Herkku-puhelin
Yllätyksellinen nainen
Emerentia

Oli tavallinen iltapäivä. Poikaystäväni Tomi oli nukkumassa päiväunia. Ja minulla oli todella tylsää. Istuskelin sohvalla ja selailin cosmopolitania. Lehdessä oli juttu erlaisista asennoista. Aloin mielessäni kuvittelemaan asentoja Tomin kanssa. Tunsin, kuinka aloin kiihoittua. Nännini alkoivat kovettua ja pilluni alkoi kostua.

Lähdin makuuhuoneeseen antamaan Tomille kunnon herätyksen. Aloin suudella tomia kiihkeästi ja samalla hieroin hänen kyrpäänsä housujen läpi. Tomi heräsi ja kysyi, että "mitä sitä ollaan oikein katseltu, kun ollaan noin kiihkeellä päällä". Ehdotin Tomille, että voisiko hän olla koekaniinia muutamalle seksivinkille. Hän suostui epäröimättä. Sidoin tomin kädet käsiraudoilla ja laitoin hänelle huivin silmien eteen. Aloin riisumaan hänen housujaan samalla suudellen hänen reisiään. Käteni runkkasivat hänen kyrpäänsä samalla. Siirryin ylöspäin ottaen hänen kovettuneen kyrpänsä suuhuni. Tunsin kuinka Tomin hengitys alkoi kiihtyä. Hän todella nautti käsittelystäni. Aloin samalla hyväillä itseäni, kun otin häneltä suihin. Voihkimiseni sai Tomin kiemurtelemaan nautinnosta. Hetken hoideltuani Tomia hän aneli päästä sisääni.

Nousin hänen päälleen ja annoin hitaasti kyrvän työntyä sisääni. Mmmmm.... Se tuntui niin taivaalliselta. Aloin liikuttaa lanteitani edestakaisin. Ensiksi hitaasti ja välillä nopeuttaen tahtia. Sain orgasmin toisensa jälkeen. Minun alkoi tehdä mieli anaali seksiä. Ajatus Tomin laukeavan pyllyyni kiihotti minua entisestään.

Nousin Tomin päältä ja sanoin hänelle " haluan, että panet minua peppuun ja laukeat sinne". Tomi oli hämillään, kun en ole koskaan oikein tahtonut peppuseksiä. Otin yöpöydän laatikosta liukastee ja hieroin sitä pyllyyni ja Tomin kyrpään. Kävin makaamaan selin Tomia päin ja vein Tomin kyrvän pepulleni. Ja käskin varovasti työntää sisään. Hieman se tuntui pahalta, mutta kiihkoni oli niin kova, että halusin sitä vain lisää.

Hetken työntöjen jälkeen alkoi tuntu paremmalle. Aloin hieroan pilluani ja sanoin Tomille " haluan saada orgasmin, kun panet minua peppuun". Tomi alkoi työntää nopeammin ja voimakkaammin. Aloin voihkia nauttinnosta. Vaikka se hieman sattuikin, niin silti se kiihotti ja tuntuui todella hyvältä. Tunsin, kuinka orgasmi alkoi tehdä tuloaan. Huusin Tomille " tulen pian, työnnä kovempaa". Tomi teki työtä käskettyä ja pani oikein kunnolla. Sain aivan tajuttoman orgasmin. Vartaloni tärisi ja hengitykseni. Tuntui, kuin olisin ollut taivaassa. Hetken päästä Tomi laukesi. Hän ei yleensä pidä mitään ääntä, kun tulee. Mutta nyt hän voihki todella kovaa.

Makasimme hetken siinä sisäkkäin ja annoimme hengitystemme tasaantua. Mielessäni pyöri vain, kuinka taivaallista se oli. Avasin Tomin käsiraudat ja poistin huivin silmiltä. Hän katsoi minua jumaloiden ja sanoi " olet sinä kyllä yllätysten nainen".

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute