Herkku-puhelin
Kiihkeät treffit
Tyttönen

Olin löytänyt tanssimisesta uuden harrastuksen ja kävinkin lähestulkoon joka viikonloppu jossain päin tansseissa. Olin saanut paljon uusia tuttuja joten tanssittajia riitti, mutta yhden herran mahdollista kohtaamista odotin aina innolla. Hän oli 40-kymppinen, erittäin komea, seksikäs ja lisäksi todella hyvä tanssija. Aina kun satuimme samoihin tansseihin, hän haki minua useaan otteeseen illan aikana tanssimaan ja juttelimme aina niitä näitä samalla. Tiesimme jo toistemme nimet, iät, työpaikat ja muuta yleistä. Heitimme aina toisillemme hauskaa läppää ja yleensä se jossakin vaiheessa kääntyi aina vähän pikkutuhmaan suuntaan. Koska mies oli niin komea ja erittäin suosittu naisten keskuudessa tanssipaikoilla, en ollu koskaan rohjennut kysyä häntä ulos kanssani. Lisäksi hän oli minua 15 vuotta vanhempi, itse kun olen 25-vuotias. Kerran kuitenkin tuli puhetta surusteluasioista ja hän kertoi tapailevansa nuorempia koska oman ikäisillä on niin kiire perustaa heti perhe. Silloin mietin että joskus vielä kysyn tuota käsittämättömän seksikästä miestä treffeille.

En ollut muutamaan viikkoon pettymyksekseni osunut miehen kanssa samoihin tansseihin, kunnes eräänä lauantaina näin hänet tutussa tanssipaikassa. Heti kun hän huomasi minut, hän tuli hakemaan minua tanssimaan ja hänen katseensa ja pieni hymynsä sai polveni veteliksi... Hitaan kappaleen aikana hän tapansa mukaan veti minut lähelle itseään ja painoi päänsä vasten omaani. Hänen tuoksunsa on uskomattoman puoleensavetävä ja se saa ajatukseni harhailemaan... Hän kysyi kuulumisiani ja juttelimme töistä ja missä päin olemme viime aikoina käyneet tanssimassa. Kappaleiden välissä kun hetkeksi irroittauduimme toisistamme hän katsoi minua silmiin ja kertoi jonkun hauskan jutun ja nauroi. En saanut katsettani irti hänen täyteläisistä huulistaan ja täydellisestä hymystään.

Toisen kappaleen loputtua hän palautti minut riviin ja tanssin illan aikana monien muiden tuttujen ja tuntemattomienkin kanssa. Tanssien loppupuolella hän taas haki minua tanssimaan ja nojauduimme toisiimme. Mietin kuumeisesti uskaltaisinkohan kysyä häntä vaikka kahville ja yritin kerätä rohkeutta. Pelkäsin, että jos hän kieltäytyy, se ihanan kihelmöivä kemia väliltämme katoaisi, eikä hän ehkä kehtaisi enää hakea minua tanssimaan ainakaan niin paljon. Toisaalta jos hänkin oli ajatellut pyytää minua ulos, mutta ei ollut kehdannut, koska saattoi luulla minun ajattelevan meillä olevan liikaa ikäeroa. Olin kuitenkin nähnyt tästä miehestä niin monesti märkiä unia ja hän oli vieraillut fantasioissani myös hereillä, päätin että on pakko tehdä asialle jotain.

Oli menossa jo illan viimeinen kappale ja ajattelin että nyt tai ei koskaan. "Kuule, tuli mieleen että haluaisitko joskus lähteä vaikka kahville? En loukkaannu jos kieltäydyt, hehe"

Meni pari sekuntia kun hän ei sanonut mitään ja ehdin ajatella että nyt mokasin.
"Joo, voin lähteä. Ihan mukavaa olis tutustua paremmin. Koska sulle sopis?"
Apua, hän todella suotui!
"No kiva! Ihan vaikka ens viikollakin vaikka sopii."
"Miten olis heti huomenna? Mulla on ens viikolla aika paljon töitä, mutta huominen olis vielä ihan vapaa."
"Kyllä huominenkin sopii ihan hyvin. Missäs me nähtäisiin?"
Asuimme eri kaupungeissa, n. 100 km päässä toisistamme.
"Oon luvannut lainata autoa huomenna kaverille, että pääsisitkö sä tulemaan Hämeenlinnaan? Voisit vaikka tulla mun luokse, oon aika hyvä leipomaan pullaa, hehee"
"Hehe, voinhan mä tulla. Mut vaan jos leivot sitä pullaa, hehee"
"Joo joo tietty, tää on sovittu juttu, heh"

Vaihdoimme numeroita narikassa ennen kotiin lähtöä ja sovimme että soittelemme huomenna paremmin mihin aikaan menisin hänen luokseen. Kun saavuin kotiin, puhelimeeni tuli viesti: "pääsitkö turvallisesti kotiin? kiitos kivoista tansseista, huomiseen! t.Harri" Vastasin hänelle ja menin jännityksestä ja innostuksesta kihisten nukkumaan.

Aamulla heräsin kun puhelimeni soi ja ilokseni huomasin soittajan olevan Harri.
"Huomenta, vieläkö siellä nukutaan kauneusunia, hehe"
"Huomenta, mistäs muualta luulet mun hehkuvan hipiäni olevan peräisin, hehee"
"No voihan siihen olla montakin syytä, heheh... Mihin aikaan ajattelit lähteä ajelemaan tänne päin?"
"Miten sulle sopii? Vaikka iltapäivällä?"
"Joo sopii. Laitan sulle tekstarina osoitteen niin osaat sitten perille. Tai sit voit vaan seurata pullan tuoksua, hehheh"
"Heh, oon aika huono suunnistaja, että laita vaan varoiks se osoitekin, heh"
"Okei, ilmoita vaikka kun lähdet tulemaan."
"Tehdään niin. Moi!"

Hyppäsin sängystä ja pinkaisin suihkuun, jonka jälkeen aloin kuumeisesti miettiä mitä laittaisin päälle. Valitsin mustat pitsialusvaatteet, farkut, punaisen tiukan trikootunikan ja vyön. Halusin näyttää seksikkäältä, mutten liian laittautuneelta. Meikkasin kevyesti ja kiharsin hiukset huolettomille laineille. Suihkaus parfyymia ja kohti Hämeenlinnaa.

Osasin helposti perille ja löysin oikean oven taakse. Soitin ovikelloa ja Harri avasi oven yhtä hymyilevänä ja seksikkäänä kuin aina.
"Moi! Hyvin löysit perille? Oon tosi pahoillani kun täällä ei tuoksukaan pulla, oli jauhot loppu, hehe" Samalla hän halasi minua.
"Ei se mitään, hyvältä täällä silti tuoksuu, heh" vastasin ja nuuhkin hänen taivaalliselta tuoksuvaa paitaansa samalla kun halasin häntä.
"Anna kun otan sun takin" Harri sanoi ja riisuin takkini ja ojensin sen hänelle.
"Ootpas kauniina, nukuit ilmeisesti hyvin, hehe"
"hehe kiitos ja nukuin kyllä."
"Ottaisitko sä kahvia? On mulla viiniäkin ja olutta tai siideriä. Vai uskallatko ottaa kun autolla tulit?"
"Kai sitä yhden lasillisen uskaltaa, heh"

Harri kaatoi meille viiniä ja katselin sillä aikaa hänen asuntoaan. Miehekästä, mutta ei mitään kliseistä poikamiessisustusta mustine nahkasohvineen tai kaapin kokoisine kaiuttimineen.
"istu vaan mihin haluat" Harri sanoi ja toi viinilasit sohvapöydälle istahtaen sohvalle. Menin hänen viereensä, mutta en ihan kylkeen kiinni, etten vaikuttaisi liian tyrkyltä. Juttelimme kaikesta musiikista ja tanssimisesta lähestyvään jouluun ja sen viettoon. En ollut ehtinyt syödä kuin kevyesti ennen lähtöäni, joten viini tuntui nousevan mukavasti päähän. Oli rento tunnelma, vaikka jännitinkin tätä outoa ja odotettua tilannetta.
"Löysin yhden tosi hyvän biisin äsken, haluaisitko kuulla?"
"Joo tottakai"
Harri laittoi kappaleen soimaan, se oli minulle entuudestaan tuntematon, hidas ja kaunis rauhallinen kappale.
"Tanssitaanko?" Harri kysyi.
"Tanssitaan vaan" hymyilin ja nousin sohvalta. Harri nousi perässä ja otti kädestäni kiinni vetäen minut taas lähelleen tanssiasentoon. Painauduin hänen lämpimään vartaloonsa ja olin huomaavinani että hän painautui minua vasten hieman tiiviimmin kuin tansseissa. Keinuimme hiljalleen musiikin tahtiin ja hänen ihonsa ja partavetensä tuoksu sekoittui lähes yhtä huumaavaksi kuin äsken juomani viini.

"Eikö olekin kaunis kappale?" Harri kysyi ja rikkoi hiljaisuuden.
"On, ihme etten ole kuullut sitä aiemmin." Harri nojautui pikkuisen taaksepäin ja katsoi minua silmiin. Hänen silmänsä olivat liian syvät ja katseensa tahattoman seksikäs, etten pystynyt katsomaan häntä kauaa. Minun teki palavasti mieli suudella häntä, kun katselin hänen huuliaan, jotka olivat hieman raollaan. En kuitenkaan uskaltanut ja nostin katseeni takaisin hänen silmiinsä. Hän katsoi yhä minua ja hymyili pikkuisen, niin että hänen suloiset hymykuoppansa piirtyivät esiin. Tunsin miten vatsassani parvi perhosia lehahti lentoon, mutta en ehtinyt ajatella sitä kauempaa, kun Harri hitaasti tuli lähemmäs kasvojani ja pysähtyi hetkeksi kun nenämme melkein koskettivat toisiaan. Hän kallisti hieman päätään ja painoi huulensa hitaasti ja pehmeästi vasten omiani. Yhtä hitaasti hän irrottautui painaakseen huulensa uudestaan huulilleni pehmeäksi suukoksi. Raotin huuliani ja vastasin helliin suukkoihin, jotka jatkuivat musiikin yhä soidessa taustalla. Hitaasti hän siirsi kätensä kädestäni niskaani ja painoi toisella kädellään minua selästä lähemmäs. Suudelmat jatkuivat pehmeinä ja hellinä, mutta ja pikkuisen himokkaampina. Hengitykseni kiihtyi ja huomatessaan tämän Harri siirtyi suutelemaan leukaani, poskeani ja siitä kaulaani. Kaula on heikko kohtani ja tunsin kuinka housuni kostuivat kun Harrin pehmeät huulet suukottelivat pitkin kaulaani kohti korvaani ja näykkäisivät korvalehteäni.
Myös Harrin hengitys tuntui kiihtyneen ja koska hän oli ihan kiinni minussa, tunsin hänen housuissaan lupaavan pullistuman. Harri itsekin ilmeisesti tajusi tämän, koska vetäytyi kauemmas ja katsoi minua suoraan silmiin.
"Anteeksi, en tiedä mikä minuun meni. Tai tiedän, mutta ei tämä taida olla sopivaa ensimmäisillä treffeillä." Halusin Harria niin paljon, että en vastannut hänelle mitään vaan näytin, että minua ei todellakaan haittaa oliko käytös sopivaa vai ei kunhan se jatkuisi.
Menin taas lähemmäs Harria ja kumarruin suutelemaan häntä. Tällä kertaa suudelmat olivat jo vähän vaativampia eikä Harri tuntunut laittavan yhtään vastaan. Hän laittoi kädet lantiolleni ja veti minut itseään vasten. Hänen seisova kalunsa tuntui housujen läpi ja osui minua juuri klitoriksen kohdalle. Huuliltani pääsi huokaus, enkä ollut varma tajusiko Harri mistä se johtui, mutta hän tuntui kuitenkin kiihottuvan siitä entisestään. Suudelmat muuttuivat kiihkeämmiksi ja näykin hänen alahuultaan huulillani, välillä lipaisten sitä kielelläni. Hänen kielensä osui välillä omaani ja kohta jo kielemme leikkivät toistensa lomassa suudelmien yhä kiihtyessä.
"Haluatko mennä makuuhuoneeseen? Voidaan kyllä lopettaakin jos tämä tuntuu liian nopealta tahdilta"
Näykkäisin Harrin korvaa ja kuiskasin "mennään."

Harri tarttui käteeni ja ohjasi minut makuuhuoneeseen. Huone oli hämärä ja keskellä oli iso sänky. Istuin sängylle ja riisuin vyöni. Harri seisoi edessäni ja napitti kauluspaitansa napit auki, pudottaen paidan lattialle. Katselin hänen hoikkaa, mutta sopivasti lihaksikasta yläkroppaansa ja rintaansa, jota peitti ohut tumma karvoitus. Hän kumartui ylleni painaen minut selälleni sängylle. Hän suuteli minua jälleen hellästi silittäen minua kevyesti paitani läpi. Hänen kätensä liukui vatsaltani kylkeä pitkin alas lantiolle ja reidelle, siitä jälleen ylös kohti rintojani ja hellästi niiden yli kaulalleni. Harri suuteli kaulaani saaden minut taas huokailemaan ja samalla kuljetti kättään alemmas reidelleni ja tunikani helman alle hivuttaen sitä ylemmäs. Hän ujutti kätensä paidan alle ja hyväili kylkeäni ja vatsaani sekä rintaliivien päältä.

Nousin istumaan riisuakseni tunikani pois ja juuri kun olin saanut sen pois, painoi Harri minut taas vartalollaan selälleen ja jatkoi suuteluani hyväillen samalla rintaliivien päältä. Hän ujutti etusormensa pään rintaliivieni reunan alle hyväillen edestakaisin, vieden sormeaan aina hieman syvemmälle, kunnes hipaisi kovettunutta nänniäni. Hän hyväili sitä kevyesti sormellaan hetken, kunnes veti kätensä pois ja antoi sen liukua vatsalleni. Hän kosketti minua niin kevyesti että se melkein kutitti ja kuljetti sormeaan pitkin alavatsaani. Hän vei taas sormensa pään housujen vyötärön alle ja hyväili hellästi edestakaisin, kunnes saavutti pikkuhousujen reunan. Hän vei sormensa stringieni reunan alle ja tunsi posliinini, hyväili häpykumpuani hetken menemättä kuitenkaan vielä alemmas. Huokailin nautinnosta ja toivoin jo hänen riisuvan housuni ja koskettavan minua kunnolla.

Lopulta hän avasikin farkkujeni napin ja laski housujani ottaen ne kokonaan pois. Hän avasi myös oman vyönsä ja pudotti housunsa nilkkoihin. Alta paljastui tiukat valkoiset bokserit joiden läpi erottui selvästi iso seisova kalu. Kun hän tuli taas takaisin sänkyyn ja kumartui suutelemaan minua, nousin hänen päälleen hajareisin ja tunsin hänen kalunsa painautuvan itseäni vasten. En olisi malttanut odottaa että saan sen sisälleni...

Suutelin hänen rintaansa ja kaulaansa, samalla hän avasi rintaliivieni hakaset ja heitti liivini lattialle. Hän kuljetti käsiään lantioltani kylkiä pitkin rinnoille ja samalla käänsi minut jälleen selälleen. Hän ilmeisesti tykkäsi olla pomo sängyssä ja sehän sopi minulle paremmin kuin hyvin. Hän katseli minua lumoavilla silmillään ja silitti hellästi vatsaani ja liu´utti kättään kohti rintojani, hyväillen niitä kiusoittelevan kevyesti. Kun nännini taas kovettuivat hänen kosketuksestaan, hän siirtyi suutelemaan niitä pehmeillä huulillaan. Kätensä hän laittoi selkäni alle ja olin ikäänkuin hänen tiukassa otteessaan. Hän pyöritti kieltään nännini ympäri ja välillä otti sen kokonaan suuhunsa imien sitä kevyesti. Sitten hän siirtyi jälleen suutelemaan kaulaani ja vei kätensä reidelleni hyväillen sitä pitkin, kutittaen sisäreittäni sormillaan ja varovasti vetäen jalkojani hieman erilleen. Hänen sormensa liukuivat sisäreittäni pitkin ylemmäs, kunnes koskettivat hiljaa vielä pikkuhousujen peittämiä häpyhuuliani. Voihkaisin ja hän siirsi kätensä alavatsalleni silittäen häpykumpuani pikkuhousujen päältä. Kevyesti yhdellä sormella hän kutitti ylös alas vakoani pikkuhousujen päältä saaden minut huokaisemaan "riisu ne jo..."

Harri riisui stingini ja jatkoi sisäreisieni hyväilyä kiiveten pikkuhiljaa ylemmäs. Hän kiusasi minua minkä ehti ja se oli äärimmäisen kiihottavaa. Hänen sormensa koskettivat kevyesti häpyhuuliani ja hän kuljetti sormeaan niitä pitkin varoen koskemasta klitoristani. Hän laittoi sormensa kostealle vaolleni ja hyväili ylös alas, kuitenkaan vieläkään koskematta kunnolla klitorikseeni, ainoastaan pikkuisen hipaisten sitä välillä. Olin todella kiihottunut ja huokailin ja voihkin hänen leikkiessään minulla. Hän työnsi hitaasti sormen sisälleni, sentti sentiltä, vetääkseen sen taas pois yhtä hitaasti. Hän kuljetti kostuneen sormensa vakoani pitkin klitorikselleni ja alkoi kevyesti ja hitaasti hyväillä sitä. Huuliltani purkautui nautinnollinen parahdus ja Harri sanoi "Olet niin seksikäs etten pysty enää kauaa kiusaamaan sinua." Hän pyöritti klitoristani hitaasti sormenpäällään, vieden sormensa välillä sisälleni. Sitten hän otti sormensa pois ja laskeutui jalkojeni väliin. Hän näykki ensin huulillaan häpyhuuliani ja kuljetti kieltään pitkin vakoani, lopulta vieden kielensä klitorikselleni ja alken nuolla sitä hitaasti. Vaikeroin ja kiemurtelin sängyllä liikuttaen lantiotani Harrin kielen tahdissa. Hän piti käsillään lantiostani kiinni ja jatkoi tasaisen rauhallisesti vaikeroinnistani huolimatta. Kohta hän nousi jalkovälistäni ja riisui bokserinsa. Hän tuli päälleni ja ohjasi kalunsa pään vaolleni. Hän kuljetti sitä ylös ja alas taas kiusatakseen minua. Parahdin aina terskan osuessa klitorikseeni, mutta Harri ei halunnut antaa minun laueta vielä. Hän työnsi kaluaan sisälleni hitaasti sentti sentiltä, vetäytyi taas pois ja taas hieman syvemmälle. Kun hän oli kokonaan sisälläni, hän pysähtyi hetkeksi suutelemaan minua ja aloitti sitten rauhalliset työnnöt. Hänen kalunsa tuntui taivaalliselta sisälläni ja täytti minut kokonaan. Jos Harrilla olisi ollut heti alusta rajummat otteet, hänen iso kalunsa olisi saattanut tehdä kipeeäkin, mutta nyt olin niin kiihottunut että se oli pelkästään nautinnollista. Tahti kiihtyi hieman ja samalla Harri suuteli korvaani ja kuiskasi "tunnut uskomattoman hyvältä..."

Hetken päästä Harri nousi ja käänsi minut vatsalleni. Hän levitti jalkojani ja tuli minuun takaapäin. Hän veti käteni pääni yläpuolelle pitäen ranteistani kevyesti kiinni samalla jatkaen rauhallisia mutta syviä työntöjä. Harri huohotti korvaani ja kiihdytti työntöjen tahtia. Yritin nostaa peppuani jotta Harri olisi päässyt vielä syvemmälle. Yhtäkkiä hän irrottautui kääntäen minut taas selälleen ja siirtyi nuolemaan minua. Hän pyöritti kieltään hellästi kliroriksellani tasaiseen tahtiin. Kun hengitykseni alkoi kiihtyä, hän jatkoi edelleen rauhallisesti, mutta painoi kielellään hieman kovempaa. Voihkin ja keinutin lantiotani hänen kielensä tahdissa ja pyysin häntä työntämään sormensa sisälleni. Hän teki työtä käskettyä, eikä ehtinyt kuin pari kertaa koukistaa sormeaan sisälläni, kun jo tunsin miten orgasmi alkoi tulla ja pilluni supisteli Harrin sormen ympärillä. Selkäni taipui kaarelle ja ulisin nautinnosta. Harri kiihottui tästä niin että tuli samantien päälleni, työntyi sisääni ja nai minua kiihkeästi vielä supistelevaan pilluuni. Hän huohotti korvaani ja karjahti purkautuessaan sisälleni. Makasimme päällekkäin hetken ja yritimme saada hengitystämme tasaantumaan. Harri suuteli minua ja silitti hiuksiani. "Toivottavasti saadaan ne kahvitkin juotua vielä joskus" hän sanoi ja hymyili valloittavaa hymyään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute