Herkku-puhelin
Mandingo-hetkeni
Kesämuisto

Oli kesäkuu 2007 ja olin juuri muuttanut uuteen rivitaloasuntooni. Kävimme ystävien kanssa kaupungilla yks viikonloppu juuri n.viikko ennen Juhannusta. Tapasin illan aikana tämän tytön, Päivin. Hän oli tuolloin n.22v, 5 vuotta mua nuorempi. Vaihdoimme illan aikana puhelinnumerot ja seuraavana päivänä aloimme tekstailla ja suunnitella tapaamista. Päivi oli kesälomallaan vanhempiensa luona, Päivi itse asui muulla paikkakunnalla. Sovimme tapaamisen Juhannusviikolle, kävimme kahvilla ja vein hänet myöhemmin illalla kotiin, jossa myös tapasin hänen vanhempansa. Yllätyin Päivin rohkeudesta kun hän ilmoitti että Juhannuksen aikoihin hän olisi halukas tulemaan minun luokseni 3-4 päiväksi kylään. Se sopi minulle mainiosti, olin iloinen että saan viehättävää seuraa Juhannukseksi.
Kävimme rannalla ja puuhastelimme eka päivänä ulkona kaikkea kivaa. Illalla vaihdoimme sohvalla suudelmia ja joimme muutaman oluen/siiderin telkkarin ääressä. Vartaloltaan Päivi oli todella hoikka, 160cm pitkä ja n.40kg, pienet A-kupin rinnat ja hän harrasti silloin juoksua ja onpa hän yhteisen kesämme jälkeen juossut maratonin. Maraton oli hänen unelmansa 2007 ja kannustin häntä juoksemaan unelmiensa perään..

Illalla olimme molemmat aika väsyneitä päivän askareista ja menimmekin nukkumaan suht aikaisin. Siinä kohtaa Päivi sanoi "joku toinen yö haluan
viettää lemmenyön, jossa ei nukuta silmäystäkään". Se mielessä odotin seuraavaa päivää vieläkin innokkaammin.

Seuraavana päivänä ryhdyimme lämmittämään saunaa. Siinä kohtaa, suihkussa ollessamme, näimme toisemme ekaa kertaa ilman rihman kiertämää. Hoikan naisen alaston vartalo sai elimeni seisomaan ja saunoinkin yhtäjaksoinen seisokki päällä. Lauteilla juttelimme avoimesti seksistä ja hyväilimme toisiamme. Jälkikäteen ihmettelinkin kuinka äkkiä kaikki kävikään.. Päivi sai elämänsä ensimmäisen kokovartalohieronnan mieheltä ja missä paikkaa! Lähes ventovieraan miehen saunassa! Rintojen nuoleminen ja pimpan sormeilu olivat myös hänellä uusia kokemuksia kuten myös kaluni hoito käsin.
Siinä kohtaa hän mainitsi:
- Haluan seksiä mut sul on niin iso kalu niin en tiiä onnistuuko se..
- Niin minäkin haluan. Otetaan varovasti niin uskon että kaikki onnistuu.
Tuntuu hyvältä kun hoidat käsin, vastasin.

Menimme suihkuun ja saippuoin hänen koko vartalonsa paksuun saippuakuoreen. Tässä kohtaa tunnelma oli todella rento ja hauska. Nauroimme ja hyväilimme
toisiamme. Suihkussa hän saippuoi nyt viimeistään lopulliseen kokoonsa yltäneen kaluni.

Saunottelun jälkeen Päivi jätti päälleen todella seksikkään alusasun ja kierteli asuntoa ympäri ja tutki mm. mikä valaistus on paras makuuhuoneeseen. Mä olin pelkät bokserit yllä sohvalla kun hän tuli
syliini ja painoi pienen pyllynsä kaluani vasten. Suutelimme intohimoisesti ja hetken kuluttua olimmekin jo makuuhuoneen puolella.. Menimme peiton alle jatkamaan ja riisuuduimme.

- Haluatko nuolla kaluani, kysyin

Päivi laskeutui alas ja alkoi nuolla varovasti kaluni vartta. Hänen eka kerta tässäkin puuhassa, mutta hyvältä tuntui kun nuori tyttö opetteli suihinottoa. Sormeilin samalla hänen pilluaan ja huh että! tämä tyttö oli tiukka! Sormenpää meni sisään ja sitten Päivi alkoi jo huokailla. Seuraavaksi mä nuolin Päiviä. Nuolin rauhallisesti kielellä ja kostutin jo valmiiksi kosteaa tyttöä valmiiksi yhdyntään.
Otin kondomin esille ja rullasimme sen yhdessä paikalleen. Tykkään antaa naisen osallistua myös kondomin asetteluun, minusta se on eroottista ja tuo
minulle ekstralatausta.

Päivi oli selällään sängyllä ja tulin hänen päälle asettaen kookkaan kaluni hänen pimpille. Kalu meni sentin sisälle ja Päivi huokaili jo syvään. "Ei
hemmetti mahdu!", kävi jo mielessäni ja jatkoin pientä nytkytystä juuri ja juuri sisällä. Ei auttanut kuin tulla pois sisältä ja sormeilla hiukan rohkeammin tyttöä. Työnsin etusormen tytön sisälle ja Päivi tuntui siitä nauttivan pienen parkaisun saattelemana. Hyvä että työnsin sormen, koska se on sentään paksuudeltaan puolet siitä mitä pian Päivi-tyttönen sai ottaa sisäänsä säälimättä!
Uusi yritys ja kalua sisään. Nyt pääsin huomattavasti syvemmälle ja tätä voi kutsua jo yhdynnäksi. Pimppa oli todella tiukka ja sellaista puristusta en ole ennen ja sen jälkeenkään kokenut kalullani. Jatkoin rauhallista naintia, koko ajan syvemmälle päästen. Päivi rentoutui samaa tahtia enemmän ja enemmän ja lopulta hän saikin elämänsä ensimmäinen Orgasmin miehen kanssa.
Kysyin saako jatkaa ja sain vastaukseksi nyökkäyksen.
Nyt sain jo koko komeuteni hänen sisäänsä ja aloitinkin huomattavasti vahvemmat työnnöt samantien. Piukka pillu ja tihenevä työntötahtini sai lopulta minutkin parkaisemaan ja lyhistymään tytön syliin. Kaluni valutti viimeisetkin nesteensä kondomille ja nukahdimme molemmat hetkeksi
iki-onnellisina!

Rakastelimme sinä yönä vielä kerran ja Päivi kertoi että on ollut muutaman kerran sängyssä aiemmin, mutta ne kerrat hän oli ollut humalassa ja kokemukset eivät olleet miellyttäviä. Mutta nekin asiat oli kuitattu
erittäin onnistuneella rakasteluhetkillä kanssani.

Aamulla herätessämme joimme kahvit ja söimme aamupalan kaikessa rauhassa. Ulkona oli kaunis ilma heti aamusta ja aamukahvi meni sopivasti takapihalla istuen.
Edellinen yö oli molempien mielessä ja Päivi tunnusti olevansa todella hellänä "sieltä". Anteeksipyyntöni ei kelvannut vaan Päivi kiitteli "elämänsä parhaasta yöstä". Tunsin itsekin melkoista arkuutta varustuksessani, pieni pimppa oli tehnyt tehtävänsä isolle kalulleni!
Tyttö oli päässyt seksin makuun ja ehdottamani yhteinen suihkusessio houkutti hänet ilman mitään epäröintiä uusiin mielenkiintoisiin kokemuksiin.

Menin Päivin perässä suihkuun ja alastoman naisen vartalo teki tutun tempun, kullini jäykistyi lemmenkokoonsa hyvin pian. Mutta hellänä se oli
ja tunnustinkin Päiville:
"Huh, onpa kaluni hellänä ja vähän kipeänäkin". Erektio entisestään vain kasvoi.
"Ei ihmekään että se on hellä, niin mäkin olen", vastasi Päivi ja tarttui hellästi kiinni elimeeni.
"Uuh.. Hellästi..", sain vaikeroitua.

Oppien eilisillan saunasessiosta otti Päivi suihkusaippua purkin käteen ja valutti saippuaa käsilleen ja suoraa myös kalulleni. Voi että se tuntuikin hyvältä, yöllä hyvin naitua kaluani tämä pikku tyttö hoiti nyt pienillä käsillään hiljalleen..
Seuraavaksi kaluni sai kunnon pesun suihkuhanasta ja Päivin kysymykseen
"onkohan se nyt puhdas?" oli helppo vastata että "Kyllä vaan.."

"Haluatko hoitaa sen ihan loppuun asti", sain kysyttyä.
"Haluan, mut saat opettaa miten haluat. En osaa..", vastasi Päivi ujosti.

Ohjasin tytön kädestä meidät pesukoneen luo ja istahdin puolittain pesukoneen päälle. Sain tässä hyvän asennon, jossa olisin valmis pitempäänkin hoitoon..
Aloitin itse kevyillä vedoilla, "näin, voit hieroa kaluani tälleen.."
"Ai, näinkö?", Päivi otti ohjat käsiinsä ja aloitti varovasti vetämään minulta käteen..
"Juu, just noin. Jatka vaan..". Hetken aikaa nauttien pyysin häntä ottamaan minulta suihin. Päivi teki sen mielellään ja aloittikin nuolemaan kaluani.
Totta puhuen Päivin suu oli niin pieni, että hän sai suuhunsa vaan kaluni terskan. Mutta hyvältä tuntui hänen huulensa vaikkei kovin syvälle saanutkaan otettua. Päivi väsyi suht äkkiä. Eikä ihmekään, varsin kokematonhan hän olikin. Välillä käsittelin itsekin seisovaa kaluani, välillä nain Päivin rintojen väliin ja sessiomme jatkui hyvässä yhteisymmärryksessä.

Päivin kädet, hänen huulensa ja rintansa sekä omat käteni alkoi tehdä tehtäväänsä ja aloin huokailla syvään. Päivi hoiti myös raskaina roikkuvia
kiveksiäni käsin, joka sai nautintoni lisääntymään.
Unelmanani olisi ollut laueta hänen suuhunsa mutta hänen voimiensa loppuneena jouduin saattelemaan itseni loppuun omin käsin. Päivi oli vierelläni ja hyväili reisiäni kun minä runkkasin itseäni rajuin ottein.
Tämä voi kuulostaa eriskummalliselta, mutta siinä kohtaa se oli luonnollista ja nautittavaa. Eikä tyttökään laittanut pahakseen sitä. Laukesin lopulta osin Päivin rinnoille ja omiin reisiini, olo oli
kokonaisuudessaan raukea.

"Nyt suihkuun!", hihkaisi Päivi innoissaan.
"Joo, siivotaan tämä sotku ensin ja sitten saippuoin sinutkin putipuhtaaksi", vastasin vierellä..

Suihkusession jälkeen pidimme todella rauhallisen päivän. Nukuimme kunnon päiväunetkin ja taisimme vaan lekotella ulkona ja syödä hyvin. Kenties valmistauduimme lepäämällä tulevaan lemmenyöhön..

Lopulta koitti ilta ja olimme sohvalla hellissä tunnelmissa, rauhallista suukottelua ja television katselua. Kesken kaiken Päivi tokaisi:
- Mä haluun ens yönä mainitsemani lemmenyön!
- Huh, huh, se olisi mahtavaa, sain vastattua ja naurahdimme asialle yhdessä.

Oli jo sänkyynmeno-aika ja eroottinen lataus oli huipussaan. Valmistauduimme yöhön rauhallisesti. Hampaiden pesu, kivojen alusasujen valintaa ja Päivi laittoi kevyen meikinkin "ihan Sinun iloksi", kuten hän asian mainitsi.

Riisuin Päivin rintaliivit ja ryhdyin nuolemaan tiukkoja rintoja sängyn laidalla. Tyttö oli heti mukana ja hyväili hiuksiani samalla kun nuolin häntä. Riisuimme varsin pian itsemme kokonaan ja olimme valmiita jo rakastelemaan. Kondomia laitettaessa kysyin haluaisiko Päivi tulla ratsastamaan päälleni. Se sopi hyvin Päiville ja pian olinkin sängyllä selällään ja suukottelimme Päivin kanssa samalla kun kookas kaluni etsi reittiä tiukkaan pimppaan.
Päivi painoi peppuaan vahvasti minua kohti ja samalla kaluni liukui kondomin liukkuuden ansiosta kokonaan Päivin sisään! Tiukka pimppa teki isolle kalulleni tehtävänsä ja parkaisin varsin äänekkäästi! Olo oli todella rento ja hyvä. Päivi aloitti todella hitaasti ratsastamaan ja hänkin vaikeroi työntöjen lomassa. Hyväilin tyttöä selästä ja pepusta kun hän jatkoi hidasta ratsastusta. Hetken kuluttua Päivi lyhistyi syliini ja valitti:
- En jaksa.. en jaks.. anteeksi... Oot iso, liian.. iso.. aaahh!
- Ei haittaa, ole vaan sylissäni, ei haittaa. Vastasin ja vedin puolet elimestäni pois Päivin sisältä.

Olimme hetken niin, todennäköisesti nukahdimmekin. Eli lemmenyönä nukuttiinkin..
- Jatketaan naintia, sanoi Päivi "herättyämme". Tuu sä päälle.
- Haluatko takaapäin, voisin naida sua niin, kysyin.
- Joo, naidaan vaan.

Päivi oli tosi notkea tyttö ja nelinkontin mentyään hän sai aseteltua peppunsa todella seksikkäästi koholle ja näin miehen silmin "hyvin edustavasti".

Asetuin Päivin taakse ja ohjasin uudelleen jäykistyneen kaluni pimpan huulille. Päivi työnsi peppuaan taakse ja samalla työntäen itseni sisään
kävi sama reaktio kuin äsken ratsastaessa. Ähkäisin äänekkäästi!
- Eihän sua satu, kysyi Päivi.
- EI. Oot vaan niin tiukka! Sain vastattua.

Ratsastuksessa Päivi nai kaluni niin hyvin että nyt jätin rauhallisen nainnin välistä ja työntelin varsin vahvasti heti alusta asti. Hyvää tuntui tekevän Päivillekin! Hän oli kasvot vasten tyynyä, puristi käsin lakanoista ja voihki työntöjeni tahtiin. Annoin tytölle kunnon kyytiä! Asetuin jalkojeni varaan ja painoin kaluani syvälle! Tässä kohtaa ei Päivi jaksanut enää pidättää nautintoaan vaan peppu hakaten vasten kaluani sai suurimman Orgasmin jonka olen kenenkään naisen nähnyt saavan! Olin itsekin aivan lopussa ja jatkaen vähän aikaa samaa puuhaa laukesin hänen sisäänsä rajusti!

Rojahdimme kumpikin sängylle ja raskaat hengitykset täyttivät huoneen.
- Huh, huh, olipas se..
- Kyytiä.

Nousimme ylös sängystä hetken levättyämme ja Päivi meni suihkuun (tällä kertaa kävimme vuorotellen suihkussa pesemässä väsyneet vartalomme).

Suihkun jälkeen menimme sohvalle ja television avattuamme ryhdyimme katsomaan juuri alkanutta elokuvaa. Jokin toimintaleffa sieltä tuli ja katsoimme sen loppuun asti jutellen seksistä ja kuinka kivaa äsken oli.
Leffa kesti varmaan yhteen ja sen jälkeen menimme yllätys, yllätys - Rakastelemaan!

Tällä kertaa rakastelimme todella hellästi. Minä päällä ja sessio oli varsin pitkä. Olisikohan edelliset touhut vieneet naintivoimamme pois kun
hyväilimme toisemme loppuun peiton alla..

Sen jälkeen yöllä vielä nain kerran Päiviä rintojen väliin ja nuolin kerran hänen pimppansa.
Aamulla heräsimmekin hymyssä suin ja olimme kokeneet lemmenyön sillä muutoksella että vasten ennakko-ohjeita nukuimmekin muutaman tunnin yössä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute