Herkku-puhelin
Susanna 3
Neiti

Jose. Mitäköhän asiaa hänellä oli? No jaa, soitan hänelle myöhemmin. Laitoin puhelimeni takaisin pöydälle ja menin suihkuun. Avasin hanan ja annoin ihanan, kuuman veden kastella minut. En edes tajunnut että ovi kävi, ennen kuin tunsin Matin vahvat käsivarret ympärilläni. Hän painoin itsensä selkääni vasten ja suuteli hiuksiani.

- Mmmh, mumisin ja tunsin kuinka kuuma aalto meni suoraan lävitseni jalkoväliini asti. Matti kiehnäsi minussa ja puristeli hellästi rintojani.

- Sä oot ihana, Matti kuiskasi korvaani. Hän kurotti ottamaan saippuan hyllystä ja pursotti sitä kädelleen. Totta kai se oli miesten suihkusaippuaa, mutta siinä tilanteessa se ei haitannut. Matti hieroi saippuaa ensin hartioilleni, jatkaen siitä matkaa alaspäin rinnoilleni hyväillen niitä aivan liian vähän aikaa. Koko vartaloni oli jännittynyt himosta. Huuliltani purkautui huokaus.

Matin kulku jatkui navalleni johon hän tökkäsi minua yllättäen saaden minut kikattamaan. Aistin että hänkin hymyili. Kiduttavan hitaasti Matin käsien matka jatkui alaspäin kohti jalkoväliäni. Yllättäen hän ei koskenutkaan minua sinne, vaan jatkoi reisilleni polvistuen taakseni. Hän hieroi niitä edestä ja takaa tehden saman pohkeilleni. Minä vain huohotin ääneen Matin taitavassa käsittelyssä. Sitten hänen kätensä siirtyi pakaroilleni puristaen niitä hellästi. Kohta tunsin hänen ihanien huuliensa suukottavan kumpaakin pakaraa. Sitten aivan yhtäkkiä Matti työnsi suoriltaan kaksi sormea sisääni. Jalkani olivat pettää alta, niin hyvältä se tuntui.

- Aah, pane mua jo, huohotin ja painoin itseäni kiinni Matin käteen.
- Maltahan vähän kultaseni, Matti sanoi kiusoitellen.
- En, sanoin ja käännyin ympäri tuijottaen Matin ihaniin vihreisiin silmiin. Suutelin häntä kiihkeästi ja tukistin lempeästi. Matti oli jo aivan kovana. Polvistuin hänen eteensä ja otin hänet suuhuni.

- Ohhh, luoja Sussu, Matti huokaisi ja nojasi seinään nauttien käsittelystäni. Kiusoitellen imin häntä hetken.
- Nyt Matti, saat panna minua oikein kunnolla tätä seinää vasten, sanoin ja nousin ylös.
Matti naurahti ja nosti minut yhtäkkiä syliinsä. Kiedoin jalkani hänen lanteilleen ja ohjasin hänet sisääni.

Matti työntyi sisään nopeasti ja se sai minut huutamaan nautinnosta. Hän aloitti rytmikkään työntelyn ja melkein räjähdin halusta. Hän työntyi sisääni nopeammin ja nopeammin ja minä saavutin kokoajan huippuani. Katsoin Matin sumentuneisiin silmiin ja tiesin että hänkin oli lähellä omaa huippuaan. Kuin yhteisestä sopimuksesta tulimme jälleen samaan aikaan huutaen.

Kun olin kuivannut itseni puin nopeasti päälleni. Matti makoili olohuoneen sohvalla rennosti vain pyyhe vyötäisillään. Näky sai minut hymyilemään.

- Hei beibe, mä lähen nyt! huikkasin Matille eteisestä.
- Ai yritätsä karata ilman kunnon halausta? Matti sanoi muka pahoillaan ja virnisti leveästi. Nauroin ja levitin käteni halaukseen. Matti tuli nopeasti luokseni ja kaappasi minut syleilyynsä ja suuteli minua pitkään ja hellästi.

- Ihanat treffit, Matti sanoi ja painoi otsansa kiinni otsaani katsoen minua silmiin.
- Oikein tyydyttävät, hymyilin ja Matti naurahti.
- Soitellaan, sanoin ja käännyin lähteäkseni.

Matti avasi minulle oven ja menin nopeasti rappukäytävään.

Kun ovi sulkeutui takanani seisahduin hetkeksi paikalleni. En tiennyt mitä ajatella tapahtuneesta. Noh, nyt minulla oli ainakin ihana ja tyydytetty olo enkä antaisi minkään pilata sitä.

Saavuin kotiin ja heitin laukun eteisen tuolille ja menin keittiöön. Kohta puhelimeni pirahtikin vaativasti laukussani ja lähdin takaisin hakemaan sitä. Jokohan Matille tuli ikävä? mietin hymyillen kun kaivoin puhelinta laukustani.

"Jose soittaa"

- Ai moi, vastasin.
- No moikka! Missäs neiti on ollu koko päivän kun et oo soitellu? Jose virnuili puhelimeen.
- Tuolla noin kaupungille, vastasin ja tunsin punastuvani.
- Ok, no mut hei sitä vaan soittelin aiemmin että oisitko halunnu nähä tässä taas joku päivä? Jose kysyi.
- Ööö, joo, vastaus karkasi huuliltani. Hemmetti.
- Hieno juttu! Soitellaan myöhemmin, nyt pitää mennä, Jose sanoi.
- Moikka, sanoin ja suljin puhelimen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute