Herkku-puhelin
Tapakoulutusta suihkussa.
Juha86/09

”Riisuudu alasti!”, Kuului tiukka käsky kylpyhuoneessa. ”Ja sen jälkeen menet suihkunurkkaukseen polvillesi, kasvot nurkkaa kohti.” Tein työtä käskettyä ja riisuin vaatteeni pois. En varsinaisesti hosunut asian suhteen, mutta toimin huomattavasti rutiininomaista nopeammin. En halunnut antaa Hänelle itsestäni liian innokasta kuvaa, vaikkakin Hän taisi tietää asian todellisen laidan – Olimmehan kuitenkin tehneet tätä jo lukemattomat kerrat ja Hän tunsi minut jo liiankin hyvin. Liian innokas käyttäytyminen tuuppasi johtamaan nopeaan ja tiukkaan kurinpalautukseen. En saanut nauttia tilanteesta liikaa.
Jätin vaatteet epämääräiseen myttyyn kylpyhuoneen lattialle ja siirryin suihkun alle polvilleni. Selkä suorana kädet leväten etureisien päällä katse naulittuna nurkkaan.
Hana aukesi ja Hän sääti veden sopivan lämpöiseksi ja kasteli minut läpikotaisin, päästä varpaisiin, kunnes vedentulo lakkasi. Kuulin tuubin aukeavan ja Hän otti ainetta käsilleen. En tiennyt, mitä Hänellä käsissään oli, mutta tässä vaiheessa mielikuvitus laukkasi jo luoden mitä kummallisimpia skenaarioita siitä, mitä tuleman pitää. Hän hieroi käsiään yhteen ja tunsin Hänen alkavan levittävän ainetta selkääni: suihkusaippuaa.

Kotiin tultua olin leikkimielisesti hihkaissut Hänelle ohimennessäni: ”käväisen suihkussa, tuletko pesemään selän?” Tämän kruunasin kierolla hymyllä. Oletin Hänen ampuvan ehdotuksen alas välittömästi. Nokkimisjärjestys tässä taloudessa on tavallisuudesta poikkeava eikä moinen ehdotus suinkaan sopinut talon tavoille. Rehellisesti sanoen koin pienen järkytyksen Hänen sanoessa: ”toki, voin tullakin.”

Hänen kiireettömät kätensä vaeltelivat pitkin selkääni levittäen saippuaa joka paikkaan: hartioille, ylä- ja alaselkään, lantion alueelle, kylkiin ja olkapäille. Hän laskeutui polvilleen selkäni taakse. Huomasin Hänen reitensä vartaloni molemmin puolin ja tunsin Hänen ihanan pehmeän ihonsa vasten selkääni. Hän laski leukansa lepäämään olkapäälleni ja Hän jatkoi saippuan levittämistä huolellisesti pitkin käsivarsiani. Nautin tästä hyvin poikkeuksellisesta käsittelystä todella paljon. Huoneilman kosteus, suihkusaippuan esanssi, Hänen pehmeä ihonsa vasten selkääni ja ympäri kehoani vaeltavat kätensä saivat tuntemaan oloni kevyeksi ja rennoksi. Hän kurottautui hieman taaksepäin ottaakseen lisää suihkusaippuaa, jonka jälkeen Hän jatkoi saippuointia. Rinta, vatsa, kyljet uudelleen, reisien ulko- ja sisäpinta.
Tunsin Hänen hengityksensä muuttuvan hieman raskaammaksi. ”Pidätkö tästä?”. En saanut sanaa suusta, vain myötäilevän myhäelmän. ”Niin minäkin”, Hän sanoi ja näykkäsi korvanlehteäni. Hän jatkoi korvanlehteni kiusoittelua suudellen ja imien, välillä hieman kivuliaasti näykkien samaan aikaan antaen käsiensä vaeltaa pitkin saippuoitua torsoani. Tätä käsittelyä tuntui jatkuvan ikuisuuksiin. Rentouttava olotila sai ajantajun haihtumaan.
”Kerro minulle kuinka paljon pidät tästä.” Hän supatti korvaani. ”Pidän käsittelystänne todella paljon. Tämä on todella kiihottavaa, olen aivan huipun partaalla!”. ”Hyvä! Sillä tämän pidemmälle tämä ei etene ennen kuin sinä anelet minun satuttavan sinua”.

Syke alkoi nousta, hengitys muuttua raskaammaksi ja päässä alkoi pyöriä. Kiihotuksen kasvaessa koko yläkropan lihaksisto muuttui kankeammaksi ja huomasin jopa itseni välillä värähtelevän. En itse pidä varsinaisesti kivusta. Olen aina välttänyt mahdollisesti kivuliaita tilanteita läpi elämän. En ole juuri koskaan tapellut ja vaarallisia harrastuksia välttänyt kuin ruttoa. Mutta jatkoa ei seuraisi, ellen pyytäisi Häntä satuttamaan minua. Hän todella rakastaa henkisen tasapainoni järkyttämistä.

Vedin syvään henkeä, avasin suuni ja kysyin hieman arasti: ”Voisitko Valtiattareni satuttaa minua?”. Korvan vierestäni kuului mietinnän ääniä ja leikkimielinen vastaus: ”En nyt oikein ole vakuuttunut tuosta.” -”Valtiatar kiltti! Satuta minua!”, pyysin uudelleen. ”Et sinä vieläkään kuulosta kovin vilpittömältä pyynnössäsi.” Hän supatti korvaani samalla pyöritellen sormeaan nännilläni. Yritin rentouttaa kehoni ja avasin suuni uudelleen: ”Teen mitä vain, jos suinkin satutat minua!”, anelin. ”KylläHän minä sen tiedän”, Hän vastasi.
Tunsin Hänen kätensä sivelevän penikseni vartta kevyesti avokämmenellä. Hän kiusoitteli käsillään kevyesti vartta ja sormenpäillään kiveksiä. Hän otti peniksen varresta tiukan otteen ja kiusoitteli terskan päätä toisen käden sormella tekemällä pientä ympyrääliikettä aivan kärjessä.
En tiedä kuinka kauan tätä käsittelyä olisin kestänyt. Tilanne oli erittäin kiihottava ja pelkäsin laukeavani minä hetkenä hyvänsä. En itsekkään enää tiennyt mitä halusin. Halusinko Hänen jatkavan penikseni käsittelyä vai lopettavan? Toisaalta mielessäni raivosi ajatus laukeamisesta ja ihanan orgasmin tuntemisesta. Toisaalta taas olisin halunnut tilanteen jatkuvan todella pitkään.
Hän lopetti terskan pään kiusoittelun ja irroitti pursitavan otteensa varreltani. Hän liutti kättänsä kohti pallejani. Kevyesti Hän kiusoitteli niitä ja naputti sormenpäillään. Tunsin voimakkaan otteen sulkeutuvan pallieni ympäri ja kovaa kipua. Hänellä oli nyt tiukka puristusote palleistani Hänen oikeassa kädessään.
Suustani pääsi yllättävän kivun johdosta parahdus ja refleksinomaisesti kouristin ylävartaloani mutkalle, johon Hän oli jo varautunut. Hän nappasi nopeasti vapaalla kädellään hiuksistani kiinni ja veti yläkehoni selvästi ylitaittaen taaksepäin. ”Käskinkö minä muuttamaan asentoasi, lutka?!”, Hän tenttasi erittäin tiukkaan sävyyn. ”E-e-e-ei, et käskenyt”, sain änkytettyä vastaukseksi. Uusi kipuaalto lähti liikkeelle palleistani Hänen ottaessa pallini kätensä tiukkaan syleilyyn. ”Näyttäisi siltä että perus käytöstavat ovat myös unohtuneet!”, Hän tokaisi.
Tiesin munanneeni ja koitin pelastaa tilanteen korjaamalla virheeni: ”Ei, et käskenyt, Valtiattareni.” Hän ei enää edes vaivautunut vastaamaan, vaan osoitti tyytymättömyytensä käytökseeni läiskimällä nopeaan tahtiin viisi iskua palleilleni avokämmenellä.

”Anele minua satuttamaan sinua.”, Hän käski.
”Mutta..”, sain soperrettua. Ennen kuin ehdin edes kunnolla aloittamaan lauseen tunsin uuden iskun palleillani.
Aivoni ei tuntunut toimivan enää lainkaan. Lähes kliimaksinen kiihko aiheutti sen, että perustoimintojen suorittaminenkin vaikutti hankalalta. Oli ainakin selvää, että itsesuojeluvaisto oli lopettanut toimintansa. ”Mutta..”, toistin mielessäni itseäni henkisesti piiskaten: ”Idiootti.” Tilanteessa ei ollut mitään epäselvää. Tästä hetkestä eteenpäin Hän käskee ja minä tottelen, tai itken ja tottelen.
”Ihana, armollinen Valtiattareni, voisitko satuttaa minua uudelleen?”, pyysin ääni väristen. Yritin vedota Hänen empatiantajuun, mutta turhaan. Jälleen uusi isku palleilleni. Suustani pääsi jo pientä huutoa muistuttava ulvahdus.
”Ole hiljaa tai tukin turpasi väkisin!”, Hän komensi. ”Olen erittäin pettynyt sinuun. Ensin sinä anelet minua satuttamaan sinua ja sitten, kun minä hyvässä hyvyydessäni toteutan toiveesi, sinä käyttäydyt näin? Täysin kunnioimatonta ja ala-arvoista käytöstä. Et osaa lainkaan arvostaa Valtiattaresi vaivannäköä. Kiittämätön pikku lutka.”
Tämä moraalisaarna viilsi syvältä. Luonteeltani olen hyvin miellyttämishaluinen. Pistän useasti, ellen aina, muiden kanssaolijoiden mieltymykset ja tyytyväisyyden omien tarpeitteni edelle. Uskoisin tämän olevan suurin syy sille, miksi minulla on niin voimakas fetissi alistetuksi tulemiselle. Valtiattareni osoittamassa pettymyksensä minuun on hyvin pitkälti pahin mahdollinen tilanne. Tunsin syvää syyllisyyttä ja voimakasta epäonnistumista.

”Nyt suoritetaan pieni harjoitus. Minä aion nyt lyödä tai muutoin satuttaa sinua kymmenen kertaa. Sinä lasket jokaisen ääneen, kiität ja pyydät lisää. Jos sinä selviät tehtävästä kunnialla, saatat saada palkinnon jos olen anteliaalla tuulella. Onko selvä?”, Hän saneli korvaani rauhalliseen ääneen yhä pitäen hiuksistani kiinni ja sivellen pallejani kevyesti kämmenellään.
Pahimman kiihkon jo ollen kateissa huomasin ajatusten kirkastuneen, joten sain vastatuksi edellisestä virheestä viisastuneena: ”kyllä, Valtiattareni. Voisitko satuttaa minua?” Pyrin keräämään lisäpisteitä pienellä oma-aloitteisuudella. Vaikka en nähnytkään Valtiattareni kasvoja, tiesin Hänen kasvoilleen tulleen pienen hymyn – näin ainakin itselleni uskottelin.

Hän otti ronskin otteen palleistani, puristi ja veti pusseja alas päin. Puristin leuat yhteen siinä toivossa, että saisin pidettyä mölyt mahassani tehokkaamin. Painoin silmät kiinni ja miltei voisin vannoa nähneeni tähtiä. Pelkäsin jo tässä vaiheessa epäonnistuvani. Vasta ensimmäinen kymmenestä ja jouduin todella pinnistelemään, etten aiheuttaisi pettymystä. Ehkä Hän haluaa minun epäonnistuvan?
”Yksi. Kiitos Valtiattareni, satuttaisitko uudelleen?”, sain sanotuksi huulien välistä. Läiskäys avokämmenellä. Omaksi yllätyksekseni verrattaen edelliseen varsin kevyt. Ehkä Hän itsekin huomasi aloittaneensa liian innokkaasti.
”Kaksi. Kiitos Valtiattareni, satuttaisitko uudelleen?”, uusi, voimakkaampi läiskäys palleille.
”Kolme. Kiitos Valtiattareni, löisitkö uudelleen?”
Viidennen iskun jälkeen alkoi polte kasvaa palleissa sen verran voimakkaaksi, että tiesin viimeisen viiden tulevan oleva haasteellinen.
”Kuusi. Kiitos Valtiattareni, satuttaisitko uudelleen?” Tiukka pinsettiote vasemmasta nännistä ja vääntö. En pystynyt enää olemaan paikallani, vaan refleksinomainen käpertymisreaktio oli ottamassa vallan. Huomasin tämän vasta kehoni jo kouristaessa kasaan, äkkiä vastustaen liikettä aiheutin krampinomaisen edes-takas liikehdinnän joka ei missään nimessä jäänyt Häneltä huomaamatta, ja pelkäsin jo pahinta.
”Seitsämän. Kiitos Valtiattareni, satuttaisitko uudelleen?”, sanoin ääni jo hieman säröillen. ”Ongelmia?”, Hän kysyi silllä samalla leikkisällä äänellä. ”Ei suinkaan, Valtiatar.”, vastasin. ”Valehteleekin, säälittävää. Otetaanpa edellinen uudelleen.” Näiden sanojen jälkeen Hän otti nännistä uudelleen kiinni ja väänsi tällä kertaa selvästi kovemmin eikä päästänyt irti läheskään yhtä nopeasti kuin edellisellä kerralla. Jännitin koko kehon lihakset jotta ei vahingossakaan tulisi minkäänlaista liikehdintää suuntaan eikä toiseen. Puristin leukoja yhteen silmäkulmat kurtussa, kiltisti ääntäkään päästämättä.
”Mitä sanotaan?!”, Valtiattareni tivasi tiukkaan sävyyn. ”Helvetin helvetti.”, ajattelin mielessäni. Olin niin itseeni tyytyväinen, että unohdin tyystin etiketin. Ennen kuin edes ehdin avata suuni yrittääkseni vielä pelastaa, minkä tilanteesta oli pelastettavista, viiltävä kipu resonoi kiveksistä kun Valtiatar iski avokämmenellä nopean kurinpalautuksen. Koska yritin pelastaa tilanteen, yllättävä kipu sai aikaan sen että kylpyhuoneen seinillä kaikui ulvahdus. Tuntui siltä kuin ilma olisi jäähtynyt kylpyhuoneessa parilla asteella. Jäin kauhulla odottamaan mitä tulevan pitää. En uskaltanut hievathtaa, saati hengittää. Voimakkaampi isku kiveksille. Tällä kertaa sain pidettyä mölyt mahassani ja tajusin äkkiä taas missä meni vikaan: ”Seitsämän. Kiitos Valtiattareni, löisitkö uudelleen?”, sanoin heiveröisellä äänellä, kyynel valuen pitkin poskipieltä.
Valtiatar alkoi kevyesti hyväilemään pallejani ja runkkaamaan varttani, samalla antaen toisen käden vaellella ympäri rintakehääni ja kaulaani samalla supattaen korvaani. ”Aiotko jättää leikin kesken niinkuin mikäkin pikku lutka vai aiotko ottaa rangaistuksen niinkuin oikea orja? SinäHän haluat miellyttää minua.” Pienen tauon jälkeen Hän lisäsi: ”Sinun täytyy mielyttää minua.” Hänen sanansa upposivat syvälle korvien väliin, jossa ne aiheuttivat varsinaisen tunteiden sekasorron. Tunsin kivun heltiävän kiveksissä Valtiattaren käsien tehdessä taikojaan. Kipu alkoi pikku hiljaa muuttua enemmän ja enemmän mielihyväksi. Hänen sanansa vahvistuivat vahvistumistaan korvissani. Ne kutittelivat jotain todella primitiivistä tarvetta sisälläni saaden aikaan kummallisen ylpeyden tunteen. Tämän sekamelskan keskeltä sain sanotuksi: ”Ei, Valtiattareni. En halua lopettaa, haluan toteuttaa jokaisen toiveesi. Saanhan edelleen olla orjasi?” Hänen vastauksensa kylmän laskelmoitu: ”Jää nähtäväksi. Jatketaanko vai vieläkö pitää lutkaa lohdutella?”

”Voisitko satuttaa minua?”

Tällä kertaa Hän upotti kyntensä varteeni. Tuntui kuin nauloja olisi ajettu ihon lävitse. Kipu oli niin kova, että haukoin happea suu auki. Ääntäkään en päästänyt, mutta kenellekkään ei jäänyt epäselväksi, että nyt sattui. ”Punainen, punainen!”, sain höngittyä hetken päästä. Tämä oli meidän turvasana. Jos minusta koskaan tuntui siltä, että mennään rajan yli, sanoisin tämän sanan ja Hän tietäisi. Hieman omahyväinen, kolkko naurun parahdus kuului vierestä. Selvästi kiihotuksen havaittavissa äänessään Hän sanoi: ”Rajat on tehty rikottaviksi.”, ja näykkäisi korvanlehteäni. Saatuani tasattua hengitukseni sanoin: ”Kahdeksan. Kiitos Valtiattareni, satuttaisitko uudelleen?”
Kaksi viimeistä iskua Hän läiski palleilleni. Tuntui, että Häneltä olisi hieman kadonnut mielenkiinto, sillä lyönnit olivat varsin helposti kestettävissä. Viimoisen iskun jälkeen Hän vielä jatkoi pallien kevyttä hyväilyä, mutta varteen Hän ei koskenut. En selvätikkään ollut ansainnut Hänen silmissään parempaa kohtelua. Hän hyväili kiveksiäni ja ylävartaloani, samalla näykkien korvanlehteäni. Pystyin jälleen rentoutumaan ja nauttimaan tilanteesta. Annoin Valtiattareni tehdä taikojaan ja nautin täysin Hänen jakamastaan huomiosta.

”Siedät saada palkinnon, lutka.”, Hän kuiskutti korvaani. En ollut uskoa korviani. Pidin suoritustani suorastaan surkeana, niin useaan otteeseen koin Valtiattareni puuttuneen huonoon käytökseeni. Hän nousi seisomaan takanani. ”PitääHän meidän palkita pikkulutka”, Hän sanoi halveksivalla äänellä. Hän siirtyi eteeni seisomaan selin. Hänen seksikkäät jalkansa patsastelivat majesteetetisesti polvieni vieressä. Hänen pyöreä takamuksensa suoraan kasvojeni edessä. Annoin katseeni vaellella haltioituneena Hänen seksikkäiltä sääriltä, reisiltään, aina ylös asti pyöreälle takamukselle. Hän tiesi minun pitävän näkemästäni, joten Hän vain seisoi siinä, keikutti keveästi lantiotaan puolelta toiselle. Välillä kaartaen alaselkäänsä, jolloin takamuksensa oli senttien päässä nenänpäästäni. Hän hieroi käsillään pakaroitaan. Pyöriviä liikkeitä, välillä puristaen ja läpsien avokämmenellä, puristaen pakaroitaan yhteen, levittäen pakaroitaan. Syvistä huokauksista päätellen osasin sanoa, että Valtiatar itse piti tästä hyvin paljon. En pystynyt kuin tuijottamaan esitystä, jonka Valtiattareni minulle soi.
Havahduin käskyyn: ”nuole!” Hän siirsi kätensä pois pakaroiltaan. Siirsin omat käteni Hänen pakaroilleen ja aloitin kevyesti hyväilemään niitä. Annoin käsieni vaellella pitkin Hänen pakaroitaan, aina jaellen keveitä suudelmia sinne tänne, missä kädet eivät juuri olleet. Suutelin vasenta pakaraa, ylhäältä alas. Helliä suudelmia pienen sik-sakin muodossa. Oikealle pakaralle muutama suudelma. Avasin suuni ja annoin vain kielen kärjen koskea Hänen pehmeää ihoaan. Kuljetin päätäni kiusoittelevan hitaasti pitkin Hänen pakaroitaan, kielen tehdessä miltei huomaamatonta ympyräliikettä.
Valtiattaren hengitys alkoi muuttua raskaammaksi ja raskaammaksi. Tästä johtui oman kiihotuksen valtava kasvu. Erektioni oli kovempi kuin aikaisemmin koko iltana. Tunsin kuinka touhutippa valui pitkin sykkivän penikseni vartta. Kiveksissä alkoi tuntua pientä kipua, epätoivoisesti kaivaten purkausta. Tilanne oli äärimmäisen kiihottava. Halusin polttavasti orgasmin, mutta samalla tunsin ylivuotavaa tarvetta tuottaa mielihyvää tuolle ihanalle naiselle, jota Valtiattarekseni olen tottunut kutsumaan.
Levitin Hänen pakaransa käsilläni paljastaen ryppyreikänsä. Annoin vaolle pitkän nuolaisun aina pillun suulta alaselkään asti. Tämä aiheutti pitkän ja syvän huokauksen Valtiattaressani ja oman kiiman kasvavan entisestään. Painoin kielen vasten Hänen peräreikäänsä ja aloin tehdä pientä, mutta nyt selvästi tuntuvampaa ympyräliikettä. Tunsin kielen kärjelläni kuinka Hänen sulkijalihaksensa muutaman kerran supisteli. Valtiattareni siirsi kätensä klitorikselleen ja alkoi tyydyttämään itseään kieleni palvoessa Hänen takamustaan. Tunsin Valtiattaren painavan kehollaan päätäni vastaan selvästi haluten lisää. Tunsin kuinka Hänen toinen kätensä tarrasi hiuksistani kiinni ja veti takamustaan vasten. Pään liikuttaminen tässä asennossa osoittautui varsin hankalaksi haasteeksi, joten keskityin vain ja ainoastaan nuolemiseen. Liikutin kielen kärkeä voimakkaasti ylös alas Hänen reiällään, välillä vaihtaen pyörivään liikkeeseen. Kuulin kuinka Hänen kätensä kiihdytti omaa tahtiaan täyttäen kylpyhuoneen kiihottavalla litinällä. Aavistelin Hänen orgasmin olevan lähellä, joten otin käsilläni otteen Hänen lantiolta, vedin tuota seksikästä takapuolta vastoin kasvojani ja painoin kieleni vasten Hänen reikäänsä. Painoin kieleni syvälle ohi Hänen sulkijalihaksen ja vedin kieltä edes takaisin sulkijalihaksen ohi nopeaan tahtiin. Tätä ei kestänyt kauaakaan kun tuttu raskas hengitys täytti kylyphuoneen ja tunsin kielessäni Hänen sulkijalihaksen väkivaltaisen supistelun. Hänen pidättäessä hengitystä Hänen koko kroppansa alkoi täristä voimakkaan orgasmin voimasta.
Meinasin haljeta sekä fyysisesti, että henkisesti. Penikseni sykki voimakkaasti haaroissani yhä valuttaen touhutippoja. Palleissa tuntuu voimakasta poltetta ja lievää pistävää kipua. Päässä ajatukset eivät meinanneet pysyä kasassa. Mielihyvä, minkä Hänen tyydyttäminen minulle toi, oli sanoin kuvaamaton. Pää yhä tiiviisti Hänen pakaroidensa välissä, ei ole olemassa paikkaa missä mielummin olisin. Tunsin onnistumisen riemua ja hetkellistä euforiaa Hänen kroppansa yhä väristen orgasminsa jälkimainingeissa.
Hän suoristi selkänsä, kääntyi ympäri ja laskeutui kyykkyyn eteeni. Huomasin miten Hänen kasvonsa säkenöi. Kaunis, tyydytetty hymy kasvoilla oli kaikki mitä tarvitsin. Hän katsoi minua syvälle silmiin ja nosti kätensä, jolla Hän oli itseään tyydyttänyt, suuni eteen. Sanoja ei tarvittu. Vastasin Hänen katseeseensa ja avasin suun, jolloin Hän sai työnnettyä sormensa suuhuni. ItseHän olin sotkun aiheuttanut, oli vain asemalleni sopivaa siivota jälkeni. Imin Hänen sormiaan samalla ollen vangittuna Hänen katseessaan. Maistoin Hänen sormissaan kiimansa. Maku täytti jokaisen pienen ihopoimun suussani samalla kun tuoksu täytti sieraimeni. Imin sormia yksitellen pitäen sormen syvästi huulieni tiukassa hyväilyssä samalla antaen kielen leikkiä pitkin sormenpäitä.
Tovin tässä maagisessa tilanteessa Hänen sormiaan puhdistelin, kunnes Hän tunsi sormiensa olevan puhtaat. Hän veti sormensa pois suustani ja nosti hellästi päätäni leuastani. Hän painoi hellän suudelman huulilleni, jonka jälkeen Hän kuiskasi yhä katsoen syvälle silmiini lempeä katse kasvoillaan: ”Hyvä orjapoika.. Oikein hyvä.” Tämän jälkeen Hän nousi ja siirtyi taakseni. Kuulin Hänen avaavan yhden kylpyhuoneen kaapeista ja ottaen sieltä erinäisiä esineitä. ”Kun minä olen poistunut, peset itsesi ja teet itsellesi suolihuuhtelun näillä. Sen jälkeen kuivaat kroppasi perusteellisesti, tulet luokseni ja laskeudut polvillesi jalkoihini, jonne kuulut.”
Kaapin ovi sulkeutui ja pian sen jälkeen kylpyhuoneen ovi. Tuijottelin yhä kohtaa, jossa Hänen silmänsä olivat olleet vain tovi aikaisemmin ja vain nautin olotilastani kaikin ruumin ja silun voimin. Nousin jaloilleni ja ensitöikseni venyttelin lihaksiani. Ei uskoisi, miten rankkaa keholle on istua polviasennossa kovalla lattialla liiemmälti asentoa vaihtamatta tunneilta tuntuva aika.
Tarkastelin Hänen esille nostamia esineitä. Kaksi puolen litran keittosuolapussia, letku, liukuvoidetta, siveysvyö, kaulapanta ja nänninipistimet. Suljin rullasulkijan ja asetin letkun ensimmäiseen keittosuolapussiin. Avasin liukuvoidetuubin ja tursotin voidetta letkun toisessa päässä olevalle tiimalasinmuotoiselle kovalle muoville. Pyllistin, rasvasin reikäni ja aloin sovittamaan suukappaletta sulkijalihakseni ohitse. Tunsin mielihyvää muovin työntyessä suoleeni. Leikin hetkiaikaa suukappaleella, vedellen sen ulos ja työntäen takaisin sisään, tyydyttäen itseäni anaalisesti. Penikseni nytkähteli villisti haaroissani. Hetken leikittyä jätin suukappaleen sinne ja avasin rullasulkijan. Tunsin paineen kasvavan peräsuolessani. Katselin, kun hitaasti vesimäärä pussissa laski nesteen valuessa suoleeni. Rutistin viimeisetkin tipat pussista ja aloin varovaisesti vetämään suukappaletta pois suolestani, samalla jännittäen sulkijalihastani jotta vettä ei alkaisi valua ulos. Annoin hetken veden olla suolessani ennenkuin menin pöntölle tyhjentämään suoleni. Ollessani valmis toistin operaation toisen pussin kanssa.
Heitin tyhjät pussit ja letkun roskakoriin ja hyppäsin suihkuun. Hankasin saippuan, jonka Valtiattareni oli keholleni levittänyt pois huolellisesti. Annoin käsieni vaeltaa pitkin kehoani ja elin tapahtumia uudelleen mielessäni. En olisi ikinä aavistanut, millaisen tapahtumaketjun pieni vihjaisu sai aikaan. Ajattelin Valtiattareni käsiä hyväilemässä rintakehääni – levittämässä saippuaa kehoni joka sopukkaan. Hänen pehmeä ihonsa vasten selkääni, kiihottuneet nännit painautuneena lihaani vasten. Kätensä runkkaamassa penistäni ja hyväilemässä sekä säälimättömästi rääkkäämässä kiveksiäni.
Tässä vaiheessa vein käteni kiveksille ja puristin ne kiusoitellen kevyesti nyrkin sisälle. Vihlova kipu tuntui kiveksissäni kun niitä puristin. Päästin syvän huokauksen ja tuntui, että suurin kiihko haihtui kehosta. Annoin käteni hetken viel leikkiä kiveksilläni ennnekuin jatkoin peseytymistä. Valtiattareni ei hyväksyisi minulle näin itsekkäitä toimia.
Pidin huolen siitä, että vietin suihkussa tarpeeksi pitkän ajan, jonka aikana penikseni oli veltostunut tarpeeksi kahlehtiakseni miehuuteni siveysvyöhön salvan ja lukon taakse. Poistuin suihkusta ja otin siveysvyön käteeni. Levitin sormenpäällä hieman liukuvoidetta siveysvyön sisälle ja nopeasti sujautin penikseni sisälle, ennen kuin aivot tajuavat tilanteen ja erektio on väistämätön. Asetin lukon paikalleen ja painoin sen kiinni. Pieni naksahdus kaikui muutoin hiljaisessa kylpyhuoneessa ja tunsin vatsastani putoavan pohjan. Tiesin hetken alati lähenevän, jolloin olen polvillani Valtiattareni edessä, ojentaen Hänelle avaimen nyt miehuuteni varmasti lukittuun siveysvyöhön. Hän rakastaa muistuttaa minua asemastani näillä pienillä eleillä, ajattelin pieni hymy kasvoillani.
Asetin nänninipistimet paikoilleen. Valtiattareni oli säätänyt nipistimet varsin tiukalle, enkä itse saanut koskaan koskea niihin. Meni hyvä tovi ennen kuin olin tottunut kipuun tarpeeksi, jotta uskallauduin poistumaan kylpyhuoneesta. Otin avaimen mukaan ja painoin oven takanani kiinni. Kuljin talon läpi makuuhuoneen ovelle, jonka taakse pysähdyin. Kolkutin oveen ja astuin sisään.
Astuin sisälle hämärästi valaistuun huoneeseen. Suljin oven, käännyin ympäri ja laahasin katsettani pitkin lattiaa kohti sänkyä. Ensimmäisenä silmiini osui Valtiattareni jalat, jotka Hän oli verhoillut pitkiin sukkiin, jotka pysyivät aloillaan seksikkäällä sukkanauhalla. Pitsisen hameosan alta läpi näkyi mustat stringit. Yläkehoa Hänellä koristi korsetti. Hän istui toinen jalka nostettuna toisen jalan polven yli, sylissä kevyesti leikitellen ratsupiiskaa. Kiinnitin päällimmäisestä jalasta puuttuvan korkokengän.
Astelin jalat tuosta näystä täristen Hänen eteensä, johon polvistuin. Ojensin avaimen kaksin käsin Hänelle, pää nöyränä kumarassa. Tunsin Hänen ottavan avaimen kämmeneltäni, jonka jälkeen vedin käteni takaisin ja nostin toisen korkokengän maasta. Otin Hänen jalkansa hellään otteeseen ja pujotin varovaisesti kengän Hänen jumalaiseen jalkaansa. Siirryin polvilleni Hänen viereensä ja uskaltauduin katsomaan Hänen kasvoihinsa. Hänellä oli hyvin lämmin ja tyytyväinen hymy kasvoillaan. Hän nosti kätensä ja siirtyi hellästi ajamaan sormiaan hiuksieni lävitse. Suljin silmäni. Viimeinen asia jonka näin, oli Hänen kaunis hymynsä. Kaunis, hyväksyvä hymynsä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute