Herkku-puhelin
Sinä prinsessani
Unelmoija

Heräsin aamulla auringon valon paistaessa kasvoilleni, avasin silmiäni ja mittailin huonetta katseellani. Heräsin luotasi, jonne olimme iltakävelyn jälkeen tulleet yöpuulle. Edellisenä iltana olit soittanut minulle, ja pyytänyt luoksesi istumaan iltaa.

Jossain vaiheessa iltaa lähdimme kävelylle. Viihdyin seurassasi, sinun hymysi, tapasi puhua rauhallisella, miltei kutsuvalla äänellä teki minuun vaikutuksen. Myös kaunis ulkomuotosi sai minussa aikaan halun olla lähelläsi. Nousin vuodesohvalta, jonne olit sijannut minulle pedin. Ylläni oli vain lyhyet alushousut, ja nostin tuolin selkänojalta ylleni entisen poikaystäväsi kylpytakin.
Ihmettelin illalla nukkumaan mennessäni, kuinka kukaan haluaisi jättää sinunlaisesi naisen, ja ihmetelin mielessäni ihmisluonnon oikkuja. Omatkaan suhteeni eivät olleet karikoilta välttyneet, ja jotenkin näin omissa entisissä puutteet selvemmin, kuin olisin koskaan nähnyt sinussa. Lähdin kävelemään kohti huonettasi nähdäkseni, josko olisit herännyt.

Avasin varoen huoneesi oven, ja näin sinun nukkuvan sängylläsi. Olit alasti ja sälekaihtimien välistä ihollesi lankeava aamu auringon valo värjäsi päivettyneen vartalosi kaunniilla kuparin ja kullan sävyillä.

Jäin nojaamaan ovenpieleen ja annoin silmieni lumoutua näkemästään. Luoja, kuinka kauniilta näytit, ja minulla oli vaikeuksia pidätellä kiihottumistani.
Makasit vatsallasi, jalkasi sivulle koukistettuna. Seurasin silmilläni selkäsi kaarta, aamun valo ja varjot saivat sinut näyttämään veistoksellisen kauniilta, ja pian katseeni jatkoi pakaroittesi kukkuloille...
Jokin ahtaissa alushousuissani alkoi kasvaa, enkä huomannut vieväni kättä housunkauluksesta sisään.

astuin arastellen sänkysi jalkopäähän, ja kaluni oli jo kasvanut täyteen mittaansa. Käteni hyväili sen paksua, suonikasta vartta, ja tunsi sen kuumana, ja kovana.
Astuin lähemmän, kumarruin pohkeesi ylle, ja painoin sille hellän suukon.
Sinä värähdit unessasi... painoin huuleni uudestaan ihollesi,tunsin ihosi nukan ja tajunnan huumavan tuoksusi. Halusin sinua Prinsessani.
Annan huulten kulkea pohjettasi ylös, suutelen polvitaivettasi ja huomaan sinun heräävän.
"Oletko ollut kauan siinä?"-kuulen sinun kysyvän.Nolostun hetkeksi, mutta sinä hymyilet minulle kauniimmin, kuin kukaan.

"Tulin vain katsomaan, oletko herännyt",-sain vaivoin vastatuksi. Sinä käännät kasvosi minuun, ja kysyt leikitellen,"Pidätkö näkemästäsi?"-kysyt...
Tiesit,että pidin.

Tulin viereesi istumaan ja annoin sormien kulkea selkääsi. Jokainen solu minussa halusi sinua, ja luulen sinun tietävän sen. Annat minun koskettaa ihoasi, enkä estä sormiani tekemästä tutkimusmatkaa selkääsi alas. Toinen käteni on kaivanut jäykän kaluni ulos ahtaasta vankilastaan. Painan huuleni kauniille pakaroillesi ja tunnen kätesi kulkevan reittäni ylös.
"Mmmmhh, tuntuu hyvältä... suutele mun peppua..",-kuulen sun huokaavan. Kätesi on tarttunut minuun hellästi ja pahin pelkoni on,että tulen liian pian...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute