Herkku-puhelin
Siitä unelmat on tehty
Flow_Flow

Täydellinen. Se oli ensimmäinen ajatukseni, kun näin sinut tätä iltaa varten hankkimassani punaisessa mekossa. Äkkiä olin hyvin tyytyväinen siitä, että olin ymmärtänyt pyytää sinua seuralaisekseni erääksi vuoden tylsimmistä etukäteen miettimästäni illoista. Edustustilaisuus oli kyllä puitteiltaan upea, enkä todellakaan pistänyt pahakseni pientä hienostelua silloin tällöin mutta tiesin jo ennakkoon, että tänään maljani olisi täyttynyt hyvinkin pian. En tiedä suostuitko seuralaisekseni juuri luksusillan vai etukäteen lupaamani mekon vuoksi, mutten toisaalta välittänyt siitä kumpi lopullinen syy oli. Näytit kerta kaikkiaan säkenöivältä ja sen huomasivat muutkin. Saamasi huomio ei ainakaan häirinnyt meitä kumpaakaan.

Illallinen eteni puheineen ja pöytäkeskusteluineen yllättävänkin kivuttomasti kun söin sinua katseellani ja kosketin hitaasti sekä kättäsi että reittäsi. Välillä sain viedä sinut hieman sivummalle ja baarin puolella laskin käteni selällesi kertoen sen, kuinka upealta näytit. Vaikka puhuin täysin sitä mitä ajattelin, nautin myös siitä kuinka luonnollisesti sulauduit rooliisi seurapiiriprinsessana. Asusi oli täysin valitsemani, se myötäili kroppaasi ja oli yksinkertaisen tyylikäs leikkaukseltaan. Annoin käteni pudota alemmas, pakarallesi ja tulin lähemmäs. ”Pelataanko pientä peliä?”, kysyin. Katsoit minua kysyvästi. Vein käden taskulleni ja toin sen kiinni käteesi. ”Käy naistenhuoneessa”, opastin. Katsoit kämmentäsi, sitten minua ja hetken ajan en tiennyt että oletko karkaamassa kokonaan pois mutta poistuit lopulta naistenhuoneen suuntaan mitään sanomatta. Hetken päästä saavuit takaisin ja kysyin drinkki sinua odottaen ”Onko valmista?”. Nyökkäsit ja otit siemauksen juomastasi. Samalla vein käden taskulleni ja tein sen minkä tiesit minun tekevän. Sormeni tavoitti napin ja sisällesi juuri asetettu pieni, noin sormen paksuinen sauva alkoi väristä hitaasti. Suljit hetkeksi silmäsi, mutta muuten tiesin tuntemuksen olevan niin lievä ettet aiheuttaisi mitään ylimääräistä hälyä. Hieman kauempana oli nuorehkojen miesten seurue, jotka eivät selvästikään paikalle pakotettuina olleet läsnä enää muusta kuin velvollisuudesta ja näkivät parhaaksi vetäytyä seuraamaan tilannetta sivummalta savuviskin kera. Läsnäolosi kuitenkin selvästi viihdytti herroja, joten ajattelin että voisimme liittyä seuraan.

Sen kummemmin mielipidettäsi kyselemättä liityimme pöytäseurueeseen ja nuoret miehet olivat kieltämättä raikas vivahde muuten varsinkin alkuillasta niin ummehtuneessa ilmapiirissä. Miehistä vanhin oli harmaassa puvussaan ehkä lähimpänä ikäluokkaani, hieman sinua vanhempi ja muutenkin keskustelussa varsin miellyttävä tapaus. Kyseisen herran katse eksyi asullesi häpeilemättömän usein, jonka myös muistin sinulle mainita kun vierailimme tiskillä seuraavan kerran. Kysyin sinulta mielipidettä ko. herrasta, johon mainitsit hänen ulkomuotonsa kyllä miellyttävän. Siirryimme pystybaarin puolelle, jolloin miehet liittyivät seuraamme ja jatkoimme keskustelua pienemmissä ryhmissä. Kun miehemme löysi kohteensa eli sinut keskusteluun, painoin nappia taskussani ja kun vilkaisit nopeasti minuun päin, muodostin huulillani sanat ”pidä hauskaa”. Hetken päästä mies kertoi sinulle tarinaa ja sen loputtua nauroitte molemmat, jolloin mies tarttui kiinni kädestäsi näennäisen huomaamattomasti ja tuli hieman lähemmäs. Säädin sisälläsi olevan sauvan tärinän voimakkuutta hieman suuremmaksi ja se yllätti sinut selvästi. Katseesi alkoi harhailla, keskittymisesi tuli selvästi vaikeammaksi ja annoit miehen koskettaa kättäsi jo paljon avoimemmin. Seuraavalla kerralla kun mies kuiskasi sinulle jotain, mietit vastaustasi kauan. Poistuin sinuun katsomatta tiskille, jonne hetken päästä liityit seurakseni. ”No, mitä sieltä tarjottiin?”, kysyin kääntämättä katsettani sinuun. ”Kysyttiin että haluanko lähteä herran kanssa myöhemmin illalla juhlimaan”, vastasit. ”No, haluatko”, kysyin hymyillen. ”Eikö voitaisi mennä yhdessä?”, kysyit. ”Katsotaan”, vastasin ja laitoin sinut hakemaan miehemme puhelinnumeron ennen poistumistamme.

Taksissa ilmoitin paikallisen hotellin osoitteeksi, johon ilmeisesti halusit sanoa jotain. Otin kädestäsi kiinni ja totesin ”Rentoudu”. Hotellissa vein sinut huoneeseen, joka ei ollut sviitti muttei paljon muutakaan. Näköala ainakin oli mahtava ja tilaamani kuohuviini sopi illan teemaan enemmän kuin hyvin. Seisoit katselemassa kaupunkimaisemaa kun tulin kiinni sinuun ja kiedoin kädet ympärillesi. ”Kiitos tästä illasta”, sanoit. ”Voisin tottua tuollaiseen kohteluun”. Hymyilin, suutelin päätäsi ja ohjeistin käymään kylpyhuoneessa ottamassa sauvan pois. Menit kohti kylpyhuonetta lantiotasi korostuneesti keinuttaen, jolloin viimeistään tiesin sinun olevan valmis. Asettauduin sängylle puolimakaavaan asentoon ja odotin kaikessa rauhassa, vaikka meinasin pakahtua. Aikaa kului kymmenen minuuttia, mutta minulla ei ollut mikään kiire mihinkään. Mietin loppuiltaa ja sitä miten kaikki oli tähän asti mennyt aivan kuten olin haaveillut. Kuulin kylpyhuoneen oven avautuvan ja kun kävelit esiin kulman takaa, tajusin herättäneeni aivan toisen naisen sisälläsi kuin se joka oli pitänyt minulle seuraa hymyillen ja upeasti edustaen. Nyt päälläsi oli se asustekokonaisuus, jonka olit joskus keskustellessamme itse valinnut kun olin esittänyt sinulle eri vaihtoehtoja. Aitonahkainen asukokonaisuus piti sisällään nahkahousut joissa oli sivuilla solkia ja jotka esittivät täydellisen perseesi sellaisena, että osa minussa halusi repiä ne heti jalastasi sekä punaisen nahkakorsetin, jotka yhdessä todella tukivat käytännössäkin sitä puolta sinussa jonka olemassaolon olin huomannut heti keskusteluidemme alkuvaiheessa. Housujen alla oli jotkin niistä kolmesta pikkuhousuvaihtoehdosta jotka olin sinulle jättänyt sekä tappi, jonka pois ottamiseen et ollut saanut lupaa. En halunnutkaan vielä tietää, että mitkä. Olit avannut samalla hiuksesi ja muuttanut sitä kautta olemustasi vielä enemmän asua tukevaan suuntaan. Nousin ylös, otin kiinni sinusta ja suutelin selvästi intohimoisemmin kuin aiemmin illalla olin tehnyt. Ojensin sinulle puhelimesi. ”Otapa yhteyttä illan sankariin ja pyydä tälle klubille”, ohjeistin antaen sinulle yökerhon kortin.

Klubille päästyämme olit elementissäsi tässäkin ympäristössä. Tiesin, että rakastat tanssimista ja vaikken itse samaa intohimoa samoissa mittasuhteissa jaakaan, en myöskään omaa kahta vasenta jalkaa joten tulin seuraksesi. Hieroit itseäsi minua vasten, mutta annoin sinun tanssia hieman irti minusta jolloin ympärillemme kerääntyi sekä asustasi että tyrmäävästä kauneudestasi kiinnostuneita miehiä. Seisoin hieman ympäristöämme korkeammalla ja katsoin ympäristöä kun näin tavoittelemamme miehen baaritiskin luona. Hän löysi katseellaan minut, nyökkäsimme ja otin kädestäsi kiinni lähtien johdattamaan sinua tiskiä kohti. Miehemme ilme oli jo yksistään koko illan vaatimien valmistelujen arvoinen. Danieliksi aiemmin esittäytynyt nuori herrasmies oli arviolta n. 25-vuotias ja oli vaihtanut työvaihteen pois päältä tapaamistemme välissä. Tyylikäs (ja kallis) asukokonaisuus oli selvästi mieleesi. Painoin nappia taskussani ja hetken päästä huomasin sinun tulevan niin kiinni minuun, että huomasit kyrpäni kovettuvan sinua vasten. Daniel pyysi sinua tanssimaan, itse asetuin tiskille siten että minulla olisi esteetön näkymä teihin. Annoin sauvan jäädä värisemään ja katsoin tyytyväisenä kun hieroit itseäsi Danielia vasten, joka oli selvästi jakoi intohimosi sekä tanssia että iltaa kohtaan. Menit kasvot kiinni Danielin vartalossa alhaalta ylös ja kun olit tullut ylös asti, otit kädelläsi kiinni miehen kyrvästä housujen läpi niin että sen näkivät varmasti kaikki ympärillä. Hymyilin todella leveästi vielä silloinkin kun tulitte baaritiskille. Suutelit minua mitään sanomatta, kerroit minkä juoman haluat ja lähdit käymään naistenhuoneessa. ”No, mennäänkö viettämään iltaa hotellille?”, kysyin Danielilta. Miehen selvästi miettiessä, jatkoin ”Anna kun helpotan hieman tilannetta. Tuolla pikkunartulla ei ole lupaa lähteä kenenkään muun kanssa, mutta toisen miehen saa ottaa mukaan ihan vapaasti. Saatte naida tai tehdä ihan mitä ikinä haluat, kunhan muistat että minä katselen vierestä ja tulen mukaan jos haluan. Ok?”. Hetken hiljaisuuden jälkeen Danielin kasvoille levisi myös hymy ja hän vastasi lasiani kilistäen ”Ok”. Suljin värinän ja tilasin taksin.

Taksissa annoin teidän tunnustella toistenne vartaloita ja vaikka matka ei ollut pitkä, näin sinun jo selvästi miettivän että ottaisitko Danielilta poskeen siinä paikassa. Huoneemme sijaitsi lähes hissin vastapäätä ja heti hissiin tultuamme avasin housusi ja laskin niitä niin, että pakarasi ja valitsemasi valkoiset stringit paljastuivat. Kerroksia oli luvassa hieman toistakymmentä. Kostutin sormeni suussani, laitoin sen stringiesi sisälle ja aloin hieroa sitä persettäsi vasten. Värähtelit ja hengitit hieman raskaammin. Hissi ei pysähtynyt matkalla ja kävelit huoneeseen kiltisti pakarat paljaina. Heti sisään päästyämme riisuin housusi. Juuri ennen kuin otin takin päältäni, painoin vielä sauvan värinän päälle. Hämmästyin kun se alkoi väristä pöydällä. Katsoit minua, iskit silmää ja aloit riisua Danielin housuja. Nuoren miehen kyrpä oli ehkä hieman keskimääräistä suurempi, mutta ohuehko. Imit sitä niin, että pelkäsin Danielin tulevan aivan liian pian. Ilmeestä päätellen Daniel oli jossain seitsemännen taivaan yläpuolella, enkä ihmettele sillä pystyyn laittamasi show oli huikea. Annoit kyrvän liukua kielesi päällä kohti nielua, otit sen kokonaan suuhusi mutta silti onnistuit nuolemaan kyrvän vartta. Omakin elimeni oli tästä näystä kivikovana, mutta siirryin katselemaan tilannetta hieman kauempaa.

Daniel oli myös menettänyt viimeisenkin jännityksensä painaen sinut baaritiskiä vasten ja alkaen naida sinua takaapäin. Asusi ja koko tilanteen nostama kiima purkautui raivokkaana naimisena ja vaikka tiesin sinun olevan erittäin kosteana, olin kuulevinani sekä kivun että nautinnon tuomia ääniä. Danielin lantion liikkeistä päätellen tiesin laukeamisen olevan lähellä ja siirryin lähemmäs katsomaan. ”Anna tulla sisälle”, sanoin. Ehkäisyä ette olleet käyttäneet, joten seurasin vierestä kun Danielin vartalo alkoi nykiä ja mies laski lastinsa syvälle pilluusi muristen jossain tajunnan rajamailla. Miehen vetäytyessä ulos sinusta katsoin sinua tärisevänä, naituna lutkana ja painoin naamani perseellesi. Aloin nuolla persettäsi ja tilanteen riettaus alkoi olla liikaa jo omallekin vastustuskyvylleni. Perseesi nuoleminen oli saanut aiemminkin sinut kiemurtelemaan ja nyt aloit sopertaa ”Anna…anna…”. ”Niin anna mitä, huora?”, kysyin mahdollisimman rauhallisesti. ”Mulle…”, jatkoit. ”ANNA MITÄ, VITUN PIKKUHUORA?”, murahdin ja tartuin hiuksistasi. ”Kyrpää…”, sanoit hiljaa. ”Kovempaa”, vaadin. ”KYRPÄÄ”, huusit katkonaisesti. Otin kalun ulos housuistani ja painoin sen sisään juuri naituun pilluusi. Aloin liikkua hitaasti ja hieroin samalla sormella persettäsi. Vieraan miehen spermat tuntuivat sisällä ja valuivat hitaasti ulos sinusta, mikä vain nosti kiimaani entisestään. Pidin tahdin silti hitaana ja nautin sinusta niin kuin olin koko illan ajatellut. Hetken päästä näin Danielin elpyneen taas ainakin siinä määrin, että nuori mies tuli lähemmän seuraamaan touhujamme. ”Ota vieraalta poskeen, huora”, totesin sinua tukistaen ja kääntäen sinut poikittain baaritiskiin nähden. Otit äsken sisälläsi olleen kyrvän jälleen suuhusi ja äänistänne päätellen se alkoi kovettua. Jatkoimme hetken, kunnes lopetit suihinoton.

Vein sinut muutaman metrin päähän sängylle, tulin pois sinusta, menin selälleni ja käskin sinut uudestaan päälleni. Tulit ratsastamaan minulla kasvot vasten minua. Käskin sinua riisumaan korsettisi, sillä halusin kosketella rintojasi. Daniel katsoi vielä varsin hidasta ratsastustamme, kunnes hetken päästä painoin pääsi olkapäätäni vasten ja aloin naida sinua ilman varoitusta niin lujaa kuin koskaan pystyin. Huusit suoraa huutoa, jolloin laitoin käden suullesi ja hidastin hieman tahtia kyetäkseni puhumaan. ”Nyt pikkupillu saa kahta miestä samaan aikaan”, sanoin korvaasi ja totesin äänekkäämmin ”Ota se musta kassi pöydältä” Danielille. Mies nosti pussi käteensä ja löysi sen sisältä käsiraudat sekä liukuvoiteen. ”Kiinnitä ne ja pane tätä huoraa perseeseen”, käskin. Daniel laittoi tärisevin käsin kätesi selkäsi taakse ja kiinnitti käsiraudat. Lopetin liikkumiseni ja nostelin sinua ainoastaan hitaasti edestakaisin kyrpäni vartta pitkin. Daniel levitti liukuvoidetta perseellesi ja rasvasi myös itsensä. Tunsin sisälläsi, kun terska alkoi painua sisällesi. Daniel pysähtyi hetkeksi ja antoi sinun tottua tunteeseen kahdesta miehestä sisälläsi ensimmäistä kertaa koskaan. Hitaasti koko kyrpä upposi myös perseeseesi ja kun aloin liikkua, aloit pitää ääntä jota en ollut sinun koskaan aiemmin kuullut pitävän. Olit kaikki estosi menettänyt narttu, joka vain nautti, kiemurteli, ulisi ja vinkui. Aloin kiihdyttää hieman tahtia ja puhuin korvaasi. ”Tätähän sä pikkuhuora olet aina halunnut…sano, että olet huora”, sanoin. ”Mä olen huora”, sanoit ilman pienintäkään mietintää. ”Kovemmin”, määräsin. ”MÄ OL…OLEN HUORA!!”, huusit. ”Nyt pikkulutka pumpataan täyteen spermaa”, totesin ja aloin taas naida ihanaa pilluasi nopeammin. Tämä alkoi olla liikaa sekä minulla että Danielille. Kuulin Danielin karjumisesta, että tilanne oli hänellekin liikaa ja vieraamme alkoi purkautua sisällesi uudemman kerran, tällä kertaa perseeseesi. Tartuin hiuksistasi ja annoin kaiken kiimani purkautua sisällesi vain muutamaan sekuntia myöhemmin. Daniel romahti viereemme sängylle, en pystynyt edes miettimään mitään oman laukeamiseni jälkeen mutta sinä olit kaikkein irstain näky. Molemmat reiät naituina, kädet selän taakse sidottuina makaava pieni kerä josta valui spermaan oli riettain näky jonka olin nähnyt pitkään aikaan. Hetken päästä kiitin vierastamme ja hänen poistuttuaan kannoin sinut suihkuun. Laitoin lämpimän veden valumaan, suutelin otsaasi ja halasin sinua. ”Olet upein prinsessa ja narttu ikinä missään”, totesin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute