Herkku-puhelin
Jatkoa viattomalle suunnitelmalle
iidan

Iidan suunnitelmasta oli ehtinyt kulua jo tovi. Iida itse ei ollut puhunut asiasta juurikaan ja olimme eläneet melkeinpä normaalia elämäämme. Niinpä eräänä viikonloppuna lähdin muutaman ystäväni kanssa baariin. Joimme ja pidimme hauskaa jätkäporukalla. Porukassamme oli mukana yhteisiä tuttujamme ja erääseen baariin mennessämme törmäsimme toiseen seurueeseen jossa oli mukana Mari. En ollut nähnyt Maria sen illan jälkeen ja en tiennyt mitä hän tiesi minun Iiidan ja valitettavasti myös Rikun välisistä tapahtumista. Ihmiset kuitenkin tunsivat toisensa ja seurueemme liittyivät osittain yhteen.

Jonkin aikaa illanvietto jatkui normaalisti, kunnes olin nousemassa hakemaan lisää juotavaa. Mari nousi ylös ja ilmoitti tulevansa mukaan kantoavuksi. Olimme tiskillä tilaamassa juomia muulle seurueelle. Mari tuli lähemmäs ja kuiskasi minulle

"Tosi kiva se mitä sä teit Iidalle, se tykkäs tosi paljon"

En tiennyt mitä sanoa, suuni kuivui ja ynähdin merkiksi että olin kuullut ja ymmärtänyt.

Iida jatkoi "siis mä en todellakaan jaksais yrittää kenenkään kanssa joka ei mua onnistu tyydyttämään, joten Iida kyl tekee kaikkensa sun kanssa ja kiva että säkin ymmärrät"

Niin, myönsin kun en tiennyt mitä muutakaan sanoa.

"Mut viedään nää juomat pöytään, voidaan jutella lisää siellä"

Rukoilin mielessäni että Mari ei ottaisi asiaa puheeksi kavereideni ja omien ystäviensä kuullen.

Istuimme vapaaksi jääneille paikoille. Mari istui kaverini Lassen viereen ja itse jäin ulommaiselle tuolille. Hörpin huolestuneena juomaani aika nopeasti. Mari ja Lasse keskustelivat täyttä häkää ja näyttivät pitävän toisistaan. Marin puhelimen soidessa hätkähdin ylös ja kuullessani kenelle hän puhui, aloin nopeasti selventyä humalastani.

"Ai moi Iida, missä sä oot! Ai Rikun kaa, okei! Siis joo tääl on ihan kivaa, mut me lähetään täst varmaan jatkoille kohta. mitä te aiotte? Heh, joo niin mä vähän arvelinki. No mut hei pitäkää hauskaa moi moi!"

Niin, tyttöystäväni oli Rikun kanssa viettämässä iltaa ja suunnittelivathan he ilmeisesti pidempääkin yötä missä ikinä olivatkaan. En tiennyt mitä tehdä, mutta Mari, Lasse ja muutama muu olivat lähdössä jatkoille Marin luokse jonne minutkin kutsuttiin mukaan. Löysimme tiemme Marille nopeasti. Paikan päällä Mari ei jättänyt yhtäkään tilaisuutta keskustelematta kanssani Iidasta.

"Mä en kyllä vois olla sun kanssa ikinä jos oisin Iida."

"En oikeesti tajuu miten se on niin hyväsydäminen että se on antanu sun tunkee pikkukullis itteensä."

Lisäksi Mari kyseli Lassesta

"Onks sillä iso, se näyttää kyl siltä että sil ois tosi iso kulli"

No turha kai valehdella, olin nähnyt Lassen munan saunassa ja oli se aika iso. Aloin ymmärtää mihin tämä oli johtamassa. Muut olivat lähdössä, minulla ei ollut mahdollisuutta lähteä minnekään ja Lasse oli selvästikin jäämässä Marin luokse.

Niin sain puhelun lopulta tyttöystävältänikin.

"Hei sä oot kuulemma siel Marin luona kultaa-aah, hei sori mut sä joudut kyl jää-äähmään sinne tänään. anteeeeeehks kulta kun mä en nyt voi puhuu kauheen selvästi, ooaah aah. oo kiltti Marille ja älä sotke paikkoja siel jooookoo aaah."

Ei jäänyt epäselväksi mitä Iidan ja Rikun välillä tapahtui sängyssämme puhelun aikana.

Olin nukkumassa sohvalla kun valot syttyivät ja alaston Mari tuli makuuhuoneestaan Lassen kanssa hakemaan juotavaa. Mari oli Iidan tavoin aivan järkyttävän hyvän näköinen kaikilta puoliltaan. Lassen kulli roikkui punertavana ja puoliseisokissa jalkojensa välissä. Kumpikin heistä alkoi nauraa minut nähdessään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute