Herkku-puhelin
Myyty
Kouluttaja

Kaikki kävi niin nopeasti, että Katja ei voinut kunnolla edes vielä ymmärtää tapahtunutta. Nyt hän makasi kyljellään, kädet selän takana kiinni käsiraudoissa. Katjan jalat oli kiinnitetty samalla tavalla yhteen. Hänen suutaan peitti teippi, eikä hän nähnyt mitään silmälappujen takaa. Hän muisti olevansa metallisessa häkissä, jonne hänet oli pakotettu matelemaan. Hän tunsi, että häkkiä oli siirrelty, kannettu autoon ja lopulta autosta pois. Nyt katja tajusi olevansa lentokoneessa, tietämättä kuitenkaan yhtään minne ole matkalla.

***

Pari tuntia sitten Katja oli herännyt jostain isosta varastosta. Hän oli kiinni tuolissa, kädet raudoitettuna tukevasti selän taakse. Varasto oli muuten tyhjä, mutta sen toisessa päässä hän näki hieman kauempana aviomiehensä, Petrin, joka puhui parille isokokoiselle miehelle, joita Katja ei tuntenut. Petri näytti allekirjoittavan jotain paperia, kuin sopimusta, ja pian toinen miehistä lähestyi Katjaa se sama paperi kädessään.

"Katsopas tätä, pikkunarttu!" mies sanoi ja ojensi paperia Katjan kasvojen eteen. Paperilla oli siistin näköisesti laadittu teksti, jonka otsikkona oli "Velkojen sovitus". Katja luki eteenpäin ja kävi ilmi, että hänen miehensä oli joutunut ottamaan pelivelkojen kuittaamiseksi miehiltä jokin aika sitten suuren lainan. Petrin lainanmaksuaika oli kuitenkin mennyt umpeen, eikä rahaa ollut. Tekstin mukaan Petri oli päätynyt antamaan vaimonsa oman lainansa kuittaamiseksi, "myytäväksi eteenpäin", kuten paperilla luki.

"Mut-mutta…mitä ihmettä tämä muka on? Petri, auta mut pois näistä!" Katja alkoi huutaa. Hän sai kuitenkin nopeasti läimäytyksen poskelleen mieheltä, joka katsoi Katjaa nyt vihaisesti. Hän taitteli paperin siististi ja laittoi sen povitaskuunsa. Toisesta taskustaan hän otti teippiriullan ja huokaisi. "No, mä ajattelinkin, että me tullaan tarvitsemaan tätä". Nopealla liikkeellä mies veti teipin auki ja asetti sen Katjan suulle. "Nyt on parempi", mies jatkoi. Samassa Katja näki, kun toinen mies talutti Petrin ulos varastosta. Katja oli paniikissa, eihän mitään tällaista voi todella tapahtua, tämän on pakko olla joku pila!

Varaston ovi kolahti kiinni ja toinenkin mies käveli Katjan eteen. "On se kyllä ihan saman näköinen, kuin tässä kuvassa" toinen miehistä sanoi ja piti kädessään kuvaa, jossa Katja oli bikineissä etelänlomalla. Katja oli lyhyehkö ja pienikokoinen. Hänellä oli siniset silmät ja samat pitkät vaaleat hiukset, kuin parinvuodentakaisessa kuvassakin. Miehet jäivät hetkeksi tuijottamaan Katjan siroa vartaloa ja toppia vasten painautuvia, pyöreitä rintoja. "Minkä ikäinen toi muuten on?" toinen miehistä kysyi. "Se on 24, ei ihme, että me saatiin siitä niin hyvä hinta".

Katja katseli miehiä edelleen paniikissa. Hän yritti anella miehiä päästämään hänet pois, mutta teippi muutti hänen puheensa muminaksi. "Lento lähtee pian, pitää valmistella tää lutka. Asiakas halus, että se ei tiedä minne on menossa" toinen miehistä sanoi. "Joo, laitetaan sille silmälaput sitten" toinen jatkoi ja käveli Katjan taakse ja veti taskustaan silmälaput. Katjan maailma pimeni, mutta samalla hänen muut aistinsa terävöityivät. Hän kuuli jokaisen rapinan lattiasta ja haistoi nyt selvästi varaston ummehtuneen tuoksun. Miehet jatkoivat kiinnittämällä Katjan jalat yhteen käsiraudoilla. Katja irrotettiin tuolista, mutta nopein ja tottunein liikkein hänen kätensä oli raudoitettu uudestaan hänen selkänsä taakse. Toinen miehistä tarttui Katjaan ja nosti hänet keho taittuneena olkapäälleen: "Tiedätkös, lutka, kuinka helposti sun miehes suostui tähän pelastaakseen oman nahkansa? Sehän sen tyrmäystipankin sulle eilen antoi" mies sanoi ja nauroi ivallisesti.

Katja kuuli varaston oven aukeavan. Häntä kannettiin kohti murisevaa auton moottoria. Hänet laskettiin jollekin kovalle. "Nyt on narttu omassa häkissään. Kannattaa tottua siihen, asiakas lähetti sen tänne ihan vaan sua varten," Katja kuuli toisen miehistä sanovan. "Onko paperit valmiina" kuului uusi ääni. "Joo, asiat on hoidettu siten, että lentokentälle jää merkintä, että tämä narttu lähtee lomalle Kanarialle. Sen äijä tulee tukemaan tätä kertomusta. Jos joku sitä lähtee etsimään, niin saa lähteä aika kauas…ja ihan väärään suuntaan," toinen miehistä vastasi. Loppukeskustelua Katja ei kuullutkaan, sillä kuorma-auton ovet pamahtivat kiinni. Auto lähti liikkeelle. Ikuisuudelta tuntuneen matkan jälkeen Katja tunsi auton pysähtyvän ja pian häkkiä alettiin taas liikutella. Hän kuuli puhetta, joka tuli hänelle tuntemattomalla kielellä. Lopulta Katja tunsi olevansa lentokoneessa.

Katja oli täysin nöyryytetty ja peloissaan, hänet oli myyty kuin lihanpala ties minne. Mutta vain Katja tiesi, että kiihottui salaisesti juuri tällaisesta ajatuksesta. Lukemattomina öinä ajatukset alistumisesta olivat vallanneet hänen mielensä. Katja oli yrittänyt kieltää ne, mutta ne palasivat aina vain vahvempina. Vain masturbointi ja orgasmi vapautti hänet - hetkeksi. Nyt hän oli todella joutunut sellaiseen tilanteeseen, josta oli fantasioinut. Mutta ei, Katja ajatteli, en voi nyt kiihottua tästä, tämä on niin väärin. Mutta kiihottumisen tunne oli vahva, vahvempi kuin Katja pystyi itselleen myöntämään. Todellisuudessa, se mitä pian tulisi tapahtumaan, oli jotain sellaista, jota Katja oli aina halunnutkin.

***

Lentokone laskeutui ja häkkiä alettiin siirtää ulos. Katja tunsi lämpimän tuulen kasvoillaan. Ympärillä tuntui olevan paljon vilinää ja Katja kuuli puhuttavan edelleen samaa outoa kieltä kuin aiemminkin. Häkki nostettiin jollekin ja Katja kuuli moottorin käynnistyvän. Auto lähti liikkeelle, mutta Katja tunsi yhä olevansa ulkoilmassa. Katja oli laskettu avolava-auton perälle. Mikä ihmeen paikka tämä oli, näkivätkö kaikki hänet häkissä, Katja mietti. Ajomatka kesti ainakin tunnin, mutta lopulta auto pysähtyi. Häkki avattiin ja Katja nostettiin ulos. Teippi vedettiin suun edestä nopeasti pois, mikä sai Katjan inahtamaan. Katjan suulle tuotiin vesilasi, jonka sisällön Katja joi nopeasti janoisena. Myös nilkoissa ja ranteissa olleet käsiraudat avattiin. Silmälaput olivat kuitenkin yhä silmillä ja ympärillä ei kuulunut auton moottorin sammuttua mitään. Katjaa alettiin ensin taluttaa eteenpäin, sitten rappusia alas kohti jotain viileää paikkaa.

Kädet kulkivat Katjan kehoa pitkin ja alkoivat riisua häntä. Katja ei uskaltanut vastustella ja pian hän olikin täysin alasti, side kuitenkin yhä silmillä. Pian Katjaa riisunut ihminen etääntyi hänestä ja Katja kuuli naisen äänen vieraalla aksentilla: "You may remove the blindfold". Katja riisui siteen varovasti, mutta sitä ennen hän oli jo yksin huoneessa. Ovi kalahti ulkopuolelta lukkoon.

Katja katseli ympärilleen huoneeseen. Se oli pieni ja ikkunaton, valoa tuli yksittäisestä kattolampusta. Hänen kuljetushäkkinsä oli myös tuotu huoneeseen, sen pohjalle oli aseteltu nyt kuitenkin patja. Huoneessa oli myös vessanpönttö ja vastakkaisessa nurkassa oli kaksi ruokakuppia. Kummankin ruokakupin kyljessä oli numero "06". Toisessa näytti olevan ruokaa, toisessa vettä. Katja oli nälkäinen ja otti lihanpaloja käteensä ja alkoi syödä niitä. Yhtäkkiä jostain kuului kova ääni: "Narttu syö, niin kuin koirat. Onko ymmärretty?"

Katja katseli säikähtäneenä ympärilleen ja näki valvontakameran katonrajassa, joka osoitti suoraan häntä kohti. Katja totteli nopeasti ja asettui kuppien eteen nelinkontin ja alkoi litkiä vettä kupista kielellään. "Hyvä narttu, tottele vaan jatkossakin noin hyvin, niin me tulemme hyvin toimeen. Syö kaikki," kuului jostain uudestaan. Huoneessa oli varmaankin kaiuttimet, Katja mietti.

Katja söi loput ruuat, kuten oli käsketty. Hän nousi ylös ja käveli ovelle, jossa oli pieni kalteri-ikkuna. Ulkopuolella näkyi käytävää, jonka varrella oli ovia. Jokainen ovi oli merkitty numerolla, Katjan huonetta vastapäätä oli ovi, jonka yläpuolelle oli maalattu numero "05". Katja säikähti, kun kaiuttimista kajahti uudestaan käskevään sävyyn: "Pukeudu uusiin palvelusvaatteisiisi. Löydät ne häkistäsi". Katja käveli varovaisin liikkein häkilleen, jonka perälle oli aseteltu musta, paksusta nahasta tehty kaulapanta, jossa oli metallinen numero kuusi. Katja nosti pannan käsiinsä ja tutki sitä. Se tuntui painavalta ja tukevalta. Katja tunsi sykähdyksen jalkovälissään kiinnittäessään pantaa niskansa takana kiinni. Kesti pitkä aika. Ja sitten toinen samanlainen. Katja meni häkkiin ja asettui makuulle patjalle. Sitten valo sammui. Katja valvoi pimeässä hetken, peläten jatkoa, mutta samalla tunteeseen sekoittui jatkuvasti enemmän kiihottuneisuutta.

***

Katjan huoneen lamppu särisi hetken ennen syttymistään. Katja oli jo hereillä. Oven lukko kalahti uudestaan ja ovi aukesi. Oviaukossa seisoi nainen, jolla oli päällään lyhyt musta pikkumusta, joka oli osittain läpinäkyvä, osittain pitsisten kuvioiden peitossa. Hän oli pitkä ja hoikka. Naisella oli huolellisesti laitetut mustat, pitkät hiukset. Nainen katsoi Katjaa pistävästi jäänsinisillä silmillään. "Time for the morning wash-up," nainen sanoi. Katja tunnisti äänen samaksi, jonka oli jo eilen kuullut. Nainen jätti oven auki perässään ja katosi käytävään. Katja nousi ylös ja käveli naisen perään. Käytävän päässä oli siisti suihkutila, jota kohti nainen osoitti sormellaan. "Clean yourself up and do it fast" nainen sanoi tiukasti.

Katja riisui vaatteensa ja kaulapantansa. Katja asettui suihkun alle ja alkoi kainostellen pesemään vartaloaan. "Your pussy too…and clean your ass well, too" nainen kommentoi sivusta ja tarkkaili Katjan toimintaa tiiviisti. Nolostellen, toisen naisen katseen alla, Katja siirsi suihkun päätä alemmas. Vesi lähetti väristyksiä Katjan vartaloa pitkin osuessaan herkimpiin kohtiin. "Enough, " nainen sanoi ja osoitti seinällä roikkuvia pyyhkeitä. Katja ei uskaltanut sanoa mitään, vain totella. Katja kuivasi itsensä ja samalla näki, miten nainen tarttui kaulapantaan ja kiinnitti sen uudestaan Katjan kaulalle. "Follow, " kuului uusi käsky naisen kääntyessä käytävän päässä olevaa ovea kohti.

Ovi johti uuteen huoneeseen, jossa oli suuri metallinen kaappi ja sen vieressä gynekologintuoli, jota oli kuitenkin muokattu uutta tarkoitusta varten. Jalkatukiin ja pään taakse oli kiinnitetty nahkaiset kahleet. Nainen osoitti sormellaan kohti tuolia ja Katja istahti siihen vastahakoisesti. Nainen nosti Katjan jalat tuille ja kiinnitti kahleet. Hän vei myös Katjan kädet Katjan pään taakse ja lukitsi ne tiukasti paikoilleen. Katjan sydän alkoi hakata. Hän oli tuolissa alastomana ja avuttomana, täysin tuntemattoman armoilla. Ovi aukesi uudestaan, Katja ei kuitenkaan tästä asennosta pystynyt näkemään ovelle, mutta kuuli jonkun astuvan sisään. "Did she clean herself?" kuului miehen ääni. "Yes, Master" nainen vastasi katse lattiassa. "Everywhere? Are you sure?" mies kysyi uudestaan, nyt tiukemmalla äänensävyllä. "Yes, Master, I watched," nainen vastasi tyyliin, joka yritti selvästi vakuuttaa miehen.

"Well, I guess, I believe you," mies jatkoi "but you are going to have to check. On your knees, tongue out, slut" mies sanoi tylysti. Katja katseli ihmeissään, miten nainen totteli välittömästi. Nainen sanoi kuuluvalla äänellä "Yes, Master" ja laskeutui polvilleen Katjan avonaisten jalkojen väliin. Mies käveli hänen taaksensa ja painoi hiuksista naisen päätä vielä alas. Katja näki nyt miehen edessään. Hänellä oli päällään vaaleat suorat housut ja valkoinen kauluspaita. Miehellä oli vaaleat hiukset ja hän katsoi Katjaa tutkivasti, mutta samalla jotenkin vaativasti. Mies vaikutti Katjaa selvästi vanhemmalta, Katja arvioi hänen olevan ainakin 40-vuotias.

Katjan huomio kiinnittyi kuitenkin nopeasti johonkin aivan muuhun. Naisen kasvot uppoutuivat Katjan pakaroiden väliin. Katja tunsi miten naisen kieli painautui hänen peräaukkoaan vasten. Kieli välillä pyöri ja paineli hellästi aukkoa, välillä lipoi pitkin vedoin Katjan pakaroiden välissä. Tunne oli Katjalle täysin vieras - kutitteleva, mutta myös hellä ja miellyttävä. Katja ei kuitenkaan päässyt sen yli, että häntä nuoli nainen. Vaikka hänen yöllisissä fantasioissaan hänen seksuaalisuudellaan ei ollut ollut mitään rajoja, tapahtui tämä kaikki liian nopeasti. Katja pyrki työntämään itseään poispäin ja penkin kahleet kalisivat hänen allaan.

Mies katsoi Katjaa vihaisesti ja läimäytti nopeasti häntä paljaalle rinnalle. Lyönti oli kova. Se kirveli ja poltteli, Katja näki miten osumakohta alkoi muuttua punaiseksi. Samalla nainen hänen jalkojen välissään jatkoi vain nuolemistaan, kuin välittämättä tapahtuneesta. Katja lopetti alistuneesti rimpuilunsa. "Atleast it is clean now" mies sanoi ja nosti naisen päätä hiuksista hieman ylemmäs. "But better check this one as well" hän jatkoi ja pysäytti naisen kielen Katjan klitoriksen kohdalle. Katjan kasvot vääntyivät irvistykseen. Eivät kivusta tai epämukavasta olosta. Päin vastoin, naisen kieli kiihotti taitavasti hänen herkimpäänsä. Katja tunsi kuitenkin ajatuksen siitä, että paljastaisi toiselle nauttivansa tällaisesta tilanteesta liian hävettäväksi ja noloksi.

"Tervetuloa uuteen elämääsi, Katja" mies sanoi yhtäkkiä suomeksi. Tai, no, sen nimenhän saatkin unohtaa. Jatkossa nimesi on 'Orjatar numero kuusi'", mies jatkoi. "Tai no, varmasti tulet saamaan myös joitain lempinimiä, mutta katsotaan ajan myötä, mitkä sulle sopii parhaiten".

"Mi-missä me… oikein olla-?" Katja yritti sanoa määrätietoisesti, mutta nainen hänen jalkovälissään kiihdytti yhtäkkiä kieltään nopeammaksi ja Katja joutui nielaisemaan viimeisen sanansa.

"Kaikki aikanaan. Mutta tässä talossa on myös sääntöjä, joita saat nyt opetella. Ensinnäkin puhut silloin vain, kun puhutellaan. Toiseksi teitittelet minua aina. Nämä muut kutsuvat minua 'Masteriksi', mutta sä saat käyttää nimitystä 'Herra'. Muista nämä säännöt, jotka tänään opit".

"Kyllä…Herra" Katja sanoi alistuneesti. Samalla mies kääntyi metallikaapille ja etsi sieltä jotain hetken. Hän kääntyi ja piti kädessään punaista suupalloa. Mies käveli Katjan taakse. "No niin, suu auki. Et sä kuitenkaan vielä saa pidettyä tuota suutasi kurissa ensimmäisten oppituntiesi aikana," mies sanoi ivalliseen sävyyn. Katja avasi suunsa ja mies painoi suupallon sisään, nosti kädellään Katjan päätä ylöspäin ja kiinnitti nahkaiset lenkit tukevasti Katjan pään takana.

Mies käveli uudestaan Katjan eteen ja tarttui naista hiuksista, joka oli aikaisemmin nuollut Katjaa taukoamatta. Mies veti häntä hieman ylöspäin ja nainen lopetti. "Get the small plug and lubricate it well" mies sanoi naiselle. Nainen nousi ja lähti hakemaan kaapilta jotain. Katja kääntyi katsomaan ja näki sen olevan musta anustappi, joka oli melko pitkä, mutta ei kuitenkaan kovin paksu. Silti se näytti Katjasta valtavalta ja hän mietti epätoivoisena, miten se mahtuisi hänen tiukkaan peppuunsa. Nainen puristi tapin päälle runsaasti liukuvoidetta ja alkoi hieroa seksilelua vilkuillen välillä Katjaan hymyillen. Nainen laskeutui uudestaan Katjan jalkojen väliin ja levitti lisää voidetta Katjan peppureiälle. Katja yritti kaikilla voimillaan paeta naisen kosketusta, mutta huomasi jälleen olevansa tiukasti tuolissa kiinni. Katja katsoi miestä ja pudisti päätään.

Mies näytti tyytymättömältä. Ei vihaiselta, enemmänkin harmistuneelta. Hän alkoi hapuilla jotain taskustaan ja löysikin lopulta etsimänsä. "Vartalosi kuuluu nyt minun omistukseeni. Jos yrität esittää toisin, saat rangaistuksen," mies sanoi rauhallisella äänellä. Hän otti esiin kaksi metallista esinettä, joiden käyttötarkoitusta Katja ei ymmärtänyt. Hänen huomionsa vei kuitenkin tappi, joka alkoi nyt painautua hitaasti, mutta määrätietoisen voimakkaasti, hänen peppuaan vasten. Katja ulisi suupallon läpi. Tunne oli kummallinen ja outo, kun tappi liukui hitaasti hänen sisäänsi. Hänen peppunsa kihelmöi kivusta, joka oli kuitenkin lievempi kuin Katja oli pelännyt. Lopulta tappi luiskahti perille asti, tiiviisti paikalleen. "She is now wearing the plug, Master" nainen sanoi ja taputteli tapin päästä katsoessaan ylöspäin kohti miestä. "Good. Make her moan" mies vastasi painoi naisen pään voimakkaasti Katjan häpyä vasten. Nainen alkoi välittömästi nuolla Katjaa uudestaan, aikaisempaa selvästi ahnaammin. Katjan koko keho jännittyi, hänen kätensä puristuivat nyrkkiin ja varpaat kipristelivät.

"Tänne, narttu, silmät tänne päin" mies komensi yhtäkkiä. Hän heilutteli käsissään metallisia esineitä, joiden toinen pää avautui kuin pyykkipoika. "Ajattelin, että nämä kuuluvat nänneihisi, vai mitä?" mies sanoi ja hänen katseensa Katjaan oli läpitunkeva. Katja katsoi häneen hetken, kuin lamaantuneena. Hän ei pystynyt ajattelemaan kunnolla. Hänen peppunsa supisteli välillä tahattomasti tappia vasten, kun hänelle tuntemattoman naisen kieli hyväili hänen klitoristaan erittäin taitavasti. Kiimasta sekaisin Katja jotenkin tajusi, että hänen olisi parasta nyökätä ja niin hän tekikin. "Hienoa, narttuhan alkaa oppia" mies sanoi hymyillen. Mies tarttui Katjan vasempaan rintaan ja puristi sitä voimakkaasti. Nopealla liikkeellä hän napsautti nänninipistimen kiinni. Katja ulvoi ja haukkoi henkeä. Mies ei kuitenkaan epäröinyt, vaan toisti saman operaation Katjan oikeaan rintaan. Kipu sekoittui mielihyvään ja Katja tunsi olevansa jossain tajuntansa alueella, jota ei ollut aiemmin tuntenut. Mies ei kuitenkaan lopettanut. Hän kiinnitti nipistimiin mustat painot, jotka alkoivat vetää niitä alaspäin. "No niin, narttu, anna mennä. Jos haluat välttyä lisärangaistuksilta, niin saat itse irrottaa nuo pikku nännikorusi. Keksit kyllä varmasti jonkun hyvän keinon, jotta saat sen aikaan ilman käsiä - vai mitä narttu?"

Katja katsoi alaspäin ja mietti. Lopulta hän antautui ja alkoi liikuttaa ylövartaloaan puolelta toiselle, sen verran kuin hänen kahleensa antoivat periksi. Painot vierivät hänen ihollaan ja Katja näki, miten nipistimet alkoivat liukua hitaasti alaspäin venyttäen hänen nännejään. Katja voihki suupallon läpi, osin kivusta, osin jalkovälinsä saamasta mielihyvästä. Lopulta ensimmäinen irtosi. Katja ehti kuulla, miten paino kolahti lattiaan, kunnes kipu isku kuin salama. Toinen nipisitin irtosi nopeasti Katjan rimpuillessa tuolissa ja tämän jälkeen hänen kehonsa kovettui. Katjan kädet aukesivat nyrkistä ja hän painoi lantiotaan alaspäin naisen kasvoja vasten niin kovaa kuin pystyi. Hän oli niin lähellä valtavaa orgasmia, että hän unohti missä oli, nöyryytyksensä, kipunsa ja asemansa. Katja antoi sen kaiken vain mennä. "Otan nyt tämän suupallon pois. Ennen kuin laukeat, niin haluan kuulla, kuinka rivo, alistuva narttulelu olet. Onko ymmärretty?" mies sanoi ja avasi lenkin Katjan pään takaa.

"Mä..olen…likainen…narttulelu!" Katja huudahti huohotuksensa takaa, ilman estoja. Yhtäkkiä kaikki Katjan tuntemukset, niin fyysiset kuin emotionaalisetkin, katosivat ja sulautuivat yhdeksi valtavaksi rähjdykseksi hänen saadessaan orgasmin. Tuoli natisi ja kahleiden metalliosat kilahtelivat toisiinsa, kun Katjan keho vapisi ja kouristeli. Katja alkoi hitaasti rauhoittua ja makasi tuolissa raukeana. "Niin…niinpä oletkin. Likainen narttuleluni." mies sanoi ja jatkoi "jos muut olisivat tienneet tästä pikku taipumuksestasi, olisin varmasti joutunut maksamaan sinusta rutkasti enemmän. Mutta kukaan ei tiennyt, vai mitä?"

"Niin…tai siis, kyllä Herra…tai siis, ei tiennyt, Herra" Katja sopersi uupuneena. Nainen hänen jalkojensä välissä oli lopettanut nuolemisen ja mies käski hänet ylös: "Get the vibrator and the lube," hän jatkoi ja nainen kääntyi kaapille. "Nyt narttu saa olemassaololleen oikeutuksen. Siitä lähtien, kun näin kuvasi, en ole muuta miettinytkään kuin sitä hetkeä, jolloin pääsen viemään tuon lutkanperseesi neitsyyden." mies puhui rauhalliseen sävyyn ja alkoi vetää tappia hitaasti irti Katjan peräaukosta. Tappi alkoi irrota ja Katja puri hampaitaan. Tappi luiskahti irti helposti paksuimman kohdan ohitettua sulkijalihaksen.

"Niin tiukka, mutta opit vielä tottuneeksi perselutkaksi, ei hätää. Meillä on vaikka kuinka aikaa harjoitella. Pidän itse tätä ensimmäistä kertaa jotenkin symbolisena. Kun luovutat perseesi nyt minulle, samalla luovutat itsesi kokonaan. Haluan kuulla, kun narttu anelee minua ottamaan perseensä neitsyyden." Mies sanoi ja tuijotti Katjaa tiiviisti. Katja oli pitkään hiljaa. "Luovutan itseni ja perseeni teille, Herra" hän sai lopulta sanottua, kasvot punoittaen. "Tylsää," mies sanoi ja puristi kovakouraisesti Katjan herkkiä nännejä, "Pystyt kyllä varmasti paljon parempaankin". Katja vinkaisi.

"Olkaa kiltti, Herra…nussikaa nartunpersettäni, se kuuluu teille" Katja sanoi huohottaen. "Vähän parempi, mutta kyllä se siitä," mies sanoi virnuillen. Nainen seisoi hänen takanaan kädessään putkilo liukastevoidetta ja sauva, jonka päässä oli voimakas pyöreä vibraattori. Mies laski housunsa alas ja paljasti valtavan erektionsa, joka osoitti kohti Katjan jalkoväliä. Samassa nainen avasi liukasteen ja alkoi hieroa sitä miehen paljaalle penikselle. Lopuksi hän pursotti sitä myös hieman käsiinsä ja hieroi sitä Katjan peräaukkoa vasten, työnnellen myös välillä sormeaan sisään. Mies viittelöi naista siirtymään sivuun ja hän totteli nopeasti.

Mies tarttui penikseensä ja ohjasi sen Katjan peräaukkoa vasten. Katja alkoi valmistua penetraatioon henkisesti, hän puuskutti ja yritti rauhoittua. "Rentoudu, narttu, olet kuitenkin halunnut tätä jo pitkään" mies sanoi ja tuijotti Katjaa myhäillen. Hän oli oikeassa, ajatus oli jo pitkään kiehtonut Katjan mieltä, fantaisa anaaliseksistä oli Katjalle rivo ja alistava, hän joutuisi luovuttamaan jotain kiellettyä ja likaista itsestään toisen käyttöön, vain toisen mielihyvää varten. Mies alkoi työntää kaluaan määrätietoisesti eteenpäin ja se painui hitaasti Katjan peräaukkoon. Tiukka reikä vastusteli, mutta joutui antamaan kuitenkin periksi. Mies pysähtyi välillä ja antoi Katjan totuttua hetken, mutta jatkoi sitten yhä syvemmälle. Kipu ei kuitenkaan helpottanut, vaan tuntui yltyvän.

Katja sulki silmänsä ja yritti keskittyä rauhoittumaan kivun lievittämiseksi. Keskittyminen kuitenkin herpaantui nopeasti, kun nainen hänen vierellään asetti vibraattorin Katjan häpyhuulille ja alkoi hieroa hellästi yhä kipeitä nännejä. Tunne oli voimakas kuin sähköisku, Katjan vartalo oli yhä erittäin herkkänä aikaisemmasta käsittelystä ja orgasmista. Mies alkoi nopeuttaa tahtiaan, hän liikutti ensin kaluaan lyhyin liikkein Katjan sisällä, mutta liikkeiden laajuuskin alkoi pikku hiljaa kasvaa. Mies alkoi huohottaa ja ähkiä, hän otti kiinni Katjan lantiosta ja alkoi säälimätömän naimisen, joka tuntui Katjasta kestävän lyhyen ikuisuuden. Mies ärähti ja hänen kehonsi jännittyi hänen lauetessaan syvälle Katjan peräaukkoon. Mies jäi hetkesi paikalleen, kunnes vetäytyi hitaasti pois. Hän asteli kaapille ja otti sieltä uden tapin, joka oli hieman suurempi kuin aikaisempi. "Eihän me haluta, että valutat Herrasi spermat ihan minne sattuu" mies sanoi virnuillen ja alkoi työntää sitä Katjan peräaukkoon. Se meni sisään helpomiin. "She needs to have two more. When you are finished, walk her back to her room." mies sanoi naiselle, joka vastasi nopeasti "Yes, Master. Two more and then to her room".

***

"Two more" - kaksi lisää, tarkoitti Katjalle vielä kahta orgasmia. Tuntematon nainen oli taitava ja kärsivällinen, Katja tajusi, ettei hän luovuttaisi ennen kuin Katja saisi käsketyt orgasminsa. Nainen tuntui kuitenkin myös nauttivan Katjan kiusaamisesta, härkkien nännien nipistelystä ja läimäyttelystä. Toisen huippunsa saavuttaessa Katja tunsi miltei menettävänsä tajuntansa. Nainen piti vibraattoria hänen klitoriksellaan ja työnteli hänen vaginaansa isoa, paksua dildoa, joka sai Katjan tuntemaan kuin hänen alapäänsä olisi aivan täynnä. Hänen lauetessaan hän supisteli voimakaasti dildoa ja tappia vasten, repi ja riuhtoi voimakkaasti kahleitaan vasten ja huusi niin, että ääni oli kova huolimatta suupallosta, jonka nainen oli asettanut hänelle uudestaan. Nainen sammutti vibraattorin ja irrotti hänen kahleensa, mutta jätti tapin hänen sisäänsä. "Come on" nainen sanoi ja antoi Katjan antaa ottaa itsestään tukea Katjan astuessa tuolista pois. Katjan jalat olivat voimattomat ja kävely tuntui hataralta. Nainen tuntui Katjasta yhtäkkiä turvalliselta, hänen ihonsa oli pehmeä ja lämmin.

Nainen talutti Katjan takaisin huoneeseen, jonka yläpuolella Katja näki nyt numeron kuusi, se oli selvästi sama huone, jossa hän oli ollut aiemminkin. "You can take of the plug now…just remember to clean it" nainen sanoi Katjalle, poistui käytävään ja sulki oven. Katja veti syvään henkeä ja sai irrotettua paksun tapin sisältään. Hän katseli sitä hetken, se oli musta, kuminen ja kiilteli liukesteesta ja spermasta. Katja pesi tapin ja asetti sen pesualtaan viereen. Hän asettui häkkiinsä raukeana ja makasi hetken, kunnes nukahti

Kun hän heräsi, hän näki, että ruoka- ja vesikuppi oli täytetty uudestaan. Katja konttasi kupeille ja söi niistä, kuten hänelle oli aikaisemmin opetettu. Hänen katseensa osui pian hieman ylemmäs. Kuppien yläpuolelle oli kiinnitetty seinään jokin kehystetty, pienikokoinen juliste. Katja nousi ylös lukemaan sitä ja tajusi sen olevan juuri sama paperi, jonka hänen miehensä oli allekirjoittanut hänen edessään. Se sama paperi, jolla hänet oli kaupiteltu eteenpäin kuin lihanpala, paikkaan josta hän ei tiennyt mitään. Katja oli saanut tänänä elämänsä orgasmit, kokenut sellaista, mitä hän oli aina halunnutkin. Pelko, häpeä ja epävarmuus olivat kuitenkin yhä vahvoina hänen mielissään. Mitä hänelle tapahtuisi jatkossa?

***

Palaute tervetullutta!

***

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute