Herkku-puhelin
Tulostinta asentamassa
jokkeri

Olin tuntenut Erjan jo varhaisteini-ikäisestä pojanklopista saakka, olihan hän jotenkin etäisesti osa perhetuttavapiiriämme. Sitä, miten Erja tuttavapiiriin kuului, en tiennyt, liekö jäänyt hyvänpäiväntutuksi jonkun nyt jo ex-miesystävänsä kautta. Vuosien varrella Erja vaihtoi suhtkoht tiuhaan tahtiin miesystäviään, ja hänellä olikin hiukan kevytkenkäisen mimmin maine, mikä ei ainakaan vähentänyt häneen kohdistunutta kaksilahkeisten mielenkiintoa.

Vartalotyypiltään Erja oli varsin perisuomalainen nainen, pituutta arviolta karvan verran yli 160 cm, ja vierineet vuodet ja synnytetyt lapsukaiset näkyivät varsinkin mukavasti pyöristyneessä ja levinneessä lantiossa. Peppu oli siis leventynyt mutta siihen oli jäänyt kivasti etäisesti latinotyyliä muistuttavaa pyöreyttä.

Rinnat Erjalla olivat aina olleet naisen omaan ruumiiseen nähden hieman liian isot, ja varsinkin nuorempana tämä naikkonen oli melko kurvikas ilmestys. Kaiken edelläkerrotun nupiksi Erjan pukeutumistyyli oli hieman huoleton ja homssuinen, eli tältä naiselta oli turha odottaa suurempaa eleganssia kuin hieman liian kireät farkut ja kivasti jo parhaan terhakkuutensa menettäneitä rintoja myötäilevä toppi tai t-paita. Kaikenkaikkiaan siis varsin tavallinen suomalainen 40+ v perheenäiti.

Nuorena poikamiehenä tapasin Erjan muutamaan otteeseen sattumalta ravintolassakin, ja pienessä tuiskeessa ollut Erja kampesi kanssani tiiviisti aina tanssimaan hitaille, ja hivutti vaivihkaa polvensa jalkojeni väliin hangaten samalla miehuuttani varsin kutkuttavasti. Normaalia pepunpuristelua ja käsikopeloa pidemmälle emme näillä muutamalla kerralla ikinä edenneet, sillä yleensä aina Erjalla oli joku sulhaskandidaatti mukanaan. Tapaukset jäivät varsin elävästi mieleeni, ja niitä muisteltiin ahkerasti monina yksinäisinä poikamiesiltoina..

Vuodet vierivät ja molemmat elivät omaa elämäänsä tahoillaan – kumppaneita tuli ja meni ja aina silloin tällöin törmäsimme satunnaisesti jossain. Melkein viidentoista vuoden ikäerostamme huolimatta juttua riitti aina mukavasti ja olin havaitsevinani Erjan silmäkulmassa pientä pilkettä aina tavatessamme. Jossain vaiheessa Erja vakiintui hyvin Erjalle epätyypillisen miehen kanssa – mies oli erittäin ujo, kohtelias ja hiljainen, liekö koulutukseltaan jonkun sortin insinööri tai vastaava. Toimeentulo perheellä vaikutti olevan vähintäänkin keskitasoa, siitä kertoi omakotitalo, autot ja facebookin perusteella toistuvat ulkomaanmatkat. Monet lähipiirissä ihmettelivät kyseistä liittoa, mutta kaikki pohtivat Erjan sittenkin vakiintuneen ja tehneen ns. järkiratkaisun.

Eräänä loppukesän hellepäivänä törmäsin Erjaan sattumalta kodinkoneliikkeessä, ja vaihdoimme kuulumiset kuten hyvänpäiväntutut yleensä tavatessaan tekevät. Erja oli tällä hetkellä onnellisesti aviossa ja vuorotyöläisenä työrytmit osuivat harvakseltaan yksiin aviomiehensä kanssa. Nytkin Erja oli menossa iltavuoroon ja mies oli töissä. Nuoremmat lapset olivat puolestaan jossain hoidossa työrytmien takia ja vanhemmat lapsethan olivat jo miltei aikuisia eivätkä enää asuneet vanhempiensa luona. Erjalla oli ajatuksena hankkia uusi tulostin, koska entinen oli jo vanha ja toiminnaltaan epävarma, mutta hän ei omien sanojensa mukaan osaisi asentaa sitä käyttöönottovalmiiksi. Kyseinen liike ei tarjonnut kasauspalvelua, ja Erja tiedusteli minun osaamistani tietoteknisissä asioissa. Osasinhan minä, joskin minua hieman arvelutti lähteä tämän kesäisesti pukeutuneen daamin kotiin ex-tempore asennuskeikalle. No, jokatapauksessa Erja teki päätöksen puolestani ja nappasi tulostimen kainaloonsa ja lähti pylly farkkucapreissa pyörien kohti kassaa. Katselin näkyä, ja päätin että tämä kortti on nyt sitten katsottava loppuun asti – kävi miten kävi.

Erjan omakotitalo oli muutaman kilometrin päässä kaupungin ulkopuolella, ja ajelimme autoillamme peräkkäin määränpäähän. Perillä Erja pomppasi autosta ja pyysi minua kantamaan tulostimen sisään, hän laittaisi vähän jotain purtavaa ja kylmää juomaa ”asentajalleen”, kuten hän sen keimailevasti totesi. Siinä sitä sitten oltiin, kaksi tahoillaan varattua ihmistä kuumana kesäpäivänä menossa hiljaisen asuinalueen omakotitaloon asennukselle.

Sisälle päästyäni Erja esitteli huushollinsa, ja näytti missä miehensä työhuone oli, eli pääsisin heti tuumasta toimeen . Erja huikkasi keventävänsä vähän vaatetustaan ”kotona kun ollaan”, ellei se minua haittaisi. Vastasin ”Ei haittaa, ei kai siellä mitään ennennäkemätöntä ole..” ja jatkoin johtohässäkän selvittelyä. Hetkisen tulostimen kimpussa aherrettuani johdot olivat kiinni ja oli aika käynnistää kone – samassa hetkessä Erja liihotteli huoneeseen yöpuvun tapaiset yllään minimaalinen toppi ja boxerishortsit jalassaan.

Tuijotin Erjaa kuin mikäkin vajakki kunnes tajusin miten idiootilta varmaan näytin ja totesin että ”Homma alkaa olla viittä vaille valmis, enää päivitykset ym. ja sitten pitäisi toimia”. Erja totesi keimaillen että ”Niin pitääkin, ensin työ ja sitten vasta huvi” ja kaatoi meille samalla jääkylmää limonadia laseihin täytettyjen sämpylöiden palanpainikkeeksi. Vaaleasta topista kuulsivat selvästi läpi Erjan nöpöllään olevat nännit sekä isot tummat nännipihat. Rinnat riippuivat aavistuksen verran kuten useamman lapsen imettäneellä äidillä asiaan kuuluu, mutta niiden koko kompensoi muita puutteita mukavasti. Boxerishortsien etuosa ei jättänyt paljoa arvailujen varaan, siellä kuulsi läpi tummaa karvoitusta joka oli ääriviivoista päätellen rajattu jotenkin..päätin että tästä otetaan kohta tarkempaa selkoa.

Hetken mielijohteesta Erja halusikin että siirrymme nauttimaan virvokkeista heidän talonsa suojaiselle takaterassille ”Jossa voi saunan jälkeen vilvoitella vaikka ilkosillaan” kuten hän itse totesi, ja johdatti minut sinne. Matkalla Erjan piti tarkastaa onko joku tietty kirja olohuoneen kirjahyllyn alahyllyllä, ja täytyy sanoa että pullotus farkkushortseissani kasvoi kiusalliseksi tuon herkkupepun pyllistellessä edessäni. Erja oli varmasti tietoinen minulle tarjoamastaan näkymästä, sillä olin havaitsevinani peppuvaon alalaidassa selvän märän läikän – ilmeisesti kiimainen narttu oli jo märkänä omista mehuistaan. Vaikka naisen uuma olikin vuosien varrella levinnyt, oli lantio edelleen muodokas ja alaselkä oli aavistuksen verran notkolla – rouvalla oli hallussaan siis varsinainen herkkuperä ja varmasti hän itsekin tämän tiesi. Kyseistä pyllistelyä ja pepunkääntelyä jatkui varmaan minuutti, ja olin jossain vaiheessa valmis kaivamaan housuissa pullistelevan elimeni esille, mutta viime hetkellä hillitsin itseni.

Kun näytös oli viimein ohi, jatkoimme matkaa terassille kuin mitään ei olisikaan tapahtunut. Olin huomaavinani Erjan poskilla lievää punaa, liekö moinen keikistely nuoremmalle ja vieraalle miehelle kiihottanut häntäkin. Terassille päästyämme juttelimme niitä näitä ja muuta diibadaabaa kunnes Erja hieman yllättäen kysyi ”No, tälläistä meillä on, mitäs pidät näkemästäsi?” Vastasin ympäripyöreitä tyyliin ”Hienoa on, remonttiakin on tehty ja emäntäkin on pitänyt itsensä vallan mainiossa kuosissa.”. Tästä Erja selvästi ilahtui ja alkoi kertoa edellisenä syksynä aloittamastaan joogaharrastuksesta joka kuulemma vei naisen mukanaan. Erja kysyi haluaisinko kenties nähdä muutamia jooga-asentoja jolloin itsehillintäni ei enää toiminut vaan sanoin karskisti ”En halua mitään muuta kuin naida sinua tässä ja nyt”.

Tajusin saman tien miten typerältä tuo lause kuulosti ja hetken jo pelkäsin Erjan vastareaktiota, mutta Erja totesi hymyillen ”Niin arvelinkin, kunhan kiusasin koska halusin vain katsoa laukeatko housuihisi vai saatko sanottua mitä oikeasti haluat”. Tämän todettuaan Erja tuli eteeni, ja alkoi avata housujeni sepalusta. Erja riisui tottuneesti farkkushortsini ja boxerini ja nuolaisi vehkeeni päähän kertyneet useat touhutipat suuhunsa. Tästä alkoi vanhemman puuman taivaallinen imutus, jossa myös pallit saivat ansaitsemansa käsittelyn. Pidin lutkutuksen aikana Erjaa kiinni hänen lyhyistä hiuksistaan ja painelin välillä päätä alaspäin jotta kalu kävisi syvemmällä suussa.

Hetken aikaa tästä nautittuani jouduin toteamaan Erjalle että ”Lopeta, mulla on niin herkässä että laukean kohta suuhusi.” Selvästi imarreltu Erja totesi vain että ”Ei tässä ole hoppua, jaksatko varmasti useamman kerran jos nyt otetaan löysät pois?” Lupasin jaksavani ja varmastihan tällaisen puuman kanssa peuhaamiseen löytyisi potkua, joten nyökkäsin ja Erja kysyi seksikkäästi ”Miten haluat laueta?” Pyysin Erjaa pyllistämään ja peruuttamaan syliini selkä minuun päin. Totesin Erjan olevan kauttaaltaan märkä, joten kulli sujahti riemurasiaan helposti, ja pyysin Erjaa aloittamaan ratsastuksen. Daami teki työtä käskettyä ja minä puristelin jyystämisen tahtiin hytkyviä rintoja molemmin käsin samalla tiedostaen huippuni lähenevän. Samalla vapauttava siemensyöksy tuli, ruuttasin lastini syvälle Erjan pimpukkaan. Erja nousi sylistäni, otti kulauksen juomaan ja totesi menevänsä siistimään itseään. Oven raosta hän huikkasi ”Kohta jatketaan..”. Jatkuu joskus paremmalla ajalla!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute