Herkku-puhelin
Läksiäiseten villit jatkot
Kaikkien aikojen nautinto

Läksiäisten villit jatkot

Tämä ei ole keksitty tarina, vaan todellisuudessa tapahtunut.
Olemme lapseton pariskunta, viidenkympin huonommalla puolen, minä jo lähes eläkeiässä, vaimo 7 vuotta nuorempi. Takana on vaiherikasta elämää, kriisejä ja surua lapsettomuudesta. Kaikkia keinoja on kokeiltu. Apuna on ollut jopa ystäväperheen kolmen lapsen isä – ihan luvan kanssa. Sitten kun lääketiede nosti lopullisesti kädet pystyyn, eikä syytä löytynyt kummastakaan, vaimon humalakäyttäytyminen salli kaiken ”lapsentekoon” liittyvän nautiskelun. Ei ainoastaan oman ukkonsa kanssa vaan myös saatavilla olevien urosten kanssa.

Vaimo on töissä suurehkossa metsäalan yrityksessä. Erittäin asiallisesti ja maltillisesti käyttäytyvä ja erittäin pidetty työtoveri. Mukavan näköinen, sopivan rehevä ja muodokas kaikin puolin. Tanssittajia ja halailijoita on aina riittänyt niin työpaikan juhlissa kuin tuttavapiirin juhlissakin. Tähän olin vuosien aikana tottunut ja usein kiihoittuneena seurannut touhuja, joskus jopa itsekin tilanteista osille päässeenä.

Työpaikalla vietettiin syksyllä vaimon osastolla läksiäisjuhlia kun kolme miestä ja vaimon paras ”tyttökaveri” jäivät eläkkeelle. En halunnut tällä kertaa lähteä mukaan, kun en näitä miehiäkään paremmin tuntenut. Kävin Riitan viemässä juhlapaikalle ja sovittiin että hän soittaa kun tulisin hakemaan 1-2 aikoihin.

Kolmen aikaan ei mitään ollut kuulunut ja yritin soitella hänen kännykkänsä – vastausta saamatta. Tiesin että jonnekin jatkoille oli jälleen siirrytty. Löysin ”tyttöystävän” puhelinumeron ja siihen soitettuani sain vastauksen; muutaman hengen ryhmä olikin jatkamassa juhlaa yhden eläkeläisen kotona, samalla alueella missä itse asuimme. Ajattelin että lähetäämpäs sitten juhlaan mukaan , matkaa oli vain puolisen kilometriä.
Ovikellon soittoa ei tietenkään kukaan kuullut, joten kiersin talon pihapuolelle ja tupakkamiehethän siellä horjuivat syysaamun tuulessa. Liityin seuraan ja heti tyrkättiin lasi kouraan isännän toimesta, jonka olin tavannut joissakin aikaisemmissa metsäfirman juhlissa.

Meno oli kohtuullisen kovaa ja kosteaan siihen aikaan aamusta. Porukkaa oli ehkä kymmenkunta henkeä, enimmäkseen vanhempia miehiä. Saunaosastolta purkautui pari miestä ja se vaimon tyttöystävä häveliäästi pyyhkeeseen kietoutuneena. Yritin katsella että missähän se vaimo näkys, mutta en terassilta katsottuna saanut silmiini. Olohuoneessa pauhasi suomalaista tangoa jonka tahdissa muutama yritti esittää tanssia.

Osa porukasta oli lähdössä jo pois, joitakin heikommassa kunnossa olleita avustettiin taksiin. Tässä vaiheessa kyselin ”tyttöystävältä” että onko nähnyt vaimoani tai tietääkö missä hän on. Väitti olleen saunassa juuri äsken tai se on varmaan nukkumassa kun voi pahoin. No, saman aikaisesti isäntä tuli halaileen että nyt kuule lähetään saunaan ja otappa tuosta vähän konjakkia. Kertoi että vaimo on juuri nyt siskonsa kanssa Espanjassa. Sanoin että mennään vaan saunaan mutta minun pitää löytää vaimo ensiksi. Yhdessä isännän kanssa lähettiin etsintään. Saunassa ja takkahuoneessa oli juuri sillä hetkellä vain kaksi juhlakalua parantamassa taaksejäänyttä työpaikkaa. Vierashuoneessa ja lasten huoneessa ei ollut ketään. Isäntä jo epäili että olisko hän lähtenyt jonkun mukana kotiin, kun oli kyllä aika humalassakin. Isännän makuuhuone oli talon toisessa siivessä. Matkalla piti kuitenkin tankata toinen lasillinen konjakkia.

Käytävän päässä oleva makuuhuoneen ovi oli kiinni. Matti-isäntä meni edeltä. Huoneessa ei ollut valoja, mutta iso parivuode oli kovassa käytössä. Isäntä pyörähti takaisin ” täällä on joku hommissa ”. – Odotapa sinä, käyn katsomassa kuka piru on uskaltanu mennä minun makuuhuoneeseen. -Taitaa olla minun vaimo siellä toisena, sanoin ja työnnyin katsomaan. Alaston, tumma ja vanttera mies jyysti polvet pystyssä makaavaa, voihkivaa naista. Vaimohan se siinä nautti elämästä – miehen karvaiset pakarat pumppasivat kiihkeästi saalistaan. Huoneessa tuoksui kiima. Mies huitoi kädellään meihin päin – menkää vittuun, ovi kiinni! Kuin omistajan elkein, että tätä herkkupalaa ei kenellekään jaeta.

Antaa olla! sanoin isännälle ja vedin hänet käytävään ja suljin oven. Se on myöhästä nyt, antaa niiden olla, ei niitä enää mikään estä. Matti oli vähän ihmeissään, ettet yhtään kiivastunut! Mennään me saunaan.
Vähän kyllä tunne oli sekalainen, harmitti, hävetti, kiihotti ja oikeastaan olin näin arvannutkin, kun jatkoilla näin myöhään oli jo viihdytty.

Mentiin saunaan viinapöydön kautta. Huomasin siinä riisuutuessamme että Matillakin kalu oli lähes puolikovassa tilassa, niin kuin omanikin. Sauna lauteella juteltiin kaikennäköistä, mutta jotenkin puheet kääntyivät juuri näkemäämme. Hän ihmetteli että miten rauhallisesti suhtauduin vaikka toinen mies nai sun vaimoa. Kerroin hänelle vähän taustaa ja myönsin että jotenkin se kyllä kiihottaa minuakin. Isäntä kertoi että hän epäilee vaimollaan olevan myös joku toinen, kun sille ei joskus meikäläinen kelpaa ollenkaan, mutta kaikenlaisia menoja sillä kyllä on. – Annatko kenen tahansa naida vaimoasi? Antasikko minun? – No enhän minä sitä voi estää jos vaimo haluaa, vastasin. Eikä se kenen tahansa sänkyyn mene, tuttuja turvallisia ukkomiehiä se haluaa. Mieluimmin sellaisille vanhemmille lapsi tehneille sonneille se antautuu. – Voithan mennä kokeileen! Onhan se monesti sinusta puhunutkin… pelkkää hyvää, että olet mukava työkaveri ja olet aina niin ystävällinen hänelle. - Minä olen kuule aina tykännyt hänestä. Joskus olis haluttanut tanssilattialla puristaa vähän paremminkin……. Etkö ole mustasukkainen? Kattopa nyt, kyrpäki alkaa heräämään näistä puheista ja ajatuksista.( eikä mikään pieni ) - Ethän tykkää huonoa… sullahan taitaa itelläkin ottaa eteen. Tieätkö, vaimo sanoo että mulla tulee niin paljon spermaa joka kerta että hän valuttaa vielä seuraavana päivänäkin – siksi minun pitää käyttää aina kortsua, enkä tykkää siitäollenkaan, Matti tunnusti. – Lähetäänpä kattomaan vieläkö siellä sinun sängyssä tapahtuu, sanoin. – Jos pääset naimaan niin saat naida paljaalla ja laskea sisään – minä tulen sitten sinun liukkaille, jos saan! Suihkun kautta mentiin ja kylpytakit vedettiin päälle takkahuoneessa. Sohvalla nukkui yksi eläkeläisistä, olohuoneessa soi valssi tyhjille seinille, jostakin kuului humalaisten puhetta…

Huone ei ollut nyt täysin pimeänä, vaan yöpöydän lampussa oli valo. Vaimo oli kontallaan, pylly pystyssä sängyn reunalla ja sama karvainen takamus työnteli pitkään ja syvälle. Näytin isännälle että ollaan hiljaa ja kuiskasin, - nyt imetään rintoja. Karvainen panomieskään ei enää huitonut tulijoita vittuun, vaan huokaili aah aahh…. Vaimo on aina tykännyt kun hänen rintoja imetään, mieluummin molempia yhtä aikaa ja siihenhän tarvitaan aina kaveri tai kaks. Matti polvistui heti sängyn viereen hyväillen alastonta vaimoani ja hamuten rintaa imettäväksi. ” oi Matti, sinäki… anna pusu….oooh, tuntuu hyvältä………vaimo huokaili.

Tuo seisaallaan paneva mies oli kiihoittava näky. Otin miehen syliin takaapäin ja sanoin – nai sitä oikein kunnolla, se on minun vaimo. Mies kuin värähti ja vilkaisi sivulleen että kuka tuommoisia sanoo. - Anna mennä vaan, nai vaan loppuun saakka. Sitten on minun vuoro. Otin miehen heiluvat pallit käteen ja toisella kädellä hänen kyrvänjuuresta kiinni. Kyrpä ja kummankin karvoitus oli märkä ja spermanen. Moneskohan varvi tämä heillä oli? Mies kiihdytti tahtiaan selvästi käsittelystäni kiihoittuneeena. Laukeaminen oli kuin oriilla, selkä taipui kaarelle ja viimeiset työnnöt saivat vaimon vaikeroimaan…oi Olli, Olli. Mies veti hitaasti kalunsa ulos vaimon tuuheasta karvapehkosta, spermaa pursui ulos kun vaimo vaipui vatsalleen sängylle.

Olli kääntyi minuun päin ja halasi reilusti niin että tunsin märän kyrvän ja karvoituksen seisovaa kyrpääni vasten, - nyt on sinun vuoro. Sulla on mahtava nainen. Mies retkahti vuoteelle kuin pitkän matkan juoksija tultuaan maaliin. Vaimo yritti irrottautua Matin hyväilyistä ja suuntasi kylpyhuonetta kohti, ehkä hieman pesun tarpeessa. Menin huoneen yhteydessä olevaan kylppäriin, jossa vaimo yritti suihkulla pestä itseään tai paremminkin alapäätään. – Mitä sinä teet täällä, mene pois! hän yritti työntää minua etäämmälle.

Humalatila on aika vahva, joten autoin peseytymisessä ja kuvasin hänet ja kiedoin ison kylpypyyhkeen hänen ympärille. - Tule ottamaan vähän juotavaa. Mentiin huoneeseen jossa Olli makasi edelleen sängyllä, nukahtamisen rajoilla. Matti tuli heti halailemaan vaimoa ja ohjasi hänet sängylle istumaan, tuoden lasillisen jotakin.. Siirsin Ollia syrjemmäs, johon hän heräsi ja yritti suunnata ”kuselle” kylppäriin. Pakko oli mennä miestä auttamaan, askel oli sen verran horjuva. Enimmät tuoksut piti auttaa pesemään pois myös häneltä. Miehellä oli kyllä komea varustus, maratonnainnin jälkeenkin se oli vielä puolikova ja terska aivan punainen. Suosiolla mies antoi pestä myös kalunsa, joka selvästi osoitti heräämisen merkkejä.

Makuuhuoneen puolella Matti oli jo saanut vaimon makuulle vierelleen ja yritti kiskoa peitettä molempien peitoksi vähän heikolla menestyksellä. Molemmat olivat alastomina, vaimolla pyyhe alavaratalonsa suojana.

Matti hyväili kiihoittuneena rintoja, puristaen Riitan samalla intohimoiseen suudelmaan. Antautumisen eleenä vaimo kietoi kädet Matin kaulalle ja painautui tiukemmin miehen karvaista vatsaa vasten. Hyväilin vaimon takamusta ja työnsin käteni heidän väliinsä vaimon pillulle. Matin kyrpä seisoi kovana ja oli jo työntyneenä jalkojen väliin muttei vielä sisään. Työnsin sormeni märkään ja liukkaaseen pilluun ja tein naintiliikkeitä, joka sai vaimon vastaaman sormien naintiliikkeisiin ja voihkimaan. Matin käsi puuttui peliin ja työnsi kättäni pois, ohjaten kyrpäänsä tilalle. Matti nousi vaimon levitettyyn jalkoväliin ja työntyi koko kyrpänsä pituudella sisään. Huohotus ja voihkinta kertoi kuinka hyvältä yhdyntä molemmista tuntui.

Siirryin heidän viereensä sängylle jotta pääsin hyväilemään ja imemään vaimon rintaa. Hyväilin samalla Matin karvaisia pakaroita, tuon nautinnollisen pumppaamisen tahdissa. Matti sopersi jotakin ” ihanasta ja kohta tulee… otin miehen pallit käteen ja annoin lisää potkua noihin viimeisiin hekulmallisiin työntöihin.

Ja sitten Matti tuli ja voimalla, kummankin ääntely saavutti huippunsa, ennekuin jännite laukesi ja huohotus tasaantui. Matti kääntyi lähetyssaarnaaja-asennosta vaimon vierelle: - nyt on sinun vuoro, ko halusit liukkaille. Vaimo makasi selällään ja voipuneena Matin vieressä. Nostin hänen polvet koukkuun ja työnnyin sisään ihanaan märkään, spermaa pursuavaan vittuun. Tuntui väljältä ja liukkaalta. Tuntui kuin pallitkin olisivat voinut työntää kyrvän mukana sisään. Matti nousi suutelemaan vaimoa ja hyväilemään ihania rintoja. Pitkään seisotetulla kalulla nainti ei kestänyt kovin kauan, joten sekoitin omat spermani Matin jättilastiin. Tällaista yöstä ei ollut osannut edes fantasioida. Humalakin tässä huumassa haihtui tilalle tuli raukeus ja hyvänolon tunne.

Siinä me kolme alastonta makasimme jonkin moisessa horroksessa. Paikat märkinä ja spermaa riittävästi jokaisen elimissä ja vastalla ja sormissa…. Hyväilin vaimoa hänen karvoituksestaan ja tunsin kuinka Matinkin käsi vaelteli samoille seuduille. Jatkoin Matin palleille ja otin hänen kalunsa käteen, joka tuntuikin yllättäen puolikovalta. Tein muutamia runkkausliikkeitä ja kohta se oli lähes täydessä valmiudessa. - Saanko luvan Matti kysyin ja nyökkäys riitti, kun hän oli jo työntymässä hellästi nukahtaneen vaimoni sisään. Tämä on jo sitten toinen juttu, mutta jatkot jatkuivat.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute