Herkku-puhelin
Vahtimestarin viettely (jatkoa)
TerhiTV

Jatkoa tarinaani Vahtimestarin viettely

Reinon vahvat kädet hyväilivät minua joka paikasta, peppua, pieniä rintojani ja reisiäni. Hän kutitteli paljasta vatsaani ja huohotti kuinka seksikäs olinkaan. Antauduin hänen hyväilyihinsä silmät suljettuina ja tarjoilin itseäni niin naisellisesti kuin vain osasin. Äänenikin kohosi kimeämmäksi kun kujertelin hänen korvaansa kuinka olen odottanut tätä hetkeä.

Pitkän suudelman jälkeen aloin kuitenkin rimpuilla irti Reinon sylistä ja nousin seisomaan lattialle.
Reino katsoi minua hämmentyneenä, että olinko menossa puihin. Hymyilin kuitenkin hänelle ja pyysin odottamaan hetken. Sipsuttelin peppu keinuen omaan kammiooni. Riisuin mustat trikooni ja vedin kireän punaisen minihameen päälleni. Sujautin myös korkeat avokkaat jalkaani. Kunnon narttu on aina koroissa ajattelin. Askeleeni kopisivat naisellisesti kun tulin takaisin olohuoneeseen.
Otin pöydältä kaukosäätimen ja sammutin telkan, jota kumpikaan ei enää katsonut. Reino istui sohvalla ja tuijotti minua päästä varpaisiin himokkaana. Nautin hänen katseistaan ja keinuttelin lanteitani metrin päässä hänen käsiensä ulottumattomissa. Käännyin selin ja tarjosin peppuani hänelle. Hame oli niin lyhyt, että sukkien yläreuna pilkisti hameen alta.

Sohva narahti kun Reino nousi seisomaan takanani. Hän tuli kiinni minuun ja tunsin hänen housujensa läpi kovana seisovan kullin, joka painautui peppuani vasten. Hieroin peppuani hänen etumustaan vasten ja voihkin kiimaisena. Reino kietoi kätensä ympärilleni ja hyväili rintojani vaatteiden läpi. Hän suuteli niskaani ja huohotti kuinka hän tykkää pitkistä hiuksistani. Reino riisui valkoisen paitani päästäkseen paremmin rinnoilleni. Hän ujutti kätensä alustopin alle ja hyväili liivien päältä. Reino ohjasi minut edellään kohti olohuoneen isoa ruokapöytää ja jalkani olivat tutisevat kun kompuroin hänen edellään pöydän päätyyn, Reino ei hetkeksikään irrottanut käsiään rinnoiltani ja vatsaltani. Reino painoi minut vatsalleni pöytää vasten ja vaistomaisesti levitin haarojani ja pidin peppuani pystyssä halukkaana. Hän nosti hameeni lanteilleni ja polvistui suutelemaan mustien silkkipöksyjen verhoamia pakaroitani, olin tulessa!

Reino hyväili peppuani käsillään ja ujutti kätensä myös etupuolelle ja puristeli lepotilassa olevaa pippeliäni hellästi. Hän ihmetteli ääneen miksi minulla ei seiso vaikka olenkin niin kiimainen. Sanoin, ettei Terhillä seiso Terhin halutessa munaa. ”Ai tännekö?” Reino kysyi ja painoi sormensa pikkarien läpi anustani vasten. Voihkaisin äänekkäästi ja värähdin kosketusta. Tästä ei ollut enää paluuta ja tulevat viikot ja kuukaudet asunnossa tulisivat muuttumaan aivan täysin.

Reinon noustessa seisomaan jäin pöydälle odottamaan mitä tuleman pitää. Kuulin kuinka hän alkoi availla vyötään ja kuinka vyönsolki kolahti lattialle. Tunsin paljaan kalun painautuvan peppuani vasten. Reino riisui pikkarini nilkkoihin ja levitin jalkojani entistä leveämmälle. Yleensä toivon miesten käyttävän kumia tai ainakin liukuvoidetta mutta nyt en niitä ajatellut vaan halusin heti kyrpää sisääni. Reino luki ajatukseni ja tarttui lanteisiini ja tunsin kuuman ja kookkaan terskan aukollani. Koetin olla rentona kun suuri terska alkoi painautua hitaasti peppuuni. Se tuntui niin ihanalta vaikka sattuikin toki samalla. Hän työnsi pitkän kyrpänsä pohjaan saakka ja ähisi kuinka kireä peppu minulla onkaan ja kuinka hän on salaa himoinnut sitä pitkään. Uikutin hiljaa hänen allaan hän aloittaessaan himokkaan naimisen. Fantasiani olivat käyneet toteen ja annoin sulojani hänelle oikein mielelläni. Reino tuntui korkeasta iästään huolimatta olevan vielä oikein viriili, kyrpä oli kova kuin rautakanki ja hän nai minua todella pitkään ja antaumuksella. Usein olin pettynyt miehiin kun he laukeavat turhan nopeasti kireän peppuni vasta tottuessa kaluun sisällään. Reino jaksoi pitkään ja hänen kyrpänsä tuntui taivaalliselta. Huomasin kuinka omakin kaluni alkoi seistä ja aloin runkkailla sitä samalla Reinon jyystäessä peppuani. Vihdoin tunsi kuinka tahti kiihtyi ja hän alkoi karjahdella. Tunsin kuinka lämmintä spermaa tulvahti sisääni ja olin hurmiossa: Sainpas hänet innostumaan itsestäni.

Reino kumartui päälleni ja kyrpä luiskahti pepustani veltostuneena. Hän suuteli niskaani ja näykki korvanlehteäni. Hän huohotti korvaani kuinka olin tuhma tyttö. Olin kiusannut häntä viikkoja kulkemalla vähissä vaatteissa asunnossa ja hän oli huomannut kuinka pyllistelin hänen suuntaansa aina kun mahdollista. Kohottauduin pöydältä ylös ja käännyin ympäri. Halasin Reinoa tiukasti ja sanoin, etten aiemmin uskaltanut tehdä aloitetta kun en tiennyt kuinka hän suhtautuisi. Laskeuduin kontilleni ja otin muitta mutkitta Reinon velton kullin huulteni väliin. Se maistui spermalta ja aavistuksen omilta eritteiltäni. Nuolin kyrpää himokkaana ja kutittelin terskan alta, puristelin roikkuvia palleja kädelläni. Viimein tunsinkin kuinka kyrpä alkoi nytkähdellen kasvaa! Saisin sitä kohta lisää. Kun sain sen taas juhlakuntoon Reino tarttui hiuksiini ja nosti minut ylös. Hän painautui minua vasten ja suuteli suoraan suulle himokkaasti. Jalkani olivat hyytelöä ja Reinon vahvat kädet kannattelivat minua sylissään.

Reino alkoi taluttaa minua huoneeseensa. Seurasin nöyrästi ja kipsuttelin korkeissa koroissani ollen silti Reinoa vielä lyhyempi. Tunsin itseni halutuksi naiseksi ja olin kiimainen ja onnellinen kaikesta.
Reinolla on kapea sänky johon menin auliisti selälleni. Reino riisui loput vaatteensa, minäkin riisuin hiertävän hameeni ja nostin topin ylös paljastaen rintsikkani Reino ähkäisi himokkaana ja tuli päälleni. Haistoin hänen miehekkään partavetensä ja ihailin karvaista rintaa. Reino makasi painavana päälläni ja suutelimme intohimoisesti. Seisovat kyrpämme olivat vastakkain kunnes Reino kohottautui ja nostin mustien sukkien verhoamat sääreni hänen leveille harteilleen. Hymyillen hän katseli minua ja ohjasi terskansa taas odottavaan anukseeni joka oli liukas ja märkä hänen omasta spermastaan. Paksu terska luiskahti nyt helposti sisääni ja Reino aloitti rytmikkään naimisen. Reino kouri reisiäni ja nai kiihtyvällä tahdilla. Hän tarttui seisovaan kyrpääni ja alkoi runkata vaikka koetin estellä. Hän tiesi tarkkaan kuinka puristaa kyrpääni ja se tuntui taivaalliselta. tunsin Reinon kohta tulevan ja hän kiihdytti samaan tahtiin myös runkkaustaan. En voinut enää pidätellä vaan laukesin hänen käteensä samalla kun Reino roiskautti omat mällinsä sisääni.
Reino kömpi viereeni kapeassa sängyssä ja makasimme ääneti sylikkäin. Tunsin kuinka pepustani valui spermaa Reinon lakanoille. Myöhemmin siirryimme minun leveämpään sänkyyni ja nukahdin Reinon kainaloon hänen hellästi hivellessä minua. Yöllä heräsin ollen kyljelläni selin Reinoa vasten. Hän tökki taas kovaa kyrpäänsä vaativasti peppuani vasten. Huokaisin ja käännähdin vatsalleni. Reino kohottautui kärppänä päälleni ollen jälleen valmis uusintaan…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute