Herkku-puhelin
Hieromalaitos 2
Mikko

Hieromalaitos 2

Tapasin eräänä iltana hieromalaitoksen kassatytön ja hän kertoi, että sinne on avattu erikoisosasto, johon minun kannattaa tutustua. Hinta on tietysti huomattavasti suurempi, mutta vastaavasti aikaa on useampi tunti. Lupasinkin jonain päivänä tulla tutustumaan ko. osastoon.

Eräänä syksyisenä päivänä, kun oli vapaata, eikä muutakaan tekemistä, niin muistui mieleen lupaukseni mennä tutustumaan hieromalaitoksen uuteen osastoon. Kassalla oli edelleen vanha tuttu, joka riemastui tulostani, varsinkin kun halusin sinne erikoisosastolle.
Siellä oli tällä kertaa vapaata. joten ei tarvinnut odotella yhtään. Kassatyttö viittasi toiseen oveen kuin tavallisesti. Menin sisään, ja eteeni avautui aulan tapainen. josta löytyi kolme ovea. Pian yksi ovi avautui ja minut viittasi sisälle puolialaston nainen. Sisällä hän riisuutui, jättäen vain pienen korsetin. Silmäänpistävimpänä kuitenkin oli paljaaksi ajeltu häpykumpu, johon oli taitavasti tatuoitu avoimena oleva naisen sukupuolielin.

Sisällä oli keskellä lattiaan lavitsa ja pari tuolia. Lavitsa oli muovilla päällystetty matala pöytä. jossa oli toisessa päässä syvä V-muotoinen leikkaus. Sille oli levitettynä nahkainen korsetti. Nainen kehotti minut riisuutumaan ja käymään selälleni korsetin päälle. Tein työtä käskettyä ja kun asetuin pitkäkseni, niin hän käänsi korsetin reunat ylitseni ja veti sen kireälle siinä olleilla hihnoilla. Korsetissa oli reiät rintojen kohdalla, mutta se ulottui aina kaulaan saakka. Samoin hän kiinnitti myös reiteni samanlaisilla hihnoilla. Kädet hän veti suoraksi pään yläpuolelle ja sitoi ne sinne. Lopuksi hän sitoi minut kiinni lavitsaan siinä olleilla hihnoilla. Olin nyt täysin avuttomana enkä voinut liikuttaa muuta kuin jalkojani. Nekin hän sitoi sääristä lavitsan jalkoihin kiinni. Viimeiseksi kiinnitettiin kivesten ja peniksen juureen pieni nahkahihna, joka kiristettiin melkoisen kireälle. Seurauksena oli, että penis turposin entisestään.

Seuraavaksi nainen otti rasvaputkilon ja voiteli peniksen ja peräaukon. Sitten hän veti esille oudon näköisen laitteen ja kiinnitti sen lavitsaan. Sivummalta löytyi ”flesu”, johon hän työnsi penikseni. Tämän hän kiinnitti laitteeseen. Laitteen alta hän käänsi varren. jonka päässä oli kuminen tekopenis. Sen hän painoi peräaukkooni. Se meni melkoisen ahtaasti. Ilmeisesti voiteessa oli jotain kipua lievittävää ainetta, koska se paksu tekopeniksen sisään vienti ei kuitenkaan sattunut. Korsetin rinnassa olevien aukkojen kautta hän laittoi vielä nänneihin imukupit. Olin nyt täydellisesti alistettuna ja naimisissa hieromalaitteen kanssa. Odotin vain mitä nyt seuraa.

Lopuksi ei puuttunut muuta kuin hieromakoneen käynnistys. Se oli uskomaton tunne, kun laite alkoi imeä ja hieroa penistäni. Samanaikaisesti peräaukossa ollut kumipenis alkoi oman hierontansa. Molemmat tekivät samanaikaisesti edestakaista pyörivää liikettä. Ilmeisesti niiden sisäpinnalla oli jonkinlaiset rihlat, koska peniksessä tuntui kuin sitä olisi vuoroin venytetty ja vuoroin painettu kasaan. Peräaukossa tuntui kuin olisi aukon reunoja pitkin paineltu. Nännien imukupit venyttivät niitä pikkuhiljaa. En kestänyt kauaakaan kun laukesin ja ruiskutin sisälle monta laukausta. Hieronta jatkui siitä huolimatta. Nyt kesti seuraavaan purkaukseen vähän kauemmin. Hieronta jatkuin edelleen. Imu oli niin voimakasta, että tuntui kuin penis vedettäisiin juurineen. Toisaalta penis oli kokoajan niin jäykkä, että tuntui kuin se halkeaisi. Kun aikansa oli hierottu, aloin tuntea, että laukeaminen on lähellä. Kun se tuli, niin spermaa tuntui tulevan vielä enemmän kuin koskaan, sillä sitä tuli ensin yhtenä purkauksena kauan ja vasta sitten lyhyinä purkauksina. Vasta senjälkeen tunsin, että nyt alkavat kassit olevan tyhjät.

Nainen myös huomasi sen, koska hän pysäytti hieromalaitteen ja poistit sekä peniksen, että peräaukon laitteet. Sitten hän askarteli hetken hieromalaitteen kimpussa ja asetti terskan juureen jonkun renkaan, josta lähti sähköjohto. ”Flesun” hän painoi uudelleen paikoilleen. Peräaukkoon hän asetti uuden tulpan. Se oli ilmalla täyttyvä, sillä tunsin kuinka se täytti koko peräsuolen ja myös laajensi peräaukkoa.

Nyt alkoi uusi hierontajakso. Mikään ei liikkunut, mutta tunsin kuinka sähkövirta alkoi virrata peniksen ja peräsuolen välillä. Pikkuhiljaa se alkoi muuttua sykkiväksi ja taas tuntui mukavalta. Ei kestänyt montaakaan minuuttia kun liemet alkoivat virrata. Sananmukaisesti, sillä se ei ollut normaali siemensyöksy, vaan kymmenisen sekuntia kestävä yhtäjaksoinen purkaus. Myöskään tunne ei ollut sama kuin normaalissa siemensyöksyssä. Tämän jälkeen sähkövirta nostettiin melkein kipurajalle ja sen seurauksena oli vielä uusi pitempi purkaus.

Viimeinkin minut irrotettiin hieromalaitteesta. ja se vedettiin sivuun. Koska nännien imukupit olivat läpinäkyviä, näin että ne olivat venyneet parisenttisiksi. Peräaukkoon laitettiin uusi pumpattava tulppa, ja sitä laajennettiin aina kipurajalle saakka. Koska penis oli edelleen juhlavasti pystyssä, niin nainen nousi ratsastamaan päälleni. Siinä rynkytyksessä sain vielä kerran ruiskutella spermaani, mutta nyt oikeaan paikkaan. Nainen ehti sillä välin saamaan kolme ekstaasia, ruiskutellen joka kerta omia liemiään. Kun hän sitten nousi päältäni, oli hänen jalkojensa väli näyttävän näköinen, sillä kun tatuointi sulautui oikeisiin häpyhuuliin, niin rajaa oli vaikea erottaa.

Nyt alkoi aika lopussa. Nainen irrotteli kaikki siteet ja puhdisti perusteellisesti koko lantion tienoot. koko kropassa tuntui kevyt tunne, kun olin perusteellisesti tyydytetty, ilman, että itse olisi tarvinnut tehdä mitään. Uutta reissua sinne hieromalaitokseen ei ainakaan pariin viikkoon tarvitse tehdä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute