Herkku-puhelin
Ullan vuokrarästi
JJii

Syksyinen lauantaiaamupäivä, aurinko paistaa matalalta, ja ilma on mukavan kirpeää. Katselen hengityksen höyryn lävitse talonumeroita, tämä osa keskustaa on minulle hieman tuntematonta. Löydän numeron 14, ja näppäilen ovikoodin. Pian olenkin tutkimassa nimitaulua rapussa. Asunnon 23 kohdalla lukee sukunimi, joka kuulosti tutulta.

Olin edellisenä iltana törmännyt kotimatkalla vanhaan kaveriini Makeen. Olimme päätyneet yhdelle vaihtamaan kuulumisia. Siinä oluttuopin äärellä Make oli alkanut tilittämään asunnosta jonka hän perinyt isotädiltään. Keskustassa hyvällä paikalla sijainnut asunto oli houkutellut Maken ”kiinteistöbisnekseen”, vuokralaiseksi olikin löytynyt helposti keskusta-asunnosta unelmoinut juuri opiskelut aloittanut opiskelijatyttö.

Loppuosa tarinaa olikin sitten helppo arvata: eihän opiskelijan tuloilla markkinahintaista vuokraa maksella. Sieltä Make oli tulossa, juttelemassa vuokrarästeistä. Tyttö oli mukava jne. soopaa, mutta mukavaa olisi nähdä vuokratulojakin, varsinkin kun vaimo alkaa kohta kysellä niiden perään.

Maken mukaan tyttö oli itse ehdottanut sitä… Tässä vaiheessa tarinaa huokaisin raskaasti kliseille, arvattavalle jatkolle, ja tilasin toisen oluen. Mutta sitten tarina saikin mollivoittoisemman sävyn. Eihän sankarivuokraisäntä ollut uskaltanut periä vuokraa luonnossa. Tarkemmin ajatellen tämä oli viisas veto, tuntien Maken luona asuvan pirttihirmun. Jos Maken vaimo saisi pienintäkään vihiä kuviosta, olisi kaulin kevyin lyömäväline.

Make on ehkä palveluksen tai pari pystyssä minulle menneisyydestä. Alakuloisena tuoppiin tuijottaen hän tarjosi minulle mahdollisuutta vuokranperintään. Pitäähän miestä auttaa mäessä tuumin, ja lupasin katsoa mitä asialle voisi tehdä. Tarjosin vielä Makelle tuopillisen, ja lähdin kotia.

Näitä miettien olin kiivennyt kerrokseen, ja soitin asunnon 23. ovikelloa. Mitään ei tapahdu, rapun hiljaisuutta ei riko edes naapurikyttääjien ovisilmien räpsyttely. Lopulta ovi aukeaa varovasti, ja asunnosta tulvivassa valossa seisoo minua hieman epäluuloisena katseleva tyttö. ”Moi! Olet varmaan Ulla?” Tyttö nyökkää. ”Make varmaan ilmoitti, että…” tyttö nyökkää, ja avaa ovea enemmän ”tuu sisään”.

Astun sisään ja riisun rennosti hattuni ja takkini. Eteisen naulakko näyttää hyvin täydeltä, joten tyydyn tipauttamaan ne lattialle. Käännyn ja saan mahdollisuuden tarkastella minua tuijottavaa tyttöä paremmin. Perusnätit meikittömät kasvot joita kehystää maantienväriset hiukset. ”Saanko tulla istumaan?” rikon hiljaisuuden, ja viittaan asunnon puolelle.

Tyttö hymyilee vaivautuneesti ”juu, tietysti, totta kai…”. Kävelen peremmälle asuntoon, joka näyttää koostuvan keittokomerosta, huoneesta ja alkovista. Huoneessa on pari isoa nojatuolia, joihin istuudumme. ”Kai Make ilmoitti, että tulen? ja millä asialla?” kysyn tytöltä joka vetää jalkansa ristiin alleen käpertyen nojatuoliin. Tyttö nyökkää, ja jää katselemaan lattiaa.

”hei… en minä sinua syö, tai tee sulle mitään väkisin” naurahdan, tyttö hymyilee ensimmäisen kerran ”no hyvä juttu”. Tytön aksentissa kuuluu voimakas murre, ja koko olemus huokuu jotenkin mukavaa maalaistyttöä. Vaikutelmaa korostaa vielä jättikokoinen t-paita leopardikuvioiset legginsit joihin tyttö on pukeutunut. Paita kätkee tytön hyvin sisäänsä, mutta kaksi mukavan kokoista maitorauhasta erottuu hyvin paidan altakin.

Teen muutaman merkityksettömän kysymyksen tytön kotipaikasta ja opiskelusta, ja vähitellen tyttö rentoutuukin, ja keskustelu lähtee käyntiin. Lopulta päädymme opiskelijoiden kurjiin asuntomahdollisuuksiin ja toimeentuloon. Jaarittelua oli kestänyt jo liiankin kauan. Ei minua oikeasti mitkään opiskelijapoliittiset kannanotot kiinnosta, vaan pukille pääseminen. Edellinen iltakin oli mennyt Maken huolia kuunnellessa, sen sijaan, että olisin nauttinut jonkun nuoren kissan seurasta.

”Mites tämä sinun tilanne?” keskeytän töykeästi tytön ja katson häntä silmiin. Puna leviää tytön poskille, ja hän painaa päänsä, ”se oli sellainen heitto… eilen”. Yritän kätkeä turhautumiseni ja jatkaa rauhallisella äänellä ”minun nähdäkseni meillä on kaksi vaihtoehto. Joko hoidetaan homma nyt, tai sitten saatte sopia Maken kanssa muuta”. Tyttö vilkaisee minua ”niin…”. Ei väkisin, tulkitsen asian niin, että tämä oli turha reissu. Nousen ja aion ottaa askeleen kohti eteistä, kun tyttö nostaa päänsä ja katsoo minua ”ho.. hoidetaan… se nyt”. ”oletko varma?” tarkastelen tyttöä ”sinun ei ole pakko tehdä mitään tällaista, jos et oikeasti halua”. Tyttö nyökkää, ja minä istun takaisin isoon vanhaan nojatuoliin.

Ryhdyn availemaan paitani kalvosinnappeja, katsoen tyttöä. ”Käy laittamassa hiuksesi kiinni, ja tule tänne”. Tyttö nousee, ja taikoo jostain hiuslenkin. Hiuksiaan ponnarille sovitellen hän kävelee tuolini eteen. ”istuhan syliin” kehotan ja käärin paitani hihoja ylöspäin. Tyttö istuu hieman epävarmasti poikittain syliini, ja katsoo minua. Halvan voimakkaan hajuveden tuoksu tunkee voimakkaana tajuntaani kun vien käteni rauhallisesti paidan alle.

Tyttö hymyilee kun kuljetan kättäni pitkin vatsaa ylemmäs. Olen lähellä huutaa ääneen kun käteni tavoittaa työn rinnan. Vastoin ennakko-odotuksia paidan alla ei ole liivejä, vaan ryhdikäs kiinteä rinta. Ja minkä kokoinen rinta! Olen aivan ällikällä kun kuljetan kättäni rintojen yli. Tuo valtava t-paita oli kätkenyt nämä herkut täydellisesti sisäänsä.

”Aika mukavat rinna sulla”, yritän säilyttää arvovallan äänessäni. Tyttö painaa hieman päätään ja puree huultaan ”tykkäätkö sinä niistä? vaikka ne on… niin… isot?”. Korvieni väli ei suostu ymmärtämään kysymystä, missä tynnyrissä tämä tyttö on kasvanut? Miehet ovat varmasti aivan sekaisin näistä. ”Kuulehan nyt…” mumisen ja käännän tytön istumaan selkä itseäni vasten, ja työnnän kummankin kourani paidan alle.

Kourin noita mahtavia rintoja paidan sisässä. Ne tuntuvat käsissäni kahdelta kiinteältä nyrkkeilypallolta, uskomatonta miten maan vetovoima ei ollut vielä ehtinyt tehdä näille herkuille mitään. Tyttö huokailee sylissäni raskaasti, kun kovettuvat nännin painuvat kämmeniini, hän jännittyy kuin viulunkieli.

Vaikka upeita tissejä voisi leipoa loputtomasti, ei se yleensä johda mihinkään sen ihmeellisempään tapahtumaan. Puristin tytön rintaa, ja kuiskasin hänen korvaansa pyynnön siirtyä lattialle. Varovasti tyttö keinottelee itsensä lattialle ja kääntyy istumaan kasvot minuun päin. Avaan vyöni ja housuni napit, ja vinkkaan tyttöä tulemaan lähemmäs.

Onneksi tytölle ei tarvitse näyttää kaikkea kädestä pitäen, vaikka kalun esiin kaivaminen onkin melko varovainen suoritus. Melko varovaista on tytön suihinottaminenkin, mutta mukavasti kaluni alkaa jäykistyä lämpimässä suussa. Samalla kun tyttö imuttelee kaluani kontillaan lattialla, valuu paita selkää pitkin alemmas, paljastaen tiukkojen legginsien verhoaman pepun.

Valitettavasti paljastuva näkymä ei ole mikään täyden kympin herkkuperse, enemmänkin sellainen normi Suomi-Kanttura-takapuoli. Mutta nuoren tytön peppu on aina nuoren tytön peppu, ajattelen ja nautin tytön suusta. Kalu alkaa olla kunnolla seisokissa, ja koska tytön taidoilla ei enempään pysty, pyydän häntä irrottautumaan.

Nousen seisomaan ja katselen lattialla istuvaa tyttöä. ”Eiköhän meidän ole aika siirtyä itse asiaan”, totean pystyyn nousevalle tytölle. Riisun housujani, ja tyttökin alkaa varovaisesti rullata legginsejä pois. ”Tuolla… pöydällä olisi…”, käännyn katsomaan pientä ruokapöytää, jonka kulmalla on Sultan-paketti.

Kävelen rauhallisesti pöydän luokse, heitän bokserini pöydälle, ja otan kumin paketista. Pari reipasta runkkausliikettä, ja rullaan kumin paikoilleen. Käännyn ympäri ja ehdin näkemään miten tytön paidan helma laskeutuu alas peittäen tumman karvoituksen. Tyttö pudottaa mustat pikkarit kädestään, ja katsoo minua kysyvästi.

”Käy siihen nojatuoliin kontallesi” opastan, ja kävelen tytön taakse. ”Oletko edes märkä?” kysyn sopivaa asentoa etsivältä tytöltä. Tyttö mumisee jotain, ja tunkee kätensä paidan helman alle. Nostan hieman kärsimättömänä paitaa ylöspäin, ja totean pepun näyttävän tästä kulmasta ihan kelvolliselta.

”Käsi pois”, komennan ja alan asetella kaluani tytön pillulle. Siitä onkin aikaa kun kaluni on viimeksi sukeltanut ajelemattomaan pilluun, yleensä nuoret naiset tajuavat pitää tavaransa karvattomana. Karvoja tai ei, kaluni auraa tiensä perille, ja pian panen tyttöä rauhallisesti.

Tyttö huokailee hiljaa työntöjen tahdissa. Ponnari keikkuu houkuttelevasti tytön selän päällä, nappaan sen kouraani ja vedän tytön päätä kevyesti taaksepäin. Olen valmistautunut työntelemään homman finaaliin tässä asennossa, kun tilanne saa odottamattoman käänteen.

Tyttö kääntyy katsomaan minua olkansa yli ja kysyy heleällä maalaistytön aksentillaan ”joko laukeet kohta?”. Pysähdyn ja jään tuijottamaan tyttöä. Mietin itsekseni mikä näitä nykytyttöjä oikein vaivaa, onko aina ja joka kerta näytettävä kuka täällä määrää? Vetäisen tytön hiuksista lattialle, mikä onnistuu yllättävän helposti.

Vilkaisen tytön sänkyä, mutta se näyttää toimivan enemmän vaatekaappina kuin nukkumapaikkana. En viitsi muutenkaan alkaa kantelemaan tyttöä mihinkään, vaan pyöräytän hänet selälleen paksulle hapsumatolle. Tyttö näyttää hieman yllättyneeltä huomatessaan makaavansa lattialla, mutta kuuliaisesti hän levittää jalkojaan.

Käyn tytön päälle, tuuppaan kaluni pilluun ja nojaudun alaspäin. Nappaan tytön kädet kiinni, ja vien ne hänen päänsä päälle, lukiten ne lattiaa vasten kourallani. Tytön silmät ovat aivan selällään ja hän tuijottaa minua. ”Sinun tehtävä ei ole miettiä minun laukeamisia, sun tehtävä on nauttia kyydistä” kähisen ehkä tarpeettomankin ankarasti tytölle.

Ja sitten mentiin. Revin toisella kädelläni tytön paidan ylös, ja läimäytän kiinteää isoa rintaa kourallani. Ja sitten alan panna. Seuraavien minuuttien ajan tyttö on yhtä huutavaa, vikisevää ja supistelevaa reikää. Pumppaan tyttöön kaikki viikon mittaan kerääntyneet paineet ja himot. Huuto vaimenee tasaiseksi vikinäksi ja tytön pillu kouristelee kaluni ympärillä, mutta se ei tahtiani hiljennä. Rinnat pomppivat levottomasti panemisen tahtiin.

Kovasta menosta ja kasvavasta paineesta huolimatta minusta tuntuu, etten ole saanut vielä ihan kaikkea. Mietin hetken, ja sitten ymmärrän mitä kaipaan. Vetäisen kalun ulos valuvasta pillusta, ja rullaan kumin pois. Tyttö huohottaa matolla tajuamatta mitä ympärillä tapahtuu, kun nousen hänen päälleen hajareisin.

Sylkäisen ronskisti tytön hikisille rinnoille, ja upotan liukkaan kaluni niiden väliin. Tyttö näyttää puristavan silmiään tiukasti kiinni, tuskin hän näköaistiaan edes tarvitsisi tilanteen toteamiseen. Puristelen noita upeita rintoja kaluani vasten ja nain liukasta rintavakoa. Pitkään tätä ei tarvitse jatkaa, ja pian purkaudun tytön rintojen väliin.

Spermaa valuu vähän joka paikkaa, vaikka suurimmat roiskeet jäävätkin tissien väliin. Tyttö avaa silmänsä epäuskoisen näköisenä, voisin vaikka lyödä vetoa, että olen ensimmäinen hänen päälleen lauennut mies. Hän ei oikein tiedä mihin katseensa kääntäisi, sen verran hämmentävä tilanne ilmeisesti on. Armahdan tytön, ja nousen hänen päältään, suunnaten kylppäriin siistiytymään.

Kun palaan takaisin huoneen puolelle, on tyttö saanut jo pikkarit jalkaan, ja on juuri puhdistamassa rintojaan talouspaperilla, mikä näyttää muuten kovin epäseksikkäältä toiminnalta. ”Ilmoitan Makelle, että tämä vuokrarästi on sitten hoidettu”, totean kuivasti kun etsin ulkovaatteitani eteisen lattialta.

Tyttö kipittää perääni eteiseen ”mites sitten… jatkossa?”. Tekisi mieleni alkaa ehdottelemaan, sen verran herkulliset nuo rinnat ovat, mutta herrasmies ei käytä hädänalaista tyttöä koskaan hyväkseen. ”Siitä saat sopia Maken kanssa. Mutta kehottaisin sinua kyllä hommaamaan työpaikan, Make ei voi loputtomasti katsoa tätä sormiensa läpi”. Tyttö nyökkää vakavan näköisenä.

Tyttö jää seisomaan eteiseen spermainen talouspaperi kädessään kun painan ulko-oven kiinni takanani. Hymyilen itsekseni, eihän tämä nyt hullumpi reissu ollutkaan!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute