Herkku-puhelin
Kuntosalille menossa
Milla

Tämä on minun ensimmäinen kirjoitukseni, joka on tositarina viime kuulta. Toivottavasti saan kommentteja, mitä mieltä olitte. Lukenut olen kyllä täällä ahkeraan.

Tiistaina jumppani alkaa jo 16.30, joten lähdemme mieheni kanssa kotoa ennen neljää, jotta mieheni ehtii hakemaan lapset 16.15 mennessä päiväkodilta. Mieheni jättää minut matkalla keskustaan, jossa kuntosalini sijaitsee. Jään tienreunaan ajatuksenani taittaa viimeiset parisataa metriä jalan.
Annan pusun miehelleni ja huikkaan: ´Nähdään illalla.´

Minulla on reilu puolituntia aikaa jumpan alkuun, joten poikkean matkalla kioskilla ostamassa juomista. Kioskin ulkopuolella huomaan kuinka tuttu mies astelee jalkakäytävälle viereisestä kerrostalon rapusta. Tuo mies on exäni 9 vuoden takaa.

´Moikka kaunotar´, Ville huikkaa ja tulee halaamaan minua.
´No moi, olen menossa ostamaan juomista ennen jumppaa tuosta kioskilta´, vastaan hieman säikähtäneenä.
´Tarjoan sulle juotavat meillä tuolla sisällä. Vaimoni on lasten kanssa isovanhempien luona torstaihin saakka´, Ville kertoo.
´No en minä nyt tiedä, voin käydä tuossa kioskilla´, vastaan Villelle. Tuolle reilu 30v komealle kollille, jolle menetin neitsyyteni nuorena teininä. Hän on minua 2 vuotta vanhempi. Seurustelimme puoli vuotta nuorena. Sitten tiemme erkani, mutta seksiä harrastimme siihen saakka kunnes löysin nykyisen mieheni.

Lähdin Villen asunnolle sitten kuitenkin.

´Tule vain peremmälle ja riisu takkisi, niin tarjoan sulle mehua. Tule vain tuonne keittiöön sitten perässäni.´, Ville pyysi. Ville riisui tämän jälkeen takkinsa, ja sieltä alta paljastui ihonmyötäinen paita, joissa Ville komea kroppa pääsi oikeuksiinsa.
Menin Villen perässä keittiöön, jossa mehulasi olikin jo pöydällä.
´Vau, sinä se olet kaunis. Noin ihanat jumppatrikootkin on päällä.´, Ville kehui. Päälläni minulla oli tosi kireät mustat treenihousut ja treenitoppi.
´No älähän nyt, me molemmat ollaan naimississa´, sanoin samalla kun lähdin mukin kanssa olohuonetta kohti. Kun pääsin olohuoneeseen ja laskin tyhjän juomalasin pöydälle, niin tunsin kuinka Ville hivelsi pakaroitani.
´Seis, ei me nyt voida. Ennen oli ennen´, kiljaisin. Samassa Ville tarrasi kiinni lanteistani ja tönäisi minut kontilleen maahan.
En tiennyt mitä tehdä, jähmetyin täysin. Ville alkoi hieroa pakaroitani ja hieroi rajusti jalkojen väliäni takaapäin minun ollessa kontillani.
´Vittu mikä perse, ihan täydellinen. Huomaa, että olet salilla käynyt ahkerasti. Miten kehtaatkin kulkea tällä perseellä ja näin vakoon menevillä housuilla kaupungilla ja alla vielä valkeat stringit.´, Ville sanoi samalla rajusti hieroen.
´Hei, ei me voida. Älä enää…´, sain sanottua, mutta olin edelleen jähmettynyt tuohon konttausasentoon. Samassa Ville veti jumppahousuni alas ja veti stringini syvälle vakooni. Kiljaisin kiihkosta ja lievästä kivusta.
´Arvasin, sama pervo sinä olet kun aina ennenkin. Muna mielessä aina.´, Ville huusi.
Minä en saanut puhuttua mitään.

Pervo kyllä olin silloin, villiä menoa meillä Villen kanssa oli missä milloinkin. Nykyinen mieheni vain on niin erilainen, seksiä harrastamme vain harvoin ja peiton alla tyyliin. Mutta mieheni on muuten ihana.
Ville hieroi pikkuhousujani vaossani, ja tunsin kuinka pilluni oli litimärkä hetken päästä. Painoin pääni alas ja peppuni oli pystyssä suoraan Villen edessä. Ville tarrasi perseeseeni kunnolla ja repäisi stringit sivummalle paljastaen samalla pilluni.
´Sehän on ihan litimärkä, arvasin että haluat.´, Ville survaisi sormensa samalla pilluuni ja aloitti nuolemaan minua pepusta.
Se tuntui taivaalliselta, aloin vaikertamaan hiljaa ääneen. Mieheni ei koskaan käsittelisi minua näin. Villen kieli peppureiälläni tuntui mahtavalta. Ville sormetti samalla minua todella kovalla vauhdilla, eikä aikaakaan kun tärisin onneni huipulla.
´Uuuuuuh minä räjähdän´ , huusin.
Ville lopetti nuolemisen ja sormettamisen. Hän veti myös jumppahousuni nilkoistani pois. Kuulin kuinka vyönsolki aukesi ja samassa Ville sanoi: ´Nyt saat munaa, niin kuin silloin ennen. Kunnolla! Ehkäisyn olet varmaan hoitanut!´
´On mulla pillerit käytössä, mutta ei me voida...´, vaikeroin.
Samassa Villen muna hipoi häpyhuuliani, työntyi hitaasti sentti sentiltä sisääni aina pohjaan saakka. Villen munassa on kokoa ja paksuutta eri tavalla kuin mieheni peniksessä, joka on vain 12,5cm.
´Se on niin iso´, ulisin samalla kun heilutin persettäni hitaassa rytmissä.
´Se on 19,5cm patukka, ei sen kokoa tarvitse hävetä. Nyt saat nauttia siitä kuten silloin ennenkin. Sulla on niin ihanan märkä pillu!´, Ville sanoi.

Hitaasti peppuani heilutellen ei tainnut Villeä miellyttää. Sillä Ville tarrasi kiinni kunnolla lanteisiini ja alkoi takoa rajusti minua takaapäin. Pillu lotisi kun kyrpä kävi lähes ulkona ja työntyi sen jälkeen aina pohjaan saakka. Tätä kesti pitkään, minulta hävisi kokonaan ajan taju, mutta Ville oli kyllä kestävä. Minä tärisin vähän väliä, sillä orkkuja vain sateli Villen nussiessa minua.
´Vitun lutka, minä panen sinut puhki´, Ville huusi.
Sille se tuntuikin, vajosin polviltani mahalleen ja kyrpä liukui samalla ulos minusta.

Ville pomppasi naaman eteeni ja työnsi kyrpänsä suuhuni vaikka makasin poski maassa lattialla. Aloitin tuon ihanan ison ja suonikkaan kyrvän imemisen. Suuni valtasi vahva eritteen maku, joka pillustani oli irronnut Villen nussiessa minua takaapäin.
´Tämä riittää, nyt pannaan taas!´, Ville sanoi samalla nauraen.
´Ei kai enää minä sanoin, elä enää…´, vastasin.
Ville meni taakseni ja levitti jalkani levälleen, minä en jaksanut tehdä mitään. Ville nuoli persettäni ja sylkäisi sinne sisälle. Ville tahtoi siis persettäni, kuten usein teimme aiemmin.
´Ei sinne, älä oikeasti, en ole saanut sinne sitten sinun jälkeesi… Et varmasti pane sinne… Ensi kerralla sitten…´, huusin. Villellä oli kuitenkin kokoa, joten en tässä vireystilassa halunnut kipua enää perseeseeni.
´Ensi kerralla?´, Ville sanoi ja jatkoi: ´Sinä se olet lutka, saat käydä täällä usein nussittamassa itseäsi, minun vaimo kun on sellainen nyhverö ja pihtari. Sinua saa panna kunnolla ja riittävästi!´.
´En tarkoittanut sitä. Ei enää koskaan tämän jälkeen, jäädään muuten kiinni!´ sanoin.
Ville nuoli edelleen persettäni ja työnsi samalla kolme sormea pilluuni. ´Minä panen pillusi puhki sitten ja voit olla varma, että tämä ei jää tähän…´, Ville tokaisi.
Ville veti sormet pois pillustani ja levitti peukaloilla pilluni auki ja työnsi kalunsa pohjaan saakka rajusti. Samalla hän pysähtyi ja alkoi työntämään peukaloita myös sisääni. Litimärkä pilluni otti vastaan Villen peukalot. Minua taas ´Villen erikoinen´ kiihotti valtavasti. Ville alkoi työntelemään munaansa peukaloiden samalla tekiessä pientä liikettä. Voi kuinka täydeltä pilluni tuntui. Samassa huomasin, että peppuni oli noussut taas ylemmäs Ville käsittelyssä ja mukailin itsekin Villen liikkeitä.
´Minulta tulee ihan kohta´, Ville mutisi.
´Aaaah, ei sitten sisälle´, ulisin vastaukseski.

Ville oli ottanut peukalot pois pillustani, ja alkanut rajun panemisen takaapäin. Minäkin olin noussut kontilleni jälleen. En voinut muuta kuin vikistä ja täristä orgasmien voimasta kun Ville työnsi isoa kaluaan minun pilluuni.
´Nyt..tulee..´, Ville ähisi.
Yritin mennä maaten, jotta Ville ei laukeaisi sisääni, mutta Ville älysi tilanteen ja laskeutui perässäni alas. Olin mahallani ja Ville pani minua edelleen kovasti huohottaen. Sitten tunsin Villen karjuessa kuinka kyrpä pumppasi spermaa sisääni. Ville pani vielä muutamia työntöjä rajusti kunnes veti kalunsa ulos ja sanoi:
´Siinä sulle lutka viemisiä miehellesi´, Ville sanoi samalla kiskoen pakaran päältä minun stringit paikoilleen.
Makasin paikallani hetken, ´ihana pano´ ajattelin mielessäni, vaikka tiesinkin tehneeni ison virheen. Kiimaisena ja puhki pantuna nousin ylös ja laitoin jumppahousuni jalkaani ja menin keittiöön hakemaan juomista. Ville oli siellä pukeneena ja kysyi: ´Oliko kivaa?´
Vastasin myöntävästi ja sen jälkeen vilkaisin kelloani, huomasin sen olevan jo puoli seitsemän.
´Ei hitto, noinko paljon kello on. Mulla on kiire kotiin. Kotiväki odottaa varmasti jo, sillä normaalisti olen jo tähän aikaan kotona. Tästä ei sitten puhuta kenellekään.´, sanoin.
Ville antoi vielä työkännykkänsä numeron minulle ovella kun olin lähdössä. ´Soita ja tule käymään kahvilla, meillä on paljon juteltavaa. Toki haluan panna sinua uudestaan, olisi ihanaa jos joskus olisi vaikka päivä aikaa. Ei soitella tai kirjoitella muuten, jotta ei jäädä kiinni. Soita minulle työpuhelimeen, niin se on sitten työasia´, Ville sanoi nauraen.
Ville läppäsi minua vielä perseelle ja päästi minut rappukäytävään. Hyvästien jälkeen juoksin bussipysäkille ja menin kotiin. Kotiovella tunsin kuinka Ville spermat valuivat pillustani ja huomasin myös treenihousujen etumuksen olevan aivan märkä.
Kävin suihkussa ja pistin urheiluvaatteet pesulle. Sitten menin iltapalalle perheeni kanssa. Kaikki oli normaalisti…
Päivittäin mietin soitanko vai enkö Villelle? Mieheni kanssa rakastellessa olen sulkenut silmäni ja miettinyt minun ihanaa ´kuntosalireissua´… Kumpa miehenikin panisi minua samalla tavalla ja hänelläkin olisi vähän isompi…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute