Herkku-puhelin
Yksi muiden joukossa
Anders

Kyllä minä tiesin, mitä odottaa. Kuten tiesin aina, kun pyysin viimeöistä seuralaistani lähtemään aamulla. On hyvin mielenkiintoista, kuinka kaunis lauantaiöinen kiihkeä romanssi vaihtuu auringon noustessa lyhyeksi, mutta sotkuiseksi draamaksi.

En muistanut hänen nimeään. Oikeastaan en muistanut koko hämyisestä tutustumisprosessista yhtikäs mitään. Nimi, kotikunta, ammatti... Nämä olivat asioita, jotka eivät minua kiinnostaneet.
Sen muistan, kuinka tämä nainen kompuroi edeltäni hotellin hissiin 14 sentin koroilla vetäen minua perässään. Hississä hän löi minut seinää vasten ja siitä lähtien muistan kirkkaasti kaiken. Hän ohjasi käteni polvitaipeeseensa, josta sain rauhassa jatkaa matkaani ihan minne vain. Sillä hetkellä tunsin, kuinka hänen kiihkeä hengityksensä kiihtyi kaulani tienoilla samalla, kun sormeni löysivät hänen alushousujensa ohuen kankaan. Naisen sormet olivat hiuksissani, vetäen minua lähemmäs, enkä minä salannut erektiotani hetkeäkään. Halusin päästä hänen sisälleen, mutta en vielä. Ainakaan kokonaan. Sormeni löysivät hänen ulommat häpyhuulensa ja livautin etusormeni hänen sisäänsä. Nainen oli täysin valmis. Pyörittelin sormea hieman ja hänen silmistänsä pystyi lukemaan hänen kiihotuksensa. Sisään, ulos... Sisään...

Hissin vaimea pimahdus kuului jossain kaukaa ja ovien auetessa kiitin korkeampia voimia siitä, että siihen kellonaikaan ei ollut paljon muita enää liikkeellä. Sen verran hävyttömään kuntoon olin tämän nimettomän, kasvottoman blondi-ilmestyksen jo saanut. Punaiset pitsiset rintaliivit näkyivät jo estotta antavan mekon kaula-aukosta ja mekon helma oli noussut sen verran ylös, että sukkanauhat paistoivat kauas. Kaivoin taskustani avainkortin ja läimäytin häntä perseelle. Minä määrään.

Huoneessa otin pikkutakkini pois ja menin seisomaan hänen taakseen. Laitoin käteni hänen sisäreidelleen ja annoin sen nousta ylemmäs, kunnes hän huokaisi. Näykkäisin häntä kevyesti niskasta ja valutin hänen mekkonsa naruolkaimet alas kuorien samalla koko asun pois. Blondi kiepsahti ympäri ja suuteli minua jälleen. Sysäten minut lopulta sängylle. Hän avasi napit kauluspaidastani, liikkuen koko ajan alemmas, kunnes tempoi vyöni auki. Annoin käsieni leikkiä hänen hiuksissaan ja tehdä niistä vieläkin takkuisemmat. Hän oli kyllä upea näky punaisissa alusvaatteissaan perse pystyssä, kaivellessaan seisokkiani esiin. Huokaisin ja nojasin pääni taakse. Lopulta hän löysi kaluni ja loi minuun tyytyväisen katseen ripsiensä alta. Ennen kuin tajusinkaan, olin hänen suussaan.

Hän oli hyvä. Lämmin ja pehmeä suu ja taidokas kieli. Otin hänen päästään kiinni ja työnsin lantiotani hieman eteenpäin. Testiksi. Blondi ei laittanut vastaan, joten työntelin hieman enemmänkin. Otin hiuksista paremman otteen ja pääsin kunnolla syvälle. Tuntui aina yhtä hyvältä päästä sinne. Nainen imi ja leikki kielellään hyvin taidokkaasti, kunnes yllättäen puhalsi viileää ilmaa kaluni päähän. Ennen kuin ehdin edes miettiä koko asiaa, tunsin taas hänen lämpimän ja märän suunsa ympärilläni. Voi jumalauta, olin tulla hulluksi! Työnsin lantiollani uudelleen ja aloin kiristää työntöjen tahtia. Pidin molemmilla käsilläni hänen päästään kiinni, kun jyystin itseäni lähemmäs kliimaksiani. Yllättävän hyvin hän pysyi tahdissani mukana kieritellen kieltään terskani ympärillä, kunnes nostin hänet ylemmäs sängyllä ja kierähdin hänen päälleen.

En aikonut olla herrasmies, en aikonut varmistaa, että nainen saa ensin. En aikonut yhtään mitään muuta kuin tulla hänen sisälleen. Toivoin, että katseeni kertoi naiselle sen, kun siirsin hänen pienet stringinsä sivuun kaluni tieltä ja survaisin itseni sisään... Hän vain katsoi takaisin ja yllytti minua työntymään uudelleen. Aloin paukuttaa kunnolla, nostaen hänen toisen jalkansa ylös. Hän huokaili. Minä yritin vain keskittyä pääsemään syvemmälle hänen tiukkaan pilluunsa, joka oli ollut märkä jo hississä.

Panemisen tahti oli todella kova ja hänen tahdissa pomppivat rintansa pursusivat ulos rintaliiveistä. Hän huokaili jo syvään ja minustakin alkoi tuntua siltä, että laukeaisin pian. Laskin hänen jalkansa ja nostin toisella kädelläni hänen alaselkänsä ylemmäs, jotta pääsin syvemmälle. Muutin tempoa. Rajuja, syviä työntöjä. Armottomasti, kerta toisensa jälkeen. Hänen pillunsa sykki kaluni ympärillä ja huomasin hänen siirtävän kättä klitoristaan kohti. Toisella kädelläni etsin hänen klitoriksensa sormieni ulottuville ja aloin hyväillä. Blondi heitti kätensä välittömästi puristamaan päiväpeittoa, antaen minun hyväillä rauhassa. Antaen minun jälleen kiihdyttää tahtia, puristella, hieroa, hyväillä... Hän huokaili yhä syvemmin, kunnes huusi nautinnosta. Itse upposin häneen yhä uudelleen ja uudelleen, enkä voinut olla huohottamasta nautinnosta. Lopulta tunsin tutun tunteen, joka järisytti minua joka puolelta. Otin hänestä lujan otteen ja työnnyin vielä kerran voimalla syvälle, kun tulin hänen sisälleen. Sillä hetkellä en ajatellut oikeastaan yhtään mitään. Tuntui vain mielettömän hyvältä puristaa naisen lantiota ja tyhjentyä. Lopulta lyyhistyä hänen viereensä. Korvissa soi, enkä tiennyt oliko hän saanut vai ei.

Otin hädin tuskin kyydissä pysyneen kauluspaidan vihdoin pois päältäni ja käännyin selälleni. Blondi nousi istumaan vieressäni. Ilmeisesti hän ei ollut saanut vielä. Eikä hän varmasti nukahtaisi, ennen kuin saisi kunnollisen orgasmin. Eikai siinä muu olisi auttanut.

Kaadoin hänet takaisin sängylle ja suutelin häntä. Itse asiassa toinen erä ei välttämättä olisikaan niin huono juttu. Kaivoin hänen toisen rintansa ulos liiveistä ja hyväilin nänniä. Ensin sormin, sitten kielelläni. Hän etsi jälleen klitorista kädellään, mutta puristin käden ranteesta niille sijoilleen sängylle. Näykkäisin nänniä hellästi vielä, ennen kuin asetuin istumaan hänen reisiensä väliin. Minä määrään.

Katsoin häntä silmiin, kun asetin etusormeni hänen polvitaipeeseensa. Oli hauska huomata, kuinka hänen silmänsä laajenivat jo tästä kosketuksesta. Liu'utin sormeani sisäreittä pitkin kohti ajeltua aluetta. Blondi pidätti hengitystään. Juuri, kun sormeni oli koskettamassa, otin käteni pois ja suutelin toista sisäreittä. Sitten yllättäen laitoin sormeni sisään ja blondin huulilta karkasi huuto. Sukelsin saman tien reisien väliin ja annoin kieleni tutkailla häpyhuulia. Maistoin ensin itseni, mutta en antanut sen häiritä. Sormeni teki jatkuvasti töitä hänen sisällään ja hänen lantionsa alkoi keikkua rytmikkäästi sen mukaan. Siirsin sormeni klitorikselle, kun annoin kieleni tutkailla sisempiä häpyhuulia. Piinaten, hitaasti. Sormeni leikkivät omia leikkejään klitoriksella. Annoin kieleni upota hänen sisälleen vain kerran. Enempää en olisi ehtinytkään ennen kuin nainen laukesi täristen, huohottaen ja huutaen edessäni. Hän puristi päiväpeittoa pieniin nyrkkeihinsä vieläkin orgasmin kourissa, kun minä nousin ylös ja siirsin parisängyn omalta puoleltani päiväpeiton syrjään.

Kun nainen oli hieman tasaantunut, hän siirtyi samaan kaavaan kuin useat muutkin naiset. "Kiitos, vau, olipa upeaa..." Onhan nämä kuultu. Otin housuni pois menin sängylle. Blondi tuli viereeni ja siihenhän me nukahdimme.

Seuraavana aamuna tunnelma oli tosiaan toinen. Jotkut naiset huutavat, jotkut nauravat, jotkut vain lähtevät hiljaa... Kaikilla on oma tapansa, mutta jostain syystä seuraava aamu on aina yhtä turhauttava. Tämä kyseinen blondi, joka oli edellisenä iltana ollut koko yöelämän kuningatar, oli nyt siinä edessäni. Edellisillan bilemekko ei todellakaan sopinut sunnuntaiaamuun. Varsinkin, kun se yhdistetään sotkuiseen tukkaan ja meikkiin, sekä revenneisiin stay-up sukkiin.
Toivotin blondille hyvät päivänjatkot, kun hän lähti huoneesta. Hetken jo toivoin, että hän välttäisi sunnuntaiaamun kliseisimmän kysymyksen, mutta en yllättynyt, kun kuulin sen silti: "Nähdäänkö me vielä?"

Paiskasin oven kiinni hänen perässään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute