Herkku-puhelin
Sylikoira
InspiredBy...

Sylikoira

Katselin naista jo kauempaa. Muodokkaalla punapäällä oli pitkät rastat ja selkeästi värikoodattu vaatetus. Tiesin, ettei hän häiriintyisi vaikka katselisin vielä hieman pidempään, sillä nainen oli keskittynyt puhelimensa näyttöön. Hymähdin huomatessani puhelimen suojakuorenkin sopivan väriteemaan. Värit ja niiden harmonia oli selkeästi naiselle tärkeää. Tai ehkä hän vain nautti käyttää lempivärejään mitkä kuin itsestään sointuivat yhteen... Ei, olin aivan varma värien olevan hänelle tärkeitä.

Päätin kävellä hieman lähemmäs penkillä istuvaa naista toivoen näkeväni hänen kasvonsa. Lähestyessäni häntä huomasin naisen juttelevan. Penkki hänen vieressään oli kuitenkin tyhjä naisen laukkua lukuunottamatta ja viereisellä penkillä istuva keski-ikäinen pariskunta ei liiemmin reagoinut hänen puheeseensa. Ei kuitenkaan vaikuttanut todennäköiseltä, että nainen olisi puhelimeensakaan puhunut niin kaukaa odotushallin hälinässä. Kenties tässä olisi hyvä keskustelunavaus, ellen sitten sanoillani häiritsisi naisen keskittymistä, siihen mitä hän tekikin.

Kaarsin askeliani hieman oikealle naisen suuntaan yrittäen olla tuijottamatta häntä liian kiinteästi. Sitä tässä vähiten kaipaisin, että törmäisin päistikkaa johonkin, tai johonkuhun, ja turmelisin mahdollisuuteni istua rennosti naisen viereen ja sanoa hänelle jotain. Pohdin sanoisinko ensin jotain henkilökohtaista vai kysyisinkö vapaata istumapaikkaa hänen viereensä. Samassa huomasin hänen siirtävän katseen puhelimestaan ja seurasin naisen silmienliikettä kiinnostuneena

Koira. Pienen pieni koira kurkisteli naisen paidan kaula-aukosta. Miten en sitä ollut huomannut aiemmin? Sitä paitsi eihän koiria oikeasti pidetty paidan alla kuin sarjakuvissa. Niin tai näin, naisen paidan sisällä oli selkeästi jonkinlainen koira. Enää minun ei tarvinnut miettiä miten alottaisin keskustelun. Pidin koirista ja lemmikit ovat aina hyvä puheenaihe alkuvaiheeseen. Se on henkilökohtaista, mutta ei liian tungettelevaa. Täydellistä.

"Hei", sanon hymyillen ja odotan hänen nostavan katseensa. En tohdi vilkaista onko naisen katse sillä hetkellä koirassa vai puhelimessa. Haluan vain saada täydennetyksi kuvani naisesta. Enkä joudu pettymään. Nainen nostaa katseensa minuun ja sanoo hieman varautuneen tervehdyksen. "Etsin istumapaikkaa", aloitan ja haluaisin läimäistä otsaani tästä hyvästä, mutta jatkan lausettani "ja huomasin sinulla olevan koiran, joten tuntuisi luonnolliselta kysyä sopiiko viereesi istua?" Nainen hymyilee nyt minulle ja siirtää laukkuaan. "Istu toki", hän kehoittaa ja asetun hänen viereensä penkille.

Nainen on upean ulkomuotonsa lisäksi todella mukava ja hänen kanssaan on helppo jutella. Tuntuu täysin luonnolliselta tarjoutua avuksi noutamaan postipakettia ja nousta naisen kanssa bussiin täysin eri suuntaan kuin lempi sisustuskauppani sijaitsee. Pyyhin mielestäni eteisen peilin ostamisen ja päätän omistaa ajatusteni täyden kapasiteetin tämän naisen läsnäololle.

Naisen asunnon huumaava tuoksu leijailee eteeni jo hieman ennen kuin astun kynnyksen yli. En osaisi eritellä mitä sävyjä siinä on, mutta tiedän etten koskaan haluaisi päästää siitä irti. Eteisestä näkee, että asunnossa elää nainen, jolla on tyylitajua. Ihailen pieniä yksityiskohtia läpi asunnon hänen johdatellessa minut olohuoneen läpi makuuhuoneeseen. Sängyllä tummanturkoosin päiväpeiton päällä on vain hetken pari kirjaa ja torkkupeitto. Hän nostaa ne nopeasti, mutta sulavasti lattialle ja katsoo minua virnistäen. "Riia", maistelen hänen nimeään suussani.

Lävitseni kulkee lämmin värähdys kun Riia vetää paidan päänsä yli. Tummat liivit puristavat hänen täyteläisiä rintojaan juuri oikeista kohdin. Kumarrun häneen päin ja painan huuleni hänen huuliaan vasten. Kielemme kietouvat toisiinsa kosteina ja kiertelevät leikkisästi. Asetan oikean käteni Riian alaselälle ja taivutan hänet sängylle erottamatta huuliamme. Hänen kätensä nostavat paitani helmaa ja vastentahtoisesti irtaudun suudelmastamme nykäistäkseni paidan pääni yli.

Yritän keskittyä vain Riian huuliin, mutta lopulta en voi estellä käsiäni hakeutumasta hänen rinnoilleen. Hivelen rintoja ohuen kankaan läpi ja tunnen hänen nänniensä jäykistyvän kosketuksestani. Kuljetan vasenta kättäni rinnalla kankaan reunaa pitkin samalla kun oikea käteni pujahtaa avaamaan hakasia. Irtaudun Riian huulista ja siirrän katseeni hänen rintoihinsa vapauttaessani ne kankaan suojista. Ihastelen hetken hänen rintojensa kauneutta ennenkuin lasken käteni niiden päälle. Sivelen hellästi niiden pehmeyttä ja hengitykseni muuttuu kiihkeämmäksi. Kumarrun ja nuolaisen laaksoa hänen rintojensa välistä. Riia kohottaa vaistomaisesti rintakehäänsä ja puristan hänen rintoja Riian omaa liikettä vastaan. Hänen ylävartalonsa laskeutuessa takaisin patjalle painaudun perässä ja suutelen raollaan odottavia huulia.

Samalla, kun kielemme kietoutuvat uudelleen toisiinsa, annan käteni kiertää Riian rinnoilla. Hellästi, voimakkaammin ja pyöräytys nännin ympärillä. Näitä toistan satunnaisella kaavalla osaamatta päättää miten keskittyisin hänen upeisiin rintoihinsa. Välillä suutelun lomassa maltan hyväillä vain toista rintaa molemmilla kämmenilläni. Pahus, välillä kaksikin kättä tuntuu olevan liian vähän! En kuitenkaan ole valmis irtautumaan suudelmastamme ja yritän nauttia hänen rinnoistaan vain käsilläni ja välillä painautumalla häntä vasten omilla, vielä rintaliivien peittämillä, rinnoillani.

Viimein en enää malta, vaan minun on pyöräytettävä kieltäni viimeisen kerran Riian huulilla. Nostan kasvojani ja laskeudun pienin suukoin hänen kaulaansa alaspäin. Epäröin hetken solisluiden kohdilla, mutta annan huulieni hamuilla tiensä oikealle. Varoittamatta imaisen Riian nännin suuhuni ja hän päästää kiivaan henkäyksen. Enemmän vaistoan kuin tunnen Riian venyttävän päätänsä takakenoon samalla kun hän sivelee hiuksiani. Olen täysin uppoutunut hänen rintansa hyväilyyn ja sen pehmeyteen kieltäni vasten. Nänni, joka aluksi oli niin kovana, mukautuu saumattomasti kieleni ympärille.

Tunnen Riian ojentavan kätensä selkäpuolelleni ja avaavan rintaliivieni hakaset. Pujotan käteni ulos niistä ja tunnen Riian kädet rinnoillani. Huohotan hetken ja nousen suutelemaan häntä. Kielemme kohtaavat ahnaasti, mutta samalla hänen kätensä hyväilevät vahvoin liikkein rintojani. Hänen kosketuksensa tuntuu uskomattoman hyvältä ja välillä unohdan suutelevani häntä. Riia huomaa tämän ja ohjaa minut makaamaan sängylle samalla kun nousee ylleni.

Tunnen kuinka Riia etsii kädellään hameeni helman ja työntää sen vyötärölleni. Hän hipaisee kevyesti paljastunutta karvoitustani ja kuiskaa olevansa yllättynyt pienimmän vaatekappaleeni puuttumisesta. Hän painaa lanteensa kevyesti minua vasten ja silittelee hetken rintojani hymyillen. Kumartuessaan tunnen hetken vain hänen piinaavan hengityksensä rinnoillani ennenkuin hän sallii huuliensa laskeutua kuumottavan nännini ympärille. Hänen kosketuksensa saa sisälläni värisemään. Soperran tärisevin huulin hänen ihanuuttaan, mutta hän laskee sormen huulilleni ja kehoittaa keskittymään nautintoon.

Tunnen olevani kosteampi kuin koskaan ennen. Hänen lanteidensa kevyt painallus hävylläni saa minut käymään yhä suuremmilla kierroksilla. Lopulta vaistomainen liike karkaa läpi ja nykäisen itseäni häntä vasten. Riian huulet rinnoillani pysähtyvät ja hän laskee toisen käden vyötärölleni. Huohotan ja odotan. Piinallisen hitaasti Riia liikuttaa kättään vatsallani, lanteillani sekä reisien ulkosivuilla. Levitän jalkojani kutsuvasti. Riia nousee ja suutelee molempia rintojani ennenkuin jatkaa matkaa alemmas.

Lopulta Riian huulet ohittavat navan ja samassa hänen kätensä levittävät jalkojani lisää. Aukenen auliisti ja odotan hänen kosketustaan. Aluksi hän vain puhaltaa kevyesti, mikä sekin jo saa herkän märkyyteni supistelemaan. Hänen kätensä hyväilevät reisiäni ja siirtyvät aina vain lähemmäs. Ennenkuin käsien kosketus saapuu perille, hänen kielensä lipaisee klittaani. Vavahdan voihkaisten ja jään odottamaan lisää. Riia aloittaa lyhyillä nuolaisuilla ja vähitellen muuttaa niitä pidemmiksi ja voimakkaammiksi. Myös kädet ovat jo löytäneet kosteuteni ja Riia työntää kaksi sormeaan sisääni. Lantioni liikkuu myötäillen hänen työntöjään. Hetken kuluttua hän lisää kolmannen sormen sisääni ja kiihdyttää kieltään klitallani. Hänen toinen kätensä palaa rinnoilleni ja se on minulle liikaa. Nytkähdän ja supistelen hänen sormiensa ympärillä. Hetken Riia jatkaa liikkeitään, mutta sitten nostaa kasvonsa ja hymyilee minulle. Hänen sormensa liikkuvat vielä hiljalleen sisässäni kun hän painaa päänsä rinnoilleni ja huokaisen tyytyväisenä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute