun, että saunan puolella litisee, koska Jarmo on suihkussa, ja koska pumppaan Jaanan hyvin märäksi muuttunutta pillua jo ihan kunnolla sormillani. Käsi suunsa edessä Jaana istuu penkillä silmät kiinni jalat haarallaan raskas hengitys seksikkäästi hiestä kiiltävää vatsaa liikuttaen.

Suihku lakkaa. Niin myös käteni liike. Pois se ei silti lähde. Jaanakin tajuaa tilanteen, ja koittaa työntää kättäni pois. En tee sitä. Jarmon ei tarvitsisi kuin katsoa lasiovesta sisään tajutakseen, millainen petos lauteilla on tapahtumassa. Heitän vähän löylyä. Jarmo käskee sammuttamaan saunan, kun lähdemme, ja avaa oven kylpyhuoneen puolelta pukuhuoneeseen. Katson Jaanaa, jonka ilme muuttuu helpottuneen kujeilevaksi. Ehkä siinä oli myös paheksuntaa tekoani kohtaan. Juuri nämä asiat kuitenkin tekee leikistämme sellaista, kun se on.

Sormet alkavat tehdä hidasta työstöliikettä jo, kun Jarmo vielä pukee. Katsomme toisiamme silmiin himokkaasti. Pukuhuoneen oven sulkeuduttua siirrän pääni käteni kaveriksi, ja laitan vielä kielenikin asialle. Tuskin edes minuuttia meni, kun Jaanan selkä alkaa kääntyä notkolle ja ylemmäs nostetut jalat pääni ympärillä alkaa täristä. Jos ei nämä hommat olisi yhtään opettaneet pitämään suuta kiinni, huuto olisi varmasti kuulunut naapuriin. Pillun litinä ja raskas hengitys tosin saattoi kuulua jopa pukuhuoneen ulkopuolelle, mutta suihkutiloihin kuljetaan varaston kautta, joten epätodennäköistä on, että edes niitä kuuli kumpikaan puolisoistamme.

Jaana tasasi hetken hengitystä vartalo märkänä irstaassa asennossa, kunnes totesi, että pyörtyy, jos vielä jää saunan puolelle oleilemaan. Siirryimme yhdessä suihkun puolelle. Kauan ei tarvinnut Jaanan seisoskella veden alla, kun jo käskin hänen pyllistää kohti. Jaana on hyvin sirorakenteinen, mutta takamus on treenillä saanut seksikästä muotoa. Asettelin kaluni huulille, ja työnsin kerralla pohjalle saakka. Tahaton parahdus pääsi Jaanan huulilta. Laitoin toisen käden hänen suunsa eteen, toisen lantiolle, ja aloin rivakasti pumppaamaan suurilla lantioliikkeillä tuota siron neidon täyteläistä takamusta.

Tovin pumpattuani Jaanalla alkoi jalat taas täristä siihen malliin, että siirsin toisen käden suulta myös lantiolle, mikäli tytön tasapaino meinaa pettää. Päätin nostaa Jaanan ylävartalon kiinni omaani ja siirtää käteni tukevasti hänen ympärilleen. Onneksi Jaana on kevyt, sillä sain pidettyä hänet turvallisesti pystyssä hänen lauettuaan voimakkaasti. En minä kauaa enää itsekään kestänyt. Pari työntöä vielä, sitten muna ulos ja spermat lattialle. Eipähän jää Jarmolle ihmettelemistä, mikäli illalla harrastavat känniseksiä.

Otin pienen suihkun ja kävin vielä heittämässä vähän löylyä Jaanan tehdessä lähtöä. Vähän aikaa kerkeen lauteilla istua, kun tyttöystäväni avaa pukuhuoneen oven ja huutaa kysyen, laitetaanko pakastepatongit uuniin ja tilataanko pitsat. Oli se taas pienestä kiinni.

Ilta jatkui mukavasti, ja yöksi jäimme Jarmon ja Jaanan asuntoon. Rakastelin vielä oman vaimoni kanssa, ja äänistä päätellen niin teki myös Jarmo ja Jaana. Seikkailumme ei tietenkään tähän kertaan loppuneet.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute